test
Znaleziono 142 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "Kompresor"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Skoro piszesz że ktoś jest ,,wujem" to przynajmniej to uzasadnij, zwłaszcza jak ktoś pyta! Patologia to jest na montażu i pre montażu. Jeden ma problem z przykręceniem 4 śrub ( niektórzy potrafią liczyć tylko do 3? - był albo jest pętak który Kompresor przykręcał na 3 śruby ...), ktoś inny ma problem żeby wsadzić papiery do szuflady a później płacz że wady A lecą i wszystkim premie uwalają bo baran jeden z drugim ma problem natury egzystencjalnej. Jak nie masz argumentów w rozmowie z kierownikiem to czego się spodziewasz? Że przyjdzie, pogłaszcze cie po głowie i jeszcze pocieszy jakiś ty biedny? Jak ktoś zamiast sznurka trzymającego uszy ma pewien narząd, to i z kierownikami się dogada bez problemu. P.S. patologia to 99% wypowiedzi tutaj min. twoje
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem w tej firmie,na produkcji jako pomocnik ustawiacza.Praca polega na dosypywaniu tworzywa z worków które trzeba najczęściej transportować ręcznie- dźwiganie 25 kg masa jedneNajlepszy Fachowieca.Wygarnianie gotowych wyrobów na kolanach z pod maszyny które wypadły poza maszyne,zamiatanie czasami ścieranie szmatą.odbiór gotowych wyrobów z maszyn produkcyjnych na palety później skanowanie i odstawianie na strefe.przedmagazynową- paleciak.

Między czasie oczyszczanie filtrów odkurzaczem i Kompresorem sproszkowanego prastiku co skłania ku jego wdychaniu do płuc.Z czasem szkołą w kierunku ustawiacza maszyn. Stawka ok. 2300 na rękę,cztero brygadówka,wypracowane dni poza grafikiem są do odbioru.Sporo Ukraińców,mniej Polaków.Atmosfera że bez noża nie podchoć.
użytkownik
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Jest przy Kompresorze????biuro nazywa się stara honda:-)
użytkownik
07.11.2018 (3 miesiące temu)
07.11.2018 (3 miesiące temu)
Za ile pod Kompresorem byś był?
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
Kto podjedzie na rondo żaba i podrapie go po kuklach?
Ewentualnie wypoleruje gałe ?
Czeka w czarnej WOŁDZE przy Kompresorze.
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
RADEK skończ pisać bajki o Opti i o licznikach!!!!Nie da się oszukiwać bo trasa jest obliczona z góry i żaden licznik jest nie potrzebny!Co ty bredzisz,Ruch był jest i będzie bo mają reklamę,biuro,sztab ludzi a ty jesteś za prosty żeby pojąć zasady jakie są w tej branży.Z kim ty chcesz walczyć?Nie masz kasy,biura,ludzi jedyne co potrafisz to wyzywać byłych pracowników-kierowców.Pisać bajki o licznikach myśląc że ktoś w to wierzy.To od ciebie z sevena odchodzą kierowcy do Opti.W opti nie masz większych dolotów niż 5km oraz możliwość eteru- wyboru samemu zlecenia bez nakazu.W opti ze słabego weekendu zostanie ci 900zł na czysto a na tygodniu jest mega dobrze.Odchodząc z sevena odeszliśmy we 3 firmowe auta do opti NIKT nie wrócił bo seven to jest dno i metr mułu.
Jesteś bardzo słaby i wątpię abyś kiedyś osiągną sukces w jakiej kolwiek branży.Wiem że do środy odchodzą kolejne osoby z sevena ale każdy kto pojezdzi chwilę lub poczyta fora wie że od was trzeba sie szybko ewakuować.Można mieć sevena na próbę i gwarantuję że każdy zrezygnuje wystarczą inne aplikacje np 2-3 lub samo opti i nie bedziesz stał.W opti jest kara tylka za nie przyjęcie zlecenia i nie podjechanie tylko tyle.Dużym plusem jest to że masz nr do klienta i umawiasz się potem prywatnie bez prowizji.Lepiej jezdzić po
1,50-2,20zł/km niż stać całe noce po 1,20 i dnie po 1,20zł.W seven sam spotkałem 4 Ukraińców którzy mieli zamiar odejść.Szkolenie jest ale trwa 3 godziny prawie i przekazują wiedzę w porównaniu z seven i szkoleniu na stacji biura nie macie.Wcześniej czy później wszyscy przejdą do OPTI i innych firm.Jueż wiekszość ludzi się buntuje zapraszam do wejścia na FB praca Uber Taxify Warszawa i można tam znaleść opinie ludzi na temat tego przewozu jak ludzie narzekają na firmę z pod Kompresora z ronda Żaba.
użytkownik
01.11.2018 (3 miesiące temu)
01.11.2018 (3 miesiące temu)
tylko on płaci i się pruje .Reszta to nowi.
Damianie? ty za lepszy kursik robisz kiełbase przy Kompresorze Radkowi w Hondzie.
użytkownik
12.08.2018 (6 miesięcy temu)
12.08.2018 (6 miesięcy temu)
Dziś rano kupiłem na stacji Orlen w Książenicach pod Grodziskiem Maz. kawę. Przed wejściem do sklepu sprawdziłem stan portfela, był jeden banknot 50 zł. I nim zapłaciłem za kawę kosztującą 5 zł. Otrzymałem 15 zł reszty. Młoda kobieta, na moją uwagę, że powinienem dostać więcej reszty , bez skrępowania odpowiedziała, że dałem banknot 20 zł. Niestety , w międzyczasie wyszedłem do Kompresora, sądząc, ze pomyłka jest oczywista i z pewnością się wszystko wyjaśni. Ale nie, kasa się zgadzała, z monitoringu widać było niemal nic. Telefon do kierownika dostałem, zgłosiłem sprawę i czekam na jego opinię. Niezależnie zgłoszę sprawę na policję, ale sądząc po głosie dyżurnego, szkoda im zawracać głowę. Gdybym nie spojrzał przed wejściem i nie miał 100 procent pewności, sam bym odpuścił. W głowie mi się nie mieści. Ktoś może poradzić, co z tym fantem zrobić ? Wciąż jestem osłupiały !!!
użytkownik
29.07.2018 (6 miesięcy temu)
29.07.2018 (6 miesięcy temu)
Pewnie masz na myśli piotrka nowa....,o dziwo pracuje,ale nie zajmuje się już Kompresorami,pewnie zobaczyli co to za ziolko
użytkownik
28.07.2018 (6 miesięcy temu)
28.07.2018 (6 miesięcy temu)
A ten lovelas i alk....ik z Kompresorów jeszcze pracuje? chyba Piotrek miał na imię. Zastanawiam się czy nie wrocic do wabco,ale slyszlam ze teraz kobiety pracują na tych samych stanowiskach co faceci
użytkownik
01.07.2018 (7 miesięcy temu)
01.07.2018 (7 miesięcy temu)
@Protagonista Prawdy @borkin Wasze komentarze mogą okazać się niezrozumiałe dla nowych użytkowników forum, którzy chcieliby dowiedzieć się czegoś o firmie Airstal. Może zatem dalibyście im kilka słów wyjaśnienia? Jesteście pracownikami w wyżej wspomnianej firmie?
użytkownik
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
witam, też mnie zaciekawiło, że Ktoś napisał o tak długiej przestrzeni czasowej, jednak to już jest prawie 20 lat, od kiedy istnieje firma, w sumie nie można obrażać tej osoby, Ważne jest, że osoba jest też zadowolona ze współpracy z tą firmą, oby relacja nigdy się nie zepsuła, pozdrawiam
użytkownik
28.05.2018 (8 miesięcy temu)
28.05.2018 (8 miesięcy temu)
Zaprowadziłem tam auto klima chodziła po odebraniu Kompresor buczy okazało się że Odesal mi 400gr czynnika z układu kradnie czynnik z układu złodziej i oszust
użytkownik
28.05.2018 (8 miesięcy temu)
28.05.2018 (8 miesięcy temu)
Zaprowadziłem tam auto klima chodziła po odebraniu Kompresor buczy okazało się że Odesal mi 400gr czynnika z układu kradnie czynnik z układu złodziej i oszust
użytkownik
27.05.2018 (8 miesięcy temu)
27.05.2018 (8 miesięcy temu)
Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Airstal Sp. z o.o. Regenerowane Kompresory Klimatyzacji Samochodowej oraz Rozruszniki i Alternatory? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!
użytkownik
20.05.2018 (8 miesięcy temu)
20.05.2018 (8 miesięcy temu)
Jedyny plus tej pracy to taka naklejka "+" na Kompresorze. Innych nie ma
użytkownik
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
WSPOŁPRACUJE Z TĄ FIRMĄ PRAWIE 20 LAT NIKT TAK NIE NAPRAWIA KompresorOW KLIMY JAK ONI ZE JAKIS NIEZADOWOLONY SIE ZNAJDZIE TO WINA WARSZTATU GDZIE MONTOWANY ZOSTAŁ A NIE AIRSTALU
użytkownik
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
Hej, jak kształtuje się obecna sytuacja w Kompresor-Serwis Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Krzysztof Bąk? Czy ktoś na początku kariery zawodowej mógłby liczyć na stanowisko w firmie, możliwość doskonalenia się? Czy odpowiada wam wysokość zarobków?
użytkownik
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
Kupiłem Kompresor, który przy pierwszej pracy spalił się silnik. Pan z firmy Master Marcin Gierejko nie odbiera telefonu... Myślę że oszukano mnie na dość dużą kwotę.
użytkownik
18.04.2018 (9 miesięcy temu)
18.04.2018 (9 miesięcy temu)
Paliwo super polecam bo warto za taka cene o 12groszy taniej niz Orlen i to jest super niech Orlen padnie w kócu w tym Barcinie bo sie szezy tylko skoda mi tej pary dzisiejszej ze zmiany by musiala odejsc a przynajmniej on bo wali fajami jak by pracowal w wytfurni fajek a nie na stacji taki zwykly smierdziel fajkowy i zlska wychodzi a tak to ok tylko szkoda ze brak Kompresora na stacji Pomyslcie o tym bo sie przydaje.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Kompresor"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin