test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Ambi"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Praktykant w dziale produkcji Parker Hannifin 2015-09-24 Żródło: najlepszyfachowiec.pl Siechnice (dolnośląskie) Parker Hannifin Manufacturing Poland, to światowy lider w technologii napędów i sterowań, dostarczający zaawansowane technicznie rozwiązania dla rynków mobilnych, przemysłowych i lotniczych. Poszukuje do zakładu produkcyjnego w Siechnicach Ambitnego oraz chcącego poszerzać swoją wiedzę i zdobywać nowe doświadczenie: PRAKTYKANTA W OBSZARZE PRODUKCJI       Miejsce pracy: Siechnice Aplikacje, zawierające następu
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Pracowałem przez x lata jako przedstawiciel i praca była do wytrzymania zarabiałem od 2 do 4 tysięcy na rękę w zależności od realizacji planu na początku jak nie masz trasy to trzeba sporo pracy potem jest już łatwiej Jak czytam o mobbingu i śledzeniu to zdaje mi się że ktoś musiał mieć niezłe schizy bo nikt by nie miał tyle czasu żeby jeździć za pracownikami ale chyba wiem kto to pisał - zawsze lubiłaś obrabiać innym cztery litery opowiedz może o swoim kochasiu którego przyciągnęłaś ze sobą jak go potem potraktowałaś i jak wywlekałaś brudy z waszego życia żenada
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Super praca dla nie lubiących się zbytnio przemęczać i wysilać. Jedyny warunek to trzeba umieć się dobrze (wypiąć) ustawić.Pozdrowienia dla mojego ulubionego skrzata Stefana...
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Pip młyn, stanowisko monopol
Moim zdaniem praca nie jest zła, współpracownicy, kierownictwo, ochrona- mili i pomocni. Zarobki też nie są tragiczne- 12zł na rękę (że statusem studenta) to naprawdę nieźle porównując pracę w gastro gdzie dostajesz połowę mniej i siedzisz w robocie do ostatniego klienta. Tu praca trwa 8h, jeżeli zdarzało mi się zostawać dłużej to max 10min.
Jeżeli chodzi o grafik, to (oczywiście tyczy się to tylko umowy-zlecenie) podaję dyspozycyjność kierownikowi na miesiąc w przód. Jeżeli potem wypadnie mi coś, że nie mogę przyjść do pracy, kierownik do tej pory nie robił problemu i dostawałam wolne.
Minusy tej pracy są trzy:
-zdarza się, że klient zrezygnuje z kupna produktu tuż przed płaceniem (a po skasowaniu), nabijemy dwukrotnie ten sam kod lub po prostu się pomylimy i pojawia się słynne storno. Nie mamy możliwości samodzielnie wycofać nabitego towaru, może to zrobić tylko kierownik zmiany, za którym musimy biegać po całym sklepie, bo przecież ma swoje obowiązki, a nie tylko podchodzenie do kasjerów. Ja biegam, klient przebiera nogami, a ja jedyne co mogę zrobić to przeprosić, chociaż nie mam w tym swojej winy i wcale nie chcę przepraszać.
-udawanie że się pracuje- minus NAJGORSZY. Co robisz, kiedy wykonasz już wszystkie obowiązki(łącznie z przetarciem z kurzu każdej butelki po 3razy), na sklepie jest moze dwóch klientów, a do końca pracy 4h? No właśnie. Nie róbmy z siebie idiotow. "Nie siedzimy i nie patrzymy w sufit" słyszałam takie oto polecenia do wykonania. Dobrze, idę zająć się Ambitnym dosuwaniem butelek na dziale i wnet słyszę gong i skargę, gdzie znowu się szwędam i czemu schodzę ze stanowiska. Powtórzę: nie róbmy z siebie idiotow.
Podsumowując jednak, praca jest w porządku, ale na krótki okres czasu, żeby dorobić na studiach albo do pensji w weekendy. na dłużej zdecydowanie odmóżdżenie.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
na chwilę obecną pozwalniali leni, pijaków, kombinatorów i z krótkimi umowami z tego co mi wiadomo? Plany są Ambitne ale co z tego wyniknie?
m4trx - powodzenia, wszyscy na ciebie czekają zapewne heh
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
na chwilę obecną pozwalniali leni, pijaków, kombinatorów i z krótkimi umowami z tego co mi wiadomo? Plany są Ambitne ale co z tego wyniknie?
m4trx - powodzenia, wszyscy na ciebie czekają zapewne heh
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
[Dział marketingu internetowego]
Rozmowy kwalifikacyjne to jakaś paranoja. Siedzą tam typowe babki z marketingu, które najchętniej nic by nie robiły i wszystko wiedzą najlepiej, więc jak masz Ambicje i aspiracje to szkoda czasu. Same przygotowanie do rozmowy to zrobienie im - UWAGA - makiety podstrony, zrobienie kosztorysu na jakąś usługę internetowej promocji i przygotowanie treści na stronę. W sumie jak chcesz iść na rozmowę, sprawdzić czy coś cię w pracy zainteresuje i nie jesteś zdesperowany to więcej czasu spędzisz na przygotowanie niż jest to cokolwiek warte.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
Firma która prowadzi inwestycje, sprzedaje mieszkania, zarządza hotelami a grosze płaci. Ostatnio umowa wstępna 1500 zł netto/ miesiąc dla inż. Budownictwa. Obiecują przy tym "Ambitne stanowisko nie godne pożałowania" a otrzymujesz pracę jak w obozie KL. W pracy od rana do wieczora (8-17) z przerwą obiadową od 12:30 do 13:30, której często nie ma jak wykorzystać ze wzgl. na spotkania różnego rodzaju i natłok obowiązków, który w normalnej firmie robiły by 2 osoby. Panuje tendencja "spotkajmy się" a z tych spotkań nic kompletnie nie wychodzi prócz straconego czasu. Ludzie tam pracujący siedzą po godzinach za frajer. Nikt im za pracę po godzinach nie zapłaci. Ostatnio zwolnił się jeden kierownik robót, któremu nie wypłacili kasy za około 300 nadgodzin. Orasz na paliwo do auta prezesa. GENERALNIE ODRADZAM ZDROWYM LUDZOM TEJ PRACY . M A K A B R A. Szukają frajerów zakłamane mordy
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Są ludzie, dla których najniższa krajowa, ma większą wartość od honoru i Ambicji
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
SORRY ZA OCENE, ALE DLA MNIEJ AmbiTNYCH - PODSTAWA 2500ZŁ NETTO + SAMOCHÓD Z KRATĄ (MOŻNA ŚMIAGAĆ PRAWIE BEZ OGRANICZEŃ), ZAPOMNIJ O PREMII, RAPORTOWANIE I JESZCZE RAZ RAPORTOWANIE, LICZY SIE ILOSC NIE JAKOŚĆ, WYMAGANIA ROSNĄ ZAROBKI STOJĄ W MIEJSCU, GENERALNIE CRAMO NIE CIESZY SIĘ DOBRĄ OPINIĄ WŚRÓD KLIENTÓW BO JEST ZWYCZAJNIE DROGIE CO NIE IDZIE NIESTETY W PARZE Z JAKOSCIA I Z TYM CO MA KONKURENCJA !!!

DLA AmbiTNYCH - NIE POLECAM !!! STAŁA STAWKA, BRAK PROWIZJI, NARZUCONY STYL PRACY I DZIEŃ HANDLOWY, NIEMIŁE SZEFOSTWO, PRANIE ŁBA IDEOLOGIĄ FIRMY, TYPOWE KORPO, CIĄGŁE ZMIANY PLANÓW, NIC NIE POUKŁADANE, ŻADNYCH MOŻLIWOŚCI ROZWOJU POZA COFNIĘCIEM SIĘ W ROZWOJU. RELACJE MIĘDZY ODDZIAŁAMI I HANDLOWCAMI TO JEDNA WIELKA KONKURENCJA I WCHODZENIE SOBIE W DROGĘ, BRAK FAIR PLAY

SZCZERZE? NA RYNKU JEST PRACA !!! JAK MASZ OCHOTĘ STRACIĆ CZAS I NERWY TO ZATRUDNIJ SIĘ W CRAMO A SZYBKO PRZYPOMNISZ SOBIE TEN WPIS
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Można dorobić trochę grosza jak się jest na studiach ale lepiej mają aplikanci bo robią fajniejsze i Ambitniejsze rzeczy. Dla mnie ważne że w tydzień można nauczyć się więcej niż na roku wykładów :-P ale minusem jest że wymagają szybkiej nauki a nie każdy ma na to siły. Wspominam miło, a zresztą nie mogę tu źle wspominać bo by zlokalizowali i by pozwali :-P
Właśnie patrzę na ostatni występ w TV i muszę pochwalić że Pan Mecenas coraz lepiej się prezentuje :-)))
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
Ludzie nauczcie się myśleć logicznie i wyciągać wnioski. Ja patrząc na ta stronę dochodzę tylko do jednego wniosku ze ProCare Sp. z o.o. z Warszawy sama wystawia sobie tylko takie pozytywne laurki albo robi to niejaka Pani Rekruterka Emila lub ma to w zakresie obowiązków i musi to robić, bo tak ja wychwalają tylko posty po wrześniu 2016 i tylko ja jakby to już nie było innych ludzi w tej firmie.

Jak dla mnie to oszukaństwo i mało wiarygodne, bo patrząc na częstotliwość wpisów o ProCare to było ich
w roku 2015 było ich w sumie tylko 2:

ela222 2015-10-02 15:23:53

Ann.Jan84 2015-11-18 15:47:04

W roku 2016r. 8 wpisów do września 2016r. w tym 3 negatywne a 5 pozytywnych i w tym 2 razy wpisanych przez ta sama osobę kasss222

kasss222 2016-01-11 12:16:36

Zola324 2016-01-11 12:21:37 Jak dla mnie osobiście- zbyt wiele formalności. Nie lubię musieć robić dużo rzeczy, które są zbędne. Tyle dokumentów, badań. A poza tym język. Chciałam wyjechać i przy okazji móc się poduczyć, a tu nie ma takiej możliwości. Bez języka nie przyjmą do pracy, a przynajmniej bez chociaż podstawowej znajomości. Jak ktoś Ambitny i wie czego szuka- to zapraszam, a jeśli ma podejście jak ja- to odradzam szukanie pracy przez ProCare24 1 odpowiedz

kasss222 2016-01-11 13:55:30

Kama23 2016-03-11 11:11:21

DobraRada 2016-07-07 12:02:59 Dobra Rada była dwa razy z tej firmy....Jedyne co mogę względnie uznać za plus to organizacja wyjazdu. A dlaczego względnie?Patrząc bowiem z innej perspektywy...hmmmm...szybki wyjazd = kolejny wół zaangażowany do ciężkiej pracy by dać zarobić siedzącym w tej firmie za biurkami. Liczy się dla nich tylko zarobek, to spory skrót myślowy, ale wiem co piszę! Sama rodzina niemiecka- bardzo w porządku, ale przecież nie sposób oceniać polską firmę pośredniczącą przez pryzmat ogolnego wrażenia wyjazdem. Obiektywnie oceniam firmę, która mnie do niej wysłała, a nie rodzinę. Zwłaszcza, że ta firma niejednokrotnie błędnie (z niewiedzy bądź swiadomie) przedstawia na umowie realia konkretnego zlecenia. Koordynator wyjazdu nie ma na ogół pojęcia co jest na miejscu u rodziny....ma być dom z ogrodem-zastajesz kamienicę w centrum miasta, gdzie trudno doszukac się nawet skrawka zieleni...ma być zwierzę podopiecznego-okazuje się, że zdechlo wiele miesięcy wcześniej..itp...( co świadczy o braku zainteresowania ze str firmy warunkami pracy i miejscem), a gdzie tam dopiero kwestie pieniędzy, stosunku godzin na umowie....Dajcie sobie spokój z tą firmą, zwłaszcza, że jest spory wybór..czyt.- wiele lepszych od tej firm, zarówno w kontekście zarobków, jak i w innych aspektach. Zdecydowanie przestrzegam! 2 odpowiedz


Lila 2016-08-01 14:07:38


Zuzanna 2016-08-10 13:59:39

Kama 2016-09-02 13:16:35 NIE POLECAM PROCARE24 !!! Mają duże problemy z wymianą osób, każdy wyjazd się przedłuża, ponieważ firma nie może znaleźć zastępstwa! Byłam zmuszona szukać na własną rękę i nie dość że znalazłam osobę, która mnie zastąpiła to nie otrzymałam umownego wynagrodzenia za to!! Naprawdę proszę szukać bardziej uczciwych agencji...


A potem od początku września 2016 już tylko same pozytywne opinie i to z jaka częstotliwością wpisywane w jeden dzień np. 05.09.2016 aż 4 osoby wpisały się niby i to w ciągu tylko 2 godzin, przecież to nierealne i w ciągu tego samego jednego dnia: 05.09.2016 aż 6 nowych wpisów w samym całym wrześniu 2016 jak przez pozostałych 8 miesięcy roku 2016 z kawałkiem września do 02 września 2016 było wpisów w sumie 8. Czyli średnio 1 wpis na 1 miesiąc.


WRZESIEN 2016:

Grażyna W 2016-09-05 10:53:13

Barbara 2016-09-05 10:59:56

Adrian 2016-09-05 11:05:30

ANA 2016-09-05 12:02:51

Kolejny dzień to samo wychwalanie wniebogłosy ProCare sp. z o.o. 1 osoba:

Alina M 2016-09-06 10:38:52


I kolejnego dnia to samo 1 osoba:

KarolinaGik 2016-09-12 12:55:01

W sumie 6 pozytywnych opinii we wrześniu 2016 jak dla mnie pozytywnych laurek ProCare wystawiła sobie sama.


W PAŹDZIERNIKU 2016 tez nie mniej laurek bo aż 5:

Aniela 2016-10-05 16:51:54

gabi 2016-10-07 21:04:37

Martyna Wojtczek 2016-10-12 17:10:46

Lila i Marian Ostachowsy 2016-10-18 14:05:44

Katarzyna Rostkowska 2016-10-19 13:20:19


w LISTOPADZIE 2016 na dziś 2 laurki:

Gerania 2016-11-21 16:28:43
Gabriela Chotomska 54 lata Lubliniec 2016-11-08 11:02:51

w GRUDNIU 2016 3 laurki w tym 2 napisane przez t
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
warto ,warto
pójdziesz na pewny dział na pewno na poczatku twojej pracy będzie oki
-po jakimś czasie będą podnosić Ci poprzeczkę wydajności
-będzie to wyglądało tak
-masz dogonić cel 240sztuk czegoś tam
-jak zrobisz np 200na poczatku będą Ci pokazywać że jesteś dobrym fajnym pracownikiem
-jak zrobisz 220 a zobaczą że masz czas podnieść głowę do góry ,to będą już wymagać te 240szt
-jako ze nie chcesz być złym pracownikiem to zaczniesz kombinować żeby dogonić cel
-dogonisz te 240 sztuk zaczniesz wysiadać zaczną Cię boleć plecy ręce itd (powoli wszytko co może boleć,będzie Cie bolało)
-że masz Ambicje to usprawnisz swą prace żeby szef był zadowolony a ty sama miała lżej
-to nie myśl ze to ktoś doceni
za rok morze nawet wcześniej będą cię gonić żebyś zrobiła np300
-później 350
-później 400 itd itd
a jak już nie dasz rady będą Cię bolec ręce nogi kręgosłup itd
-pójdziesz do lekarza,prosząc o pomoc żeby Ci pomógł z tym bólem,a da Ci zwolnienie
-to wiedz że w zakładzie kadra pomyśli tylko tak
---------------------------------------------------------------------------------------
TYLE PRACY A ONA POSZŁA NA CHOROBOWE JAK MOGŁA TYLE PRACY
-pracując troszkę tu lat zastanawiam się jakbym umarł czy by nie pomyśleli tak
--------------------------------------------
TYLE PRACY A ON UMARŁ JAK MÓGŁ NIE MÓGŁ POCZEKAĆ?
wiesz może się mylę ale raczej by tak było
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Nie rozumiem o co afera. Ludzie, nie macie swoich spraw? :)
Wypowiedzieliście się na temat firmy- super, chwała Wam! Ale po co kogoś krytykować za swoją opinię? To jego własne zdanie, do którego KAŻDY ma prawo.
A praca tutaj? Są plusy i minusy, niektórzy po prostu się do tego nie nadają- jak to w pracy biurowej, jednym się podoba i grzeją stołki, innym nie, a bardziej Ambitni szukają czegoś więcej ($$$) i dlatego czasami ludzie odchodzą :). Bywają stresowe sytuacje, wiadomo, ale przede wszystkim panuje przyjazna atmosfera (z drobnymi wyjątkami, które szybko są pacyfikowane). Nie jest źle, każdy dostaje to na co zasłużył (jak ktoś pisał wyżej).
Co jeszcze mogę dodać to fakt, że firma rzeczywiście dynamicznie się rozwija i szuka pracowników.
Tyle z mojej strony :).
Pozdrawiam serdecznie wszystkich (byłych i obecnych) pracowników i sukcesów życzę!
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
Garnki na sztuki
Gotowanie to codzienna czynność każdego z nas. Dla wielu wciąż pozostaje ono jedynie przykrym i nieuniknionym obowiązkiem, choć wraz z popularyzacją programów kulinarnych rośnie również grupa tych, dla których jest ono prawdziwą pasją i radością. Każdy gotujący potwierdzi ogromne znaczenie, jakie dla efektu końcowego posiada dobór odpowiednich naczyń do gotowania. Dobry garnek kuchenny zwiększa komfort pracy i pozwala wydobyć ze składników naszych potraw to, co w nich najlepsze i najbardziej wartościowe. Garnki pojedyncze – dostępne na sztuki – umożliwią każdemu dobranie naczyń do swoich potrzeb.
Zobacz także: Komplety garnków Garnki żeliwne Brytfanny Garnki na parę Garnki do mleka Garnki do szparagów
ZWIŃ FILTRY Znaleziono 1415 produktów Sortuj:
Kategorie
Gotowanie
Garnki
Komplety garnków
Garnki pojedyncze
Rondle
Garnki do szparagów
Garnki do gotowania na parze
Wkłady do gotowania na parze
Garnki do mleka
Garnki rzymskie
Garnki elektryczne
Marka


Accademia Mugnano
Altom
Altom Design
Ambition
Babiččina kuchyně
Baumalu
BioXeramic
Brabantia
Da&Ga
Domex
Domotti
Elo
Elo-Pol
Emalia
Emalia Silesia Rybnik
Emalia z Olkusza
Emile Henry
Florentyna
Florina
Frabosk
Hascevher
Home Delux
Hyundai
Kela
Kitchen Craft
Konighoffer
Korkmaz
Mastrad
Meyerhoff emaille
OXO
Odelo
Orion
PENTOLPRESS
Pensofal Italy
Prymus-AGD
Pyroflam
Revol
SSW Berlin
Scapol
Silit
Simax
Starke
Stellar
Stovmon
TVS
Tadar
Tefal
Termisil
Tescoma
Tragar
Tramontina
Valdinox
Visions
Vittore Comforto
WMF
Typ kuchenki
Ceramiczna
Elektryczna
Gazowa
Indukcyjna
Pojemność całkowita
0,5 l
0,6 l
0,7 l
0,8 l
0,9 l
1,0 l
1,1 l
1,2 l
1,3 l
1,4 l
1,5 l
1,6 l
1,7 l
1,8 l
1,9 l
1,65 l
2,0 l
2,1 l
2,2 l
2,3 l
2,4 l
2,5 l
2,6 l
2,7 l
2,8 l
2,9 l
3,0 l
3,1 l
3,2 l
3,3 l
3,4 l
3,5 l
3,6 l
3,7 l
3,8 l
3,9 l
4,0 l
4,1 l
4,2 l
4,3 l
4,4 l
4,5 l
4,6 l
4,7 l
4,8 l
4,9 l
5,0 l
5,1 l
5,2 l
5,3 l
5,4 l
5,5 l
5,6 l
5,7 l
5,8 l
5,9 l
6,0 l
6,1 l
6,2 l
6,3 l
6,4 l
6,5 l
6,6 l
6,7 l
6,8 l
6,9 l
7,0 l
7,1 l
7,2 l
7,3 l
7,5 l
8,0 l
8,1 l
8,2 l
8,4 l
8,5 l
8,6 l
8,8 l
8,9 l
9,0 l
9,1 l
9,5 l
9,9 l
10,0 l
10,5 l
11,0 l
11,5 l
12,0 l
12,5 l
13,0 l
13,5 l
14,0 l
15,0 l
15,5 l
16,0 l
16,5 l
17,0 l
17,5 l
18,0 l
18,2 l
19,0 l
20,0 l
21,0 l
22,0 l
22,5 l
23,0 l
24,0 l
25,0 l
25,5 l
26,0 l
27,0 l
27,8 l
28,8 l
30,0 l
31,0 l
31,5 l
34,5 l
36,5 l
39,0 l
40,0 l
41,0 l
45,0 l
47,5 l
50,0 l
53,0 l
65,0 l
71,0 l
98,0 l
Kolor
Beżowy
Biały
Czerwony
Brązowy
Szary
Czarny
Fioletowy
Kremowy
Stal nierdzewna
Niebieski
Pomarańczowy
Różowy
Zielony
Żółty
Typ garnków
Aluminiowe
Ceramiczne
Emaliowane
Stal nierdzewna
Z powłoką ceramiczną
Z powłoką tytanową
Średnica całkowita
11,0 cm
12,0 cm
12,5 cm
13,0 cm
14,0 cm
14,5 cm
15,0 cm
15,2 cm
15,5 cm
16,0 cm
16,5 cm
17,0 cm
17,2 cm
17,3 cm
17,5 cm
18,0 cm
18,5 cm
19,0 cm
19,2 cm
19,5 cm
20,0 cm
20,5 cm
21,0 cm
21,3 cm
21,5 cm
22,0 cm
22,5 cm
23,0 cm
23,3 cm
23,5 cm
24,0 cm
25,
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
Garnki na sztuki
Gotowanie to codzienna czynność każdego z nas. Dla wielu wciąż pozostaje ono jedynie przykrym i nieuniknionym obowiązkiem, choć wraz z popularyzacją programów kulinarnych rośnie również grupa tych, dla których jest ono prawdziwą pasją i radością. Każdy gotujący potwierdzi ogromne znaczenie, jakie dla efektu końcowego posiada dobór odpowiednich naczyń do gotowania. Dobry garnek kuchenny zwiększa komfort pracy i pozwala wydobyć ze składników naszych potraw to, co w nich najlepsze i najbardziej wartościowe. Garnki pojedyncze – dostępne na sztuki – umożliwią każdemu dobranie naczyń do swoich potrzeb.
Zobacz także: Komplety garnków Garnki żeliwne Brytfanny Garnki na parę Garnki do mleka Garnki do szparagów
ZWIŃ FILTRY Znaleziono 1415 produktów Sortuj:
Kategorie
Gotowanie
Garnki
Komplety garnków
Garnki pojedyncze
Rondle
Garnki do szparagów
Garnki do gotowania na parze
Wkłady do gotowania na parze
Garnki do mleka
Garnki rzymskie
Garnki elektryczne
Marka


Accademia Mugnano
Altom
Altom Design
Ambition
Babiččina kuchyně
Baumalu
BioXeramic
Brabantia
Da&Ga
Domex
Domotti
Elo
Elo-Pol
Emalia
Emalia Silesia Rybnik
Emalia z Olkusza
Emile Henry
Florentyna
Florina
Frabosk
Hascevher
Home Delux
Hyundai
Kela
Kitchen Craft
Konighoffer
Korkmaz
Mastrad
Meyerhoff emaille
OXO
Odelo
Orion
PENTOLPRESS
Pensofal Italy
Prymus-AGD
Pyroflam
Revol
SSW Berlin
Scapol
Silit
Simax
Starke
Stellar
Stovmon
TVS
Tadar
Tefal
Termisil
Tescoma
Tragar
Tramontina
Valdinox
Visions
Vittore Comforto
WMF
Typ kuchenki
Ceramiczna
Elektryczna
Gazowa
Indukcyjna
Pojemność całkowita
0,5 l
0,6 l
0,7 l
0,8 l
0,9 l
1,0 l
1,1 l
1,2 l
1,3 l
1,4 l
1,5 l
1,6 l
1,7 l
1,8 l
1,9 l
1,65 l
2,0 l
2,1 l
2,2 l
2,3 l
2,4 l
2,5 l
2,6 l
2,7 l
2,8 l
2,9 l
3,0 l
3,1 l
3,2 l
3,3 l
3,4 l
3,5 l
3,6 l
3,7 l
3,8 l
3,9 l
4,0 l
4,1 l
4,2 l
4,3 l
4,4 l
4,5 l
4,6 l
4,7 l
4,8 l
4,9 l
5,0 l
5,1 l
5,2 l
5,3 l
5,4 l
5,5 l
5,6 l
5,7 l
5,8 l
5,9 l
6,0 l
6,1 l
6,2 l
6,3 l
6,4 l
6,5 l
6,6 l
6,7 l
6,8 l
6,9 l
7,0 l
7,1 l
7,2 l
7,3 l
7,5 l
8,0 l
8,1 l
8,2 l
8,4 l
8,5 l
8,6 l
8,8 l
8,9 l
9,0 l
9,1 l
9,5 l
9,9 l
10,0 l
10,5 l
11,0 l
11,5 l
12,0 l
12,5 l
13,0 l
13,5 l
14,0 l
15,0 l
15,5 l
16,0 l
16,5 l
17,0 l
17,5 l
18,0 l
18,2 l
19,0 l
20,0 l
21,0 l
22,0 l
22,5 l
23,0 l
24,0 l
25,0 l
25,5 l
26,0 l
27,0 l
27,8 l
28,8 l
30,0 l
31,0 l
31,5 l
34,5 l
36,5 l
39,0 l
40,0 l
41,0 l
45,0 l
47,5 l
50,0 l
53,0 l
65,0 l
71,0 l
98,0 l
Kolor
Beżowy
Biały
Czerwony
Brązowy
Szary
Czarny
Fioletowy
Kremowy
Stal nierdzewna
Niebieski
Pomarańczowy
Różowy
Zielony
Żółty
Typ garnków
Aluminiowe
Ceramiczne
Emaliowane
Stal nierdzewna
Z powłoką ceramiczną
Z powłoką tytanową
Średnica całkowita
11,0 cm
12,0 cm
12,5 cm
13,0 cm
14,0 cm
14,5 cm
15,0 cm
15,2 cm
15,5 cm
16,0 cm
16,5 cm
17,0 cm
17,2 cm
17,3 cm
17,5 cm
18,0 cm
18,5 cm
19,0 cm
19,2 cm
19,5 cm
20,0 cm
20,5 cm
21,0 cm
21,3 cm
21,5 cm
22,0 cm
22,5 cm
23,0 cm
23,3 cm
23,5 cm
24,0 cm
25,
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Drogi J.,
zostałeś zwolniony za brak wyników i słabą pracę. Byłeś o takiej ewentualności informowany.
To my byliśmy Twoim sponsorem, bo nie byłeś w stanie zarobić nawet na swoje koszty.
Gdybyś odbierał pocztę, to byś wiedział, że zwolniliśmy Cię z umowy o zakazie konkurencji.
Przytaczam tylko fakty.

Zatrudnienie Ciebie odbieram jako swoją osobistą pomyłkę, a ten wpis i umieszczenie mojego imienia i nazwiska jest tylko tego najlepszym dowodem. W szczególności, że wiesz, iż już nie pracuję w Eurotermie.

W przeciwieństwie do Ciebie mam o tej firmie doskonałą opinię. Dla mnie były to ponad trzy lata fantastycznej zawodowej przygody z wymagającym szefem oraz Ambitnym i utalentowanym zespołem. Liczę, że pozostawiłem po sobie równie ciepłe wspomnienia.

Życzę Ci wszystkiego najlepszego, ale sugeruję skoncentrować się na przyszłości. Wyjdzie Ci to na zdrowie. Znieważanie publicznie osoby opisuje art. 216 KK. Ja jestem dość odporny, za innych nie odpowiadam.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
Garnki na sztuki
Gotowanie to codzienna czynność każdego z nas. Dla wielu wciąż pozostaje ono jedynie przykrym i nieuniknionym obowiązkiem, choć wraz z popularyzacją programów kulinarnych rośnie również grupa tych, dla których jest ono prawdziwą pasją i radością. Każdy gotujący potwierdzi ogromne znaczenie, jakie dla efektu końcowego posiada dobór odpowiednich naczyń do gotowania. Dobry garnek kuchenny zwiększa komfort pracy i pozwala wydobyć ze składników naszych potraw to, co w nich najlepsze i najbardziej wartościowe. Garnki pojedyncze – dostępne na sztuki – umożliwią każdemu dobranie naczyń do swoich potrzeb.
Zobacz także: Komplety garnków Garnki żeliwne Brytfanny Garnki na parę Garnki do mleka Garnki do szparagów
ZWIŃ FILTRY Znaleziono 1415 produktów Sortuj:
Kategorie
Gotowanie
Garnki
Komplety garnków
Garnki pojedyncze
Rondle
Garnki do szparagów
Garnki do gotowania na parze
Wkłady do gotowania na parze
Garnki do mleka
Garnki rzymskie
Garnki elektryczne
Marka


Accademia Mugnano
Altom
Altom Design
Ambition
Babiččina kuchyně
Baumalu
BioXeramic
Brabantia
Da&Ga
Domex
Domotti
Elo
Elo-Pol
Emalia
Emalia Silesia Rybnik
Emalia z Olkusza
Emile Henry
Florentyna
Florina
Frabosk
Hascevher
Home Delux
Hyundai
Kela
Kitchen Craft
Konighoffer
Korkmaz
Mastrad
Meyerhoff emaille
OXO
Odelo
Orion
PENTOLPRESS
Pensofal Italy
Prymus-AGD
Pyroflam
Revol
SSW Berlin
Scapol
Silit
Simax
Starke
Stellar
Stovmon
TVS
Tadar
Tefal
Termisil
Tescoma
Tragar
Tramontina
Valdinox
Visions
Vittore Comforto
WMF
Typ kuchenki
Ceramiczna
Elektryczna
Gazowa
Indukcyjna
Pojemność całkowita
0,5 l
0,6 l
0,7 l
0,8 l
0,9 l
1,0 l
1,1 l
1,2 l
1,3 l
1,4 l
1,5 l
1,6 l
1,7 l
1,8 l
1,9 l
1,65 l
2,0 l
2,1 l
2,2 l
2,3 l
2,4 l
2,5 l
2,6 l
2,7 l
2,8 l
2,9 l
3,0 l
3,1 l
3,2 l
3,3 l
3,4 l
3,5 l
3,6 l
3,7 l
3,8 l
3,9 l
4,0 l
4,1 l
4,2 l
4,3 l
4,4 l
4,5 l
4,6 l
4,7 l
4,8 l
4,9 l
5,0 l
5,1 l
5,2 l
5,3 l
5,4 l
5,5 l
5,6 l
5,7 l
5,8 l
5,9 l
6,0 l
6,1 l
6,2 l
6,3 l
6,4 l
6,5 l
6,6 l
6,7 l
6,8 l
6,9 l
7,0 l
7,1 l
7,2 l
7,3 l
7,5 l
8,0 l
8,1 l
8,2 l
8,4 l
8,5 l
8,6 l
8,8 l
8,9 l
9,0 l
9,1 l
9,5 l
9,9 l
10,0 l
10,5 l
11,0 l
11,5 l
12,0 l
12,5 l
13,0 l
13,5 l
14,0 l
15,0 l
15,5 l
16,0 l
16,5 l
17,0 l
17,5 l
18,0 l
18,2 l
19,0 l
20,0 l
21,0 l
22,0 l
22,5 l
23,0 l
24,0 l
25,0 l
25,5 l
26,0 l
27,0 l
27,8 l
28,8 l
30,0 l
31,0 l
31,5 l
34,5 l
36,5 l
39,0 l
40,0 l
41,0 l
45,0 l
47,5 l
50,0 l
53,0 l
65,0 l
71,0 l
98,0 l
Kolor
Beżowy
Biały
Czerwony
Brązowy
Szary
Czarny
Fioletowy
Kremowy
Stal nierdzewna
Niebieski
Pomarańczowy
Różowy
Zielony
Żółty
Typ garnków
Aluminiowe
Ceramiczne
Emaliowane
Stal nierdzewna
Z powłoką ceramiczną
Z powłoką tytanową
Średnica całkowita
11,0 cm
12,0 cm
12,5 cm
13,0 cm
14,0 cm
14,5 cm
15,0 cm
15,2 cm
15,5 cm
16,0 cm
16,5 cm
17,0 cm
17,2 cm
17,3 cm
17,5 cm
18,0 cm
18,5 cm
19,0 cm
19,2 cm
19,5 cm
20,0 cm
20,5 cm
21,0 cm
21,3 cm
21,5 cm
22,0 cm
22,5 cm
23,0 cm
23,3 cm
23,5 cm
24,0 cm
25,
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
Garnki na sztuki
Gotowanie to codzienna czynność każdego z nas. Dla wielu wciąż pozostaje ono jedynie przykrym i nieuniknionym obowiązkiem, choć wraz z popularyzacją programów kulinarnych rośnie również grupa tych, dla których jest ono prawdziwą pasją i radością. Każdy gotujący potwierdzi ogromne znaczenie, jakie dla efektu końcowego posiada dobór odpowiednich naczyń do gotowania. Dobry garnek kuchenny zwiększa komfort pracy i pozwala wydobyć ze składników naszych potraw to, co w nich najlepsze i najbardziej wartościowe. Garnki pojedyncze – dostępne na sztuki – umożliwią każdemu dobranie naczyń do swoich potrzeb.
Zobacz także: Komplety garnków Garnki żeliwne Brytfanny Garnki na parę Garnki do mleka Garnki do szparagów
ZWIŃ FILTRY Znaleziono 1415 produktów Sortuj:
Kategorie
Gotowanie
Garnki
Komplety garnków
Garnki pojedyncze
Rondle
Garnki do szparagów
Garnki do gotowania na parze
Wkłady do gotowania na parze
Garnki do mleka
Garnki rzymskie
Garnki elektryczne
Marka


Accademia Mugnano
Altom
Altom Design
Ambition
Babiččina kuchyně
Baumalu
BioXeramic
Brabantia
Da&Ga
Domex
Domotti
Elo
Elo-Pol
Emalia
Emalia Silesia Rybnik
Emalia z Olkusza
Emile Henry
Florentyna
Florina
Frabosk
Hascevher
Home Delux
Hyundai
Kela
Kitchen Craft
Konighoffer
Korkmaz
Mastrad
Meyerhoff emaille
OXO
Odelo
Orion
PENTOLPRESS
Pensofal Italy
Prymus-AGD
Pyroflam
Revol
SSW Berlin
Scapol
Silit
Simax
Starke
Stellar
Stovmon
TVS
Tadar
Tefal
Termisil
Tescoma
Tragar
Tramontina
Valdinox
Visions
Vittore Comforto
WMF
Typ kuchenki
Ceramiczna
Elektryczna
Gazowa
Indukcyjna
Pojemność całkowita
0,5 l
0,6 l
0,7 l
0,8 l
0,9 l
1,0 l
1,1 l
1,2 l
1,3 l
1,4 l
1,5 l
1,6 l
1,7 l
1,8 l
1,9 l
1,65 l
2,0 l
2,1 l
2,2 l
2,3 l
2,4 l
2,5 l
2,6 l
2,7 l
2,8 l
2,9 l
3,0 l
3,1 l
3,2 l
3,3 l
3,4 l
3,5 l
3,6 l
3,7 l
3,8 l
3,9 l
4,0 l
4,1 l
4,2 l
4,3 l
4,4 l
4,5 l
4,6 l
4,7 l
4,8 l
4,9 l
5,0 l
5,1 l
5,2 l
5,3 l
5,4 l
5,5 l
5,6 l
5,7 l
5,8 l
5,9 l
6,0 l
6,1 l
6,2 l
6,3 l
6,4 l
6,5 l
6,6 l
6,7 l
6,8 l
6,9 l
7,0 l
7,1 l
7,2 l
7,3 l
7,5 l
8,0 l
8,1 l
8,2 l
8,4 l
8,5 l
8,6 l
8,8 l
8,9 l
9,0 l
9,1 l
9,5 l
9,9 l
10,0 l
10,5 l
11,0 l
11,5 l
12,0 l
12,5 l
13,0 l
13,5 l
14,0 l
15,0 l
15,5 l
16,0 l
16,5 l
17,0 l
17,5 l
18,0 l
18,2 l
19,0 l
20,0 l
21,0 l
22,0 l
22,5 l
23,0 l
24,0 l
25,0 l
25,5 l
26,0 l
27,0 l
27,8 l
28,8 l
30,0 l
31,0 l
31,5 l
34,5 l
36,5 l
39,0 l
40,0 l
41,0 l
45,0 l
47,5 l
50,0 l
53,0 l
65,0 l
71,0 l
98,0 l
Kolor
Beżowy
Biały
Czerwony
Brązowy
Szary
Czarny
Fioletowy
Kremowy
Stal nierdzewna
Niebieski
Pomarańczowy
Różowy
Zielony
Żółty
Typ garnków
Aluminiowe
Ceramiczne
Emaliowane
Stal nierdzewna
Z powłoką ceramiczną
Z powłoką tytanową
Średnica całkowita
11,0 cm
12,0 cm
12,5 cm
13,0 cm
14,0 cm
14,5 cm
15,0 cm
15,2 cm
15,5 cm
16,0 cm
16,5 cm
17,0 cm
17,2 cm
17,3 cm
17,5 cm
18,0 cm
18,5 cm
19,0 cm
19,2 cm
19,5 cm
20,0 cm
20,5 cm
21,0 cm
21,3 cm
21,5 cm
22,0 cm
22,5 cm
23,0 cm
23,3 cm
23,5 cm
24,0 cm
25,
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Życzę powodzenia naiwnej i mało Ambitnej młodzieży na stanowiskach magazynowych. Z kolei spedytorzy w tej firmie nie narzekają a nawet sobie chwalą pracę. Na temat wynagrodzeń nie rozmawiają czyli płaca musi być godna.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Ambi"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice wlkp Grodzisk print polska mazowiecki Grodzisk czarna owca Lublin
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin