test
Znaleziono 666 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Euroline leszno"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Mnie zastanawia dlaczego wszyscy się pozwalnialy z magazynu nawet Pan ci dojerzdzał z Rawicza skoro oferują atrakcyjne zarobki na elka.pl.Chyba powoli kończy się u nas czas wyzyskiwaczy taniej siły roboczej z niemiec Euroline, euro comfort.,leithauser itp. za chwilę nikt nie będzie tam pracował i zwina się tam skąd przyszli zapewne
użytkownik
08.11.2018 (3 miesiące temu)
08.11.2018 (3 miesiące temu)
Kolego zapraszam na euro 2 na stolarnie i zobaczysz jaka jest różnica a później będziesz mógł wygłaszać swoje opinie.
użytkownik
08.11.2018 (3 miesiące temu)
08.11.2018 (3 miesiące temu)
Tylko żeby jeszcze kierownik czy niebieski dał możliwość zdobycia umiejętności już nie mówiąc o poziomie
użytkownik
08.11.2018 (3 miesiące temu)
08.11.2018 (3 miesiące temu)
Co wy chcecie od zarobków
Mam bp3 i na czysto wychodzi dobre 15zl na h
Ruszyc d zeby awansowac i dostawac umiej a nie tylko narzekać i chciec wiecej za nic od siebie.
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Na innych dzialach na euro1 zawsze mają premie powyżej 120% a na euro 2 105 %to max .Przypadek,nie sądze...
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Tam starczy tylko jedna osobe zwolnic z stanowiska.Skrzydelka ma duze ale pod kopuła chyba cos nie halo
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
No to najnizsza idzie w góre,zarabiasz najnizsza to dostaniesz wiecej.Jak masz wiecej to nie dostaniesz wiecej kasy.Podwyzka -podwyzką ,ciekaw jestem czy na swieta bedzie tyle samo.Co z tego ze dali 1zl dodatkowo jak nadal sie zwalniaja.Ukraincy od stycznie moga do Niemiec isc do pracy-i sciemniac za euro.....Gdyby nie nadgodziny to sam bym sie zwolnil.....
użytkownik
03.11.2018 (3 miesiące temu)
03.11.2018 (3 miesiące temu)
Nic z premia na Euro 2 niezrobia dlatego się zwolniłem zacząłem zarabiać coraz mniej
użytkownik
02.11.2018 (3 miesiące temu)
02.11.2018 (3 miesiące temu)
To może w końcu firma zrobi coś z premią na eu2 jak taka chojna jest.
użytkownik
02.11.2018 (3 miesiące temu)
02.11.2018 (3 miesiące temu)
Jaka podwyżka to bardziej wyrównanie bo od stycznia najniższa krajowa idzie w górę dlatego firma musiała coś zrobić żeby pracownicy nie odeszli.
użytkownik
01.11.2018 (3 miesiące temu)
01.11.2018 (3 miesiące temu)
Jest podwyżka teraz to trzeba szacunku do pracownika nauczyć
użytkownik
27.10.2018 (3 miesiące temu)
27.10.2018 (3 miesiące temu)
firma jak kazda inna, wiadomo, ze wypowiadaja sie glownie frustraci. Nikt, komu dobrze tam gdzie pracuje, sie nie wypowie - ot cala tajemnica sukcesu tego portalu
użytkownik
27.10.2018 (3 miesiące temu)
27.10.2018 (3 miesiące temu)
Uuuu
użytkownik
26.10.2018 (3 miesiące temu)
26.10.2018 (3 miesiące temu)
Suchary to ida od kiedy norma poszła w górę. I suchary idą u tych co fruwaja żeby dostac wyższe grupy.
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
Ja nie będę nikogo bronił ale lekko przesadzasz chyba nie pamiętasz jaki był jego poprzednik albo pracujesz tam od niedawna
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
Kolego Ja nikogo nie bronię ale chyba lekko przesadzasz chyba nie pamiętasz jaki był jego poprzednik albo pracujesz tam od niedawna.
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
W 2019 otwiera sie rynek pracy w Niemczech dla obywateli Ukrainy,z tego co wiem sporo osób odejdzie.Mnie osobiscie oni nie przeszkadzaja.... Ale by ktos mogl sie zainteresowac jakoscia na stolarni-suchary ida na LAN -ale co sztuka to sztuka.....
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
Eu2 bardziej wymagajace szczególnie stolarnia i tapicernia a zarobki gorsze od eu1 gdzie robia wciaz jedno i to samo.
Nie wiem gdzie szefostwo ma oczy chyba w d.
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
Na Euro 2 jest bardzo źle dzej dobrze zrobił że się zwolnilo szczyt chamstwa nieznane granic
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
Tak działa ewolucja, kurczaku.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Euroline leszno"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin