test
Znaleziono 47 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Adam Bielczuk"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
17.09.2018 (4 miesiące temu)
17.09.2018 (4 miesiące temu)
Ładnie,dobrze że moja mi kazała wejś na opinie jutro chciałem tam po prace iść ale bym się na dział oj bym siem na dział,dzięki koledzy za opinie to bardzo ważne dla mnie ,ja mam wszystkie uprawnienia ,ale tak to ja piernicze nie pcham wiem tam,do pozdrowienia!
użytkownik
17.09.2018 (5 miesięcy temu)
17.09.2018 (5 miesięcy temu)
Skandaliczna firma,tyle co problemów było ,to już po prostu przeginka w pewnym momencie była ,ale jak szef ma w nosie i tylko kasę liczy to naprawdę,ze taym się inspekcja nie zajmie,i ja nie wiem czy cos prawo na takie łamanie BHP zezwala nikt tam badań nie ma nikt nie jest szkolony jak tak można ludzie kochani!!! Weźmie wy się opamietajecie,bujki z nożami i ilwiele innych narkotyki w hotelu pracownicy pijani i naćpani wszyscy o tym wiedzą, wyzysk itd ,to jest praca w polskim porcie??? No kurde naprawdę aż szkoda slow,
użytkownik
16.09.2018 (5 miesięcy temu)
16.09.2018 (5 miesięcy temu)
Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Fałszywymi wpisami można bardzo dużo złego zrobić.
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
No tak ,a pamietacie ten kto robił w zimę jak ten zjebany ćpun i xxxxxxx Kacper tak się naćpał na nocce że ledwo co do tego zjebanego biura dotarł na rowerze i przyłapał nas w szatni jak się ogrzewaliśmy jak mu Kamil wypłacił w ryj a ten się zesrał w biurze? Śmierdziało tam ze trzy dni ,jaka patola xxxxxxx maać kto takiego głąba na majstra wziął,tylko taki flet jak Adam mógł takie barachło zatrudniać,a cholera wie gdzie się podział ten najlepszy menadżer z kitka z tym to można było rszystko załatwić ,rękawice ,ubrania,kurtkę mi dał firmową swoją jak mi było zimno,zaliczki załatwiał,godziny się zgadzały ,tego to pilnował sam widziałem jak liczył nie raz każdemu czy się zgadza, premie załatwiał ,podwyżki chciał załatwić to pewnie Bielczukowi było nie pasawowało,wstawiał się za ludźmi ,non stop był w pracy nie wiem kiedy spał,,ale takich brygadzistow powinien mieć a nie tych głupków jakichś narkomanów i pijaków ,a no i bandziorów strasznych, Może Kitano się zwolnił ,z takimi przygłupami ciężko wytrzymać
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
Chamie ludzie się boją podawać nazwisk żeby te twoje narkomani z monaru krzywdy nie zrobili ,ty dobrze wiesz co potrafią GE łapsy które zatrudzniasz kryminały ostatnie stoczeńce zdemoralizowane i o czym ty tu piszesz wyzyskiwaczu ,ja wielkie slyszalamod syna i od znajomych ,nie ośmieszaj się palancie,po co tak robisz ,ludzie nie sluchajcie tego kłamcy.
użytkownik
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
xxxxxxx zakłamane ,dziadostwo, Bierczuk kłamie ,Sylwek to cięć ,wykły paździeżowy, ludzi nie szanują i ten ćpun narkomani ,ktoś wie czy jeszcze robi tełajno zaćpane? Wsadzić mu łopatę w xxxxxxx ,w te staje brudną przećpaná,,gnoju tyle żeś na godzinach ludzi oszukał ze jak tam będę to cie odwiedze ty ćpunie ostatni skończony chamie,i konfidencie!
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Dziadostwo nic więcej, uwazajcie bo się można zdziwić przy wypłacie
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Czy ktoś mi powie ile zarobie w AP prime? Szukam pracy na gwałt xxxxxxx mi się pali potrzebna kasa ile można wyciągnąć? Słyszałem ze tam się pije często,ja nie pije ,czasem pale marichułanke ale to nie narkotyk, lubię się spizgać w robocie wtedy szybko robię,hehe,do mego kumpla Kacpra się nie movie dodzwonić ech o
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Czy ten narkomani dalej pracuje Kacper xxxxxxx gnida, przez niego problemami i i nic załatwić nie można, to gej i porażka życiowa ,jak można takich brygadzistow mieć,do tego złodziej,dziadostwo cholerne
użytkownik
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
Oj ja powiedzieć ze mej prawnuk tem robieł ,i nie chwalił i ciągle coś go uwierało i spać nie dawało oj ciężką te prace mój prawnusio dostał ,i jak wrecał czosem do doma to jeszcze po trzy dnia nie społ ,mówi ze tamuj taki kawu i dawali specjalinej żeby długo robota szła ,i dobra ze u nas w wesi taki kawy nima ,juz by my sołtysa slali na ten magazyn i poszli by na magazynka cało wsio i z ksieżem ,cholera jasna ,ta kawie muszo wycofać
użytkownik
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
Robić ,zapierdalawywać ,i dalej dawać się xxxxxxx Hahaha banda xxxxxxx Monar pochrzaniony, blać ! Co za ,jak ,? ,to tak ? Polska ,EJ polska EJ Szczecin EJ AB Primera
użytkownik
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
Firma pazerna ,oj pazerna! Ludziom dać byśta się wstydziły tak .armię płacić
użytkownik
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
Dla mnie możesz się nazywać i Strachowyj ale nie robi to różnicy,kłamstwo, oszustwo, np ze nie trzeba chodzić w weekendy ,...aha! Ciekawe jestem kto brygadziści e karze zwołać ludzi na weekend ,aha! Ale tu o kasę chodzi może się wezmniesz za płacenie jak należy!
użytkownik
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
Daj PAN spokój Panie Beliczuk ,ni kompromitujące się ,każdy normalny wie jak jest,,a jakie na mieście opinie chodzą,nie przyznawać się ,hahaha,dajta spokój szkoda gadac o tym xxxxxxx ,beznadziejna firma
użytkownik
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
Ja tam pracuje parę miesięcy i naprawdę jest spoko mimo nie dłużej stawki ale to z własnej winy mam taka stawkę jaka mam bo omijam dni pracujące pozdrawiam
użytkownik
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
Nie , nie w pracy nie chodzi o to było z się zajechac żeby zarobić, tylko u takich wyzyskiwaczy jak AB Primera może,ale jak pracownik sam siebie nie będzie szanował to taka karwa oszukańcza tym bardziej ,nie chidzcie tam do pracy,trzeba zmusić takich dziadów do tego ze by płacili normalnie,
użytkownik
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
Co za cwaniak ,abprime to xxxxxxx nie warte gadania ,a Bielczuk to oszust i każdy dobrze o tym wie ,dlatego możesz SE Bielczuk pisać co chcesz a ludzie swoje wiedzą, pisze o tych ludziach ci robili normalnie,bucu ty ,i TR twoje narkomańskie nasienie,ten twój syn kapcer, razem krechechy wciagacie, pewno,i dlatego wa SI w xxxxxxx przewraca
użytkownik
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
Esz tam xxxxxxx
użytkownik
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
Mię to wszystko lotto, aby u mię się zgadzało w kasie,jestem lekko dziabnieety ale roboty pilnuje na taśmie stoję niczego się nie boje,fajiki pale połowie mam ,ale nie uciekammm pracuje jestem i pracuje do majstra dzwonie gAdamy sobie jest super Pozdrawiam z portu ,wasze Zdrówko ,Zdrówko n górników
użytkownik
11.08.2018 (6 miesięcy temu)
11.08.2018 (6 miesięcy temu)
dobry wieczór.

Nazywam się Adam Bielczuk i jestem właścicielem firmy AB Prime.
Zawsze uważałem że wchodzenie w dyskusję na forach jest bezsensowne i odbierane będzie jako próba obrony i próba usprawiedliwienia się, bo niestety nie można merytorycznie dyskutować z anonimami. Nie mogę jednak zgodzić się z zarzutami opisywanymi nam na tym forum. Prosiłbym o przedstawienie się z imienia i nazwiska osoby które zamieściły posty (zagrajmy w otwarte karty)
pozwoli nam to wyrównać szansę i przedstawić wersję każdej ze stron. Zasady pracy i wynagradzania w naszej firmie są ustalane przed rozpoczęciem pracy, więc podejmując decyzję o przystąpieniu do pracy zgadzamy się na przedstawione warunki (firma w tej chwili zatrudnia 200 osób). Mógłbym napisać pierwszy gdyż jedna osoba przedstawiła się z imienia i połowy nazwiska, więc może napisze dokładnie dlaczego została zwolniona z pracy ??? (więc jak to było Panie Łukaszu?)

adres www strony:
www.abprime.pl
tel. kontaktowy
Adam Bielczuk 500782967
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Adam Bielczuk"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin