test
Znaleziono 55 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "ENPA"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
witam chyba jesteś jej znajimym bo to co opisuja wcześniej to prawda sam doświadczyłem skąpstwa i obłudy tej baby
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Chciałbym uprzedzić i ostrzec ta per prezes robi zasadzki na swoich byłych pracowników panie Mariuszu niech pan uważa bo chce pana wykończyć takie słuchy doszły od os trzecich

odszedł pan od niej i pracuje u konkurencji.
użytkownik
20.03.2017 (rok temu)
20.03.2017 (rok temu)
Dlaczego? Bo wiosna i jak poczytasz wpisy z wcześniejszych lat to właśnie w tym okresie biuro pisze opinie żeby podnieść ocenę firmy. Przyznam szczerze że Twój post też uznałem za wpis kogoś z biura bo nie zauważyłem pytajnika na końcu postu, który całkowicie zmienia sens tego wpisu.
użytkownik
10.03.2017 (rok temu)
10.03.2017 (rok temu)
Znów polowanie na jeleni rozpoczęte. Biuro działa szukając naiwnych:)
użytkownik
07.03.2017 (rok temu)
07.03.2017 (rok temu)
Pracuję w tej firmie od lat. Warunki pracy były ustalone z góry i tych się Szefowa zawsze trzyma.
Każdy wie, na co się decyduje. Pensja jest zawsze wypłacana terminowo bez potrąceń, o których ta osoba pisze.
Odnośnie bachorów i nianiek to nie wiem, bo nie pracowałem u Szefowej nigdy jako niania.... ha ha ha. A Ty?
Na ten temat niech się może jakaś niania wypowie.
użytkownik
12.02.2017 (2 lata temu)
12.02.2017 (2 lata temu)
i tak jesteś dziadówką
użytkownik
12.02.2017 (2 lata temu)
12.02.2017 (2 lata temu)
Albo miałeś cos wspólnego z Panią per prezes albo ,,, nie chcę sie dosłownie wypowiadać , Sta,,,,,ra s,,,,ka
kasa kasa kasa ale dla niej wieć człowieku podstawiony to co opisują o niej i pracy u niej to szczera prawda.Robi zasadzki na pracowników , i nie waż sie odezwać lub sprzeciwić to pa pa
użytkownik
29.01.2017 (2 lata temu)
29.01.2017 (2 lata temu)
Nie chcę się wyrażać tej niekompetennej Pani prawdopodobnie oszustka oszustka oszustka chłopaki uważajcie bo obiecuje a to co w rzeczywistości się dostaje to potrącenie ia za telefon wyżywienie ogrzewanie a uważajcie botas.....Ka odciąga za ogrzewanie Holandia uważajcie!!!!!!!!to oszustka
użytkownik
29.01.2017 (2 lata temu)
29.01.2017 (2 lata temu)
Proszę o uwagę t Pani jeżeli można o tej osobie mowicPani to oszustka która wykorzystuje Polaków zczysty sumieniem to piszę , Polska to dla niej ;chlam;
Wykorzystuje za marna stawkę os do rusztowań. Załatwia kwatery za najniższe kosztyty.Nie jesttonagonka nata panią ale czysta prawda.
Jeżeli ktoś mówi co myśli jest poniżany.To stara baba która za naszą ciężka pracę lansuje się w Dusseldorfie , prawdopodobnie zatrudnia nianie do swoich bachorow bez umowy
użytkownik
29.01.2017 (2 lata temu)
29.01.2017 (2 lata temu)
Proszę o uwagę t Pani jeżeli można o tej osobie mowicPani to oszustka która wykorzystuje Polaków zczysty sumieniem to piszę , Polska to dla niej ;chlam;
Wykorzystuje za marna stawkę os do rusztowań. Załatwia kwatery za najniższe kosztyty.Nie jesttonagonka nata panią ale czysta prawda.
Jeżeli ktoś mówi co myśli jest poniżany.To stara baba która za naszą ciężka pracę lansuje się w Dusseldorfie , prawdopodobnie zatrudnia nianie do swoich bachorow bez umowy
użytkownik
10.12.2016 (2 lata temu)
10.12.2016 (2 lata temu)
Bo nabrałem się na obietnice i pojechałem a jak już tam jesteś to robisz bo nie bardzo jest za co wrócić. Z pracy w tej firmie już dawno zrezygnowałem ale działam w tym temacie aby ostrzegać innych przed tą pseudo firmą
użytkownik
08.12.2016 (2 lata temu)
08.12.2016 (2 lata temu)
To po jaką cholerę tam pracujesz,lub pracowałeś
użytkownik
17.06.2016 (2 lata temu)
17.06.2016 (2 lata temu)
znalazłem informacje, że zdobyte zarówno w kraju, jak i za granicą doświadczenie firmy pozwala świadczyć usługi budowlano-inżynierskie oraz montażowe przy zastosowaniu najnowszych technologii, zgodnie z najwyższymi standardami jakości i to sie faktycznie zgadza.
użytkownik
07.05.2016 (2 lata temu)
07.05.2016 (2 lata temu)
No tak moje posty już są cenzurowane przez adminów.Znikają jeden po drugim.
użytkownik
07.05.2016 (2 lata temu)
07.05.2016 (2 lata temu)
nie masz dowodów żadnych zapewne na takie pomówienie więc lepiej waz ostrożnie swoje słowa. a tak poza tym to ktoś wi9e może czy do pracy na rusztowaniach na obiektach przemysłowych tez kobiety zatrudniają u was? nie mam lęku wysokości, a chciałabym spróbować
użytkownik
06.05.2016 (2 lata temu)
06.05.2016 (2 lata temu)
Hahaha normalnie mnie rozwalają takie wpisy. Pisałem już wyżej że ciężka robota nie jest mi obca ale jak pani prezes mówi mi w oczy że nie da mi wypłaty bo ona nie ma na paznokcie to taki tekst sam mówi za siebie.

Wpisy typu nie jest źle, wypłaty na czas pisane są przez pracowników biura w celu złapania kolejnych naiwnych którzy bedę zarabiać na maniciury pani prezes.
użytkownik
05.05.2016 (2 lata temu)
05.05.2016 (2 lata temu)
dodam że dalej pracuje i nie malkontentuje żeby pracowac na rusztowniach trzeba miec moc :) to bardzo cięzka praca w firmie ENPA wypłata zawsze na czas pozdrawiam
użytkownik
06.04.2016 (2 lata temu)
06.04.2016 (2 lata temu)
Każdy chyba szuka pracy takiej w któej będzie mogł się obijać a jak okazuje sie , że trzeba pracować bo nikt nie bedzie trzymał leserów jak to okreslacie to pojawiaja sie wtedy negatywy :)
użytkownik
30.11.2015 (3 lata temu)
30.11.2015 (3 lata temu)
Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki. Od ludzi słyszałem , że całkiem przyzwoicie tutaj płacą stąd moje zainteresowanie firmą.
użytkownik
22.11.2015 (3 lata temu)
22.11.2015 (3 lata temu)
jak widzę co piszecie to mi się żle robi w firmie ENPA to tylko xxxxxxx i pijacy pracują i tylko ci są poważani reszta ludzi to dobrze pracujące osoby ale w tej firmie nikt z kierownictwa tego nie widzi.szkoda .
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "ENPA"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin