test
Znaleziono 20 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Ficek"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Opinia o Pro-Fimex. Biuro usług rachunkowych i doradztwa handlowego. Ficek A.Chorzów, ks. Ryszki 59 lok. 127 Hej, Czy ktoś wie czy ostatnio Pro-Fimex. Biuro usług rachunkowych i doradztwa handlowego. Ficek A. zatrudnia kogoś do pracy ?? Czy wypłaty są na czas?
użytkownik
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Nie polecam pracy u tego gościa gdyż po 2 miesiącach oskarża o kradzież na kosmiczne sumy do tego szantażuje że udostępni w sieci zdjęcia i zastrasza potencjalnych jak to nazywa złodzieji także ludzie naprawdę miejcie to na uwadze
użytkownik
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
Czekamy na Wasze opinie! Może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o pracy w przedsiębiorstwie U Michała Sklep Ogólnospożywczy Michał Ficek w mieście Bytom? Wiesz jak wygląda tu zatrudnienie? Podziel się swoim doświadczeniem z innymi użytkownikami! Czekamy na Wasze opinie!
użytkownik
12.09.2017 (rok temu)
12.09.2017 (rok temu)
Witam serdecznie

Długo zastanawiałem się jak i czy w ogóle odpisać na powyższe „opinie”, jednak po dzisiejszej rozmowie telefonicznej i komentarzu (35 min po niej) od klienta „V" postanowiłem zabrać głos.
Nie jesteśmy korporacją, a rotacja w naszym zespole nie jest tak duża, aby nie móc rozszyfrować kto napisał powyższe opinie (w przeciągu 4 ostatnich miesięcy zaledwie dwie osoby przestały pracować w naszej firmie), nie rozumiem więc po co ukrywać się pod wymyślonymi nickami. Pani Jadwigo rozszyfrowanie, że jest Pani klientem „V” nie jest trudne, ponieważ komentarz pojawił się zaledwie 35 minut po naszej rozmowie telefonicznej, podczas której grzecznie poinformowałem, że nie mogę wydać Pani dokumentu związanego z badaniami medycyny pracy w trybie pilnym, ponieważ wiąże się to z wyprawą do miejscowości oddalonej o ponad 50 km od Rzeszowa do naszego archiwum, pragnę również zaznaczyć, że nie jest Pani naszym pracownikiem od ponad trzech miesięcy a wszystkie niezbędne dokumenty zostały Pani wydane.
Nie chcę publicznie pisać o powodzie zakończenia naszej współpracy, ponieważ uważam to za niepotrzebne. Podejrzewam, że powyższe wpisy są jedynie wynikiem chwilowej słabości, spowodowanej gorszym okresem związanym ze zmianami w życiu.
Życzę samych sukcesów Paniom: Jadwidze oraz Paulinie, autorkom powyższych wpisów.

Pozdrawiam
Krystian Ficek
użytkownik
26.04.2017 (rok temu)
26.04.2017 (rok temu)
Byłem wytrzymałem kilka tygodni nie polecam. Rządy z panem blatem na czele tam to jest istny cyrk. Niech pan Ficek albo wyższe kierownictwo Geis się weźmie za to bo ten człowiek sie tam nie nadaje z resztą nie tylko on. Totalny burdel i brak organizacji pracy. Pensje jakie ja miałem jeszcze w ubiegłym roku to 1700 zł jako operator wózka wysokiego składu.. Nie spotkalem sie z czymś takim nigdzie by ktoś tyle zarabiał . Pomijając to . Były mrozy -20/25 stopni i pomimo że jest ogrzewanie na hali to firma wolała oszczędzać i wysylać pracowników na herbatki jeśli chodzi o pana Blata to katastrofa Pracowałem około 4-5 tygodni i nie było dnia by sie nie doczepił do byle czego. Nie rozmawiaj nie używaj telefonu Nie siedź tyle na przerwie Nie wnoś picia na hali. Totalny obóz i nie tylko mnie to się tyczyło a większości pracowników. Tam w każdym miesiącu jest co najmniej dwóch pracowników nowych na 5-6 etatów wózkowych. Istna porażka. Brak możliwości zrobię nadgodzin ( chyba że do wybrania w kolejnych dniach) brak Weekendów. nie wspomnę o braku lodówki a gdzie mam jedzenie trzymać ? Nie ma radia na hali Co w zakładach pracy mnie w dzisiejszych czasach jeszcze nie spotkało. istny obóz. Do puki się rządy tego chłopa nie zmienią i nie przejmie kierownictwa tam ktoś inny to skończy się tak że ten gość sam na wózku i na kompletacji tam robił. Tam tylko dwie osoby z ,, góry ,, są normalne ten drugi kierownik Artur i ten młody synek o ile jeszcze oni są.. pozdro
użytkownik
26.04.2017 (rok temu)
26.04.2017 (rok temu)
Proponuje poczytać opinie o Jaworznie w zakładce ET Logistik Toruń czy Warszawa. Niech sie wezmą za to bydło w biurze z Blatem na czele ! panie Ficek budź się pan albo jeszcze ktoś wyzej od pana. Pozdrawiam
użytkownik
25.04.2017 (rok temu)
25.04.2017 (rok temu)
Dramat dlaczego ? Jesli chodzi o Jaworzno to w jadalnii nawet lodówek nie ma. A jak jest zima -15 czy -20 stopni to na ogrzewaniu oszczedzaja ale ok na to mozna przymknac oko. Ale do puki bedzie tam pan Blat kierownikiem to nigdy nie bedzie porzadku. Uwazam i nie tylko ja ze ten gosc sobie po prostu tam nie radzi nie potrafi zarzadzac ludzmi przez co przewijaja sie tam dziesiatki ludzi w ciagu kilku miesiecy. Facet traktuje ludzi jak smieci nie okazujac wcale szacunku do swoich podopiecznych przekonalem sie sam na sobie jak chwalil pracownikow a przy mnie nadawal na nich od najgoraszych. To samo jest na rozmowach kwalifikacyjnych z nim. Pelna kultura wysoka osobowosc a pozniej z czasem czlowiek ktory sie tam zatrudni poznaje tego typa od drugiej strony. Pana Biedronia logistyka tam tyczy sie to samo. Panie Ficek lub ktos inny obudzcie sie i zrob Cie porzadek w tym Jaworznie bo chetnych do pracy jest wiele ale nie z takim 1 !!!!
użytkownik
22.04.2017 (rok temu)
22.04.2017 (rok temu)
Człowiek ten nie ma zielonego pojęcia o remontach.Sam nie potrafi zrobić wiele.Bazuje tylko na wiedzy i doświadczeniu swoich pracowników o ile można ich tak nazwać skoro z żadnym nie podpisuje jakiejkolwiek umowy(praca na \"czarno\")W perfidny sposób oszukuje swoich zleceniodawców na materiale ,naliczając im ponad 100% marży z czego klienci nie zdają sobie nawet sprawy, a pracowników traktuje jak tanią siłę roboczą.Ciężko kogoś takiego nawet nazwać człowiekiem i szczerze przestrzegam przed współpracą z tym Panem.Polecam dobrze przyglądać się wszelkim rachunkom i fakturą przedstawianym przez tego człowieka.
użytkownik
06.06.2016 (2 lata temu)
06.06.2016 (2 lata temu)
Opinia o Przychodnia Weterynaryjna Amicus Jacek Ficek i Dagmara Ficek Spółka Cywilna
Kraków, Białoprądnicka 24c lok. 47

NIE polecam weterynarza Jacka Ficek z lecznicy „AMICUS” s.c. w Krakowie. Doprowadził do śmierci mojego czworonożnego przyjaciela poprzez zatrucie lekami, które podał. Na wizycie lek. wet. Jacek Ficek nie potrafił nawet rozpoznać rasy zwierzęcia! Po postawieniu go na podłogę weterynarz Jacek Ficek kopał go, aby szybciej chodził. Badał go jedną ręką bo w drugiej trzymał telefon i rozmawiał z inną osobą w tym czasie. Na informacje o tym, że zwierzątko umiera weterynarz Ficek zaczął się śmiać mówiąc, że już mu nie pomoże! Mojej sąsiadki pies też umarł po operacji, jaką weterynarz Jacek Ficek przeprowadził. Dlatego ostrzegam wszystkich właścicieli swoich czworonożnych przyjaciół przed przychodnią weterynaryjną AMICUS w Krakowie. Weterynarze w tej przychodni weterynaryjnej zamiast leczyć i pomagać to zabijają zwierzęta.
użytkownik
14.03.2016 (2 lata temu)
14.03.2016 (2 lata temu)
Opinia o Ludomir Ficek, lekarz
Jarosław, 3 Maja 65

Wspaniały lekarz godny polecenia miły opiekuńczy i wesoły. Prowadził moja pierwsza ciążę, podczas mojego pobytu w szpitalu przychodził i interesował się moim stanem zdrowia
użytkownik
22.01.2016 (3 lata temu)
22.01.2016 (3 lata temu)
Opinia o Kornelia Ficek, lekarz
Zabrze, ul. Marii Curie-Skłodowskiej 18b/24

Lekarka traktuje pacjenta jak pieniądz. O badanie trzeba u niej dosłownie żebrać. Pacjenta przyjmuje w ciągu kilku minut i następny...Tylko kasa i nic więcej. Możę jest dobrą radiolog, ale jako onkolog nie polecam.
użytkownik
09.04.2013 (5 lat temu)
09.04.2013 (5 lat temu)
Przestrzegam przed New Bud Usługi Budowlano-Wykończeniowe
Paweł Ficek.Ponad 2 m-ce temu zgłosiłam usterke przy montażu drzwi wejsciowych typu Gerda.Próg jest żle osadzony,a drzwi nie wyregulowane na zawiasach.Niedługo mi wypadną.3 razy był fachowiec pokiwał głowa i poszedł.Zupełnie mi sie nie dziwię,bo trudno aby 1 osoba zdjęła tak ciężkie drzwii ponownie je osadziła.Ponieważ moje interwencje u kierownictwa nie skutkują czas najwyższy aby zajął sie tym Rzecznik Praw Klineta,a moze odpowiedni artykuł w gazecie poskutkuje...
użytkownik
22.03.2013 (5 lat temu)
22.03.2013 (5 lat temu)
Nie polecam tego lekarza nikomu. Jestem po operacji uda. Nie skierował mnie lekarz na rehabilitacje po zabiegu tylko faszerował zastrzykami które kosztowały fortunę, nie przyniosły też żadnych efektów. Okazało się że musze teraz po 5 latach mieć kolejną operację aby normalnie chodzić i funkcjonować. Wstyd Panie doktorze. Myślę że dr Ficek powinien sie zainteresować kogo ma w zespole ponieważ opinia nie idzie za dr Bera tylko za kliniką dr Ficka. Odradzam wszystkim tą "świetną " klinikę a już na pewno dr Berę
użytkownik
12.03.2013 (5 lat temu)
12.03.2013 (5 lat temu)
Opinia o Urszula Ficek-Gorczyńska, lek. dent.
Łódź, Pacanowskiej 3/44

Zdecydowanie nie polecam! Zniszczyła mi zęby. Dramat!
- zęby nie były wyleczone (zęby w których były ubytki próchnicowe nie były ruszone)
- zęby, które były "ruszane", zalepione były plombami, pod którymi została próchnica!
- z dwóch zębów, zrobiony został jeden, zostały sklejone wypełnieniem
- z jednego zęba wypadła plomba, tzn. jej część bo reszta się stopniowo wykruszała.
- kolejny ząb nie został zalepiony wypełnieniem, był tylko wielki kanion wykopany i pozostawiony.
użytkownik
13.04.2012 (6 lat temu)
13.04.2012 (6 lat temu)
Opinia o Ficek Grzegorz, lek. medycyny rodzinnej
Rzeszów, Poniatowskiego 3

Mój lekarz rodzinny. Bardzo go cenię. Ma nowoczesną wiedzę i wnikliwie podchodzi do pacjenta. Świetnie tłumaczy co i jak. Nie odmawia skierowania do specjalisty, gdy trzeba. Niezbyt mi sie podoba wystrój gabinetu.
użytkownik
16.12.2011 (7 lat temu)
16.12.2011 (7 lat temu)
Ficek gej?
użytkownik
11.12.2011 (7 lat temu)
11.12.2011 (7 lat temu)
Firma New Bud jako jedyna poradzila sobie z moja elewacja pcv .Teraz robia poddasze i profesjonalnie podchodza do tematu.Beda robic cala reszte. Jestem bardzo zadowolony.Polecam
użytkownik
29.05.2011 (7 lat temu)
29.05.2011 (7 lat temu)
Odradzam !!!!!!!!!!!!!!!Byłam leczona przez Pania Doktor,niekompetentna nieuprzejma przerwałam leczenie bo czułam sie po jej diagnozach coraz gorzej zmieniłam lekarza i są widoczne efekty poprawy .
użytkownik
06.03.2011 (7 lat temu)
06.03.2011 (7 lat temu)
Opinia o New Bud Usługi Budowlano-Wykończeniowe Paweł Ficek
Kraków, Na Kozłówce 19

Bardzo dobra i solidna firma.Wlasnie skonczyli tynkowac mi dom i jestem zadowolony,czysto,bardzo dokladnie i solidnie.Goraco polecam!!!
użytkownik
22.07.2010 (8 lat temu)
22.07.2010 (8 lat temu)
Opinia o Anna Ficek, lekarz
Gliwice, armii krajowej

Leczyłam sie u.Pani Doktor niekompetentna zła diagnoza i złe wyniki leczenia.Odradzam!!!!!!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Ficek"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin