test
Znaleziono 21 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Axamo"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Najgorsza firma w jakiej pracowałem. Serio.
Nie ukrywałem, że nie mam żadnego doświadczenia w branży, niemniej jednak moja "kariera" wyglądała tak:
-tu jest Pana biurko, telefon, tutaj jest kawa, proszę pracować.
ZERO jakiegokolwiek szkolenia, prośby o wskazanie, czym tak na prawdę mam się zająć spotykały się wyłącznie z irytacją. Im więcej pytań tym większy xxxxxxx wisiał w powietrzu. Skończyło się na tym, że dostałem jakieś umowy żeby się z nimi zaznajomić i to było całe szkolenie. Zero informacji praktycznych. Nikt nic nie pokazał, nikt nic nie powiedział, nikt nie zabrał na spotkanie, żeby zobaczyć jak to wygląda i się z tym oswoić.
To, co usłyszałem na koniec, przechodzi ludzkie pojęcie, ale na samą myśl się gotuję, więc nie będę szczegółowo opisywał rozstania.
Gdyby ktoś miał jakieś pytania, jestem do dyspozycji.
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
jakie stanowisko?
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Kogo reprezentują na podkarpaciu?
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Potwierdzam kiepskie opinie napisane wcześniej. Na papierze najniższa krajowa, praca na 2 umowy żeby oszczędzić na pracownikach. Premie niezbyt wysokie. Nieumiejetne zarządzanie pracownikami. Słaba kadra menagerska ( o ile 2-3 menager ów można tak nazwac). Firma udaje wielką korpo a pracuje tu 20, 30 osób? Śmiech na sali. Wynajmowanie biur bylego Zelmeru zamiast wlasnej siedziby. Przemial jest, co ambitniejsi odchodzą do konkurencji. W koncu tu kariery nie zrobumy.Ale dla studenta to nienajgorsza opcja, można zdobyć jakieś tam doświadczenie. Z tą ironią i falszywoscią to tez bym się zgodziła ze coś w tym jest, głównie jeśli chodzi o górę. Mają gadane to tez trzeba przyznać ma się wrażenie ze trafiło się do idealnej firmy. Na plus wypłata na czas, kawka z ekspresu, miejsce parkingowe pod pracą no i częściowo sami pracownicy, ci szeregowi ale to chyba tyle
użytkownik
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
Czy znajdzie się osoba, która mogłaby w kilku słowach przedstawić teraźniejszy stan firmy Axamo Sp. z o.o.?
użytkownik
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
Z racji, że komentarze są sprzeczne, a ktoś myślący o zatrudnieniu w Axamo może mieć mieszane uczucia to napiszę też parę słów.
W Axamo pracowałam prawie rok ( zdążyłam odejść sama :-)), prawdą jest że umowa jest na najniższą krajową. Prawdą jest również że są premie ( ale bardzo długo się na nie czeka i nie są zbyt wysokie). Przez 10 miesięcy pracy nie było żadnego szkolenia.Rotacja jest OGROMNA, cały czas ktoś się zwalnia ( raczej zostaje zwolniony)/przychodzi/odchodzi/ucieka.
Dobre dla osób nie mających kompletnie doświadczenia na rynku pracy, dla osób już z doświadczeniem- powtórzę za poprzedniczką stać Cię na więcej.

Mi osobiście przeszkadzała jeszcze atmosfera ( "sztywno" i zero swobody) i wszech obecna fałszywość przeplatana z ironią- nie trzeba mieć doktoratu z psychologii, żeby widzieć że ktoś mówi jedno a myśli drugie. :-) :-)...Oczywiście było kilka fajnych i szczerych osób, ale to wyjątki.

Z plusów hm.... wypłata zawsze na czas.

"Konstruktywna krytyka jest podstawą rozwoju" :-) cytując klasyka.
użytkownik
02.02.2018 (rok temu)
02.02.2018 (rok temu)
Zgadzam się z opiniami jak wyżej, Axamo może sobie darować komentarze "Ewy" i ten cały damage control bo ten kto przyjdzie to i tak zaraz zobaczy jak jest :D Po pierwsze primo kasa: na papierze najniższa krajowa (z prowizją oczywiście jest więcej ale w obecnej pracy mam dwa razy więcej a nie wliczam w to premii, sama bym w to nie uwierzyła lol, a nie stałam się nagle mega wykształconym ekspertem i całkiem innym człowiekiem... więc jak ktoś rozważa oferte z Axamo to uwierz, że stać Cię na znacznie więcej!!!! Rynek pracy jest po Twojej stronie). Jaka jest umowa to nie wspominam nawet bo się można domyślać..., rotacja pracowników mega duża, pracowałam NAPRAWDĘ krótko i właściwie raz w miesiącu albo ktoś się zwalniał (uciekał?...) albo go wywalali, co jak na tak małą firmę jest zadziwiające. Jak się później okazało nic się nie dzieje bez przyczyny. Tzn pewnie jak się ładnie uśmiechasz, potulnie znosisz humorki koleżanek z pokoju i co najważniejsze! pod żadnym pozorem nie prosisz o podwyżkę! to może z rok posiedzisz :D Praca zupełnie nie jest rozwojowa, właściwie cały dzień dzwonisz jak w call center i napierdzielasz to samo do porzygu. Atmosfera w moim zespole była kiepska, bo jak były fajne dziewczyny to zwiały :D stres jak by się milionami obracało. Masakra jak pomyślę jakie obroty tam robią, a jacy przy tym ważni biznesmeni :D Szkolenia są potwierdzam. Skuteczności nie znam ale pracownicy mówili że były jakieś i nawet mieli dyplomy w rameczkach :D Wypłata też na koncie była co miesiąc. Z plusów to jeszcze mogę wymienić kawę i herbatę bez limitu, mleko do kawy też było od firmy. Czule wspominam widoki na puste hale zelmeru na których leżały zdechłe gołębie albo składowali używane ciuchy. Fajnie jest sobie tak powspominać taki epizod ale na dłuższą metę, jak chcesz się uczyć i rozwijać to osobiście nie polecam
użytkownik
31.01.2018 (rok temu)
31.01.2018 (rok temu)
Szanowna Stara Znajomo,
dziękujemy za Twój komentarz. Konstruktywna krytyka była i jest dla nas bardzo cenna, zawsze staramy się wyciągnąć wnioski z naszych porażek. Zdajemy sobie sprawę, że musimy pracować nad wieloma aspektami funkcjonowania naszej firmy, w tym budową bardziej zaawansowanych systemów pozapłacowej motywacji, czy też integracją pracowniczą. Dokładamy wszelkich starań, żeby krok po kroku dokonywać niezbędnych usprawnień, wprowadzać zmiany i wcielać w życie nowe pomysły na rozwój firmy i naszych Pracowników.
Dziękujemy za opinię i również życzymy powodzenia
Zarząd Axamo
użytkownik
22.01.2018 (rok temu)
22.01.2018 (rok temu)
Pracowałam w tej firmie. Rotacja była bardzo duża. To prawda, że są osoby, które stale będą szukać nowych wyzwań, ale z tego co wiem Axamo nadal nie umie zatrzymać dobrych pracowników. Poznałam w firmie kilku świetnych rekruterów, osoby zaangażowane, które zostały zwolnione lub zwolniły się same m.in. przez słabą atmosferę w firmie. Zespoły nie były zgrane, firma kiepsko przykładała się do integracji pracowników. Szanowna firmo, aby zmotywować pracownika nie zawsze chodzi o premie ;) Dla mnie ważny jest manager, autorytet, osoba, która wskaże błędy, ale będzie też umiała i chciała przekazać swoją wiedzę, a także pochwali i zmotywuje do pracy - tego w Axamo nie dostałam. Nie będę pisać więcej rzeczy z których byłam niezadowolona, wydaje mi się, że opisałam najważniejsze. Ogólnie rzecz biorąc życzę firmie powodzenia. Mam też nadzieję, że moje wskazówki będą przydatne dla właścicieli firmy.
użytkownik
19.01.2018 (rok temu)
19.01.2018 (rok temu)
żeby być wiarygodnym
użytkownik
11.12.2017 (rok temu)
11.12.2017 (rok temu)
Dzień dobry. Poniższa opinia jest nieprawdziwa i krzywdząca dla nas jako pracodawcy. Stwierdzenie, że jest u nas bardzo duża rotacja nie jest niczym uzasadniona. W każdej firmie są osoby, które nie będą zadowolone i stale będą szukać innego miejsca pracy. Natomiast patrząc z drugiej strony, jako pracodawca, jeśli widzimy potencjał w pracowniku, jego chęć do pracy i efekty – na pewno nie będziemy chcieli się z nim rozstawać.
Również stwierdzenie o zarobkach w wysokości najniższej krajowej nie jest prawdziwe – wystarczy przyjść do nas na rozmowę kwalifikacyjną aby się o tym przekonać. Ponadto mamy przejrzysty system awansu płacowego oraz atrakcyjny system premiowy, które dodatkowo motywują pracowników.
Jeśli chodzi o szkolenia dla naszej kadry – kolejna informacja, nie mająca odniesienia do rzeczywistości. Jako pracodawca doskonale rozumiemy, że są one inwestycją, która przynosi długofalowe efekty w przyszłości, przekładające się na wyniki firmy. Dlatego też korzystaliśmy i zawsze będziemy korzystać z tej formy wspierania rozwoju pracowników.
użytkownik
09.12.2017 (rok temu)
09.12.2017 (rok temu)
Nie polecam, bardzo duża rotacja, niska wypłata -najniższa krajowa, brak szkoleń i jakiejkolwiek motywacji do pracy.
użytkownik
24.11.2017 (rok temu)
24.11.2017 (rok temu)
A skąd pomysl, że Ewa to moje prawdziwe imię? Pisząc opinie w internecie nie każdy chce się ujawniać bo i po co
użytkownik
23.11.2017 (rok temu)
23.11.2017 (rok temu)
@Ewa a pracujesz w dziale rekrutacji? Bo właśnie do tego działu firma Axamo teraz poszukuje pracowników i jestem ciekawa czy to właśnie ten team jest zgrany. To również się liczy podczas wyboru miejsca pracy. Bo atmosfera powoduje, że chcemy lub nie przychodzić do pracy. @Anna czyli Ty też jesteś pracownikiem Axamo? Co sądzisz o tym miejscu pracy?
użytkownik
23.11.2017 (rok temu)
23.11.2017 (rok temu)
Przecież żadna ewa w Axamo nie pracuje... Placicie za pozytywne komentarze???
DNO !!!
użytkownik
15.10.2017 (rok temu)
15.10.2017 (rok temu)
porównując pracę tutaj i pracę w innych agencjach pracy, Axamo bije je na głowę. u nas w dywizji mamy naprawdę zgrany zespół, co ciężko uświadczyć w pracy. w innych firmach raczej musiałam rywalizować i było to trochę chore. wypłata też ok i szkolenia jak ktos już wspomniał wcześniej
użytkownik
26.09.2017 (rok temu)
26.09.2017 (rok temu)
@ralpa czyli według Ciebie firma Axamo jest godna polecenia. To czy może chcesz powiedzieć jak wygląda do niej rekrutacja? Po przeczytaniu Twojej opinii dużo osób może chcieć tam aplikować. Masz jakieś dla nich rady?
użytkownik
13.09.2017 (rok temu)
13.09.2017 (rok temu)
@szymon czyli pracując w Axamo Sp. z o.o. ma się szansę na rozwój. Czy można też liczyć na dodatkowe kursy i szkolenia podnoszące kwalifikacje? A jak wygląda kwestia dodatkowych benefitów? Są organizowane integracje dla pracowników? Jest wiele ofert pracy: http://najlepszyfachowiec.pl więc co mógłbyś doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy?
użytkownik
23.08.2017 (rok temu)
23.08.2017 (rok temu)
przyjazna atmosfera, świetni ludzie. jeśli ktoś chce i jest ambitny - można
się rozwijać. plusem jest też na pewno brak monotonii i ciekawe projekty/zadania do
realizacji.
użytkownik
17.08.2017 (rok temu)
17.08.2017 (rok temu)
Axamo Sp. z o.o. bardzo dużo opublikowało ofert pracy http://najlepszyfachowiec.pl Ktoś z Was będzie się starał o jakąś posadę? jak tak to potem opowiedzcie jak wrażenia po rozmowie rekrutacyjnej.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Axamo"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin