test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Hebe"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Dzień Dobry jestem właścicielem tej firmy,
Informuje że firma Amster-Rusztowania Robert Hebel ma zawieszone swoją działalność od 01. sierpnia 2018 można się to dowiedzieć w Urzędzie Skarbowym lub w ZUS-ie
Portal Najlepszy Fachowiec proszę o większą weryfikację wpisów bo widzę że z serwisu pracy można sobie zrobić czata. W takim razie wszystkie zamieszczone tutaj informacji są nie prawdą bo jak można u kogoś pracować kto ma zawieszoną firmę ?
Pozdrawiam
Robert Hebel
autor
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Ciekawe a kiedy tam pracowałeś ? Firma jest zawieszona od 6 miesięcy dokładnie od 01 sierpnia 2018
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Witam i chciałbym napisać że zostałem usunięty siłą z mieszkania przez wnuków pana Wacława i podejrzany przez jednego z nich żebym oddał klucze , dowód produkcja i sprawa w sadzie
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Każda wypowiedź się liczy! Napiszcie co wiecie o zatrudnieniu w firmie Wynajem Mieszkań Wacław Hebel w mieście Rumia, czekamy na sprawozdania od obecnych i byłych pracowników!
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Zmiany Marzena tacy ludzie się nie zmieniają co za czym idzie firmy też nie
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
No tak To Nic że usuwasz wpisy.
Mostostal Zabrze już jest poinformowany o wprowadzaniu pieniędzy za nie wykonana pracę przez firmę Apex i pobieranie RTG na nazwisko R .Hebel słabe ale pracuj pracuj bo masz dużo kasy do oddania .
Kiedy dostaniemy wynagrodzenia od Tatusia za pracę w Hit As
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Długo pracowałeś w Amster-Rusztowania Robert Hebel? Może od Twojego odejścia od tego pracodawcy zaszły u niego jakieś istotne zmiany.

Czy ktoś jeszcze pracuje lub pracował w Amster-Rusztowania Robert Hebel? Co powiecie o pracy w tym miejscu?
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Robercik ,tatuś pracuje na rafinerii w Apex na liście widnieje a do pracy nie chodzi .Oj to wasze numery Państwo H. Macie kontrole zaraz i wylecisz z Rafinerii prosto do pudła.
PS. Robercik ściągnij obrączkę i nie pal głupa erotomanie .
Pozdrów braciszka Areczka i Tatusia .
Robercik a ty gdzie pracujesz ?
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Hebe to banda naciągaczy.
OMIJACIE TE SKLEPY
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Nic ma jej chodzi o to żeby zatrudniać starszych a nie młode siuski.
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Kadra starsza wiekowo ma wymagania finansowe (doświadczenie+rachunki do zapłacenia) a to już dla Hebe zbyt ciężkie do udźwignięcia, więc nie marudź klientko tylko się ciesz, że w ogóle ma Cię kto obsługiwać.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
A co masz do wiekowej kadry
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Yyyy....wypindrzone panienki w obsludze. Niby wysoki poziom..a od kuchni..tragedia i dzieciniada.

Moje sugestie dla Drogeria Hebe:
Starsza kadra wiekowo
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie muszę tu podawać moich danych personalnych oraz informacji na temat tego gdzie pracuje. Dziewczyny po rezygnacji z Hebe znalazłam prace po tygodniu. Teraz praca szuka człowieka a nie człowiek pracy- można przebierać. A osoby które piszą że nikt nie trzyma na siłę mają racje: nikt nie trzyma na siłę... całe szczęscie :D
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Polemizowałabym ze stwierdzeniem że ,,firma sobie poradzi.....,,Hebe tak zeszło na psy że nikt tu nie chce pracować, więc raczej powinno sie szanować
doswiadczonego pracownika. Na szczęście wychodzimy już z zacofanego myślenia typu cieszę się że mam pracę.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
A moze to wynika z tego faktu że każe się temu personelowi wchodzić każdemu klientowi w d..? A personel ma jeszcze milion rzeczy do zrobienia? I nie wie w co ma ręce włożyć?! Polecam konkurencje tam nie muszą wchodzić nikomu w d..
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Niestety, ale personel tej drogerii nie należy do uprzejmych. Może to wynika z faktu braków personalnych, a może z zatrudniania do pracy osób bez podstawowych kwalifikacji czy też zasad kultury osobistej. Przykładem takiego braku kultury, który szkodzi firmie jest Hebe w Wola Park. Lepiej iść do konkurencji.
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
1. Dlaczego pracują choć ich nikt na siłę nie trzyma?
eeee...ponieważ ludzie mają coś takiego jak kredyty, zobowiązania i rodziny na utrzymaniu? o.O Noł szit, rili? Jes rili.

taki darmowy tip:
2. Wypowiedzi w kategoriach "nikt was na siłę nie trzyma" wbrew pozorom również wiele mówią. To nie są wypowiedzi zwykłych pracowników, tylko odpowiednich działów (HR lub PR).
Sugerując pracownikom, że jak się nie podoba to się mogą wynieść zamiast spróbować ich wysłuchać i poszukać rozwiązania, mówi de facto wszystko o podejściu do pracownika w tej firmie. Nie trzeba mieć IQ Nielsa Bohra by sobie to poskładać w całość. Sami sobie walicie największe kupsko a nie pracownicy, którzy stawiają wam zarzuty (jak widać słuszne).

3. "Na forum pisze się anonimowo, a szkoda że nie macie tyle odwagi cywilnej by powiedzieć to np swoim przełożonym lub kr..."
Rzucił typ, który podpisał się jako "K"...
No prawie jak "Faceci w czerni"... a "J" dalej siedzi pod biurkiem bo ma koliberka zamiast armaty?? :)
pozdro
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem u Roberta ,to jakaś kpina ten chłopak to będzie lepszy od ojca .
Nie płaci wynagrodzen i zmienia ustalenia .
Tyle w temacie.
Nie nie warto nawet zaczynać
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
To że w niej nie pracuje nie znaczy że w niej nie pracowałam. W przeciwnym razie raczej bym się nie wypowiadała o firmie o której nie mam pojęcia. A skoro pracowałam to mam prawo pisać to co myślę a nie to co wypada.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Hebe"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin