test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Ikea"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Byłam niedawno na rozmowie rekrutacyjnej w Ikea Łódź, ( wolałabym nie pisać na jakie stanowisko- ogólnie rzecz biorąc powiedzmy, że współpraca z klientem) pomijając to, że w ogóle nie byłam zestresowana, rozmowa była dość szczegółowa i troszkę podchwytliwa - trwała około 20 minut. Usiadłyśmy z rekruterką koło siebie i zaczęłyśmy wywiad. Na początku miałam się z grubsza przedstawić, nie obyło się bez pytań o moich poprzednich pracach i co w nich robiłam. Oczywiście znalazły się tam standardowe pytania : jakie są moje oczekiwania finansowe, jaka była najtrudniejsza sytuacja w twojej pracy, dlaczego lubisz wpółpracować z ludźmi i jak sobie z nią poradziłaś oraz trzy sytuacje " co by było gdyby..." i musiałam takie sytuacje rozwiązać. Rekruterka dodała oczywiście na samym końcu, że jest to praca pod wpływem stresu, że czasami jest kilka rzeczy na raz do zrobienia itp. Na razie jestem dopiero po pierwszej rozmowie, jeżeli wszystko będzie w porządku dopiero potem przechodzę do dalszego etapu.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Zamówiliśmy obsługe do składania łóżka. Obsługa nie przyjechała. Nie mamy gdzie spać. Karygodne zachowanie i olewcze.
Nie polecam. Nie zamawiajcie pracowników do składania mebli.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
wiesz no premie to nie sa zawsze oferowane nie na akzdym stanowisku wydaje mi się ze to tez mogą być po prostu takie uznaniowe trzeba by było się dowiedziec
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Nosił cirek razy kilka ponieśli i cirka.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
- Od 1 marca 2017 roku sieć oferuje nowo zatrudnionym pracownikom od 2550 do 3300 zł brutto w zależności od lokalizacji sklepu. Po dwóch latach zarobki te jednak wzrastają. Wtedy pracownik obsługujący kasę może liczyć nawet na 3000 do 3800 zł brutto. Menadżerowie sklepów w Lidlu mogą z kolei liczyć na zarobki od 4400 zł do prawie 7000 zł brutto. - Biedronka zaoferowała nowym pracownikom 2300 zł brutto, kasjerzy pracujący co najmniej trzy lata otrzymują tam o 300 zł więcej. Wszyscy pracownicy sieci Biedronka są także objęci systemem premiowym. W ciągu ostatnich ośmiu lat dzięki regularnym podwyżkom wartość minimalnej płacy podstawowej wzrosła w sieci Biedronka o ponad 50%. Pracownicy otrzymują ponadto jeden z najbogatszych pakietów socjalnych na rynku. - Siec sklepi meblowych Ikea postanowiła sprawić swoim pracownikom miłą niespodziankę i także niedawno podniosła pensje. Stawka godzinowa z 15 zł brutto za godzinę pracy wzrosła aż o 33% do 20 zł za godzinę. Nowy pracownik sklepu Ikea może liczyć zatem na wypłatę w wysokości 3300 zł brutto. Stawki wzrastają wraz z każdym przepracowanym rokiem. - Podwyżki płac dla pracowników zapowiedział niedawno także Kaufland. Zmiany mają wejść w życie 1 marca. Nowy pracownik otrzyma na początek 2600 zł brutto, a po półrocznym stażu zarobi o 100 zł więcej. Kolejne przepracowane sześć miesięcy zapewni mu następną podwyżkę Gdy pozostanie w firmie dalsze 12 miesięcy, otrzyma kolejne 100 zł brutto więcej.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Podobno ludzie z Ikea dostali bardzo dobre warunki w umowie - ktoś wie coś więcej?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Czy osoby piszące opinie o Ikea, wgl pracowały tutaj, czy są z konkurencji? Ja pracowałem w obi, koło Ikea i jest znaczna różnica. Nie jesteś byle robolem, tylko człowiekiem. Zgrane zespoły, liderzy/kierownicy również. Można się dogadać, w sprawie grafiku. Benefity, 13stki,kasa na święta.
Naprawdę polecam, bo fajnie się pracuje w firmie, gdzie jest się docenianym.

Obecnie najniższa stawka w Ikea to 20zł brutto, dodatek nocny 6zl brutto.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Pracownicy Ikea zaczynaja prace ze stawka godzinowa 20 zł brutto + madicover i karta Multi sport
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
Niestety nie biora pod uwage ze wynajem mieszkan w wielbaru jest horendalnie drogi bo miejscowi mysla ze jak z Ikea ktos to zarabia nie wiem ile i wyduszaja ostatni grosz , porabalo tych ludzi ,wielbark mala miejscowosc a ceny jak w warszawie sie albo innych miastach ile razy bylo juz tak ze na dwoje trzeba bylo zyc za 500 ,- na miesiac.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
To przykre , że zakład postawiony dla ludzi ,został przejęty przez mafię zarządzającą , którzy dla stanowiska i za przysłowiową złotówkę ,gnębią ,poniżają ,prześladują ,zastraszają i doprowadzają ludzi do odejścia z pracy .
użytkownik
7:35 (2 godzin temu)
7:35 (2 godzin temu)
Czy to prawda że Ikea Janki & poLandia jest zarządzana przez harem który od wielu lat zatrudnia i zwalnia kogo chce za co chce i jak chce oraz awansuje i degraduje kogo chce za co chce i jak chce a wszystko co poza tym to pic na wodę ?! Czy to prawda że najlepszą metodą na awans są lub były ćwiczenia kamasutry ? Czy to prawda że miejsce w kadrze najpewniej można było dostać wtedy gdy posiadało się wiedzę kto jest w haremie i w jakiej roli ?!
Czy ktoś może to jasno potwierdzić lub temu wyraźnie zaprzeczyć ?! Ja nie wiem ! Takie chodzą słuchy-plotki !
Tak z czystej ciekawości pytam ! Ktoś tu pisał że wiele osób ma o tym konkretną wiedzę !
użytkownik
2:16 (7 godzin temu)
2:16 (7 godzin temu)
Benefity? Medicover i kafeterie? Żadna łaska jak na takie korpo. Angielski tylko dla TL lub menago. O ścieżce rozwoju raczej zapomnij bo ani nie ma na to czasu ani możliwości...
Co do współpracowników... Ja, gdyby nie TIM z którym pracowałam przez te lata w Ikea nie została bym tam więcej niż rok. Kierownicy się zmieniają jak rękawiczki, a nawet jak są to i tak nie ma to większego znaczenia bo dbają o własne tylki nie o swoich ludzi. Jakim cudem manadzerowie z wyrokiem za mobbing byli nadal menadżera a ci co im do sprawy w sądzie nie wiele zabrakło też nadal byli kierownikami..? Nie mam pojęcia! Przykre...
użytkownik
1:30 (8 godzin temu)
1:30 (8 godzin temu)
Mobbing w Ikea Janki był a czy jest to nie wiem. Wielu kolegów do dziś leczy się na depresję po latach pracy w tym sklepie. Samo podejście do pracownika jest nieszczere, pracownicy są oszukiwani, lekceważeni, wykorzystywani i źle wynagradzani. Można by książkę o tym napisać. A komu się uda lub sobie "załatwi" ucieka do OS...
użytkownik
0:57 (9 godzin temu)
0:57 (9 godzin temu)
Pracowałam w Ikea i jakoś BRW mnie nie chciało przyjąć :(... Więc nie zachęcaj.
użytkownik
wczoraj 23:56
Oh!, jak to przeczytałam i pokazałam mamusi, to mama nie chce abym teraz szła do pracy. Ona się obawia czy będzie wszystko dobrze?. Teraz to sama już nie wiem. W wieku 66 lat trudno zmienić pracę, a już na pewno nie na taką, gdzie nawet mamusia się boi mnie puścić. Zawsze sobie wyobrażałam, że pracuję na kasie w takim sklepie. Nie trzeba by dużo chodzić Bardzo bym chciała w takiej wspaniałej firmie pracować, jest to mojej mamusi marzeniem, abym mogła tam pracować, ale teraz nie umiemy podjąć takiej mądrej decyzji. Mamusia się boi, a ja nie mogę jej przekonać. Czy mogę prosić o opinie jakiej pomocy ze strony Pana/PaniDerektor/Kierownik mogę liczyć? Proszę o takie pozytywne komentarze. Pozdrawiam Państwa serdecznie. To pisała Pola z Nadarzyna. Bardzo dziękuję za wszystko mili Państwo.
użytkownik
wczoraj 23:17
Będzie jak z uber, tylko trochę wolniej
użytkownik
wczoraj 23:06
wczoraj 23:06
prz mt też plus, a to jednak mała skala
Wierzchołek
użytkownik
wczoraj 22:59
wczoraj 22:59
Patrząc na sekciarskie działania tej firmy albo żywcem wyjętych z PRL-u firma owa zmierza ku upadkowi ponieważ dławi się pychą i przeświadczeniem że nie ma sobie równych i konkurencji. Taka polityka personalna jaką się uprawia od wielu lat doprowadzi tą firmę do upadku. Jest tak duża że straciła sama nad sobą kontrolę i nikt nie mówi brutalnej prawdy tylko wszyscy klaszczą i Good Dziab !!!
użytkownik
wczoraj 22:25
wczoraj 22:25
W Bankach w tym roku ma być Łucja bez osób towarzyszących . Ponoć dla tego że dochodzi Blu i nie ma takiej knajpy żeby nas pomieścić. To dość ciekawe biorąc pod uwagę to że kiedyś były wspólne bale z Targówkiem czy z Do. W dawnych latach imprez,y bez osób towarzyszących nazywało się afterkiem. Kto długo pracuje ten wie o czym mówię. A do tego odbywało się co najmniej co drugi miesiąc. Ale młodym można wszystko wcisnąć będą się cieszyć bo s,wg poklepie po ramieniu i sypkie część jak się czujesz. Super gość. Masakra.

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Zastanowić się nad kierunkiem jaki obiera. Za późno się obudzicie. I to nie tylko chód,i o nas. Klienci dobrzy też odejdą.
użytkownik
wczoraj 21:45
A słyszałam że w Jankach jest jak w sekcie i zabronili ludziom czytać w internecie opinie o tej firmie i komentować i że się ludzi straszy że kto będzie czytał to co tutaj stoi napisane to jest zły i niedobry i brzydki i z roboty może wylecieć ! Czy to prawda że Ikea aż tak bardzo chce ingerować w swobody obywatelskie że zabroni dzielić się odczuciami w Internecie na temat atmosfery w pracy albo będzie wyciągać z tego konsekwencje ?! Toż to najgorsza z możliwych forma mentalnego zniewolenia człowieka !!! Zabraniać czytać i pisać tego co się czuje i wie i myśli ??? Gdzie my jesteśmy ?! Czyżby nowoczesne Ałszfic ???!!! Ale może to tylko głupie plotki !!!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Ikea"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice wlkp Grodzisk print polska mazowiecki Grodzisk czarna owca Lublin
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin