test
Znaleziono 452 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "Elektrycy"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Słyszałem ze Elektrycy zarabiaja mało wiele ok 4,800 netto na rękę ale w końcu na 4 zmianach coś za coś nic z życia ale cos tam chociaż zarobią.
Może będę się dowiadywał oprawcę w serwisie elekt. Chociaż jak na 4 zmiany to i tak mało .
Pozdrawiam 4 zmiany.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
A jak tam Elektrycy
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Kazek pokaż mi jedna sprawę którą związkowcy zalatfili dla zalogi przez ostatnie dwa lata?Podpisują tylko to co prezes da tak jak z podwyżkami w tym roku.Automatycy, Elektrycy, ślusarze mają wyższe stawki (bo dla prezesa to sa fachowcy a technolog to wół do roboty)od technologów a to technolog najwiecej czasu spedza na wydziale przy produkcji,ci tak zwani fachowcy jak się po nich nie zadzwoni to sie robotą nie zainteresują a szczególnie na nockach.A prezes i tak robi co chce bo nie ma układu zbiorowego a wy związkowcy mu nie podskoczycie bo jak będzie chciał to zabierze socjal i nic nie zrobicie.
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Firma Edwork banda oszustów poniżej przedstawiam email z ustaleniami później opiszę co z tego wyszło Po pierwsze Pani Paulina Sidor oszukuje w emaiilach pisząc to co jest poniżej później twierdzi że nie dodała pewnego ważnego aspektu ponieważ płatność jest 12.50 brutto do 15 boruto mi tego nie napisano dziwnym trafem uciekło pani Paulinie 2,50 na godzinę x 170 godzin 425 euro
Edwork
wt., 27 lis, 08:28 (11 dni temu)
do ja
Witam Panie Tomaszu,
Dostałam informację z Niemiec że może Pan Jechać. Proszę zamówić busa i podać mi termin Pana wyjazdu.
Informacje o ofercie pracy
Stawka 15 Euro / godz. brutto
+25% za nadgodziny i pracę w nocy
+50% za pracę w niedzielę
Wypłaty na konto do 15 dnia każdego miesiąca.
Zeitkonto – na które odkładana jest część wypłaty.
Wyjazd na własną rękę
Adres biura w Niemczech
Consign Zeitarbeit GmbH
Barentiner Str.16
48231 Warendorf
Biuro jest czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17. Należy tak zaplanować podróż aby dojechać na miejsce w godzinach w których biuro jest otwarte.
Zakwaterowanie w domach firmowych, pokoje 2-3 osobowe, wspólna łazienka oraz kuchnia.
Zakwaterowanie płatne 300 Euro za osobę miesięcznie – dla Pana GRATIS (bez opłat)
Należy wziąć ze sobą:
- sztućce, - ręczniki, - pościel.
Pozdrawiam / with kind regards
Paulina Sidor
Specjalista ds. rekrutacji/ recruiting specialis

NASTĘPNY EMEIL

Edwork
wt., 27 lis, 19:50 (11 dni temu)
do ja
Witam,
Umowa jest z firmą niemiecką.
Elektrycy dostają najlepszą kwaterę bez obaw.
Pracodawca zapewnia narzędzia do pracy
Umowa jest na czas nieokreślony.
Napiszę do biura w Niemczech informację że 22.12 ostatni dzień Pana pracy i że wraca Pan 3.01
Zakwaterowanie dla Pana mamy darmowe ponieważ jedzie Pan na stanowisko Elektryka. Pozostałe stanowiska płacą 300 Euro.
Potrzebujemy w tej chwili wielu elektryków więc jest dużo pracy mało ludzi. Nadgodziny są jak najbardziej realne.
Na zeitkonto odkładamy do 100 godzin.
Pozdrawiam / with kind regards
Paulina Sidor

W poniedziałek 10 składam wniosek do prokuratury o ściganie w/w Pani za świadome wprowadzanie klienta w błąd o kłamstwa na temat kwater zdjęcia zostaną także dostarczone do prokuratury darmowa kwatera kto jest zainteresowany służę wysłaniem zdjęć na priv brak komunikacji internetu brak kuchni etc Jeśli w emeilu jest napisane iż Elektrycy dostają najlepszą kwaterę to reszta śpi pewnie w stajniach

Opis przyjechałem do Warendorf w dniu 04.12.2018 przywitano mnie udzielono informacji iż dziś już za późno jest na szkolenie które powinienem przejść więc dnia następnego pojadę do zakładu gdzie ma być okazane mi miejsce pracy. Zakład jak zakład moloch mięsny Rumuni Kazachowie najtańsze nacje no i Polacy przyjeżdżając tutaj firma Edwork ustaliła zasady iż na Święta Bożego Narodzenia zjadę do domu jest to potwierdzone Emilami wiec 1 zdziwienie szefa działu zabezpieczenia ruchu gdzie miałem należeć jako elektryk iż na święta do domu nie ma szans zjechać w firmie nic nie wiedzieli Pani Paulina twierdzi że wiedzą to był 1 zgrzyt. Po obejrzeniu zakładu wróciłem do firmy gdzie oczywiście znowu kawa etc no super miało to swój cel powiedziałem o tym że szef nie puści mnie na Święta wiec zaczęli głupich udawać że mają wiele zakładów że gwarantują pracę .Próbowali wcisnąć umowę która miała być także gwarantowana w języku Polskim jakież zdziwienie ich ogarnęło że człowiek czyta umowę i zaczęły się schody bo człowiek w tej firmie jeśli myśli to jest zagrożeniem bo nie pracuje jak oni chcą czyli podpisz nie pytaj o warunki mieszkalne nie pytaj o nic masz pracować na UMOWIE OKAZAŁO SIĘ 12.50 BRUTTO gdzie czytaliście ile było zagwarantowane w PL. 15 brutto na godzinę. Firma to xxxxxxx naciągający ludzi. W tym samym dniu obiecali mi założenie mi internetu oczywiście ściema. Następnego dnia udałem się na szkolenie po szkoleniu udałem się do firmy z ponownymi pytaniami kiedy będzie internet kiedy będzie choć prowizorycznie zrobiona kuchnia garnki trzeba było myć w ubikacji patologia. W danym dniu wprowadzili małżeństwo któremu obiecali iż za niedługo przywiozą im meble do pokoju który dostali a była to podłoga plus rozwalone łózka z oszczanymi materacami i nie działającymi lodówkami płatność za tą przyjemność 600 euro. To już przelało szalę mojej cierpliwości jak i oczekiwania znajomi którzy mnie odwiedzili powiedzieli że znają to mieszkanie gdzie przebywałam przede mną było tam też 2 elektryków 2 tygodnie czekali na propozycję pracy nie dostali. Następnego dnia oczekiwałem na informację do godziny 12 że był piątek a wiem jak pracują niemcy pojechałem do firmy zastałem tam wychodzącego Pana Pawła ściemniacz lej woda 1 klasa zapytałem co z moją komunikacją która miała być odp zlewając mnie tak tak będzie teraz weekend nie będzie jej na pewno od wtorku nie mogli załatwić neta odpowiedziałem jak tak to ma wyglądać to chyba będę zmuszony zjechać do PL odp spoko niech Pan jedzie szok. Resztę sobie dopiszcie
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
DalejBida 05.11.2018 22:56

Totalna porażka, Opisuje oddział Lokomotyw, stanowisko Elektromonter taboru. Firma kompletnie bez szacunku do doświadczonych starych pracowników. Nowi pracownicy dostają na 'start' wiele więcej niż pracownik doświadczony, z kursami, uprawnieniami. Byłem pierwszym - jedynym elektrykiem po przebytym szkoleniu na daną "nową" maszynę, "nową" w cudzysłowu- stare heble sprowadzone z Holandii, reanimując je nie raz się ślęczało nad schematami, książkami tygodniami nie tylko w pracy ale i w domu, tylko z własnego zaangażowania, dociekliwości i zainteresowania usuwało się usterki i co z tego miałem? Własne zadowolenie, nic więcej. 'Nagrodą' było wyjazd do każdej awarii elektrycznej, nie ważne gdzie, za ile, byle już...Wyjazdy służbowe Rybnik-Gdańsk, Elbląg, Małaszewskie, Poznań itd. W skrócie: wyjazdy w czasie szychty albo po szychcie, przyjazd - praca o 1 w nocy przy -20st. w Małaszewiczach i powrót na Rybnik o 9.00, istna MASAKRA! Liczenie wyjazdów, godzin z duupy. Przykład : Wyjechałeś o 9.00 - w Gdańsku o 16.00 robota do 24.00 i powrót na Rybnik, o 8.00 na Rybniku (no do pracy nie pójdziesz tylko do domu spać) I teraz liczenie nadgodzin: od (6)9.00 do 14.00 szychta normalna, od 14.00 do 8.00 wychodzi 18 godzin, nie pracujesz już następnego dnia no bo przyjechałeś o 8.00 czyli 8 godz. ci napiszemy tego dnia (Z godzin z wyjazdu, nocy), i zostaje 10 nadgodzin 50%, aaa to cyk zrobimy 5 nadg. 100% = ok 80zł! Za zapinanie całą noc i wylewanie potów żeby usterkę usunąć na drugim końcu Polski przy -20, zdany tylko na siebie... Były czasy na samym początku kiedy się jakoś to opłaciło trochę kierownictwo wpisywało czy więcej nadgodzin czy 100% godziny. Fakt, pracownicy nie musieli się godzić na takie akcje, ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, wyjść wgl, z Biura! W życiu, bym się na takie coś nie zgodził będąc przełożonym, puszczać dwoje swoich ludzi na takie akcje, bez noclegu, a ja spokojnie o 14. do domku na ciepły obiadek, i nie odbierać dodatkowo telefonu gdy coś przy**ebie na serwisie, i jeszcze co do godziny obliczyć wyjazd, istna patologia. Ciekawe kto by odpowiedział jakby coś się stało, zapewne pracownik. Nie tłumacze tego niczym tylko potrzebą zarobienia parę groszy więcej na wypłacie po takiej akcji, jak i zabijanie się ludzi o chęć przyjścia w sobotę do pracy. W innych firmach się pracodawca prosi aby pracownik przyszedł, tu pracownik dałby się pochlastać za sobotę (oczywiście nie wszyscy), Afery, zawiść wśród pracowników że "jedni chodzą co tydzień w sobotę, a mnie skreśla kierownik." Tylko chodzi o kasę, w firmie nie ma czegoś takiego jak PREMIA.
W szczycie zje**wania, jedna za drugą po całej Polsce przy -20st. Celsjusza, Na pytanie, że mogę jechać ale tylko z hotelem, dostałem odpowiedź "Co ty ku**a na wakacje jedziesz" przez przełożonego i durnym śmiechem. Wtedy nastąpiło epogeum mojego wkur***nia, odmowy wyjazdów, czego skutkiem było już załatwianie hoteli. Dalej są tacy uprawiający kaskaderkę, ale to już wybór ich indywidualny, oczywiście ci mają miano Najlepszego pracownika - Niezastąpionego... i nic więcej.
Zapomniałem o delegacji 30 złotych polskich, oczywiście gdy śniadanka w hotelu nie wziąłeś, tak to połowę udupić.
Każdy oddział jest istną Firmą w firmie, na oddziale lekkiego utrzymania oddalony o 1,5km pracownicy potrafili mieć o 600/1000zł więcej Brutto z podobnym stażem, ale czy doświadczeniem? Płaca, płacą, nie wspominając o śmiesznych rang jak np: Elektromonter, Starszy elektromonter, każda ranga ma określoną stawkę minimalną. Wspomniane oddziały - wszyscy starsi Elektromonterzy, mechanicy itd. a po to żeby zaczynać od stawki 3400brutto, na Rybniku żeby dostać "Starszego Elektromontera" NIE MAM POJĘCIA CO TRZEBA ZROBIĆ!?!? Aaa no tak nowi pracownicy w czasie studiów dostają Starszego za 3600. "Przecież inaczej by nikt nie przyszedł tu do pracy" Kiedy Elektrycy zaczęli się burzyć, domagać, zwalniać, HR musi zrobić rozeznanie rynku ile zarabiają Elektrycy, No kur*a HAHAHA.
Zapomniałem napisać że jeb**em za 3000brutto. ( I tak więcej o 150zł od mojego kompana z którym ramie w ramie zaczynaliśmy, walczyłem, pociłem się i się zwolniliśmy razem) wstyd było się przyznawać gdziekolwiek na oddziałach, czy wyjazdach jak chłopaki pytali. Zaczynałem od 2250 brutto w 2012r. Mniej więcej dostawałem co roku podwyżkę od 80 do 150zł brutto. Aż doszedłem do apogeum zarobkowego 3 tysiące brutto polskich złotych... Gdzie na start nowy pracownik chociażby po zawodówce ma tyle samo lub więcej. Efekt tego taki że stałem w miejscu z zarobkiem... żenua.
Są tez plusy oczywiście, możesz nic nie robić całą szychtę jak masz gorszy dzień czy tydzień, kręcić się jak bąk w gaciach, jak kuna po agreście, WAŻNE dwie złote zasady, abyś miał NOWY "niebieski" arbaj i szedł na łaźnie o 14.00 , ni h*ja dwie minuty wcześniej!

Przypominam że Podzieliłem się opinią pracy tylko oddziału Ciężki
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Na początek zaraz po studiach można liczyć na 4000 brutto. A jeżeli chodzi o doświadczonych inżynierów to nie wiem zależy ile się wynegocjuje lepiej pod tym względem mają Elektrycy i elektroniczny a mechanicy raczej gorzej. Będę teraz strzelał ale wydaje mi sie ze np. mechanik z 10 letnim stażem może liczyć na 9000brutto ale to tylko moja opinia jak jest naprawdę nie wiem
użytkownik
25.11.2018 (2 miesiące temu)
25.11.2018 (2 miesiące temu)
Ukraince pracują jako Elektrycy, mechanicy i podejrzewam że przy produkcji też się gdzieś znajdzie. taki to nasz piękny kraj. swoim nie dadzą zarobić a obcokrajowców ściągają.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Po pierwsze pajacu ja podpisuje sie nazwiskiem i imieniem .Po drugie to nie farmazony tylko prawda na co związki zawodowe w szwecji wszczeły postępowanie bo tak dyskryminują polaków i takie suuper zakwaterowanie dają.
Tak to prawda mnie firma okradła na 100 euro za rozwalenie auta przez wyspiarzy.
Co do pracowników z biura mogę z ręką na sercu powiedzieć że ja i mój szef projektu firmy FMT czuliśmy alkohol od tego seudo menagera Roberta.
To nie wyssane z palca opinie tylko poparte dowodami i faktami zdarzenia .
A ty jak masz jaja czego pewnie ci obcieli to się przedstaw a nie używaj pseudonimu .
Tylko lizusy i sługusy biura piszą te bzdury jak ty .
Ja i moji znajomi zrezygnowaliśmy z tego powodu że musieliśmy pracować osobami twojego pokroju które ciągle donosiły do biura i nie mogłem dalej znieść myśłi że za szefa agencji mam pijaka i ćpuna lubiącego se szurnąć kreske koksu.
Firma była dobra oprócz czasami okradania pracownika pieniądze na czas .
Ale mieszkania i tępi pseudo Elektrycy była porażką .
Jako firma jest ok ale najpierw bym xxxxxxx na ryj Agnieszke Shina i te matoły które dyskryminują i szkądzą ludzią .
Jak to jest żę wyspiarze mieli dobre mieszkania i samochody a my wiecznie stare gruchoty i mieszkaliśmy jak bydło ?
Chcesz dowodów to podaj email wyśłe cie tyle zdjęć złych rzeczy jakie nas spotkały ze strony agnieszki że włosy ci opadną .
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Po pierwsze pajacu ja podpisuje sie nazwiskiem i imieniem .Po drugie to nie farmazony tylko prawda na co związki zawodowe w szwecji wszczeły postępowanie bo tak dyskryminują polaków i takie suuper zakwaterowanie dają.
Tak to prawda mnie firma okradła na 100 euro za rozwalenie auta przez wyspiarzy.
Co do pracowników z biura mogę z ręką na sercu powiedzieć że ja i mój szef projektu firmy FMT czuliśmy alkohol od tego seudo menagera Roberta.
To nie wyssane z palca opinie tylko poparte dowodami i faktami zdarzenia .
A ty jak masz jaja czego pewnie ci obcieli to się przedstaw a nie używaj pseudonimu .
Tylko lizusy i sługusy biura piszą te bzdury jak ty .
Ja i moji znajomi zrezygnowaliśmy z tego powodu że musieliśmy pracować osobami twojego pokroju które ciągle donosiły do biura i nie mogłem dalej znieść myśłi że za szefa agencji mam xxxxxxx lubiącego se szurnąć kreske koksu.
Firma była dobra oprócz czasami okradania pracownika pieniądze na czas .
Ale mieszkania i tępi pseudo Elektrycy była porażką .
Jako firma jest ok ale najpierw bym xxxxxxx na ryj Agnieszke Shina i te matoły które dyskryminują i szkądzą ludzią .
Jak to jest żę wyspiarze mieli dobre mieszkania i samochody a my wiecznie stare gruchoty i mieszkaliśmy jak bydło ?
Chcesz dowodów to podaj email wyśłe cie tyle zdjęć złych rzeczy jakie nas spotkały ze strony agnieszki że włosy ci opadną .
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
Powiem wam tak. PKPE to firma, która w krótkim czasie przeszła gigantyczną metamorfozę: z państwowej (czy się stoi czy się leży, komuna mentalna w 100% - tak jak nadal w PLK) na czysto kapitalistyczną nastawioną maksymalnie na zysk firmę. Większość pracowników narzeka jak to teraz źle i niedobrze, a prawda jest taka, że po prostu skończyło leżenie na warsztatach i spanie na sieciowych, do którego całe życie byli przyzwyczajeni, i zaczęto od ludzi jednak czegoś wymagać (aplikacja Planer i "normy" do wyrobienia). Szanse rozwoju są bardzo duże, ponieważ znaczna część starych doświadczonych pracowników odeszła na PDO oraz w wyniku łączenia Zakładów zlikwidowano całkowicie kilka(naście?) Dyrekcji - co w naturalny sposób otwiera drogę do awansu następnym, ponieważ ktoś musi tych ludzi w jakimś stopniu zastąpić. Wszyscy po cichu liczą na reprywatyzację przez państwo w 2019 r. Większość aktualnych ofert pracy dotyczy pracy w inwestycjach (można poznać jeśli pisze "praca w delegacjach") i jest to jakby całkowicie osobny byt (tzw. zakład robót energetycznych), podczas gdy podstawową działalnością spółki jest utrzymanie sieci dla PLK (sieciowcy - praca zmianowa na 12h), elektroenergetyka nietrakcyjna (Elektrycy 8h - spółka córka PKPE Obsługa), podstacje trakcyjne (podstacyjnicy 8h - spółka córka PKPE Obsługa). Do jednego z tych czterech "działów" można trafić aplikując na stanowisko elektromonter. Pomimo czasem z pozoru niskiej płacy zasadniczej jest dużo benefitów jak 99% zniżki na pociągi, raz do roku darmowe bilety na koleje zagraniczne do 6 krajów (FIP), ekwiwalent za węgiel, dodatki za niedziele i nocki, stała premia (już niedługo), grusza, dofinansowanie biletów do kina, premia na Dzień Kolejarza i na Boże Narodzenie, FitProfit. Atmosfera zależy oczywiście od ludzi, ale wg. mnie bardzo dobra. Zauważyłem, że w firmach państwowych i postpaństwowych ludzi mają inne podejście do pracy niż w prywatnych firmach. Nie udało się? No trudno, jakoś to załatwimy. Nie dzisiaj? To jutro, spokojnie. Jestem świadomy, że z czasem będzie to zanikać w pogoni za sukcesami i zyskiem, jednak mimo wszystko na dzień dzisiejszy mogę polecić pracę w tej firmie.
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
Totalna porażka, Opisuje oddział Lokomotyw, stanowisko Elektromonter taboru. Firma kompletnie bez szacunku do doświadczonych starych pracowników. Nowi pracownicy dostają na 'start' wiele więcej niż pracownik doświadczony, z kursami, uprawnieniami. Byłem pierwszym - jedynym elektrykiem po przebytym szkoleniu na daną "nową" maszynę, "nową" w cudzysłowu- stare heble sprowadzone z Holandii, reanimując je nie raz się ślęczało nad schematami, książkami tygodniami nie tylko w pracy ale i w domu, tylko z własnego zaangażowania, dociekliwości i zainteresowania usuwało się usterki i co z tego miałem? Własne zadowolenie, nic więcej. 'Nagrodą' było wyjazd do każdej awarii elektrycznej, nie ważne gdzie, za ile, byle już...Wyjazdy służbowe Rybnik-Gdańsk, Elbląg, Małaszewskie, Poznań itd. W skrócie: wyjazdy w czasie szychty albo po szychcie, przyjazd - praca o 1 w nocy przy -20st. w Małaszewiczach i powrót na Rybnik o 9.00, istna MASAKRA! Liczenie wyjazdów, godzin z duupy. Przykład : Wyjechałeś o 9.00 - w Gdańsku o 16.00 robota do 24.00 i powrót na Rybnik, o 8.00 na Rybniku (no do pracy nie pójdziesz tylko do domu spać) I teraz liczenie nadgodzin: od (6)9.00 do 14.00 szychta normalna, od 14.00 do 8.00 wychodzi 18 godzin, nie pracujesz już następnego dnia no bo przyjechałeś o 8.00 czyli 8 godz. ci napiszemy tego dnia (Z godzin z wyjazdu, nocy), i zostaje 10 nadgodzin 50%, aaa to cyk zrobimy 5 nadg. 100% = ok 80zł! Za zapinanie całą noc i wylewanie potów żeby usterkę usunąć na drugim końcu Polski przy -20, zdany tylko na siebie... Były czasy na samym początku kiedy się jakoś to opłaciło trochę kierownictwo wpisywało czy więcej nadgodzin czy 100% godziny. Fakt, pracownicy nie musieli się godzić na takie akcje, ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, wyjść wgl, z Biura! W życiu, bym się na takie coś nie zgodził będąc przełożonym, puszczać dwoje swoich ludzi na takie akcje, bez noclegu, a ja spokojnie o 14. do domku na ciepły obiadek, i nie odbierać dodatkowo telefonu gdy coś przy**ebie na serwisie, i jeszcze co do godziny obliczyć wyjazd, istna patologia. Ciekawe kto by odpowiedział jakby coś się stało, zapewne pracownik. Nie tłumacze tego niczym tylko potrzebą zarobienia parę groszy więcej na wypłacie po takiej akcji, jak i zabijanie się ludzi o chęć przyjścia w sobotę do pracy. W innych firmach się pracodawca prosi aby pracownik przyszedł, tu pracownik dałby się pochlastać za sobotę (oczywiście nie wszyscy), Afery, zawiść wśród pracowników że "jedni chodzą co tydzień w sobotę, a mnie skreśla kierownik." Tylko chodzi o kasę, w firmie nie ma czegoś takiego jak PREMIA.
W szczycie zje**wania, jedna za drugą po całej Polsce przy -20st. Celsjusza, Na pytanie, że mogę jechać ale tylko z hotelem, dostałem odpowiedź "Co ty ku**a na wakacje jedziesz" przez przełożonego i durnym śmiechem. Wtedy nastąpiło epogeum mojego wkur***nia, odmowy wyjazdów, czego skutkiem było już załatwianie hoteli. Dalej są tacy uprawiający kaskaderkę, ale to już wybór ich indywidualny, oczywiście ci mają miano Najlepszego pracownika - Niezastąpionego... i nic więcej.
Zapomniałem o delegacji 30 złotych polskich, oczywiście gdy śniadanka w hotelu nie wziąłeś, tak to połowę udupić.
Każdy oddział jest istną Firmą w firmie, na oddziale lekkiego utrzymania oddalony o 1,5km pracownicy potrafili mieć o 600/1000zł więcej Brutto z podobnym stażem, ale czy doświadczeniem? Płaca, płacą, nie wspominając o śmiesznych rang jak np: Elektromonter, Starszy elektromonter, każda ranga ma określoną stawkę minimalną. Wspomniane oddziały - wszyscy starsi Elektromonterzy, mechanicy itd. a po to żeby zaczynać od stawki 3400brutto, na Rybniku żeby dostać "Starszego Elektromontera" NIE MAM POJĘCIA CO TRZEBA ZROBIĆ!?!? Aaa no tak nowi pracownicy w czasie studiów dostają Starszego za 3600. "Przecież inaczej by nikt nie przyszedł tu do pracy" Kiedy Elektrycy zaczęli się burzyć, domagać, zwalniać, HR musi zrobić rozeznanie rynku ile zarabiają Elektrycy, No kur*a HAHAHA.
Zapomniałem napisać że jeb**em za 3000brutto. ( I tak więcej o 150zł od mojego kompana z którym ramie w ramie zaczynaliśmy, walczyłem, pociłem się i się zwolniliśmy razem) wstyd było się przyznawać gdziekolwiek na oddziałach, czy wyjazdach jak chłopaki pytali. Zaczynałem od 2250 brutto w 2012r. Mniej więcej dostawałem co roku podwyżkę od 80 do 150zł brutto. Aż doszedłem do apogeum zarobkowego 3 tysiące brutto polskich złotych... Gdzie na start nowy pracownik chociażby po zawodówce ma tyle samo lub więcej. Efekt tego taki że stałem w miejscu z zarobkiem... żenua.
Są tez plusy oczywiście, możesz nic nie robić całą szychtę jak masz gorszy dzień czy tydzień, kręcić się jak bąk w gaciach, jak kuna po agreście, WAŻNE dwie złote zasady, abyś miał NOWY "niebieski" arbaj i szedł na łaźnie o 14.00 , ni h*ja dwie minuty wcześniej!

Przypominam że Podzieliłem się opinią pracy tylko oddziału Ciężkiego utrzymania Lokomotyw w Rybniku.
użytkownik
27.10.2018 (3 miesiące temu)
27.10.2018 (3 miesiące temu)
Największe różnice w stawkach są na p-2.Od 16 do 24 zł.Do tego jeszcze koledzy brygadzistów dostają różnego rodzaju dodatki po 1000 zł np.Elektrycy nie wiadomo za co.Jeśli jesteś lizusem możesz dostac jeszcze z 1000 zł premii i okazuje się że jest wspaniale 4000 na rękę a ktoś inny nie ma nawet 2000.Na innych działach tego nie ma.Na p2 wszystko po staremu tylko nazwa się zmieniła z z na p.

j
użytkownik
26.10.2018 (3 miesiące temu)
26.10.2018 (3 miesiące temu)
Człowieku na z-2 stawki or 16 do 25 zł do tego jeszcze osoby mające najwyższe stawki dostają dodatki po 1000 zł za jakieś klejenie,spawanie czy Elektrycy za uruchamianie nie wiadomo czego.Różnice w pensjach po 2000 zł.Żadnej reakcji ze strony dyrekcji czy kierownictwa.Taki rzeczy tylko na z2.
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Szukaj gdzie indziej... Elektrycy i mechanicy są traktowani jakby byli tylko dodatkiem na kopalni...
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Brak kompetencji widać nie tylko u tej pani. Warto wspomnieć co dzieje się w pozostałych częściach fabryki. Hydraulik kierownikiem lakiernii. Lakiernik przeniesiony na tapicernie. Kolega z opp rekreacyjnie zwiedzający teraz już kolejny dział chyba F1. Biedak pewnie sam już nie wie za co odpowiada. No ale przynajmniej Elektrycy wrócili na swoje działy. Tylko po co wcześniej ich przerzucano ??
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
W Grudziądzkich wodociągach stawki są zbliżone z tym, że automatycy mają trochę więcej bo w granicach 3000-3200 zł brutto. Ceni się jednak najbardziej informatyków ich wynagrodzenie to ok 3500-4500 zł brutto. Hydraulicy , Elektrycy zmianowi , dyspozytorzy wynagrodzenie jak podałeś u siebie
użytkownik
20.10.2018 (3 miesiące temu)
20.10.2018 (3 miesiące temu)
To wszystko zależy od oddziału. Najlepiej płatne ed1 i ed2 czyli ściany i przodki. Ja mam dużo styczności z elektrykami z ed1 to zarabiają nawet ponad 4 bez week, ale to są goście co przyszli pod Sig z masą uprawnień i latali po chwili jako samodzielni Elektrycy na ścianę do ruchu. Niewykwalifikowany elektryk ma 2100-2200.
użytkownik
16.10.2018 (4 miesiące temu)
16.10.2018 (4 miesiące temu)
no ale maszynowcy i Elektrycy z dozoru nie maja przeciez studiow GiG
użytkownik
09.10.2018 (4 miesiące temu)
09.10.2018 (4 miesiące temu)
W bhp power bankow juz nie ma bo wszystkie pobrali Elektrycy , cos trzeba robić na dniowce i nadgodzinach .
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Gdzie sa Elektrycy w Naszym zakladzie?
Jeden na drugiego zwalaja naprawe tasmy z nowej ishidy a potem mechanik musi wymieniac uszkodzone elementy .Jak sobie nie radza to trzeba jakiegos elektronika zeby na naszej hali nieraz cos zrobil a nie unikal roboty.Przeciez to juz sie ciagnie ze 2 tygodnie.
A duzy multivac -wiesza sie program juz ponad rok i dalej bez odzewu. Multivac 240 co chwile cofa lancuchami i tez sprawa zamarla .
Gniazdo i przelacznik na striptizerce gdzie para leci na nie caly czas tez prosi sie o przesuniecie i tez bez odzewu.
W nocy nie ma go na warsztacie -trzeba dzwonic za nimi i czekac. Moglby siedziec na warsztacie i telefon odbierac.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Elektrycy"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin