test
Znaleziono 772 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "Dragon"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Dragon to firma, która nie nauczyła się jeszcze polityki kadrowej. Mamy inne czasy panowie prezesi, dyrektorzy i niektórzy kierownicy (choć większość to pionki w rękach prezesów, barszczów itp). Doprowadziliście do sytuacji, w której odeszła wam (lub sami zwolniliście???) większość wartościowych pracowników ze stanowisk kierowniczych, specjalistycznych i robotniczych. Aktualnie ludzi doświadczonych i "kumatych" nie ma więcej niż 20% i nie widać takowych na horyzoncie.
Nie lubicie pracowników, którzy traktują innych po ludzku. Przecież ludzie to nie roboty. I co po tych wszystkich zmianach, jest lepiej? Produkcja leży, magazyn leży - światełka nie widać. Kim trzeba być żeby zwolnić kierowcę 2 miesiące przed emeryturą?
Życzę więcej rozumu.
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Piszesz o Securitasie byłem uczciwa firma nie powiem tylko problemy z ludźmi ma potężne rynek wygląda tak że ten kto nie będzie szanował zleceniobiorców będzie się zwijał niestety a male agencje kręcą bo jakoś muszą się na rynku utrzymać stawki rosną a kontrahenci nie chcą płacić więcej i tak jest wszędzie Pogoń, Art security Dragon, czy nawet City, Juventus, Solid mają ten sam problem ludzie nie chcą płacić więc kombinują a co robi Securitas też masz dwie umowy i wszystko najniższa krajowa miałe tam przyzwoite pieniądze ale sytuacja kadrowa mnie wykończyła
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
No to lepiej niz w Dragonie
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Bardzo mi sie podobało. Szkoda, że ludzie są wredni i chamscy. Lepiej niż w Dragonie.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Moje sugestie dla Dragon - Wytwórnia Chemiczna:
Przywrócić nadgodziny w soboty.
Przywrócić automaty z kawą i z batonami.
Dać podwyżki pracownikom na produkcji ( w szczególności kobietą bo prezesi w ogóle nie doceniają i nie szanują ich) i całej reszcie firmy. Zwłaszcza tym pracownikom co pracują po kilkanaście lat.
Zwiększyć przerwę do 30 minut.
Przede wszystkim Ci pracownicy co są na pracownikami produkcji powinni liczyć się ze zdaniem innych.
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Ja pracuję tam kilka lat i powiem tyle, że codziennie się dziwię bo ostatnio to nawet zwolnili kilka osób i miesiąc później prosili nas żebyśmy przyprowadzili kogoś do pracy bo brakuje ludzi. Od czasu kiedy pan prezes powiedział, że chce zatrudnić na produkcję około 30% pracowników to od tamtego czasu 30% ubyło. Ludzie dzisiaj przychodzą i po tygodniu odchodzą. Nawet ukraińcy nie chcą już robić... W październiku szczytem było to że, brakowało papieru toaletowego. Mnie najbardziej boli to, że z dnia na dzień wszystkiego Ci zabraniają. Jeszcze rok temu na starym zakładzie były soboty i nadgodziny w tygodniu. Przerwa była 20 minutowa a, jeśli ktoś pracował więcej niż 8h to miał 30 minut. Co prawda jest pakiet multisport i dodatkowe ubezpieczenie ale z roku na rok zabierają Ci coraz więcej. Jak dostajesz podwyżkę to szczerze jej nie odczujesz. Ja robię tylko dlatego bo wierzę, że może w końcu panowie Prezesi się opamiętają bo jedyne co robią to imprezę na Barce. Żadnych paczek na święta itd. Wiem od pracowników co pracują dłużej w Dragonie niż panowie prezesi są prezesami, że gdy prezesem był założyciel firmy to mieli pracownicy MLEKO. Gdy synowie otrzymali firmy po tacie to zabrali MLEKO, także niech każdy się dobrze zastanowi jak tam jest bo tak jest ze wszystkim. Pan Kazimierz dawał dużo pracownikom a jego synowie wszystko zabierają.
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Zapomniałeś dodać SM42 , ET 22, ET40, EU07. Na 100 lok. 20 jest nowych typu Dragon, Traxx , BR285 i Newag 6dg. Prawdopodobieństwo trafienia na lokomotywy z lat `60 to 85%.
użytkownik
24.11.2018 (2 miesiące temu)
24.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie jestem pracownikiem Dragon - Wytwórnia Chemiczna, ani nie mam z tą firmą żadnych powiązań. Jestem moderatorem forum i moja aktywność wynika z chęci zdobycia informacji odnośnie realiów panujących w przedsiębiorstwie, którego dotyczy wątek. Każdy rzeczowy komentarz z pierwszej ręki, może być pomocny dla osób rozważających złożenie tam CV.

Jednocześnie proszę Cię o niepodawanie we wpisach imion, ponieważ jest to niezgodne z regulaminem.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Czy firma działa bez zmian? Bardzo zastanawiająca jest taka cisza, nikt nic nie pisze!
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
mury piekne a u srodku RUINA
przerwa 15 minut o wypiciu cherbaty zapomnijcie kanapeczka i po przerwie a jadalnie maja u samej gory ponad 40 sci schodow do pokonania zarobki jak na takie warunki to powinni miec płacone SZKODLIWE o paczkach i bonach na swieta zapomnijcie włascicoel Dragona nie wie co to jest paczka na siwieta moja ocena od 1 do 10 to zaledwie 4
użytkownik
02.11.2018 (3 miesiące temu)
02.11.2018 (3 miesiące temu)
Słowa "nas" używam, ponieważ zasady określone w regulaminie obowiązują wszystkich, którzy publikują tu swoje wpisy. Komentarze powinny być merytoryczne i uargumentowane. Dzięki temu użytkownicy forum, którzy rozważają złożenie w danej firmie aplikacji, mogą zdobyć rozeznanie na temat tego, czego mogą się spodziewać.
W związku z tym, proszę Cię o podzielenie się z nami Twoją oceną warunków zatrudnienia oferowanych przez Dragon - Wytwórnia Chemiczna.
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Firma spoko ,kasa na czas .Jak wszędzie za ładne oczy wiele się nie zwojuje . Żeby coś dostać trzeba coś dać .

Moje sugestie dla Dragon - Wytwórnia Chemiczna:
Doceniajcie ambitnych.

Lubię atmosferę w Dragon - Wytwórnia Chemiczna za:
Jasny i przejrzysty system premiowy jak i oczekiwania wobec pracownika,bez niedomówień
użytkownik
16.10.2018 (4 miesiące temu)
16.10.2018 (4 miesiące temu)
Mam prośbę o doprecyzowanie Twojej wypowiedzi, ponieważ póki co, ciężko wyciągnąć precyzyjne wnioski. Dlaczego nie polecasz pracy w Dragon - Wytwórnia Chemiczna? Jeżeli napiszesz konkretnie, co sprawiło, że masz taką opinię, będzie to cenna wskazówka dla wielu osób zainteresowanych złożeniem tam cv.
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
@Dragon, czy aby na pewno nie można powiedzieć o firmie nic choćby neutralnego?
@daniel, co masz na myśli jeśli chodzi o "opinie, które nie są w całości publikowane"? Wszystkie wpisy, które są zgodne z regulaminem forum najlepszyfachowiec.pl są publikowane na forum. Zatem jeśli piszesz w sposób kulturalny i zgodny z regulaminem możesz być pewien, że Twój wpis pojawi się na forum. https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin
użytkownik
01.10.2018 (4 miesiące temu)
01.10.2018 (4 miesiące temu)
Poniżej przedstawiamy aktualnie dostępne kampanie w naszym systemie partnerskim: http://www.novacash.eu wraz z aktualnymi stawkami prowizyjnymi (do negocjacji):

Lista Kampanii:

Podane stawki są stawkami netto:

• 1click2cash: CPL + CPS 20 + 30 PLN

• AASA: CPS 120 PLN

• Automatkredytowy.pl: CPL 12 lub 4 lub 1,2 PLN

• AXA OC / AC: CPS – OC -30 PLN / AC – 60 PLN

• BIG: CPL 25 PLN

• Big Bang Empire: CPL SOI 1,20 PLN

• BIK: CPL 12 PLN

• Bleach Online: CPL SOI 0,20 PLN

• BOSS Pożyczka: CPS 120 PLN

• Centrum Oddłużeniowe: CPL + CPS 3 PLN + 5%

• Chillblast: CPS 35 PLN

• CrossOut: CPP 4,5 PLN

• Credilo CPS: 96 PLN

• Credilo CPL: 24 PLN

• Desert Operations: CPL DOI 2,70 PLN

Dragon Awaken: CPL SOI 2 PLN

• Ekassa: CPL 40 PLN lub CPS 130 PLN

• FINIATA: CPA + CPS1 + CPS2 150 + 550 + 700 PLN

• Finansowy Ekspres: CPL + CPS 15 + 50 PLN

• Finansowy Planer: CPL 12 PLN

• Forge of Empires: CPL SOI 2,30 PLN

• Fundusz Korona: CPS 6%

• Guild Wars 2: CPS 18 PLN

• Heavy Metal Machines: CPP 6,50 PLN

• Hero Zero: CPL SOI 1,80 PLN

• Huuuge Games: CPI 1,5 USD

• Kierunek Kredyt: CPL 10 PLN

• Konkretna Kasa: CPL + CPS 5+ 250,00 PLN

• KredytOK – Chwilówka: CPL + CPS 16 + 120 PLN (promocja do odwołania)

• KredytOK – Pożyczka Ratalna: CPL + CPS 16 + 120 PLN (promocja do odwołania)

• KredytOK (długi wniosek): CPS 120 PLN

• Lineage 2: CPL DOI 2 PLN

• Link4: CPL 21 PLN

• LoanMe: CPL + CPS 2,5 PLN + 100 PLN

• ŁatwyKredyt.pl: CPS Nowy Klient 60 PLN / CPS Klient Powracający 15 PLN

• Mikrorata: CPS 80 PLN

• Miloan: CPS 110 lub 35 PLN

• MOGO: CPL + CPS 3 + 140 PLN

• Monedo: CPS Nowy Klient 125 PLN

• mtu24: CPL 16 PLN

• My Free Farm: CPL DOI 0,60 PLN

• NieMartwSię: CPA 30 PLN

• OFIN: CPS Nowy Klient 45 PLN / CPS Klient powracający 28 PLN

• Panzar: CPL DOI RU 2 PLN (rejestracje z Rosji)

• Pomocnik Finansowy: CPL + CPS 10 + 25 PLN

• POLOżyczka: CPS Nowy Klient 110 PLN / CPS Klient powracający 30 PLN

• Porówneo: CPL 15 PLN

• Pożyczka Gwarant: CPS 5%

• Pożyczka Koliber: CPS 40 PLN

• Pożyczka Orzeł: CPS 40 PLN

• Pożyczka Plus: CPL + CPS 15 + 45 PLN

• PożyczkaGo.pl: CPS 100 PLN

• PożyczkaOK: CPS 110 PLN

• Profi Credit: CPL 7/8/11 PLN

• Profi Credit Online: CPL + CPS 10+100 PLN

• Provident: CPL Nowy Klient + CPS Nowy Klient 70+75 PLN/ CPL Klient Powracający + CPS Klient Powracający 25+65 PLN

• Ratka.pl: CPS 115 PLN

• Revelation: CPL CPP 2 PLN

• SAO’s Legend PL: CPL SOI 0,35 PLN

• SkyForge: CPL-CPP 2,60 PLN

• SMART Pożyczka: CPL + CPS 15 + 45 PLN

• SolCredit: CPL 23 PLN

• Solven: CPS Nowy Klient 110 PLN / CPS Klient powracający 30 PLN

• SprintMoney.pl: CPL 13 PLN

• Stay Safe: CPS 520 PLN

• SuperPolisa: CPL 8 PLN

• Szybka Gotówka: CPS 120 PLN

• Szybka Moneta: CPS 80 PLN

• TAKTO Finanse: CPL 55 PLN

• Tani Kredyt: CPS 110 PLN

• Throne Kingdom at War: CPL SOI 1,70 PLN

• Total War Arena: CPL DOI 6,50 PLN

• Trzynastka: CPL + CPS 12 + 105 PLN

• Uniqa Home: CPS 10%

• Uniqa OC/AC: OC 3,5% / OCAC 5%

• Uniqa Podróż: CPS 10%

• Vikings War of Clans: CPL SOI 1,70 PLN

• WandooFinances: CPS 75 PLN

• Warframe: CPP PL 1,50 / CPP RU 3,35 PLN (rejestracje z Rosji)

• War Thunder: CPP 2,80 PLN

• Witaminywsprayu.pl: CPS 15% od wartości koszyka

• Władca Smoków: CPL SOI 2 PLN

• Wnet-pozyczka.pl: CPL + CPS 2,5 + 100 PLN

• World of Warships: CPL DOI 6 PLN

• You Can Drive: CPL 16 PLN
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Witam,, dnia 29.09.18 na 30.09.18 jadę do pracy przez Otto do de Meern. Mam 2 miejsca wolne w aucie jak by ktoś był zainteresowany wyjeżdżam o 1 w nocy podaję email Dragon[email protected]
użytkownik
25.09.2018 (4 miesiące temu)
25.09.2018 (4 miesiące temu)
Nie rozumiem dlaczego wylewacie swoje żale na tym portalu zamiast to wszystko wyjaśnić na tym portalu. Ekipa tl jest bardzo spoko, nie wszyscy cpaja, tylko tak z 90%, tl o którym mowa jest zawsze trzeźwy. Czasem, gdy jestem mocno porobiony to wtedy myślę, że on też jest zrobiony,ale to tylko tak mi się wydaje wt. Ogólnie trzymam się z tl i dużo z nimi gadam. Moja ekipa z Telbridge w tym kilku tl,sa jak moj ojciec, mój stary to fanatyk transów. Pół mieszkania zajebane deko najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżącą na ziemi lufkę czy korę akacji i trzeba wyciągać w szpitalu bo całe ujebane jakimś syfem. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała buta ściągać xD bo myślała, że znowu lufka w nodze.

Druga połowa mieszkania zajebana Transiarzem, Światem Kwasiarza, Super Kartonem xD itp. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich pojebach w mieście, żeby skompletować wszystkie transiarskie fanziny. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into internety bo myślałem, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na tych gazetkach ale teraz nie dosyć, że je kupuje to jeszcze siedzi na jakichś forach dla ćpunów i kręci gównoburze z innymi ćpunami o najlepszych vendorów itp. Potrafi drzeć mordę do monitora albo wypierdolić klawiaturę za okno. Kiedyś ojciec mnie wkurwił to założyłem tam konto i go trolowałem pisząc w jego tematach jakieś losowe głupoty typu darki to guwno. Matka nie nadążała z bieganiem po benzo na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę ALBERT, za
najebanie 10k postów.
Jak jest ciepło to co weekend zapierdala na plenery. Od jakichś 5 lat w każdą niedzielę jem karton na obiad a ojciec pierdoli o zaletach jedzenia tego chemicznego gówna. Jak się dostałem na studia to stary przez tydzień pierdolił że to dzięki temu, że jem dużo kartonów bo zawierają kwasy i mózg mi lepiej pracuje.

Co sobotę budzi ze swoim znajomym mirkiem całą rodzinę o 4 w nocy bo hałasują wracając z imprezy, kręcąc aftera itd.

Przy jedzeniu zawsze pierdoli o transach i za każdym razem temat schodzi w końcu na Egodropa, ojciec sam się nakręca i dostaje strasznego bólu dupy durr niedostateczna selekcja na wejściu tylko hajs chco hurr, robi się przy tym cały czerwony i odchodzi od stołu klnąc i idzie czytać Erowida żeby się uspokoić.

W tym roku sam sobie kupił na święta żarówki UV. Oczywiście do wigilii nie wytrzymał tylko już wczoraj coś wrzucił i tripował w dużym pokoju. Ubrał się w te swoje szarawary i koszulkę UV i siedział cały dzień przy tych żarówkach na środku mieszkania. Obiad (emka) też tam zjadł [cool][cześć]

Gdybym mnie na długość ręki dopuścili do wszystkich kwasów w polsce to bym wziął i zaniósł na komendę.

Jak któregoś razu, jeszcze w podbazie czy gimbazie, miałem urodziny to stary jako prezent wziął mnie ze sobą na rejwa w drodze wyjątku. Super prezent kurwo.

Pojechaliśmy gdzieś wpizdu za miasto, dochodzimy do jakiegoś starego magazynu a ojcu już się oczy świecą i oblizuje wargi podniecony. Rozłożył cały obóz i siedzimy na chillu i patrzymy na wizualki. Po pięciu minutach mi się znudziło więc włączyłem discmana to mnie ojciec pierdolną hula hopem po głowie, że ludzie słyszą muzykę z moich słuchawek i mają bad tripy. Jak się chciałem podrapać po dupie to zaraz 'krzyczał szeptem', żebym się nie wiercił bo szeleszczę i skrzaty widzą jak się ruszam i mu uciekają. 6 godzin musiałem siedzieć w bezruchu i patrzeć na video z fraktalami jak w jakimś jebanym Guantanamo. Urodziny mam w listopadzie więc jeszcze do tego było zimno jak sam skurwysyn. W pewnym momencie ojciec odszedł kilkanaście metrów w bok i się spierdział. Wytłumaczył mi, że trzeba z boku pierdzieć bo inaczej DJ słyszy i czuje.

Wspomniałem, że ojciec ma kolegę mirka, z którym jeździ na plenery. Kiedyś towarzyszem wypraw sajtransowych był hehe Zbyszek. Człowiek o kształcie piłki z wąsem i 365 dni w roku w kamizelce ZENON RECORDS. Byli z moim ojcem prawie jak bracia, przychodził z żoną Bożeną na wigilie do nas itd. Raz ojciec miał imieniny zbysio przyszedł na hehe kielicha. Najebali się i oczywiście cały czas gadali o ćpaniu i tripach. Ja siedziałem u siebie w pokoju. W pewnym momencie zaczeli drzeć na siebie mordę, czy generalnie lepsze są fenyle czy lizergamidy.

>WEŹ MNIE NIE WKURWIAJ ZBYCHU, CZUŁEŚ TY KIEDYŚ JAKIEGO LSD MA PEAKA? CHAPS I EGO UJEBANE!

>KURWAA TADEK NBOMY W POLSCE PO 5 ZIKO CHODZĄ, TWÓJ HOFFMANN TO IM MOŻE NASKOCZYĆ

>CO TY MI O NBOMACH PIERDOlISZ JAK LEDWO 2C-E OD BROMO DragonFLY POTRAFISZ ODRÓŻNIĆ. KWAS TO JEST KRÓL SAJKO JAK LEW JEST KRÓL DŻUNGLI

No i aż się zaczeli nakurwiać zapasy na dywanie w dużym pokoju a ja z matką musieliśmy ich rodzielać. Od tego czasu zupełnie zerwali kontakt. W zeszłym roku zadzwoniła żona zbysia, że zbysio spadł z rowerka i zaprasza na pogrzeb. Odebrała akurat matka, złożyła kondolencje, odkłada słuchawkę i mówi o tym ojcu, a ojciec

>I bardzo kurwa dobrze

Tak go za te fenyle znienawidził.
użytkownik
23.09.2018 (4 miesiące temu)
23.09.2018 (4 miesiące temu)
Co słychać w transporcie dawno nie widziałem Dragona na trasie
użytkownik
01.09.2018 (5 miesięcy temu)
01.09.2018 (5 miesięcy temu)
Jakby co to dawaj znać na adres Dragon[email protected] Pozdrawiam
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Dragon"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin