test
Znaleziono 288 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Ambi Bytom"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Pracowałem przez x lata jako przedstawiciel i praca była do wytrzymania zarabiałem od 2 do 4 tysięcy na rękę w zależności od realizacji planu na początku jak nie masz trasy to trzeba sporo pracy potem jest już łatwiej Jak czytam o mobbingu i śledzeniu to zdaje mi się że ktoś musiał mieć niezłe schizy bo nikt by nie miał tyle czasu żeby jeździć za pracownikami ale chyba wiem kto to pisał - zawsze lubiłaś obrabiać innym cztery litery opowiedz może o swoim kochasiu którego przyciągnęłaś ze sobą jak go potem potraktowałaś i jak wywlekałaś brudy z waszego życia żenada
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Super praca dla nie lubiących się zbytnio przemęczać i wysilać. Jedyny warunek to trzeba umieć się dobrze (wypiąć) ustawić.Pozdrowienia dla mojego ulubionego skrzata Stefana...
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Widzę tu dużą wiedzę na temat Pana F. i wiedza na temat firmy również spora. Zastanawiam się czy właśnie takie osoby, które nic tylko GADAJĄ OD UCHA DO UCHA nie poprowadziły swoim gadulstwem firmy na dno, a bynajmniej nie pomogły w jej utrzymaniu, ale może to tylko moje durne wyobrażenie! Tak czy siak zgadzam się z wieloma spostrzeżeniami chociaż widać , że firmie lubiło się pogawędzić o absolutnie wszystkim co niekoniecznie dotyczy ich samych ani zajmowanych przez nich stanowisk. Łatwo się coś piszę pod anonimem już po fakcie, kiedy wszystko zaczyna się psuć...taka już nasza mentalność nieprawdaż? Jednak dopiero po przeczytaniu, że "Pojekrowa jest głupia" i będzie dojeżdżać rowerem do Bytomia wzmogła się we mnie taką irytację i złość, że nie dało się nie odpowiedzieć! A więc po pierwsze to nie Pojkerowa tylko Peukert-owa, po drugie jest to kobieta z klasą, bardzo inteligentna, Ambitna, pełna ciepła i empatii! Obraźliwym jest używanie słowa głupia w tym przypadku bo wiedzy jej odmówić nie można, prędzej nazwała bym to zbyt dużą ufnością jeśli już. Natomiast uważam, że tekst o rowerze jest absurdalny i kompletnie niepotrzebny i to ten tekst nazwało by się totalnie głupim! Jeśli tylko Pani PEUKERT będzie chciała jeździć rowerem do Bytomia to jej sprawa. Może zachce przyjechać dorożką albo i hulajnogą i niech tak będzie i nic nikomu do tego! Pieniędzy nikomu nie ukradła więc jej osoby obrażać ani poniżać nie należy i będę jej bronić bo jest wspaniałą kobietą!!!! Dodam również, że głupi jest ten, który wypisuje takie bzdury od adresem osoby, która zawsze stałą murem za swoimi pracownikami!!!
użytkownik
14.11.2018 (2 miesiące temu)
14.11.2018 (2 miesiące temu)
W moim przypadku było to po dwóch latach pracy.
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
chyba pracowaliśmy w innych firmach w tym roku kupili już kilka fajnych samochodów dla mnie kilkuletnie reno to nie jest trup atmoswera była dobra i nikt mnie nie kantował tak jak w Ig*******
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
Odkąd kupili reno mastery to auta są stosunkowo nowe
Praca jako kierowca umiarkowanie ciężka poczatek miesiąca to kupa roboty ale po dziesiątym już z górki idzie
użytkownik
05.11.2018 (2 miesiące temu)
05.11.2018 (2 miesiące temu)
Chciałabym jeszcze dopytać o kwestię umowy o pracę. Po jakim czasie jest ona podpisywana na czas nieokreślony? Kwestia stabilności zatrudnienia jest dla większości osób niezwykle ważna i użytkownicy forum będą Ci wdzięczni za taką informację. Będzie to dla nich ważna wskazówka.
użytkownik
05.11.2018 (2 miesiące temu)
05.11.2018 (2 miesiące temu)
Weekendy wolne, umowa na pełen etat.
Wszystko płacone na pasku.
użytkownik
27.10.2018 (2 miesiące temu)
27.10.2018 (2 miesiące temu)
Domyślam się, że jesteś pracownikiem Zaklady produkcji spożywczej Ambi. Jeżeli tak, to proszę Cię byś napisał jaka jest Twoja opinia o tym pracodawcy. Czy polecasz złożenie tam cv?
Na forum komentarze powinny być merytoryczne i przedstawiać realia pracy w danym miejscu. Są one wtedy pomocne dla osób, które rozważają podjęcie tam pracy. Proszę również, byś unikał podawania pseudonimów i innych informacji dotyczących konkretnych pracowników, ponieważ jest to zabronione przez regulamin.
użytkownik
24.10.2018 (2 miesiące temu)
24.10.2018 (2 miesiące temu)
Witam jak teraz wygląda praca jako kierowca weekend wolny? Jaka umowa? Z góry dziękuję za odpowiedź
użytkownik
23.10.2018 (2 miesiące temu)
23.10.2018 (2 miesiące temu)
Rambo jest nie do zajechania !!!!
użytkownik
23.10.2018 (2 miesiące temu)
23.10.2018 (2 miesiące temu)
Jako magazynier nigdzie w tym kraju nie zarobisz kokosów.
Ale przynajmniej kilka osób co teraz są handlowcami w Ambi zaczynali jako kierowcy albo magazynierzy.
Ścieżka awansu jest możliwa i całkiem realna, przetarta przez wielu.
użytkownik
22.10.2018 (2 miesiące temu)
22.10.2018 (2 miesiące temu)
pozdro dla rambo!
użytkownik
15.10.2018 (3 miesiące temu)
15.10.2018 (3 miesiące temu)
@Pytlki dobrze, że dzielisz się na forum swoimi przemyśleniami odnośnie pracy, ale mam do Ciebie prośbę, byś nie używał w swoich kolejnych wpisach, słów uważanych powszechnie za niekulturalne. Takie wyrażenia nie wnoszą nic merytorycznego, a psują ogólny odbiór wypowiedzi.
użytkownik
11.10.2018 (3 miesiące temu)
11.10.2018 (3 miesiące temu)
Ja tez o nich nie slyszalem
użytkownik
11.10.2018 (3 miesiące temu)
11.10.2018 (3 miesiące temu)
Ale ty farmazona piszesz Busiarzu miły.
Rotacja od kilku miesięcy w zasadzie zerowa, w Bielsku jak bywam z dostawą to też te same twarze cały czas widzę.
GPS w transporcie to chyba normalne, nie wiem kajś ty się uchował.
Jak płacisz za pomyłki to tylko za swoje, a nie cudze. Chyba że nie masz czasu sprawdzić towaruXD
Ale jak nie sprawdzasz to potem płaciszXXXXXXXD
Co do ITD nigdy nie dostałem mandatu za przeładowanie, większość chłopaków z "B" też nigdy.
I pamietaj nie strasz nie strasz bo sie zesr.....
użytkownik
11.10.2018 (3 miesiące temu)
11.10.2018 (3 miesiące temu)
Chyba malo wiesz kolego. Kazde auto ma swoja max ładownośc ktora srednio wynosi 700kg. A kierowcy wywoza po minimum tonie. Jakby itd sprawdzalo kazde auto przy bramie firmy to nikt by nie wyjechał w trase. Rotacja firmy na poziomie promocji fileta w biedronce. Skoro idac tam z dostajesz 2500 do reki, jestes kontrolowany gps, placisz wielokrotnie za pomyłki magazynierow bo kierownicze zawsze ich stqn wie zgadza.
użytkownik
09.10.2018 (3 miesiące temu)
09.10.2018 (3 miesiące temu)
@Robert a czy otrzymałeś na rozmowie kwalifikacyjnej informację o tym, jakie warunki zatrudnienia są oferowane na początek współpracy? Dla handlowca jest umowa o pracę, czy może B2B?
W toku rekrutacji obywa się jedno spotkanie, czy składa się ona z większej ilości etapów?
użytkownik
04.10.2018 (3 miesiące temu)
04.10.2018 (3 miesiące temu)
Rozmawiałem o stanowisku handlowca i trudno się tam dostać bo szukają ludzi z duzym doświadczeniem w gastronomii, a ja takiego nie posiadam. Mimo to zaprosili mnie na rozmowę, ale nie robię sobie nadziei.

Warunki finansowe to jak dla mnie eldorado jeśli to prawda. Na początku minimum 3,5 na rękę a doświadczeni handlowcy od 5 do 9 tysięcy na rękę.
Nie chciało mi się wierzyć, ale z tego co widzę po opiniach to prawda.

Z tego co mówili to większości handlowców pracuje minimum kilka lat i rotacja jest mała
użytkownik
03.10.2018 (3 miesiące temu)
03.10.2018 (3 miesiące temu)
Na portalu służącym do zamieszczania ofert pracy znalazłam informację, że Zaklady Produkcji Spożywczej Ambi rekrutują obecnie na dwa stanowiska:

Specjalista ds. obsługi klienta

oraz Przedstawiciel handlowy ds. gastronomii (należy posiadać minimum 1 rok doświadczenia w branży gastronomicznej)

Czy ktoś z Was zamierza składać swoje cv? Jeżeli tak i odbędziecie rozmowę kwalifikacyjną, przedstawcie proszę na forum swoje spostrzeżenia. Będzie to cenna wskazówka dla użytkowników poszukujących zatrudnienia.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Ambi Bytom"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

Kielce

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

parking Okęcie

Opole

Ząbki

Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin