test
Znaleziono 10 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Danielski Grzegorz"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
17.02.2015 (4 lata temu)
17.02.2015 (4 lata temu)
Lekarz – tragedia. Spóźniony ½ godziny. Czas pobytu pacjenta w gabinecie ok. 4 minut. Pacjenci nie są badani. Moja pierwsza wizyta ( 3 dolegliwości lewej nogi) i próba przekazania dolegliwości przerwana stwierdzeniem „leczę tylko jedną dolegliwość” Posiadam 4 rezonanse wykazujące liczne przepukliny i wypukliny, których nie byłam w stanie pokazać. Po stwierdzeniu co doktor leczy (a czego nie leczy) opuściłam gabinet. Odradzam!!
użytkownik
25.10.2013 (5 lat temu)
25.10.2013 (5 lat temu)
Wyjątkowy gbur, człowiek pozbawiony jakiejkolwiek empatii, trudno jest oceniać kwalifikacje osoby, która nie jest zainteresowana pacjentem, dla której ważniejszy jest telefon niż pacjent. Co można powiedzieć o kwalifikacjach , kiedy pacjent nie jest nawet dokładnie obejrzany, nie mówiąc już o szczegółowym badaniu.
Ten pan to jest satyryczny obraz lekarza, satyra oczywiście o negatywnym przekazie . Można powiedzieć totalne lekarskie nieporozumienie.
Odradzam jakikolwiek kontakt z tą osobą.
użytkownik
03.02.2013 (6 lat temu)
03.02.2013 (6 lat temu)
Pan doktor Grzegorz Danielski jest wspaniałym Specjalistą i Człowiekiem. Leczę się u pana doktora od kilku lat i nie zamieniłabym na innego. Pełen profesjonalizm i nieprawdopodobne pokłady empatii. Leczy w sposób holistyczny - oddany pacjentom. Takich lakarzy nam trzeba w tym trudnym świecie. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim - Anna Kozińska
użytkownik
23.11.2012 (6 lat temu)
23.11.2012 (6 lat temu)
Lekarz wyjątkowo arogancki, chamski (odzywki cytuję: " a gdzie pan był dotąd ")nie zainteresowany PACJENTEM ani dotychczasowym przebiegiem leczenia, nie umiejący czytać!! informacji zawartych w dokumentach przebiegu leczenia.Całym swoim zachowaniem sugerujący,że pacjent niepłacący jest dla niego niczym.Typowy przykład lekarza bez zaangażowania, nieuprzejmy i złośliwy. Lekarz, który brak kompetencji zastępuje butą i hucpą.Absolutnie nie polecam i radzę omijać go z daleka.
użytkownik
02.06.2012 (6 lat temu)
02.06.2012 (6 lat temu)
Dr Danielski stwierdził u mnie zerwanie mięsnia uda. Przepisał Lotion 1000. Nie zalecił żadnych badań (USG). Po 5 miesiącach mam skierowanie do szpitala na operację, po stwierdzeniu przez rehabilitanta, że nie mam ścięgna i powinnam zrobić USG (prywatnie). Diagnoza: całkowite zerwanie mięśnia długłowego uda. Skoro pan doktor jest kompetenty, to dlaczego tylko w prywatnej przychodni, a w ramach NFZ ma w d... pacjenta. Wzbudza Państwa zaufanie? Mojego nie, jeśli stać go na taką nonszalancję wobec cierpiącego pacjenta, zależy mu tylko na kasie, nie na człowieku.
użytkownik
użytkownik
02.11.2011 (7 lat temu)
02.11.2011 (7 lat temu)
zdecydowanie polecam tego lekarza poświeca dużo czasu pacjentowi, doradzi, stawia trafne diagnozy,jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana dr Danielskiego!!!
użytkownik
15.01.2011 (8 lat temu)
15.01.2011 (8 lat temu)
Pan Doktor jest miły, prowadzi baaaardzo długie wizyty, ale sam podważa to co wcześniej mówił. Jestem w 8 miesiącu ciąży i zgłosiłam się do niego z podejrzeniem rozejścia spojenia łonowego (co wg innych lekarzy oznacza rozejście powyżej 10mm). On nie stwierdził nic patologicznego choć rozejście ocenił na 20 mm. Pomimo dokuczliwego bólu który odczuwam od 4 miesięcy i postępujących problemów z jakimkolwiek poruszaniem się, Pan Doktor stwierdził że po porodzie, nawet jak szpara między kośćmi łonowymi się poszerzy to nie będę odczuwała żadnego dyskomfortu ruchowego czy bólowego (więc teraz zapewne udaję)...bo można żyć bez kości łonowych lub z 50mm rozejściem spojenia i nawet o tym nie wiedzieć. cóż, gdybym nie znała opinii innych ortopedów i ginekologów oraz kilku kobiet które po rozejściu się spojenia łonowego po porodzie cierpiały przez kilka -kilkanaście tygodni to może uwierzyłabym że wizyta u dr. Danielskiego miała jakiś sens...
użytkownik
17.11.2010 (8 lat temu)
17.11.2010 (8 lat temu)
zdecydowanie polecam, chetnie zaleca tansze odpowiedniki drogich lekow, tlumaczy stosowanie.
użytkownik
02.10.2010 (8 lat temu)
02.10.2010 (8 lat temu)
Opinia o Grzegorz Danielski, dr n. med.
Łódź, ul. Narutowicza 42

Polecam tego lekarza. Wcześniej byłam u innego (a właściwie innej) w tej klinice z bolącym kolanem. Pani doktor stwierdziła, że nie wie co mi jest, ale wiedziała, że będzie się pogarszać. Przepisała leki homeopatyczne i kazała przyjść na kontrolę. Ale zapisałam się już nie do niej, tylko do Pana dr Danielskiego. Spojrzał na zdjęcie, zbadał i już wiedział co mi dolega, przepisał leki, zalecił odpowiednie ćwiczenia, wytłumaczył na czym polega moja choroba, dlaczego tak się dzieje, co można zrobić, żeby nie odczuwać bólu. W ciągu miesiąca ból zniknął. Teraz gdy złamałam bark i skręciłam kostkę, nie miałam wątpliwości do kogo się udać. Pan doktor jak zawsze wszystko wytłumaczył, polecił ćwiczenia,... Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia, lekarz z powołania.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Danielski Grzegorz"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin