test
Znaleziono 68 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Hycom"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
potwierdzam, szukają przede wszystkim tanich pracowników bez względu na wykształcenie i wiedzę.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
szukają raczej tanich pracownikow.... ewidentnie widać to po spotkaniu,
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Ludzie z managementu wyżej srają niż dupę mają.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Firma wydawała mi się super, byłem na rozmowie, rozmowa bardzo miła, aż doszliśmy do ostatniego punktu - wynagrodzenia. Zaproponowana przeze mnie stawka nie została zaakceptowała i otrzymałem o wiele niższa propozycje oraz informacje: jeśli znajdziemy kogoś tańszego, to zatrudnimy jego.
Tragedia, coś takiego mówić kandydatowi na rozmowi... Zniechęcili mnie w stu procentach :)
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
2000PLN brutto, umowa o praktyki, czyli opodatkowanie 18%, co na rękę daje 1640. przy czym pierwszy miesiąc to tylko 3/4 etatu czyli ok. 1200 :)
użytkownik
28.11.2018 (miesiąc temu)
28.11.2018 (miesiąc temu)
Jak sam wspomniałeś, firma jest odpowiednia, by zacząć w niej pracę. Wynagrodzenie wypłacane na czas jest dla wielu osób priorytetem w pracy. Wobec tego, może dla niektórych pracowników pozostałe aspekty nie będą miały aż tak dużego znaczenia? Oczywiście mam na myśli te osoby, które rzeczywiście planują zatrudnić się w firmie na krótki okres czasu.
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
Pracowałem 2 lata w tej firmie. Firma jest dobra na start. Wypłata na czas. Pensje są niskie. Umowa o pracę. Ludzie niezbyt przyjaźni. Mało ciekawe projekty. Odradzam pracę w tej firmie.
użytkownik
03.09.2018 (4 miesiące temu)
03.09.2018 (4 miesiące temu)
http://praca-niemcy24.pl/oferty-pracy/sprzatanie/
użytkownik
27.07.2018 (5 miesięcy temu)
27.07.2018 (5 miesięcy temu)
Ja niedawno zakończyłem pracę w Hycom po okresie prawie dwóch lat. Mogę więc dość szczerze napisać jak to wyglądało.

A wyglądało tak:
- atomosfera naprawdę spoko, fajni ludzie, wspólne wyjścia, imprezki
- dużo się nauczyłem, sporo osób okazuje wsparcie (choć są wyjątki), jest program szkoleń (choć głównie dla początkujących)
- w projetach nie było mega ciśnienia (ale tutaj zależy jak się trafi)
- widać, że firma się rozwija, biuro się zmienia na lepsze,
- pensje zawsze na czas, sprzęt zawsze z najwyższej półki
- firma daje standardowo umowy o pracę ale B2B też jest możliwe więc fajnie, że jest elestyczność
- w Hycom nie widać chaosu - wszystko wygląda na poukładane

A teraz minusy:
- generalnie jest kilka większych projektów i jeśli chce się je zmienić to jest mało opcji
- technologie są determinowane przez projekt więc bywają starawe
- pensje są przeciętne i po roku/dwóch na rynku można dostać sporo więcej

W firmie nie ma wielu odejść, osoby które przyszły z Atosa wciąż tu pracują - jest więc się od kogo uczyć. Szefów nie znam osobiście ale dali się poznać jako normalni, fajni ludzie.
Generalnie praca tutaj dała mi szansę rozwinąć się technicznie i osobowościowo ale cieszę, się że zmieniam otoczenie (ale nie ze względu na ludzi a technologie i kasę).
Czy zdecydowałbym sie jeszcze raz - na 100 % tak ale tylko jako praca aby się sporo nauczyć bo jest taka możliwość.
użytkownik
26.07.2018 (5 miesięcy temu)
26.07.2018 (5 miesięcy temu)
@Slayer czy Ty jako były lub obecny pracownik mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w Hycom? Jak kształtują się pensje, czy pracownik może liczyć na jakieś benefity pozapłacowe? Jak wyglądają relacje z szefostwem, jaka panuje atmosfera wewnątrz zespołu? Takie dokładne, szczere wpisy są bardzo cenne dla ludzi poszukujących tu takich informacji.
użytkownik
14.07.2018 (6 miesięcy temu)
14.07.2018 (6 miesięcy temu)
Bo tam pracowali?
użytkownik
11.07.2018 (6 miesięcy temu)
11.07.2018 (6 miesięcy temu)
Słyszałem o firmie dobre opinie i zastanawiam się dlaczego niektórzy piszą tak źle?
użytkownik
25.06.2018 (6 miesięcy temu)
25.06.2018 (6 miesięcy temu)
Firma całkiem ok na początek. Bardziej szczegółowo to:
- jest kilka benefitów
- sporo szkoleń wewnętrznych ale głównie dla początkujących
- premia roczna - przeciętnej wysokości ale jest
- zespół ok - fajni ludzie jak się trafi do dobrego projektu, sporo doświadczonych osób jest się od kogo uczyć tutaj nie ma na co narzekać
- technologie raczej starawe ale to też zależy od projektu
- atmosfera bardzo fajna, sporo inicjatyw wewnętrznych, akcje społeczne, imprezy, paintball
- pensje raczej średnie
To chyba tyle - generalnie polecam na początek.
użytkownik
24.06.2018 (6 miesięcy temu)
24.06.2018 (6 miesięcy temu)
@anonymous wypowiedzi takie jak Twoja poniżej są usuwane, ponieważ łamią regulamin forum. Zawierają wulgaryzmy oraz obrażają innych. Komentuj pamiętając o zasadach serwisu https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin
użytkownik
23.06.2018 (6 miesięcy temu)
23.06.2018 (6 miesięcy temu)
Ch**owo
użytkownik
17.06.2018 (7 miesięcy temu)
17.06.2018 (7 miesięcy temu)
Może ktoś napisze krótko jak się pracuje?
użytkownik
17.06.2018 (7 miesięcy temu)
17.06.2018 (7 miesięcy temu)
Odradzam pracę w tej firmie. Stawka najniższa w Łodzi, brak premii kwartalnych, jedynie roczna na wiosnę, która służy temu żeby zatrzymać pracownika do tej wiosny. Projekty mało ciekawe, technologie z lat 90. Słaby rozwój, nowych technologii (java 8, spring) można doświadczyć w jednym projekcie, reszta na starych frameworkach robiona. Są szkolenia wewnętrzne za darmo więc tutaj też można nowych rzeczy liznąć. Self training dozwolony ale nie ma na to czasu, pracy jest od groma a jeśli jakimś cudem się wyrabiasz i masz wolny czas to wrzucają Cię na drugi projekt żebyś się nie nudził a wtedy to nadgodziny się wali codziennie (nie muszę chyba mówić że bezpłatne). Klientów firma ma dużo ale kasa chyba zostaje w kieszeni prezesa bo na dole tego nie widać. Inna sprawa że tych klientów w większości zabrali z Atosa więc kontrakty mają anty pro pracownicze. Ludzie niezbyt przyjaźni. Niby mili ale jak nie znasz ich z AMG to kolegów raczej nie znajdziesz, chyba że wśród juniorów którzy jeszcze nie przesiąknęli tą atmosferą. Co do pomocy starszych pracowników to jedni spoko tłumaczą itp ale są tacy co się oburzają że im xxxxxxx zawracasz swoją niewiedzą. Benefitów sporo ale to jak wszędzie więc nie ma co się chwalić. Na plus na pewno dużo akcji społecznych- wigilie, wyjazdy, paintball czy lody
użytkownik
15.06.2018 (7 miesięcy temu)
15.06.2018 (7 miesięcy temu)
Mogę nieco powiedzieć o rekrutacji w toruńskim oddziale. Ogólnie wszystko ok ale... Ogłoszenie mało precyzyjne, opisane wymagania miały się trochę nijak do tych wymaganych, brak widełek płacowych które można wyciągnąć dopiero na rozmowie i to z wielkim bólem. Rozmowa poprzedzona trzema testami, na logiczne myślenie, angielski i umiejętności programistyczne, chociaż o tym ostatnim brak informacji na wstępie. Rekrutacja praktycznie wyłącznie opiera się o test programistyczny, radzę więc przygotować głównie wiedzę podręcznikową. Rekruter nie miał komputera i nie zagląda w portfolio, opiera się wyłącznie na drukowanym CV. Proponowana płaca raczej w dolnych widełkach toruńskich realiów. Plus za informację o nieprzyjęciu po pracy, chociaż i ten fakt kilka dni po ustalonym terminie dwóch tygodni.
użytkownik
05.06.2018 (7 miesięcy temu)
05.06.2018 (7 miesięcy temu)
@Robert skorzystałeś z linka podanego przez powyższego rozmówcę? Daj znać, na czym się skończyło. Jeśli zaaplikowałeś do Hycom to mógłbyś w kilku zdaniach opisać atmosferę podczas spotkania oraz dać jakieś wskazówki dla przyszłych pracowników? Każda sensowna wypowiedź będzie przydatna.
użytkownik
27.05.2018 (7 miesięcy temu)
27.05.2018 (7 miesięcy temu)
https://www.signifytechnology.com/jobs/principle-big-data-slash-scala-engineer

Salary: £80,000

czyli ~390.000 pln rocznie = 32500 zł brutto miesięcznie.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Hycom"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Starachowice

Kielce

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin