test
Znaleziono 53 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "Auchan bronowice"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
bronowice TO PATOLOGIA!!!.Chamstwo,Mściwość i Zazdrość od tych co są głupsi od ciebie:-)
użytkownik
02.11.2018 (3 miesiące temu)
02.11.2018 (3 miesiące temu)
bronowice to xxxxxxx Wystarczy prześledzić te wpisy. Zniszczycie sobie tylko tam tylko psychikę. Okropne miejsce.
użytkownik
31.10.2018 (3 miesiące temu)
31.10.2018 (3 miesiące temu)
Tak to jest właśnie w Auchan bronowice. Buraki zajmują kierownicze stanowiska. Wyzysk, poniżanie, obgadywanie, naśmiewanie, plotkowanie, wieśniacy i wieśniaczki. Managerowie z małych prowincjonalnych miasteczek, co niestety widać to na każdym kroku w zachowaniu. To wszystko jest jak mieszanka wybuchowa.
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
W Auchan bronowice to co najwyżej BURAKI opłaca się kupować. Jest ich tam aż pod dostatkiem, więc i cena będzie zawsze atrakcyjna.
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Unikajcie Auchan bronowice i Bonarka. W innych na własne ryzyko jak chcecie możecie próbować, chociaż wątpię, że tam jest lepiej.
użytkownik
15.10.2018 (4 miesiące temu)
15.10.2018 (4 miesiące temu)
Frustracja nie opowiadaj głupot z tym doświadczeniem w tej pracy.Mówisz że nowi więcej zarabiają?.Do tej pracy nie trzeba mieć studiów żeby wykładać towar na półki,obsługiwać prosty skaner i siedzieć przed komputerkiem w biurze.Wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanych czynności w Auchanie.Ciekawe gdyby ktoś mówił tak o twoim dziecku że nie powinno zarabiać więcej ponieważ jest tutaj nowe.Tak traktujecie nowych pracowników i dzięki temu non stop brakuje wam ludzi do pracy i nie dajecie rady.A ty Frustracja nie byłaś kiedyś NOWA?.Kiedyś to pewnie biliście się o tą pracę jak otwierali Auchan bronowice.To wy starzy pracownicy nie szanujecie nowych pracowników!.Jak się nie podoba to zmieniam prace a nie narzekam na zarobki.Biedni ludzie pracują w cięższych pracach za niższe pieniądze i nie narzekają.Takie życie.Pracujesz dopiero trzy lata od otwarcia Auchan bronowice i już narzekasz.A gdzie tam do emerytury?.Frustracja nie poleca pracy w Auchan bronowice ale tam pracuje.
użytkownik
14.10.2018 (4 miesiące temu)
14.10.2018 (4 miesiące temu)
hahaha firemka zmieniła adres teraz to bonarka mieści się na aleja pokoju hahaha nie mogli usunąć prawdy to udają głupa i manipulują adresami to forum jest o Auchan Bonarka i bronowice a nie o aleja pokoju
użytkownik
06.10.2018 (4 miesiące temu)
06.10.2018 (4 miesiące temu)
Wera dobrze pisze. W 2013 roku, czyli wtedy kiedy się otwieraly bronowice, ludzie którzy teraz przychodzą do pracy nawet by tej pracy nie dostali. Młodzi ludzie są teraz tak niezaradni życiowo, że aż dziw bierze że dożyli swojego wieku. I właśnie jest na zasadzie, że tego nie wiem, tamtego nie wiem, tego nie umiem, a dostają wszyscy tyle samo pieniędzy. Stary pracownik musi uczyć nowych i uważasz że nic więcej się takiemu pracownikowi nie należy? Skoro piszesz Edukatorze o tym jaka to praca na hali nie jest prymitywna i że to żadna sztuka wykładać towar i używać skanera to zatrudnij się w takim miejscu i popatrz jakie kaleki życiowe przychodzą.
użytkownik
03.10.2018 (4 miesiące temu)
03.10.2018 (4 miesiące temu)
Frustracja nie opowiadaj głupot z tym doświadczeniem w tej pracy.Mówisz że nowi więcej zarabiają?.Do tej pracy nie trzeba mieć studiów żeby wykładać towar na półki,obsługiwać prosty skaner i siedzieć przed komputerkiem w biurze.Wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanych czynności w Auchanie.Ciekawe gdyby ktoś mówił tak o twoim dziecku że nie powinno zarabiać więcej ponieważ jest tutaj nowe.Tak traktujecie nowych pracowników i dzięki temu non stop brakuje wam ludzi do pracy i nie dajecie rady.A ty Frustracja nie byłaś kiedyś NOWA?.Kiedyś to pewnie biliście się o tą pracę jak otwierali Auchan-bronowice.To wy starzy pracownicy nie szanujecie nowych pracowników!.Jak się nie podoba to zmieniam prace a nie narzekam na zarobki.Biedni ludzie pracują w cięższych pracach za gorsze pieniądze i nie narzekają...
użytkownik
02.10.2018 (4 miesiące temu)
02.10.2018 (4 miesiące temu)
Czytam opinie o Auchan bronowice i jestem w lekkim szoku. Pracowałam tam i nigdy nie spotkałam się z mobbingiem tak powszechnym w tylu opiniach tutaj. Czy ktokolwiek z was wie w ogóle co to jest mobbing? Radzę poczytać na ten temat. Nie wystarczy że ktoś uważa że jest obgadywany żeby miał do czynienia z mobbingiem. Śmiech na sali normalnie. Praca tam nie jest idealna. Jest dużo wymagań nieadekwatnych do płacy, bo płacą tam naprawdę słabo. Ale w przeciwieństwie do Biedronki jak jesteś kasjerem to nie wykladasz towaru (chyba że jesteś tzw. duo, że robisz i tu i tu), nie sprzatasz sklepu (jest od tego firma), nie jesteś magazynierem tylko siedzisz na przydzielonym dziale i robisz tylko to co masz w obowiązkach. Największym problemem w tej firmie jest dyrekcja sklepu, kompletnie oderwana od rzeczywistości i nie widzaca problemu tam gdzie on jest.
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Praca w Auchan bronowice to jest jakieś nieporozumienie. xxxxxxx nie nadaje się do tego. Nie jest to jakaś złośliwość tylko szczera prawda. Ci ludzie są pozbawieni kultury, bardzo prymitywni, próżni no i oczywiście są debilami. Kiedy wiesz, że jesteś od kogoś bardziej oczytany, inteligentny a polecenia wydaje ci jakiś tuman manager/senior, któremu wydaje się.... tylko się wydaje. nie nie nie tu nie ma się nawet co denerwować. Tutaj jest tylko różnica hierarchii. Kretyni jakimiś sposobami zdobyli stanowiska i mają władzę nad kimś kto przychodzi z ulicy. Naprawdę takich xxxxxxx jak w tej firmie na stanowiskach kierowniczych to nie ma nigdzie. W innych marketach kadra kierownicza to jest kilka poziomów wyżej np. w Castoramie czy Ikei. Dlatego podejrzewam, że w tych dwóch Auchanach t.j Bonarka i bronowice była jakaś ustawka odnośnie stanowisk xxxxxxx
użytkownik
23.09.2018 (4 miesiące temu)
23.09.2018 (4 miesiące temu)
bronowice to fatalne miejsce i kraina fałszywych ludzi. Z resztą tylu idiotów co tam w jednym miejscu to na oczy nie widziałem. ba nawet nie zdawałem sobie sprawy, że to możliwe. Ludzie z poważnym deficytem płata czołowego mózgu, strasznie zakompleksieni.
Fani obrabiania komuś 4liter. Mobbing wszechobecny, polaczki jak wilki jeden drugiem zarzucają, kto na kogo robi i obarczają go stwierdzeniem beznadziejny/a. Pilnują siebie nawzajem, kłócą o każdą przerobioną paletę. Francuski właściciel popijając szampana na swoim jachcie musi być dumny, że ma takich wspaniałych pracowników. Pracowników, którzy za pensje kieszonkowego francuskiego nastolatka rwą się tak ochoczo do pracy, przy okazji wykańczając psychicznie siebie nawzajem donoszeniem oraz toksycznością swoich zachowań.
użytkownik
20.09.2018 (4 miesiące temu)
20.09.2018 (4 miesiące temu)
Senior i manager w tej firmie nie są niestety bystrzakami:). Jak patrzę jaki poziom intelektualny reprezentują seniorzy to na myśl przychodzi mi tylko to, że oni musieli dostać tę pracę dzięki jakimś kontaktom, znajomościom!!!!!! Nie chce mi się wierzyć w to, że to odbyło się w jakiejś uczciwej rekrutacji . W okresie kiedy otwierano bronowice i Bonarkę panowało gigantyczne bezrobocie. Na rynku pracy było tysiące osób z tytułem Dr itp. mających wysokie kwalifikacje i doświadczenie, znających kilka języków a wybrano takie osoby. Tak sam samo managerowie. Gdzie oni wcześniej pracowali? Niektórzy są bardzo młodzi? Przecież chyba nie przyjęli kogoś zaraz po studiach na managera, bo to byłby strzał w kolano. Jeśli tak było to tylko tłumaczy niski poziom kadry kierowniczej tych sklepów.
użytkownik
20.09.2018 (4 miesiące temu)
20.09.2018 (4 miesiące temu)
Uważajcie przede wszystkim na Auchan bronowice oraz Auchan Bonarka. W tych dwóch panuje najgorsza atmosfera, najwięcej konfidentów.
użytkownik
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
Ja też tam pracowałem i wiem jak jest. Monitoring szpieguje na bank pracowników, bo znam jedną osobę która była na monitoringu. Po za tym podejrzewam, że oni mają tam guzik/przycisk przy bramce do wchychodzenia na przerwę i mogą go użyć, kiedy tylko chcą a jest to nie do końca chyba legalne. Wiem, że była taka afera w Warszawie. Ochroniarze w galerii handlowej mieli pilota i wciskali guzik nawet jeśli ktoś był czysty i bramki by niczego nie wykryły i bramka dzwoniła. Za takie działania ponoć można ochronę podać do sądu. Co do seniorów na mnie może nie kryzczeli, ale nie był to ton uprzejmy. Chodzenie z paluszkiem i pokazywanie tu krzywo, tam popraw a ludzi w ogóle nie ma, bo nikt nie chce tam pracować. A co do prymitywnch bab to prawda. Takie głównie tam pracują. Proste baby co żyją plotami, kochają oczerniać innych. Dowiedzą się, że ktoś ma pryszcza na tyłku to następnego dnia będzie wiedział o tym cały sklep. Z resztą jak ktoś nie wierzy radzę przejść po Bronowicach i zobaczyć kto tam pracuje. Po wyglądzie i twarzy można wiele wyczytać. Dużo kobiet typu sumo. Jeszcze sobie ktoś pomyśli, że tak dobrze płacą i dlatego tak utyły:) nie nie płacą dobrze pensja, jest głodowa i oscyluje w okoliach minimum. Pełno klik w których są pracownicy, którzy pracują tam bardzo długo. Wykorzystuje się nowych pracowników do granic możliwości. Poniżanie, naśmiewanie. Tam pracują tacy ludzie, że zamiast wam powiedzieć jak czegoś nie wiecie to oni się cieszą, bo będą mogli na was donieść, albo zaczną się drzeć i czerpać z tego satysfakcję. Wszystko zależy od toksyczności działu. Są działy znośne i takie, gdzie może się to skończyć ciężkim urazem psychicznym. Wśród managerów pełno świń. Niektórzy managerowie oczerniali pracowników i obagdywali u innych, wykorzystując swoją pozycję stawiali już pracownika na przegranej pozycji. Raz zobaczyłem zapłakaną dziewczynę jak szła do szatni, tak jej dokuczyły wspaniałe koleżanki na dziale!!!!!! W tak krótkim czasie jaki tam spędziłem, zwolniło się sporo osób z okolicznych działów. Niektórzy nie wytrzymali i nie przepracowali tam nawet miesiąca!!!!!!!!! A w całym sklepie? Nie mam pojęcia. Niech przedstawią jakieś dane dotyczące rotacji:) Ciekawe ile osób się tam zwolniło w ciągu całej historii istnienia Auchan bronowice:) hehe
użytkownik
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
Odpuść sobie Auchan bronowice to okropne miejsce!!!!!!!! Pełno cebulaków, głąbów, wsioków spod krakowskich wsi. Na każdym dziale jest kapuś, który ze swojego prywatnego telefonu dzwoni do managera i donosi na innych. Ludzie na stanowiskach kierowniczych chyba z przypadku. Wyzysk przez duże W!!!!
użytkownik
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
tak jest on non stop prowadzony na porządku dziennym Auchan Bonarka bronowice Katowice sosnowiec komorniki i każdy inny
użytkownik
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
Odpuść sobie Auchan bronowice to okropne miejsce!!!!!!!! Pełno cebulaków, głąbów, wsioków spod krakowskich wsi. Na każdym dziale jest kapuś, którym ze swojego prywatnego telefonu dzwoni do managera i donosi na innych. Ludzie na stanowiskach kierowniczych chyba z przypadku. Wyzysk przez duże W!!!!
użytkownik
06.06.2018 (8 miesięcy temu)
06.06.2018 (8 miesięcy temu)
Młodym ludziom odradzam pracę w Auchan bronowice.

Pracują tam głównie takie prymitywne baby co siedzą non-stop w oknach osiedlowych bloków z papierosem w buzi i wiedzą wszystko o wszystkich. W palarni każdego obgadują. Nie warto się poniżać za takie śmieszne pieniądze. Dodatkowo monitoring każdego szpieguje. Ochrona traktuje pracowników jak potencjalnych złodziei. Są wyrywkowe kontrole, kiedy idzie się na przerwę i trzeba pokazywać wtedy co się ma w kieszeniach i czy się czegoś nie ukradło. Seniorzy zachowują się tak jakby byli jakimiś strażnikami w obozach. Chodzą po działach i patrzą czy pracownicy pracują wystarczająco szybko i krzykiem zachęcają do wydajniejszej pracy.
użytkownik
13.04.2018 (10 miesięcy temu)
13.04.2018 (10 miesięcy temu)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w Auchan bronowice? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Auchan bronowice"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin