test
Znaleziono 233 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "Decostayl"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
13.05.2018 (9 miesięcy temu)
13.05.2018 (9 miesięcy temu)
@Bambi, rozumiem, że pracujesz w DecostaylE Pro. Jak oceniasz tego pracodawcę oraz warunki, które oferuje?
@Sam, o co Ci dokładnie chodzi? Mógłbyś nieco rozwinąć swoją wypowiedź?

Co jeszcze możecie powiedzieć o pracy w DecostaylE Pro? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?
użytkownik
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
pracuj i nie zgłaszaj , urząd pracy sam się do Ciebie zgłosi :)
użytkownik
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
Wszyscy odchodzą jaki żal ????
użytkownik
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
Jak to jest w tej firmie bo zapomniałam czy sama mam zgłosić do urzędu pracy zatrudnienie czy kadrowa sama zgłasza
autor
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
@anonymous, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w DecostaylE Pro w Toruniu - zdecydowałeś się aplikować? Jeśli tak to napisz proszę coś na temat przebiegu Twojego procesu rekrutacyjnego.
@Hala1, jest dokładnie tak, jak pisze @Ziomeczek. Jestem moderatorem forum najlepszyfachowiec.pl i dbam o to, żeby na forum pojawiały się rzetelne i merytoryczne opinie na temat pracodawców. Czy masz coś do powiedzenia na temat pracy w DecostaylE Pro?
użytkownik
19.04.2018 (10 miesięcy temu)
19.04.2018 (10 miesięcy temu)
Masochista
użytkownik
13.04.2018 (10 miesięcy temu)
13.04.2018 (10 miesięcy temu)
Bo lubię meeee
użytkownik
31.03.2018 (10 miesięcy temu)
31.03.2018 (10 miesięcy temu)
Jeżeli masz złą opinie o firmie to po co w niej siedzisz? A jeżeli już w niej nie pracujesz to po co obserwujesz?
użytkownik
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
Proszę spróbować ;) wkrótce wystawisz negatywną opinię na najlepszyfachowiec.pl :)
użytkownik
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
pojawilo się ogłoszenie na planistę produkcji? ktoś może coś podpowiedzieć jaka tam atmosfera i warunki
użytkownik
19.03.2018 (11 miesięcy temu)
19.03.2018 (11 miesięcy temu)
Adwokat? Sam podnos "mózgu" zebys do konca zycia na normie nie był lol2
użytkownik
19.03.2018 (11 miesięcy temu)
19.03.2018 (11 miesięcy temu)
Agata jest pracownikiem najlepszyfachowiec.pla bystrzacho. Podnoś kwalifikacje a nie smuty walisz.
użytkownik
18.03.2018 (11 miesięcy temu)
18.03.2018 (11 miesięcy temu)
Nosz k....padne M to Ty? Daj spokój made my day
autor
18.03.2018 (11 miesięcy temu)
18.03.2018 (11 miesięcy temu)
@RITAm, planujesz związać się z DecostaylE Pro na dłużej? Co uważasz za największy plus pracy w tej firmie?
@Lolo , jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu? Zdecydowałeś się aplikować?
@Ania, a czy możesz napisać, czy pracownicy mieli szansę na jakieś dodatkowe benefity? Były możliwości awansu?
użytkownik
08.03.2018 (11 miesięcy temu)
08.03.2018 (11 miesięcy temu)
Ludzie zmieniają pracę jak im się warunki nie podobają widocznie się "zasiedziałaś i masz braki w edukacji"
użytkownik
07.03.2018 (11 miesięcy temu)
07.03.2018 (11 miesięcy temu)
I serdeczne pozdrowienia dla Pani Kierownik która zapewniała,ze nikogo nie bedzie zwalniać xxoo spokojnych snów
użytkownik
07.03.2018 (11 miesięcy temu)
07.03.2018 (11 miesięcy temu)
Jak to kur*a możliwe ze zwalniacie ludzi wymagacie c*uj wie czego kiedy od tylu mc nie ma pracy? Idzcie na dno tego zycze wam ja jarzabek2 ps walcie sie
użytkownik
03.03.2018 (11 miesięcy temu)
03.03.2018 (11 miesięcy temu)
Wow! Mają ubezpieczenie zdrowotne. To coś nadzwyczaj niezwyczajne? Zamiast ubezpieczenia zdrowotnego wolałbym więcej pieniędzy co miesiąc na koncie mieć. Dobrze, że nie napisałaś, że pączki w Tłusty czwartek były. Kawę i herbatę w biurze też dają.
użytkownik
02.03.2018 (11 miesięcy temu)
02.03.2018 (11 miesięcy temu)
a na czym firma ma zarabiać? Na dywanach? Przecież to manufaktura. Holendrzy to naród oszczedny. Towar idzie na wyspy a brytole tez zaczynaja oszczedzac. Kokosów nie będzie. To mówiłem ja. Jarząbek.
użytkownik
01.03.2018 (11 miesięcy temu)
01.03.2018 (11 miesięcy temu)
Czy ktos wie co sie w ogole dzieje w firmie? Skąd takie przestoje? Boje sie o swoje stanowisko sytuacja nie jest normalna,za dlugo to trwa.Zapewniają ze wszystko wraca do normy a za dwa dni znow postojowe o co tu chodzi w ogole upadamy?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Decostayl"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin