test
Znaleziono 45 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Aps nova"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Brawo Grzesiu. Dobrze to napisałeś. Szkoda, że nie możesz się sklonować- nie musiałbyś zatrudniać tych wszystkich nieudolnych pracowników.
użytkownik
25.11.2018 (2 miesiące temu)
25.11.2018 (2 miesiące temu)
Ale rozumiem, że osoby, które rozpoczynają pracę w firmie zdają sobie sprawę z konieczności założenia działalności gospodarczej? Czy brak umowy o pracę jest dla Ciebie największym mankamentem zatrudnienia? Może jest coś, co oceniasz na plus?
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Tak czytam te opinie i własnym oczom nie wierzę. Niestety muszę potwierdzić , że wszystkie negatywne opinie to prawda. Zarobki na pewno nie są na takim poziomie. Kwota 7000 zł to cyfra na którą składają się wszystkie częsci wynagrodzenia ZUSY Vat i podatek dochodowy no i nadgodziny tak z 50 liczone po stawce zwykłej godziny. Przecież zgodnie z filozofią Szymona trzeba inwestować w firmę tylko szkoda że wykorzystują przy tym ludzi. Zatrudnienie wiążę się z założeniem działalności gospodarczej bo na tym można dodatkowo zarobić oczywiście Aps. Szkolenia jakie szkolenia jak się sam nie wyedukujesz to ta firma na pewno na szkolenie Ciebie nie wyśle. Zakres obowiązków pełen robisz wszystko od domowych rzeczy Panów z zarządu do zakupów. Wymagania i oczekiwania ogromne ale z drugiej strony notoryczne jęczenie nie zarabiamy aż się nie dobrze robi na samą myśl. Wszystkie próby wybielania się są nieudolną próbą ratowania wątłego wizerunku tej firmy. Nie zdziwiłbym się gdyby to pisali pracownicy na prośbę szefostwa, ale i oni kiedyś będą byłymi pracownikami i wtedy też troszkę na tym forum napiszą.
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
nie wiem na jakim świecie żyjesz., ale świat idzie do przodu i każda umowa jest normalna. Nie normalne jest jedną k to że przychodzą do tej firmy ludzie bez elementarnej wiedzy i pomyslonku. Jeśli chodzi o kierownicze działu projektów to uważam że jest osobą otwarta wyrozumiala (właśnie dla takich osobnikow nie używających główki do tego do czego ja maja...) do bólu i bardzo chętna do pomocy nawet poświęcając swój czas który przeznaczony powinien być tak naprawdę na jej zlecenia których nie ma mało. Wieszacie psy na niej a tak naprawdę jeden z drugim przychodzi tutaj z wymaganiami a od siebie nie wnosi nic. To firma dla ludzi kreatywnych chętny nabycia też nowych umiejętności ale tego trzeba chciec.. Pani agnieszka jest cierpliwa i nie spotkałem się z jej jakimkolwiek wybuchem chyba że oczywiście się komuś należało parę słów. Ale z takimi "inteligentami" z jakimi ona ma czasami doczynienia to każdy z nas by nie dał rady. ona mimo wszystko stara się tych ludzi wyciągnąć... Przestańcie wypisywać bzdury bo świadczy to o waszym poziomie...
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Bzdury wypisujesz, fakt wymagają myślenia a z tym ostatnio coraz gorzej u pracowników, myślisz że wystarczy dobra gadka na rozmowie albo papier z uczelni, ktora Cię przepuściła żeby nie zaniżać sobie średniej. Widocznie nadajesz się do grabienia liści albo zamiatania ulic - z wyższym wykształceniem też przyjmują. Kierowniczka złota dziewczyna, chętnie dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem wystarczy słuchać i sie uczyć, ale Tobie się pewnie nie chciało. Lubi współpracować z fachowcami a nie amatorami. Ludzi nie zwalniają, jeśli myślisz i masz ochotę pracować to zapraszam.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Ta firma to żart. Brak normalej umowy o prace, nieprzyjemna atmosfera, niskie zarobki. Kierowniczka, która pluje jadem i drze się na pracowników, jak ma gorszy dzień. Pomaga za karę i traktuje wszystkich przedmiotowo. Ludzie są zwalniani nagle i z niejasnych powodów. Nie polecam firmy - uciekajcie ludzie najdalej, jak mozecie od takich pracodawców.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Umowa tutaj to śmiech na sali. Przez 3 miesiące umowa zlecenie, a potem każą zakładać własną działaność. Możecie zapomnieć o umowie o prace.
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
Tak, w niedzielę mają wolne.
użytkownik
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Możesz powiedzieć, na jakim stanowisku pracujesz? Wspominasz o tym, że zakres obowiązków nie jest jasny, może warto o tym porozmawiać z pracodawcą? Piszesz również, że praca w firmie nie jest stabilna, ani spokojna, dlaczego tak sądzisz? Jaki rodzaj umowy jest oferowany przez pracodawcę?
użytkownik
01.11.2018 (3 miesiące temu)
01.11.2018 (3 miesiące temu)
Oj Grzesiu... To że w firmie stoi ekspres ciśnieniowy do kawy nie oznacza że atmosfera i płace są jak z bajki ????
użytkownik
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
@Sebastian, czy możesz wyjaśnić, co masz na myśli, że zatrudnione osoby pracują w domu przełożonego?
Wspomniałeś, że oczekuje się założenia własnej działalności, czy jest to konieczne, czy może zależy od pracownika lub stanowiska?
@Radek, a jak często wymagane są nadgodziny? Mówisz, że nie są płatne, czy zamiast wynagrodzenia w gotówce pracownicy otrzymują dni wolne?
użytkownik
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
7000pln na rękę? Chyba w sumie w ciągu paru miesięcy. Żadnych bonusów nie ma. Już nie wspomnę o nadgodzinach. Człowiek siedzi po robocie, czasami nawet w domu, a kasy żadnej za to nie zobaczy. Ktoś miał niezłe poczucie humoru pisząc to :D
Nie dajcie się oszukać ludzie. Nie polecam
użytkownik
01.08.2018 (6 miesięcy temu)
01.08.2018 (6 miesięcy temu)
Żeby przeżyć w takim mieście jak Poznań nie potrzebujesz więcej niż 2000-2500pln. Spytaj szefostwo. W d..ach się poprzewracało pracownikom i tyle. Nie musisz jadać schabowego co najmniej raz w tygodniu.
użytkownik
01.08.2018 (6 miesięcy temu)
01.08.2018 (6 miesięcy temu)
To nieprawda. Tu jest super. Atmosfera bajka. Kasa- super, standard europejski (prawie 7000pln na rękę) Wymagania są co prawda duże ale to właśnie dlatego tak dużo tu płacą. Bonusy - obowiązkowe. Zawsze na święta i czasami na wakacje. Podwyżki- co roku. Nadgodziny - standard 200% płatne. Pozdrawiam.
użytkownik
01.08.2018 (6 miesięcy temu)
01.08.2018 (6 miesięcy temu)
Ty już doskonale wiesz, jak wygląda rzeczywistość - Kamilku? Skąd nadajesz? Bo przecież już nie z Twojej ukochanej firmy. Taki oddany, taki wierny... a w końcu pogonili jak bezpańskiego psa...
użytkownik
31.07.2018 (6 miesięcy temu)
31.07.2018 (6 miesięcy temu)
Przedmiotowe traktowanie pracowników. Biuro czy produkcja, wszystko jedno. W ostatnim czasie "poleciały" 3 osoby z niezbyt jasnych powodów. Kierowniczka działu projektowego jest opryskliwa i daje niejednoznaczne sygnały. Jeżeli szukacie stabilnej i spokojnej pracy to na pewno jej tutaj nie znajdziecie. Powszechne jest przerzucanie odpowiedzialności i niejasno określony zakres obowiązków. Wymagają znajomości wszystkiego i na każdy temat przy jednoczesnej niechęci do pomagania. Polaczkowa firma z nieco wyższymi standardami, ale cebulą nadal wieje na kilometr.
użytkownik
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
Pracownik wykorzystywany w pełnym zakresie godzin do prac w firmie jak i u Pana prezesa w domu .
Zarobki średnie atmosfera różna zależy czy szef się nadąsa czy nie i przekaże to na swoich podwładnych. Biuro to zlepek gwiazd bez wiedzy i logicznego myślenia do perfekcji opanowały system prześlij dalej. Zarząd oczekuje od nowych pracowników założenia własnej działalności na najniższy ZUS bo to jest inwestycja w firmę :) A pracownik karmiony płonnymi nadziejami mega rozwoju bla bla
użytkownik
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
Kwota którą podajesz jest ze wszystkim z zusami podatkami i 100 nadgodzin przepraszam godzin bo nadgodziny nie są płatne! Wyzysk
użytkownik
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
@Kamil, twierdzisz, że opinie na forum są odbiegające od rzeczywistości. Przypuszczam, że każda osoba może mieć nieco inne zdanie na temat pracodawcy, na przykład w zależności od zajmowanego w firmie stanowiska. Czy zechcesz przedstawić swój punkt widzenia? Jesteś zadowolony z pracy w Aps nova?
@Grzegorz, nie musisz lubić wszystkich pracowników, jednak wątek nie jest miejscem na tego typu komentarze.
Będę wdzięczna za Twoją opinię na temat pracodawcy. Jaki rodzaj umowy jest obecnie oferowany? Czy zatrudnione osoby mają możliwość skorzystania z benefitów pozapłacowych?
użytkownik
12.07.2018 (7 miesięcy temu)
12.07.2018 (7 miesięcy temu)
Nadąsany wszystko wiedzący teoretyk!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Aps nova"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin