test
Znaleziono 47 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Invado"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Sądzę, że dużo wiesz na temat i funkcjonowania firmy Invado, a także o warunkach pracy, na jakie można tam liczyć. Długo już jesteś zatrudniony w tym przedsiębiorstwie? A czy do wspomnianej przez Ciebie wysokości wynagrodzenia dochodzą jeszcze jakieś premie motywacyjne? Będziemy Ci bardzo wdzięczni za wyjaśnienie tej kwestii.
autor
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
@pika skoro masz dużą wiedzę o stosunkach i procesach zachodzących między współpracownikami Invado może opiszesz jak wygląda zatrudnienie u tego pracodawcy? Na co można liczyć przy podpisywaniu umowy? Dodatki socjalne, premie czy może szkolenia?

@Patryk na jakiej podstawie tak twierdzisz? Możesz przybliżyć skąd posiadasz takie informacje?
użytkownik
12.08.2018 (6 miesięcy temu)
12.08.2018 (6 miesięcy temu)
Invado ma opinię dobrego pracodawcy i pewnie dobrze się pracuje. Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?
użytkownik
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
tak znalazłeś lepszą robotę śmiechu warte i swoje frustracje wypisujesz tutaj , Twoi znajomi mówią jaki jesteś zadowolony , ale teraz głupio co ? Nie dałeś po prostu w Invado rady i tyle jak wielu innych pisarzy . Papierosek i ściema .
użytkownik
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
w upały pracuje się ok , szefostwo podjęło odpowiednie decyzje , współczuj sobie bo nie dałeś w Invado rady , a tak naprawdę to chciałbyś wrócić jak wielu którzy piszą te swoje nieprzemyślane do końca przemyślenia . Jak Cię pamiętam to po bony świąteczne stałeś pierwszy w kolejce .
użytkownik
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
W powiecie lublinieckim jest taka duza potrzeba na pracownika i sa lepsze zarobki wiec ja uciekam z Invado mlody pracownik ma 100 zl mniej i zero odpowiedzialnosci to prawda ze nie dba sie o starych pracownikow ale kiedys sie firma zorietuje to bedzie juz za późno
autor
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
@InvadoPracownik skoro pisze o poprawie relacji na linii pracownik-kierownik to może warto porozmawiać z przełożonym o dodatku do wynagrodzenie indywidualnie lub grupowo? Rozmową można dużo zdziałać. Czy młody pracownik ma szansę nauki od pracowników starszych stażem czy musi liczyć na siebie?
użytkownik
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
W Invado nie jest tak źle. Praca jak wszędzie indziej . Trzeba pracować i robić swoje to nikt się nie będzie czepiać.Ludzie na stanowiskach kierowniczych to wieloletni pracownicy którzy zaczynali od zera, także stosunek kierownictwo-pracownik też się poprawia i da się dogadać.

Problem jest tylko w zarobkach. Żeby "starzy" stolarze którzy już mają wiele lat doświadczenia, zarabiali niewiele więcej niż 2 tysiące złotych ??? Firma powinna bardziej postarać się o swoich długoletnich pracowników produkcyjnych. Może dodać jakieś stażowe do wypłaty ? Jakieś 100-200 zł co miesiąc ? Bardzo spada morale załogi jak przychodzą młodziaszki albo ukraińcy co nie wiedzą jak młotek trzymać i mają o złotówkę mniej niż 10-letni pracownik który zna wszystkie modele drzwi czy listw razem z rysunkami technicznymi.

Ten sam problem dotyczy reklamacji. Wiele powstaje tylko z tego względu że ludziom się nie chce starać. Bardzo popularne jest stwierdzenie " za 2 tysiacę to ja mam to w du*** , niech się kierownictwo przejmuje "

Pozdrawiam. Pracownik Invado
użytkownik
16.07.2018 (7 miesięcy temu)
16.07.2018 (7 miesięcy temu)
Ludzie co dużo unią nie są doceniani.
te osoby co dużo uniom majom mnieszom stawke a te osoby co w c.... leciom to majom większą stawkę.
A praca jest w Invado ok.
autor
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
@X czy dzieje się coś w przedsiębiorstwie Invado, co jest warte opisania na forum i byłoby pomocne dla przyszłych kandydatów zainteresowany pracą w tej firmie? Możesz określić jakie są warunki pracy i płacy? Można liczyć na nadgodziny?
autor
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
@haha co masz na myśli mówiąc "to co się dzieje na halach produkcyjnych? Czy pracownicy mogliby wpłynąć na sytuację o której myślisz np. poprzez rozmowę z kierownictwem? Daj znać, jak się Tobie pracuje w Invado? Jesteś zatrudniony na umowę o pracę?
użytkownik
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
Czy coś się złego wydarzyło .. czy w Invado ktoś się przejmuje pracownikiem . Czy w biurach chcieliby zarabiać 1500zl robiąc trzy zmiany. Dlaczego nie ma tak że pracujemy i mamy wypłaty ryczałtowe tak jak w biurach .. czym różni się osobą która robi miesiąc na hali po czym mówi że ona idzie do biura i zarabia więcej niż osoby pracujące po 10 lat ... Dlaczego zwykły pracownik musi mieć odzież robocza buty niewygodne .. a one latają po hali w bluzkach na ramiączkach japonkach.. to jest kpina .. jak widzę nie które osoby tzn przełożonych to nóż mi się w kieszeni otwiera . Zero tolerancji do zwykłego pracownika jesteśmy traktowani jak śmiecie . Nie mamy znajomości w biurach musimy zapierdalać .. dlaczego wszystko jest nam odbierane premie 35% wczasy pod grusza dzień dziecka dzień kobiet .. daliście podwyżkę 50gr wychodząc na swoje . Nigdy nie polecę tej firmy ..
użytkownik
08.06.2018 (8 miesięcy temu)
08.06.2018 (8 miesięcy temu)
Nigdy w życiu nie widziałem tak podłych ludzi jak w Invado . Chodzi o zarząd i kierownikow i mistrzów . Ludzie zapierdzielaja ja wściekli cały czas normy w górę .. szkoda mi kobiet które tam pracują .. bez nadgodzin maja najniższą krajową .. przyjmują do pracy ludzi po czym po miesiącu się zwalniają a swoje rodziny pchają do biura .. nazwisko klu.... W Invado góra inni pracownicy to śmiecie nie polecam
użytkownik
17.05.2018 (8 miesięcy temu)
17.05.2018 (8 miesięcy temu)
@Młody, a może właśnie warto poświęcić kilka minut, żeby podzielić się swoimi spostrzeżeniami, doświadczeniami i opiniami
chociażby po to, aby innym osobom pomóc wyważyć te różnorodne zdania i znaleźć odpowiedź, czy warto podjąć pracę w Invado .
użytkownik
04.04.2018 (10 miesięcy temu)
04.04.2018 (10 miesięcy temu)
@Zenek, dlaczego tak uważasz? Uzasadnij swoją opinię. Ważne, by wpisy były szczegółowe, bo wtedy można wyciągnąć z nich więcej informacji.
@Zainteresowany, skąd masz informacje odnośnie zarobków? Czy są one z pewnego źródła?
@Tomuś, co możesz napisać odnośnie pracy w Invado? Jakie są warunki pracy?
Może ktoś wie, czy obecnie prowadzona jest rekrutacja? Jak przebiega? Jakie są możliwości rozwoju zawodowego?
użytkownik
02.04.2018 (10 miesięcy temu)
02.04.2018 (10 miesięcy temu)
Pracować trzeba wszędzię no chyba że się jest dyrektorem produkcji to wystarczy tylko ludzi gonić i uprzykrzać pracę!!!NO ale to nie tylko w Invado tak jest.
użytkownik
17.03.2018 (10 miesięcy temu)
17.03.2018 (10 miesięcy temu)
Invado to dobry pracodawca i nic dziwnego, że dobrze się tu pracuje.
użytkownik
20.01.2018 (rok temu)
20.01.2018 (rok temu)
Powiem tylko tyle że Invado to jedno wielkie g......
użytkownik
23.12.2017 (rok temu)
23.12.2017 (rok temu)
Invado ? Pracownik traktowany jest jak śmieć,czlowiek człowiekowi oczy by wydłubał dla paru złotych, oczywiście obiecanki na rozmowie próbnej a później nic się nie zmienia. Chora atmosfera w pracy zarobki słabe dlatego wciąż poszukują ????
użytkownik
19.09.2017 (rok temu)
19.09.2017 (rok temu)
@Gienek - dziękuję za Twoją odpowiedź. A jakie są Twoje doświadczenia związane z pracą w Invado? jak oceniasz warunki zatrudnienia na Twoim stanowisku? Wszelkie konkretne i merytoryczne uwagi będą cenną wskazówką dla innych użytkowników, którzy mogą być potencjalnie zainteresowani podjęciem pracy w tej firmie.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Invado"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin