test
Znaleziono 307 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Darb"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
1 lut (17 dni temu)
Proszę zwracać do mnie Pani ja nie jestem mężczyzną !
użytkownik
1 lut (17 dni temu)
1 lut (17 dni temu)
Ciul - po Śląsku znaczy głupi. Warszawiak tego nie kupi. Za... głupi!
użytkownik
1 lut (17 dni temu)
Panowie, albo Panie, pragnę tylko przypomnieć, że to strona o opiniach o pracy, a nie poczytaj mi mamo lub kącik poetycki. Wasze posty niczym się mają do pomocnych opinii przy wyborze pracy. Przykro stwierdzać, ale chyba prawda w oczy kole...
użytkownik
1 lut (17 dni temu)
Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej.
użytkownik
1 lut (17 dni temu)
Tchórz umiera tysiąc razy, odważny tylko raz.
użytkownik
1 lut (17 dni temu)
1 lut (17 dni temu)
Zarządzanie jest to sztuka kierowania ludzką aktywnością.
użytkownik
1 lut (17 dni temu)
1 lut (17 dni temu)
Jeśli będziesz przykładnie pracował osiem godzin dziennie, może ci się kiedyś uda zostać kierownikiem i pracować dwanaście.
użytkownik
1 lut (17 dni temu)
1 lut (17 dni temu)
Jeśli jest coś, czego nie potrafimy zrobić wydajniej, taniej i lepiej niż konkurenci, nie ma sensu, żebyśmy to robili i powinniśmy zatrudnić do wykonania tej pracy kogoś, kto zrobi to lepiej niż my.
użytkownik
1 lut (17 dni temu)
https://youtu.be/pRLWdbEZ0xU

Cóż, zespół pracowników jest jak orkiestra, a dobry szef niczym dyrygent, który wie, kto fałszuje, kto gra czysto i stara się, a kto zbytnio się nie wysila.
użytkownik
użytkownik
1 lut (17 dni temu)
Aby nie być gołosłownym... tutaj Pana wypowiedź:
"Polski syndrom ciula... dla niego po raz pierwszy wyznaczono na 12.11.2018 święto ciula #R
Pracownicy w warsztacie w Rumi opórócz wynagrodzenia mają w firmie do dyspocycji salę do ćwiczeń + 800zł social + połowę średniej pensji na święta itd. Nie są rozliczani z czasu jaki spędzają w budynku firmy ale z maszyn które wyserwisują. Zapraszam na kawę."
użytkownik
1 lut (17 dni temu)
Trzeba brać odpowiedzialność za swoje słowa Panie Tomaszu, a nie chować głowę w piasek. Usunięcie postu nic nie zmienia... ;)

1. Obrażanie ludzi oraz wyzwiska są karalne, proszę się najpierw zapoznać z kodeksem karnym zanim kolejny raz kogoś Pan obrazi. (Art 216)
2. Jeśli jedni pracownicy na takim samym stanowisku mają dostęp do siłowni to dlaczego Ci z innych rejonów Polski nie mogą korzystać np z karnetów pracowniczych (wszyscy powinni być traktowani na takich samych warunkach)
3. Praktycznie w każdej firmie jest przyznawany socjal, więc to nie jest nic szczególnego.
4. Każda maszyna przychodzi do serwisu z innymi uszkodzeniami, tak więc rozpatrywanie pod względem ilości naprawionych maszyn nie ma sensu. Trzeba wziąć pod uwagę rodzaj uszkodzeń. Nie będzie w tym nic dziwnego jeśli Pan X zrobi 3 maszyny, które po naprawie będą działały, a Pan Y tylko jedną, ponieważ będzie posiadała poważniejsze uszkodzenie.

Będąc pracownikiem firmy (niezależnie od stanowiska) reprezentuje ją Pan, tak więc gratuluję kultury osobistej, a firmie zatrudnienia tak elokwentnego pracownika. Nie wspominając o tym, że szacunek POWINNO się okazywać każdej osobie.


Pozdrawiam
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Atmosfera w serwisie strasznie się zepsuła odkąd zostały wprowadzone limity czasowe za naprawę maszyn poprzez co morale pracy słabną od presji jaką naciska nowy kierownik. Tymbardziej gdy jesteś do tyłu z godzinami to masz odddać z urlopu albo odrobić za darmo - Mobbing.
użytkownik
18.11.2018 (3 miesiące temu)
18.11.2018 (3 miesiące temu)
Bardzo profesjonalna firma. Wszystko zostalo wykonczone na czas. Polecam

Lubię atmosferę w Rosiak Dariusz Zakład Remontowo Budowlany Darbud za:
Terminowosc i dobry kontakt z wlascicielem
użytkownik
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
Znam osobiscie pana Dariusza i wiem , że to xxxxxxx kryminalista i damski bokser.
użytkownik
04.06.2018 (8 miesięcy temu)
04.06.2018 (8 miesięcy temu)
Wszyscy są tam niesamowicie fałszywi, jak dla mnie to rodzinka Adamsów. Łącznie z panią księgową. nie polecam, szkoda waszego czasu!
użytkownik
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
@Bartek, czy byłeś pracownikiem firmy Darbruk czy jej kontrahentem? Może istniała szansa na załagodzenie konfliktu i wyjaśnienie spornej sytuacji? Czy próbowałeś? Wspomniałeś o finansach, czy chodzi o zaległą wypłatę? Czy możesz napisać coś więcej na ten temat, dla potencjalnych kandydatów ta informacja może być niezrozumiała.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Darb"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin