test
Znaleziono 48 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Chojecki"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
cwaniak i naciągacz.

Moje sugestie dla Auto-Jacek Jacek Chojecki:
rozlicz długi

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
naciągacz
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Wiecie jak wygląda praca w przedsiębiorstwie Auto-Jacek Jacek Chojecki w mieście Olszew? Czekamy na Twój komentarz, pomóż innym użytkownikom!
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Najgorszy adwokat jakiego poznalam,otrzymal 1000zl i nic nie zrobil.Zrobil ze moj maz ktorego byl adwokatem jest w areszcie.Nawet widzenia nie zalatwil.Ludzie jak najdalej od niego i proponuje zmiane nazwiska a dokladnie jedna litere bo bardziej by pasowalo.NIE POLECAM

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Zmienic zawod
użytkownik
19.05.2018 (9 miesięcy temu)
19.05.2018 (9 miesięcy temu)
Jak aktualnie przedstawia się sytuacja Kancelaria Adwokacka Adwokata Krzysztofa Chojeckiego na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby benefitów pozapłacowych, mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób pochodzących z Poznań oraz okolic i mogą ułatwić podjęcie decyzji związanej z podjęciem zatrudnienia w firmie.
użytkownik
18.04.2018 (10 miesięcy temu)
18.04.2018 (10 miesięcy temu)
podpowiedzcie jak sie pracuje w kancelarii? Czy firma rekrutuje do pracy?
użytkownik
27.03.2018 (10 miesięcy temu)
27.03.2018 (10 miesięcy temu)
Przypuszczam ze Karol W mija się z prawdą . Pomylił pewne mecenasów . Pan Krzysztof akurat w sprawach alimentacyjnych jest jednym z lepszych młodych mecenasów , zawsze dostępny , służy pomocą i przedewszystkim bardzo dobrze znający się na prawie i zawsze do sprawy podchodzi solidnie . I jak to mówią ze wysoka cena wzbudza zaufanie to u pana mecenasa cena to rzecz trzeciorzędna ... ostatnio korzystałem z pomocy pana mecenasa ... mimo to ze stał po drugiej stronie ... jego pomoc była dla mnie bezcenna ... jeszcze raz bardzo dziękuje panie mecenasie . Grzempowski Andrzej .
użytkownik
14.03.2018 (11 miesięcy temu)
14.03.2018 (11 miesięcy temu)
A Pani to ktoś z rodziny, że się tak angażuje? Czy pan adwokat we własnej osobie?
użytkownik
14.03.2018 (11 miesięcy temu)
14.03.2018 (11 miesięcy temu)
nacisnęłam na ikonę przy "pomocna" i zaliczyło to do tych niby "pomocnych" - nie znam tego pana, więc proszę nie kierować się moją pomyłką
użytkownik
13.03.2018 (11 miesięcy temu)
13.03.2018 (11 miesięcy temu)
@Karol W rozumiem, że nie byłeś zadowolony z usług Kancelarii Adwokackiej Adwokata Krzysztofa Chojeckiego, ale jednak nie możesz go samego obrażać. Na forum nie można nikogo obrażać. Jest to naruszenie regulaminu. Negatywne opinie również można wyrazić bez obraz drugiej osoby.
użytkownik
12.03.2018 (11 miesięcy temu)
12.03.2018 (11 miesięcy temu)
Dla mnie xxxxxxx powinien zmienić nazwisko na chujecki ... nie zna się na prawie , nie słucha , rozbieranie oczy jak by ... I gada totalne Bzury .... katastrofa .... przegrał wygraną spraw ... cieszę się ze zmiany tego lovelasa ... chyba ma jakieś kompleksy .... I udaje najlepszego ???????????????????? A jest totalnym dnem .... nie polecam xxxxxxx
użytkownik
19.10.2017 (rok temu)
19.10.2017 (rok temu)
@klient dzięki za opinię ze strony osoby obsługiwanej. A czy ktoś powie coś od strony pracownika? Jest możliwość zrobienia aplikacji u Adwokata Krzysztofa Chojeckiego? Jak tak to jak to u niego wygląda? Polecacie tą wybrać kancelarię jeżeli chodzi o dalszą naukę?
użytkownik
25.05.2017 (rok temu)
25.05.2017 (rok temu)
polecam kancelarie pana krzysztofa jest adwokatem mlodym ale bardzo obiektywnym uczciwym i precyzyjnym dobrze sie czuje pod opieka osoby aktywnie uczestniczacej w sprawie polecam
użytkownik
03.04.2017 (rok temu)
Ze sklepu na fotel prezesa

- Spółki takie jak kombinat zawsze padały łupem polityków, ale naprawdę nie przypominam sobie, by którakolwiek partia po wygranych wyborach kolonizowała spółki tak łapczywie, jak zrobił to w ostatnim półroczu PiS - mówi "Wyborczej" Tadeusz Aziewicz z PO, w przeszłości przewodniczący komisji skarbu państwa, dziś, po objęciu władzy przez PiS, jej szeregowy członek. - Oni robią to z otwartą przyłbicą, jakby od tego zależała realizacja ich programu.

O rozmowę z ministrem Jackiewiczem na temat zmian w Polskiej Miedzi prosiliśmy kilka razy. Nie zareagował. Stworzyliśmy raport zakończonej już "dobrej zmiany" w należących do KGHM spółkach. Rady nadzorcze i zarządy wymieniono już we wszystkich. I do wszystkich wprowadzono politycznych nominatów. I jeśli osiem lat temu na "liście Jackiewicza" znalazło się 20 nazwisk działaczy PO, to dziś jest ich dwa razy więcej.

W Miedziowym Centrum Zdrowia prezesem został Piotr Milczanowski , były radny sejmiku województwa poprzedniej kadencji. W partii uznawany jest za człowieka obecnego ministra skarbu. Przez pewien czas typowany był nawet na wojewodę dolnośląskiego. Ostatecznie musiał się jednak zadowolić posadą w Lubinie.

Jacek Karwan jesienią ubiegłego roku walczył o mandat posła z ramienia PiS w okręgu legnickim. Dostał jednak tylko 3,3 tys. głosów. Na pocieszenie został wiceprezesem w należącej do kombinatu spółce Lubinpex . A do jej rady nadzorczej dokooptowano Bogusława Węgla , kojarzonego z minister Elżbietą Witek byłego burmistrza z jej rodzinnego Jawora.

Prawdziwy polityczny nalot przeżyło Metraco . W jego radzie nadzorczej znajdziemy m.in. byłego PiS-owskiego wojewodę Krzysztofa Grzelczyka (w ubiegłym roku przegrał we Wrocławiu wyścig o senatorski mandat). Znalazło się w niej również miejsce dla przewodniczącego legnickiej rady miejskiej z PiS Wacława Szetelnickiego (kandydata PiS na prezydenta Legnicy w 2014 r.). A także dla Sebastiana Chojeckiego , członka PiS z Lubina, byłego radnego powiatu lubińskiego.

W Centrozłomie Wrocław fotel prezesa objął Lesław Grajewski , szef PiS we wrocławskiej dzielnicy Krzyki. Do spółki przyszedł on wprost z prowadzonego sklepu z galanterią skórzaną w pobliżu wrocławskiego Rynku.

W radzie nadzorczej spółki Inova znalazło się z kolei miejsce dla asystenta senator PiS Doroty Czubowskiej - Mieczysława Krzywego . A w radzie spółki Nitroerg SA - dla Wiesława Sagana , ostatniego wojewody legnickiego z ramienia AWS.
użytkownik
06.01.2017 (2 lata temu)
06.01.2017 (2 lata temu)
DELICPOL rządził się zawsze swoimi prawami, ale szkoda zakładów : Cuprod i Chojecki. Po przejęciu rozwalili "normalne" firmy, atmosferę między ludźmi itd... Panowie to ludzie tworzą organizację - nie zapominajcie o tym
użytkownik
17.12.2016 (2 lata temu)
17.12.2016 (2 lata temu)
bzdura!!!!
użytkownik
13.05.2016 (2 lata temu)
13.05.2016 (2 lata temu)
Kancelaria Adwokacka Adwokata Krzysztofa Chojeckiego jest okej
użytkownik
17.08.2015 (3 lata temu)
17.08.2015 (3 lata temu)
Karolu, Chojecki jest własnością Delipolu od ponad pół roku... Szybko się dowiedziałes... Ech...
użytkownik
14.08.2015 (3 lata temu)
14.08.2015 (3 lata temu)
Czy ja dobrze rozumiem, że Chojecki - zakład w Kamionie podlega pod Delicpol ??
użytkownik
30.04.2015 (3 lata temu)
30.04.2015 (3 lata temu)
nie no pewnie, z tej wiary pewnie zapłacisz za wszystkie swoje rachunki. A tak na serio to na Waszym miejscu już teraz szukałbym pracy gdzie indziej ...
użytkownik
16.04.2015 (3 lata temu)
16.04.2015 (3 lata temu)
Pracowałem w g sg. Jedyna kompetentna osoba jaką spotkałem był spawalnik P. Chojecki. Facet znał się na robocie, a jak coś nie wychodziło to kminil problem aż wyszło.nikomu nie odmówił pomocy. Reszta to dno, jedynie Karczewski coś chciał zdziałać. Płace było ok, teraz dno! Odradzam. Szacunek dla P. Chojeckiego. Z takimi ludźmi tą firmą była by potęga.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Chojecki"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin