test
Znaleziono 399 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Erbud"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
04.09.2018 (5 miesięcy temu)
O Jakim Bartku i hiltonie piszesz ?
użytkownik
30.08.2018 (5 miesięcy temu)
30.08.2018 (5 miesięcy temu)
Nic innego jak banda niedo.... kiedy skonczy sie nakas prace na gotowo ,kierownicy przychodza po miesiacu i mowia ze trzeba przerabiac , nie da sie nic zrobic dobrze bo sami nie wiedza jak to zrobic dobrze,projekt mozna schowac bo nic nie pasuje .. oby nigdy wiecej nie pracowac jako ich podwykonawcy...
użytkownik
26.08.2018 (5 miesięcy temu)
26.08.2018 (5 miesięcy temu)
I tak obciąży podwykonawcę przecież inżynierki nie myła się
użytkownik
25.08.2018 (5 miesięcy temu)
25.08.2018 (5 miesięcy temu)
Tak są 50 w tygodniu setek od poniedziałku do piątku nie ma są w soboty i niedziele.Tylko że stawki są brutto czyli od stawki trzeba odjąć 33 procent na ubezpieczenie itp .zarobki są w granicach 3000 zł .latem więcej zimą to nawet tego nie idzie zarobić .I mnie się wydaje że to jest główną przyczyną że ludzie z sztrabaga odchodzą.Organizacyjnie to kiepsko to wszystko wygląda daleko im pod tym względem do skańskiej czy Erbudu bo w tych firmach wcześniej pracowałem.
użytkownik
22.08.2018 (5 miesięcy temu)
22.08.2018 (5 miesięcy temu)
Zaczęło się ...

https://businessinsider-com-pl.cdn.ampproject.org/c/s/businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/Erbud-straty-w-pierwszym-polroczu-2018-r/7gv411x.amp
użytkownik
15.08.2018 (6 miesięcy temu)
15.08.2018 (6 miesięcy temu)
Erbud jest to firmą która zatrudnia byle kogo nawet kadrę kierownicza typu pan jakiś niby kierownik i inzynier pan Budynkiewicz tak umie liczyć beton że sam 19 metrow betonu na jego polecenie wysłałem do dziury pozdrawiam kierowca cemex
użytkownik
12.08.2018 (6 miesięcy temu)
12.08.2018 (6 miesięcy temu)
Chciałbym się dowiedzieć więcej o pracy murarzy za granicą .Ile godzin pracy, posiłki, sposób wykonywania pracy(akord, czy dniówka).Jakie faktycznie stawki . Sposób zakwaterowania i dojazd do pracy.
użytkownik
04.08.2018 (6 miesięcy temu)
04.08.2018 (6 miesięcy temu)
Dziękuję. Biedni Ci podwykonwcy którzy tak pracują ciężko...bez nadzoru non stop. Klasa sama w sobie.
użytkownik
30.07.2018 (6 miesięcy temu)
30.07.2018 (6 miesięcy temu)
@rrr800, może rozwiniesz swoją wypowiedź i napiszesz jak Ty postrzegasz pracę w Erbud? Czy jesteś obecnym pracownikiem firmy? Jak oceniasz oferowane warunki zatrudnienia? Czy są one dla Ciebie satysfakcjonujące? Czy oprócz stałego wynagrodzenia, można liczyć na pozapłacowe benefity?
użytkownik
20.07.2018 (6 miesięcy temu)
20.07.2018 (6 miesięcy temu)
Na pewno, zwłaszcza jeśli poczytasz opinie na tym forum ;)
użytkownik
20.07.2018 (6 miesięcy temu)
20.07.2018 (6 miesięcy temu)
Erbud stwarza możliwość udziału w praktykach studenckich i stażach. Dla osób zainteresowanych aplikacją dodaję link: http://www.Erbud.pl/studenci_i_absolwenci.php Czy ktoś z Was brał w nich udział? Jak wyglądał ich przebieg? Wasze wypowiedzi pomogą osobom będącym na początku ścieżki zawodowej.
użytkownik
14.07.2018 (7 miesięcy temu)
14.07.2018 (7 miesięcy temu)
Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!
użytkownik
14.07.2018 (7 miesięcy temu)
14.07.2018 (7 miesięcy temu)
Potwierdzam niedługo wyjdą brudy na kamienicy w Sopocie z kąd miał pieniążki pan M
użytkownik
22.06.2018 (7 miesięcy temu)
22.06.2018 (7 miesięcy temu)
Możecie powiedzieć coś więcej o pracy na stanowisku pracownik ogólnobudowlany? Pojawiła się taka oferta na stronie firmy. Co warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV? Wiecie jak przedstawia się kwestia pakietu socjalnego i wynagrodzeń, czy są nadgodziny dodatkowo płatne? Jak wygląda system czasu pracy? Czy praca jest w przyjaznym środowisku?
użytkownik
20.06.2018 (7 miesięcy temu)
20.06.2018 (7 miesięcy temu)
Szkoda że przed podpisaniem kontraktu z firmą Erbud SA nie przeczytaliśmy tych wpisów,jako podwykonawcy (to prawda) trzeba płacić za wszystko-nawet wywóz śmieci z budowy,które są przecież z budowy głównego wykonawcy. Na budowie to prawda- bałagan,nie przygotowany front robót,złe wyliczenia ilości metrów do wykonania prac. Gdy zbliża się termin zakończenia inwestycji to nie płacą w terminie a podwykonawcy ponoszą koszty zakupu materiałów ,zus i wypłat pracowników. Coś jest nie tak z tą Firmą albo zatrudniają niekompetentnych kierowników i inżynierów,którzy partaczą roboty albo robią to z premedytacją- trudno powiedzieć.
użytkownik
16.06.2018 (8 miesięcy temu)
16.06.2018 (8 miesięcy temu)
Jak wygląda proces rekrutacyjny w firmie Erbud? W jaki sposób przygotować się do rozmowy? Czy ktoś może wypowiedzieć się na ten temat? Jakie warunki trzeba spełnić, aby dostać pracę i jakich benefitów może spodziewać się zatrudniony pracownik? Zapraszam do dzielenia się doświadczeniami. Te informacje są szczególnie cenne dla wszystkich osób, które chcą rozpocząć swoją karierę zawodową w tej firmie.
użytkownik
12.06.2018 (8 miesięcy temu)
12.06.2018 (8 miesięcy temu)
Jakich zarobków można się spodziewać na stanowisku: Koordynatora ds. Sanitarnych_Warszawa?
użytkownik
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
Witam,

Pojawiła się oferta pracy dla kierownika projektu. Może ktoś powiedzieć jakie warunki panują w firmie jaka płaca dla danego stanowiska oraz jak pozostała część kadry na podobnym szczeblu?
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
@rrr800 moderator nie usuwa wątków, które są nieprzychylne firmie nie ma do tego uprawnień. Moderator jest osobą bezstronną, chodzi o to żeby wypowiedzi były merytoryczne i dotyczyły konkretnie opinii o pracy. Moderator przypomina również o obowiązku przestrzegania regulaminu https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin. Zgodnie z regulaminem publikując dane osobowe czy treści obraźliwe i wulgarne mogą zostać usunięte z wątku ale przez administratora.
użytkownik
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
Praca w Belgi, ciesla szalunkowy, jakie opinie ? Wlasnie dostalem taka propozycje.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Erbud"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin