test
Znaleziono 170 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Kreativia"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Ty chyba spoglądasz przez zakrzywione okno na świat albo nosisz kolorowe okulary i musisz się umawiać z psychiatrą na sesje terapeutyczne. Kreativia i Bartgrafic to ta sama firma. Wszyscy doskonale wiedzą jak traktuje pracowników. Teraz CEO to chodzi z tymi samymi pytaniami: ile dzisiaj sprzedałeś, kiedy zwiększysz sprzedasz w swoim regionie. Ostatnio zatrudnił młody narybek za mniej niż 2500 netto, a za kilka miesięcy wszyscy na drzwiach wyjadą z firmy za zbyt małe zaangażowanie w rozwój firmy. Problem pozostaje ciągle ten sam: nieumiejętne i nieefektywne zarządzanie. Brak wizji, brak niszy w którą firma mogłaby się wstrzelić. Pracownicy są traktowani jak więźniowie na Kremlu. Nie mają prawa głosu, tylko Putin ( CEO ) wie najlepiej jak powinno być.
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Co za bzdura. Zostaw w wypowiedzi samo stwierdzenie ze Kreativia to pracodawca to się zgodzę.
Ta firma dla pracownika to porażka i tyle. Owszem kreci sie bo polityka taka w firmie ze dla pracowników mało a od klientów duzo wiec jakoś to się kupy trzyma (mniej lub bardziej) ale pracować tam nie polecam.
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
Bartek nie zapomnij jeszcze usunąć wszystkie nieprzychelne Tobie i firmie opinie i komentarze na profilu Kreativia.
użytkownik
23.09.2018 (4 miesiące temu)
23.09.2018 (4 miesiące temu)
Firma z mroczną przeszłością i niepewną przyszłością. Pracownicy są zwalniani z dnia na dzień. Ceo i dyrektorzy to ludzie bez kompetencji i umiejętności. Przez firmę w zeszłym roku przewinęło się kilkudziesięciu handlowców. Już sam ten fakt źle przemawia o firmie. Firma bardzo wysoko podnosi marzę na produktach, nieterminowo wykonuje zlecenia. Często bywają również reklamację. Z tym codziennie boryka się handlowiec tej firmy. Mam wrażenie, że CEO nie ma polotu i pomysłu na rozkręcenie interesu. Prowadzenie firmy powierzył dyrektorom po historii, czyli osobom, które nie mają zielonego pojęcia czym ta firma tak naprawdę się zajmuję. W I połowie roku została zamknięta hala produkcji znaków przestrzennych, a kilkadziesiąt osób straciło pracę. To jest ten dynamizm rozwoju według Bartka ( CEO ), a innowacyjność polega na klepaniu tego samego tekstu w kółko jak pacierz, że jest innowacyjny produkt - Smart Frame, tyle, że te ramy już na zachodzie oraz w innych Polskich firmach z branży były wcześniej przed Kreativią. Tym wielce reklamowanym sloganem firma sama się ośmiesza, ludzie, którzy z tego żyją wiedzą jak jest naprawdę.

Firma bardzo nielojalna wobec swoich pracowników, wywiera presję na wyniki sprzedaży, zwalnia z dnia na dzień, kodeks pracy przestrzegany na granicy łamania prawa ( znam takich wiele przypadków ), daje pracownikom marzę 2% od 100000 obrotu miesięcznego. Niektóre w Poznaniu oferują nawet do 10%. Wchodząc do tej firmy jako pracownik sami ryzykujecie swoją dalszą przyszłość i karierę.

Ogólnie nie polecam, na waszym miejscu trzymałabym się z daleka od wszystkiego, co jest związane z Kreativią.
użytkownik
20.09.2018 (4 miesiące temu)
20.09.2018 (4 miesiące temu)
Kreativia to super firma. Nie zwracajnie uwagi na glupi chejt konkurencji i psychopatow.
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
Bartas przecudowny CEO tego szajsu zwanego Kreativia usunął na Najlepszy Fachowiec w sekcji Kreativia większość postów od zeszłego roku i kontroluje od teraz każdy wpis. Co to za firma która nie potrafi spojrzeć prawdzie w oczy. Haha jest jak Putin który uznaje tylko swoją prawdę. Na pewno każdy nowy pracownik będzie szczęśliwy jak wyleci po jakimś czasie jak to było do tej pory. Ten facet to oszust i kłamcą. Każdy nowy post pisany teraz to tylko stek bzdur. Bartek ty sie juz nie zmienisz, nadal będziesz nabiał ludzi w butelkę w tej swojej pseudo firmie prowadzonej pod zacnym cytatem " innowacyjna firma". Innowacyjne to są tutaj te twoje szybkie zwolnienia ludzi, jak zawsze tylko można się na tobie przejechać.
użytkownik
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
Do @Pracownik Kreativii

Wcześniej nie udało się wam uciszyć nas jako Kosz Marek, to teraz próbujecie w nieco inny sposób, dobrze, że tym razem chociaż bardziej kulturalny, bo po tych wcześniejszych wpisach to wyrobiliście sobie niepochlebną opinie. Dobrze, że wyszło tak, przynajmniej wszyscy wiedzą jak się zachowują w tej firmie.

Kreativia jest firmą obłudną zakłamaną i fałszywą o czym świadczy poniższy post @Pracownika Kreativii. Zachęcam do poczytania ich poprzednich postów jako Kosz Marek, jak próbowali w żartobliwy sposób "odwrócić kota ogonem", myśleli, że plan wypalia ale znowu pudło.

Dla firmy Kreativia najwyższą wartością jest podniesienie marży klientowi, knucie spisków przeciwko pracownikom za ich plecami, i szybkimi zwolnieniami ( kilkadziesiąt ludzi już tego doświadczyło ) w ciągu godzinki i cię nie ma w firmie ( szybciej niż trwa zaparzenie kawy ). W ten sposób działa firma na rynku już latami. Spójrzcie na najstarsze wpisy na Najlepszy Fachowiec ( sięgają aż od 2012 roku ).

Już wtedy firma miałą bardzo zszarganą opinie, ale błyskotliwy CEO tego przybytku rozpusty Kreativia (Bartek) postanowił usunąć posty za pieniądzę. Tylko to mu pozostało w tym temacie.

Niepodważalne dowody:

Oficialna lista pracowników Kreativii z dnia 4.06.2018 ( nie ma na niej kilku osób :D )

https://drive.google.com/open?id=1qQCS6YOHwwZD8xDTpbyEHEO5YP7VrA7L

Korespondencja e-mailowa nieistniejących pracowników tzw. "duchów" z dnia 16.04.2018 i z dnia 26.04.2018. Po jednym dowodziku na każdego z nich, że pracował incognito. Daty w obu linkach są niepodważalnym dowodem oszust w firmie. To wszystko jest prawdą, przejrzyjcie na oczy.

https://drive.google.com/drive/folders/1gfbcDndXija1RmnYO_hvymV8j537YnlD

Dlaczego CEO, guru, kapitan tego statku pirackiego zwanego Kreativią ( Bartosz K.) wraz z błyskotliwą dyrektor handlową ( Anna I. ) wpadli na pomysł, aby pracownicy nie byli widoczni dla świata?? Za głośno było w tym czasie o firmie na różnego typu portalach, zbyt wiele negatywnych opii publikowało się ( Bartek nie nadążał z ich usuwaniem ). Na dodatek firma chciała zastrzec sobie prawo, aby zwolnić ich po cichu, bez jakiegokolwiek śladu, gdyby dyrektor handlowa Anna I.
uznała, że dana osoba nie jest im już potrzebna. Tak było od zawsze w tej firmie.

NIE MOŻNA PODWAŻYĆ W ŻADEN SPOSÓB POWYŻSZYCH LINKÓW. Kreativia USUWA POSTY BO MA ZBYT WIELE DO STRACENIA, STARA SIĘ ZA WSZELKĄ CENĘ UKRYĆ PRAWDĘ.

Nasz specjalista od języka duńskiego z tym swoim Scandform to firma upadła i zadłużona. Sprawdziłam to osobiście w urzędzie. Nadal jest dłużny kontrahentom pieniądze.

https://www.goldenline.pl/przemyslaw-piela/

https://www.youtube.com/watch?v=hw8tmVhZNdQ

Nasz kolega z języka francuskiego po pracy sprzedaje gacie itp. może Hania dostanie upóst u niego, dzięki temu nie będzie musiała latać na weekendy do Stanów,, a pracownicy czekają za terminowo wypłaconą pensją po uczciwie przepracowanym miesiącu. Nadal są duże problemy w tej kwestii. Zadłużenie firmy też jest niemałe.

http://www.wutezi.com/index.php/pl/o-firmie/stephane-wutezi - tu sprzedaje gacie itp.

Ciekawa jestem kto ma dostęp do tych informacji, ktoś z zewnątrz nie ma możliwości. Według @ Pracownika Kreativii pewnie to wszystko publikuje wróżka zębuszka.

W ten oto właśnie sposób Bartek i Ci dyrektorzy pokazują na jak niskim poziomie sa. Mówi to też wszystko o kulturze wobec pracowników.

ILE JESTEŚCIE WARCI DLA NICH? - ABSOLUTNE NIC

Ta firma to " Marność nad marnościami i wszystko marność "
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
Na wstępie chciałam zaznaczyć, że guru Kreativii wykupił pakiet premium na najlepszyfachowiec.pl, aby móc kontrolować to co ludzie piszą na temat jego firmy i aby móc szybciej usuwać niepochlebne posty.
Zrobił to po to, aby uciszyć, a przynajmniej utrudnić pisanie niewygodnych postów, które obnażają całą prawdę o tej firmie. Od momentu kiedy zaczeło wypływać coraz więcej niepochlebnych faktów o firmie. Bartek wpadł w popłoch. Skala procederu była zbyt duża, musiał coś z tym zrobić. Bartek boi się tych postów, bo jest zdecydowanie mniej chętnych do pracy, o wiele mniej ludzi, którzy chcą dać się zrobić w jelenia, jak to było do tej pory przez te wszystkie lata.

Mój post został również usunięty. Na dowód wrzucam screena na moim wirtualnym dysku z dnia 15.05.2018 - już go nie ma na forum najlepszyfachowiec.pl ( robota Bartka ). Spójrzcie proszę na datę posta, treść oraz ilość laików. Wymieniłam tam 2 osoby, które firma ukrywała przed światem, celowo. To jest coś normalnego w tej firmie. Wrzucam także zdjęcie z oficjalnej strony Kreativii z dnia 04.06.2018 z wszystkimi handlowcami ( nie ma tych ukrytych ). Takich postów Bartek ( CEO ) panicznie się boi. Dowody są jednoznaczne, nie można je w żaden sposób podważyć.

Link poniżej:

https://drive.google.com/open?id=1qQCS6YOHwwZD8xDTpbyEHEO5YP7VrA7L

Tak samo jest teraz z dyrektor handlową Anna I. Firma ją ukrywa, aż sprawa trochę przycichnie. Nie, nie została zwolnionina, ukrywają ją. Pomyślcie sobie co to świadczy o tej firmie, jeśli jest zdolna posunąć się do takich tanich trików. A teraz zastanówcie się jak wobec tego będzie traktowała Was, gdy już tam będziecie.

DLACZEGO CEO KREATIVII USUWA POSTY NA FORUM - BO MA NIECZYSTE SUMIENIE, BO MA COŚ DO UKRYCIA

A ja postanowiłam opublikować wizerunki handlowców, którzy oficjalnie pracują w naszym biurze od kilku miesięcy, a nie widnieją na stronie internetowej firmy Kreativia.
Dlaczego tak jest? Firma zachowała sobie prawo ( tylną furtkę ) do ich zwolnienia " po cichu " jak się nie sprawdzą i będą przynosić zbyt małe dochody. Za głośno jest o firmie na Najlepszy Fachowiec, dlatego nasi SUPER dyrektorzy postanowili po cichu ukryć ten proceder przed potencjalnymi pracownikami
To jest standardowy proceder w tej firmie. K*RWA tak już jest od kilku lat!!!!! Nic się nie zmienia na dobre, ciągle jest tylko gorzej.

Bardzo podle traktujecie ludzi i myślicie, że zawsze będzie Wam to uchodziło na sucho, jak do tej pory było, pewnie tak myślicie co? No to jesteście w wielkim błędzie. To już bajka i historia. Po to jest ten serwis, żeby każdy mógł opisać, jak ta firma traktuje swoich pracowników, a niech cała Polska się dowie, mnie to nie przeszkadza, ale Wam pewnie tak. W zasadzie to mnie nie obchodzi.

Bartek przejrzyj na oczy i obudź się z zimowego letargu, to nie bajka. Tak nie można traktować ludzi jak to do tej pory było. My nie będziemy nabierać wody w usta i milczeć na to co dzieje się w biurze. Od teraz wszystko będzie tu publikowane i głośno komentowane. Czy rozumiemy się jasno, czy nadążasz za mną? Mówiąc grzecznie pozostali dyrektorzy Anna I. ( dyrektor handlowy ) i Łukasz Ł. ( managing director) też nie mają większego polotu, do czego zostali zatrudnieni. Zatrudniasz ludzi na chwilę, a oni ich zwalniają po kilku miesiącach, dlatego nie dziwi mnie fakt, że jest tu tyle negatywnych postów na temat firmy i tych dwóch dyrektorów co mają dwie lewe ręce i nic nie umieją.

Nikt nie chce tracić czasu, energii i entuzjazmu do pracy w firmie, która nie szanuje ludzi.

Do rzeczy:

Pierwszy pracownik, który pracuję nieoficjalnie, poza wiedzą publiczności to Przemysław Piela.
Mogę wstawić jego e-mail z podobizną twarzy nawet z dzisiejszą datą jeśli chcecie, ja wszystko mogę w tej firmie! Przemysław Piela, działa na rynku duńskim i szwedzkim, tel. służbowy ( firmowy ) +48 696 164 574 e-mail: [email protected]Kreativia.pl
Załączam zdjęcie ( dostępne na dysku google ) wraz ze stopką firmy ( pozwoliłam sobie usunąć korespondencje z klientem) :

https://drive.google.com/drive/folders/1chsjua_Rlb8VTOxmO9tVa3-zbzjliZ1s?usp=sharing

https://www.goldenline.pl/przemyslaw-piela/ - ten jego Scandform upadł, a on pozostał z długami wobec kontrahentów, w zasadzie ścigają go o to

Drugi pracownik to Stephane Wutezi, francuz, który mówi po angielsku, francusku i polsku. Tylko takiego zatrudniono, bo dyrektor handlowa Anna I. i Managing director Łukasz Ł. nie potrafią wysławiać się po angielsku, żal! Stephane Wutezi, działa na rynku francuskim, tel. służbowy: 600 696 224 e-mail: [email protected]Kreativia.pl
Załączam zdjęcie ( dostępne na dysku google ) wraz ze stopką firmy ( pozwoliłam sobie usunąć korespondencje z klientem) :

https://drive.google.com/drive/folders/1YFjKdVmMGGGZ8NyurXX7q7f4nAv6VD0Q?usp=sharing

http://www.wutezi.com/index.php/pl/o-firmie/stephane-wutezi - tu sprzedaje gacie itp.

Nie miejcie żalu do mnie chłopcy, bardzo Was lubię ale muszę opisać całą prawdę, co się wyprawia w firmie.

Pozdrawiam całe biuro.
użytkownik
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
W tej firmie dyrektorami są sami popaprańcy, ludzie skrzywdzeni przez los. Spójrzcie na to co oni za szopki odstawiają z ludźmi, to się w głowie nie mieści.
Nie jedno widziałem, nie jedno mnie zbulwersowało podczas pracy w tej szopie wuja sama. Dyrektorzy mają wodę zamiast mózgu - Anna I, Lukasz L, czy Bartek K. słynny (CEO), to ta sama banda popaprańców. Ludzi, traktują jak śmieci, firma totalne dno. Brak poszanowania godności człowieka, głupota przebija wszystko, drzemie w nich czysty instynkt zwierzęcy - jak najwięcej zarobić, pracownika oszukać i ograbić, dać mu ochłapy.

Największe bestie to dyrektor handlowa Anna I. - ta w czarnych włosach, przy kości baba jest oraz właściciel CEO Bartosz K. Tyle ludu już się przewineło przez tą firmę, szkoda energii, zapału, czasu i zaangażowania na to destruktywne środowisko w KREATIVII. Nie wiem komu przyznać statuetkę debila roku -na moje oboje zasługują po równo na nią - Anna I. za zwalnianie ludzi z godziny na godzinę, a Bartek za aprobatę jej chorych,nieprzemyślanych decyzji. Osobiście żal mi ludzi, którzy przykładali się do pracy, dosłownie wypruwali sobie flaki, żeby zwiększyć sprzedaż i zysk dla firmy a ta gruba Anna I. ( dyrektor handlowa ) ot tak zwalnia ich, nie widzi ich poświęcenia i zaangażowania włożonego na co dzień w pracę. A co na to Bartek, przychyla się do jej decyzji, jak taki muł juczny, nie ma własnego zdania w tym temacie. Nieodpowiedzialni ludzie, wysłałbym ich do Syrii do odbudowy Aleppo. Swoje przeżyłem i nigdy więcej, jak do tej pory najgorszy pracodawca w mojej całej karierze. Takich bezsensownych decyzji jakie były podejmowane w tej firmie, nigdzie wcześniej nie widziałem, a to wszystko wynika z braku kompetencji, ograniczonych horyzontów i nieuczciwego podejścia do pracownika. Chore podejście do ludzi, chorzy dyrektorzy, chory sposób zarządzania. Najgorsze jest to, ze nadal nie ma żadnych dobrych zmian, wszystko po staremu, stara gwardia rządzi, ludzi się nie szanuje.

Bądźcie nieufni wobec ich komentarzy, nie dajcie się nabrać na te próby odwrócenia problemów od siebie, realnie i obiektywnie spójrzcie na inne komentarze i poszukajcie porządnej roboty ale omijajcie szerokim lukiem - Kreativia Sp. z o.o. Sp. K
ul. Składowa 10 62-081 Przeźmierowo. Wszędzie dobrze ale xxxxxxx jak najdalej od tej firmy, i tego zarządu po dopalaczach. Mózgi przećpane od głupoty. Tylu dobrych ludzi wyrzucili na bruk albo oszukali w różny sposób. Tragedia!
użytkownik
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
Firma " po cichaczu " również usuneła ten post. Widać, jak bardzo prawda boli wszystkie osoby wymienione tutaj.

Przestrzegam wszystkich autorów postów przed podstępnymi zagrywkami CEO Kreativii i tych dwojga śmiesznych dyrektorów ( dyrektor handlowej Anny I. oraz managing directora Łukasza Ł. ). Podstępnie, po cichu i razem w porozumieniu z portalem Najlepszy Fachowiec usuwają całe posty. Wcześniejsze próby kończyły się usunięciem postu i pozostawieniem statusu : anonim xxxxxxx , teraz usuwane są całe posty, bez pozostawienia żadnej wzmianki na ten temat.

Kreativia próbuje ukryć niewygodną prawdę dla siebie, zarząd Kreativi chowa się jak szczury po kanałach. Próbują wszelkich możliwych sposobów, na początku przez pozytywne ocieplanie wizerunku firmy, ale gdy to nie poskutkowało i zaczęło pisać więcej osób o swoich negatywnych doświadczeniach z firmą, poprzez używanie różnych nicków i zachęcaniu do szukania innej pracy. Teraz podszywają się pod autorów postów, którzy obnażają całą niewygodną dla zarządu prawdę i w porozumieniu z portalem Najlepszy Fachowiec usuwają całe posty, które najbardziej ich bolą.

Nie liczcie na to, że CEO ( Bartek ) zmieni dyrektorów. Facet ma fajne pomysły, ale nie zna się na zarządaniu firmą, a dyrektorzy w jego imieniu co kilka miesięcy robią wielkie wietrzenie pracowników i transfery za drzwi się sypią w dużych ilościach. Nie potrafią zarządzać ludzmi i opracować strategię działania na kolejne dni i miesiące. Skupcie się na poszukiwaniach bardziej zrównoważonego i obliczalnego pracodawcy. To nie jest dobry szef i prawdopodobnie nigdy nim nie będzie!

Zachęcam wszystkich do robienia screenów swoich postów i wklejania tutaj ich ponownie wraz z postem, który został usunięty. Da to do myślenia potencjalnym kandydatom jak cwany, wyrafinowany i przebiegły jest zarząd firmy Kreativia. Tak jak nieczysto grają na portalu Najlepszy Fachowiec, tak samo zachowają się wobec Was jak pracowników. Ja tylko informuje i Przestrzegam!!! To Wy podejmiecie decyzję!
użytkownik
05.08.2018 (6 miesięcy temu)
05.08.2018 (6 miesięcy temu)
Jak tylko Fabian wrzucił swój post poniżej z opinią o firmie Kreativia, Bartek ( CEO ) natychmiast zaczął " po cichu " w porozumieniu z Najlepszy Fachowiec usuwać posty z linkami, gdzie fakty przemawiaja dobitnie przeciwko firmie. W ten sam sposób oszukujesz swoich pracowników od dobrych 7 lat - w końcu szala goryczy się przelała z kufla. Radzę wszystkich chętnym do pracy w tej firmie przemyśleć ten krok, póki nie jest za późno. Poniżej linki:

***************Kreativia TO FIRMA Z BOGATA PRZESZLOSCIA I BEZ PRZYSZLOSCI***************

Tak jak obiecalem wstawiam na poczatek liste osób, które zwolniono na przestrzeni miesiaca, czyli: Michala Turowskiego, Mateusza Colte (Sales Department), Marcin Wójcik ( dyrektor produkcji znaków przestrzennych), Aleksandra Pakula, Ewa Powezka ( graficy), Marcin Lehwark i Hubert Kabsz ( konstruktorzy).

Lista pracowników z dnia 6.04.2018 ( mozna przejrzec lub pobrac, link dostepny dozywotnio):

https://drive.google.com/drive/folders/1ykAbCr-m-JVIFDcz1s3XM1c5fccUTyLl?usp=sharing

Lista pracowników z dnia 13.05.2018 ( mozna przejrzec lub pobrac, link dostepny dozywotnio):

https://drive.google.com/drive/folders/1qOOcejKc70x5cuqgR6_N98qLxhci6CHI?usp=sharing

To sa te duze mozliwosci i turbo tempo o którym pisala Anna jako @Optymistyczna.

Wszyscy zwolnieni, to również czeka Was. Tak się to robi w Kreativii!
użytkownik
30.07.2018 (6 miesięcy temu)
30.07.2018 (6 miesięcy temu)
Moja koleżanka została zwolniona niedawno temu w tej parszywej firmy z Przeźmierowo - Kreativia. Opowiedziała mi wszystko nad czym pracowała, co dokładnie robiła, nawet na jakim programie pracowała. Dodatkowo dowiedziałem sie o tym jak funkcjonuje firma, a konkretniej zarobki, traktowanie ludzi, o kryzysie w firmie, ostrych cięciach w wydatkach, opóżnionych wypłatach no i najsmutniejszej częsci tej układanki zwolnieniach. Dowiedziałem się o wszystkim co slyszała i co widziała. Ta firma to temat rzeka, szkoda by się tu rozpisywać na temat tego. W każdym razie nie poleca tej firmy, drugi raz by już tam nie wróciła.
użytkownik
28.07.2018 (6 miesięcy temu)
28.07.2018 (6 miesięcy temu)
W tej firmie jako grafik nie rozwiniesz swoich skrzydeł i nie popłyniesz na szerokie morza i oceany. Pensje niskie, nie licz na podwyżkę, nawet jeśli będziesz się wyróżniał. Kiedyś ten dział był lepiej rozbudowany ale z ostatnią falą zwolnień, poszło kilkoro grafików. W pracy nie popracujesz nad ambitnymi projektami, raczej robisz wszystko pod szefuncia Bartka. Ten dział podobnie jak i inne w tej firmie cierpią z braku niedofinansowania, a Twoja praca głównie skupia się na dopracowaniu plików reklamowych, sporadycznie wpadnie coś od klienta. Nie nastawiaj się tutaj na osobisty rozwój, bardziej bym powiedziała na niedorozwój. Ambitniejsze cele i zadania da Ci wiele innych firm, poza Kreativią oczywiście.
użytkownik
26.07.2018 (6 miesięcy temu)
26.07.2018 (6 miesięcy temu)
Kolejna nieprawdziwa wypowiedz na tym forum. Przejrzyj sobie post Koszmara. Tam znajdziesz link do dysku google a w nim listę zwolnionych ludzi, są wśród nich również graficy. To jest jeden z tych postów, których nie należy czytać i słuchać, bo to pracownik Kreativii pisze, który okłamuje potencjalnych kandydatów. W poprzednich postach macie wszystko co niezbędne, żeby wyciągnać prawdziwe wnioski na temat tego szamba zwanego Kreativia.
użytkownik
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
Uwaga
Impertynentne posty, które nic nie wnoszą, są głupie i nie na temat pod pseudonimem Kosz Marek wrzuca nie kto inny jak...Rafał Gwiazdowski. Człowiek legenda ( jedna z kilku ) tej firmy - Kreativia, W Przeźmierowie. Bardzo uraziło mnie Twoje niestosowne i chamskie zachowanie w stosunku do kobiet pracujących w firmie. Przypomnij sobie sytuację z Pauliną S. (Project manager), którą potraktowałeś jak uchodźce w Niemczech ubiegającego się o zasiłek. Te wulgaryzmy pod jej adresem były zupełnie niepotrzebne. Pamiętaj, że Twoje zamówienia, nie są priorytetem w firmie.
Może zabierz się z sensem za robotę, bo w biurze nie ma już jednego Porsche. Bartek nie ma kasy na opłacenie leasingu, a Ty próbujesz i próbujesz. Pozdrów dlaRafała Gwiazdowskiego z tego jego kreatywnymi postami jako KOSZ MAREK. Gostek ma ponad 30 lat na karku, ledwo maturę, czuję się Bogiem biura, jeżdzi srebrnym Fiatem Grande Punto i tak grandzi w tym biurze. Pisze równie kreatywnie, próbuje zakłamać rzeczywistość, a po pracy wraca do swojego mieszkania na Plewiskach i pisze te swoje konstruktywne wywody, a potem dusi i męczy gumową lalę. Lepiej by się za jakąś babe wziął, bo nudzi to mu się bardzo.
użytkownik
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
Do Sofrozyny czesc I

Odpowiadajac na Twój post, to nasz CEO i pani Hania nie patrza dyrektorom na palce tylko przez palce, czyli toleruja i nie prostetuja, przez to w firmie jest wolna amerykanka, kazdy robi co chce i jak chce.

Prosze mnie tu nie straszyc paragrafami z kodeksu, bo ja tu nikogo nie obrazam czy tez groze komus, tylko stwierdzam fakty. Jesli idziemy tym tropem, to Kreativia bezprawnie wykorzystuje wizerunek pana Marcina Wojciuka na swojej stronie internetowej, który zostal zwolniony wraz z zamknieciem jednej z hal produkcyjnych (produkcja znaków przestrzennych). Wprawdzie podpisal on zgode na wykorzystanie swojego wizerunku ale umowa obowiazywala tylko na czas pracy pana Marcina. Dlaczego zdjecie
pozostalo nadal na stronie internetowej firmy? Firma chce w ten sposób zatuszowac fale zwolnien, ogromna rotacje wsród pracowników.

Panie Marcinie, jesli Pan to czyta, to moze Pan wyslac listownie prosbe o usuniecie Pana zdjecia wraz z imieniem oraz nazwiskiem ze strony firmy, poleconym priorytetem z potwierdzeniem odbioru. Gdy to zawiedzie, to przed sadowe wezwanie w ten sam sposób.

Dlaczego jezyki wsród kierownictwa i dyrektorów w firmie o ambicjach sprzedazy na inne kraje sa takie wazne???? Juz wyjasniam:

- bo dyrektor lub kierownik w firmie o miedzynarodowym zasiegu ( a za taka stara sie byc uwazana Kreativia ) to eksponowane stanowisko, tutaj nie moze byc mowy o ludziach z przypadku, u nas tak jest
- kiedy jednego lub kilku handlowców nie ma, bo sa chorzy albo na urlopie wypoczynkowym, to dyrektor smialo moze dalej prowadzic sprzedaz na inne kraje, przejmuje obowiazki handlowca i prowadzi rozmowy z klientem, niestety u nas obaj dyrektorzy: pani Anna Idzikowska i pan Łukasz Ławniczak leza i kwicza w takiej sytuacji, bo zaden z nich nie ogarnie tego, co powinno byc w zasiegu ich kompetencji, oboje nie umieja jezyków
- czasami klient/kontrahent chce aby dalsze czynnosci byly prowadzone przez dyrektora/kierownika u nas jest to awykonalne i niemozliwe do realizacji z racji niekompetencji jezykowych obu dyrektorów

Dobry dyrektor z kompetencjami jest podpora firmy, a handlowiec filarem dzialu. Kim jest wobec tego dyrektor handlowa ANNA I. i managing director Lukasz L. firmie? Zbednym balastem.

U nas dyrektorami sa ludziez przypadku, mozna by powiedziec, ze z lapanki na ulicy.

Dlatego dyrektor powinien umiec co najmniej dwa jezyki obce na poziomie C2 wedlug klasyfikacji Rady Europy. Zarówno pani Anna Idzikowska jak i pan Lukasz Lawniczak nie spelniaja tych standardów. W firmie dyrektorami sa sami historycy, którzy tylko filozofuja.

Krótkowzrocznosc dyrektor handlowej ANNY IDZIKOWSKIEJ. i managing director Łukasza ŁAWNICZAKA. totalnie mnie dobija. Przez ostatnie 18 miesiecy przewinela sie przez firme fala kilkudziesieciu handlowców. Czy to oznacza, ze wszyscy z nich nie dawali sie do tej pracy? Nie, Anna z Lukaszem ida starym utartym szlakiem, jak beduini przez pustynie. Gdy handlowiec przynosi swoja praca zbyt male zyski dla firmy, zaprasza sie go do salki konferencyjnei, informuje sie go, ze w przyszlym miesiacu musi zrobic co najmniej 80 tys zl. Gdy nie osiagnie ustalonego pulapu juz go nie ma. Proste? Proste jak drut. Ostatnio przed takim ultimatum stanela Iza. Juz jej nie ma w firmie.

Anna wczesniej pracowala w Labo Print SA. Aniu niezly klamczuszek jest z Ciebie, niegrzeczna dziewczynka. Od osoby z Labo, która dobrze ja zna i pamieta mam te informacje. Na poczatku byla handlowcem, pózniej awansowala na Team Leadera i zaczela wedlug tylko znanej sobie regule zwalniac kolegów i kolezanki, którzy nie spelniali jej limitów. W Cv wpisala sobie, ze byla Sales Managerem. Wsród bylych pracowników nie ma dobrej opinii. Kiedy zostala Team Leaderem spadly przychody firmy przez te zwolnienia.

Lukasz tez zamiast zajac sie pomoca w rozwoju rynku, szukaniem nowych kontrachentów ( byly handlowiec, przeciez niby umie angielski i niemiecki ), to siedzi w tej swojej kanciapie i zajmuje sie pierdolami. Kazda para rak sie przyda do rozwoju firmy. Oboje powinni zrobic drenaz mózgów, polaczyc swoje sily ale nie potrafia tego, bo wedlug nich dyrektorowanie polega na zrzucaniu wszystkiego na handlowców.
użytkownik
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
Czesc I

Ze wzgledu na to, ze Kreativia tak bardzo i usilnie postarala sie zatuszowac cala sprawe i zamiesc problemy dyrektorów ( ich niekompetencji i braku profesjonalizmu ) pod dywan, jak gdyby nigdy nic sie nie wydarzylo, postanowilem ponowic post z rozszerzeniem. Odpowiedz na post Moja Opinia, która próbowala „wyprostowac” problem:

To co jest napisane ponizej, to chyba tylko po to, zeby zatuszowac to co sie dzieje w tej firmie od srodka. Rozmowa rekrutacyjna przebiega normalnie, jak w kazdej firmie, ale to co sie dzieje pózniej w Kreativii to juz zupelnie inna bajka. Chyba dla Ciebie to rzecz niezwykla, ze w pracy dostajesz takie narzedzia jak komputer, komórka, skoro o tym piszesz jako atut firmy @Moja Opinia. Dla mnie to jest cos powszedniego, o czym nie warto wspominac, bo to pracodawca musi zapewnic w kazdej normalnej firmie. To nie jest nic nadzwyczajnego. W Kreativii z problemami zawsze zostajesz sam, nie ma co liczyc na pomoc dyrektor handlowej pani Anny IDZIKOWSA. Zawsze sa jakies opóznienia w podjeciu przez nia kluczowych decyzji, a jak cos sie nie powiedzie, to za wszystkie problemy obarczy handlowca.

A teraz pytanie do Ciebie @Moja Opinia, dlaczego nie wspomnisz, ze w tym tygodniu odszedl ostatni Native Speaker w tej firmie z teamu francuskiego??? Uchyle rabka tajemnicy: mial dosc pracy w firmie, w której dyrektor handlowy Anna I. nie potrafi podejmowac decyzji w ciagu kilku godzin od momentu zgloszenia sie klienta. Dyrektor handlowa Anna IDZIKOWSKA potrafila naszemu koledze wyslac odpowiedz do klienta po 3 lub 4 dniach. Czy to jest normalne pytam sie????? Po tym czasie klient juz dawno znalazl innego dostawce.
To co jeszcze Lazo Conde mial za zle dyrektor handlowej Annie I to:
-brak umiejetnosci poslugiwania sie jakimkolwiek jezykiem obcym,
-brak umiejetnosci podejmowania kluczowych decyzji,
-brak umiejetnosci zarzadzania teamem handlowców,
-brak charyzmy,
-nie potrafila wskazac kolejnych strategii dzialania wobec klienta,
-brak kompetencji miekkich i twardy, które sa tak wazne w tej pracy

Lazo Conde byl bardzo sfrustrowany jej opieszaloscia, biernoscia. Rzucil prace w tej firmie. To byl ostatni Native Speaker w tej firmie!!!!! Na szefostwo tez nie ma co liczyc, sytuacja podobna.

Czy w takiej firmie chcecie pracowac, czy tego oczekujecie po swoim przyszlym pracodawcy? Zadajcie sobie to pytanie, bo to, ze ludzie odchodza jednoznacznie wskazuje na to, ze w tej firmie zle sie dzieje. Nie zapowiada sie na dobra zmiane. Pani dyrektor handlowa Anna I. byla perfidna do tego stopnia, ze potrafila powiedziec handlowcowi, ze nie ma czasu z nim popracowac nad jego regionem, bo jest zbyt zajeta. Ja w gruncie rzeczy rozumiem, ze dla pani dyrektor handlowej Anny I. tabelki, statystki i wyniki tygodniowych zestawien sprzedazy sa znacznie prostsze i latwiejsze do wykonania niz realna pomoc w rozwoju ekspansji na rynki zachodniej europy, ale nie na tym polega jej praca . To sie w glowie nie miesci, ze w taki sposób mozna postepowac. Pewnie nasz CEO i pani Hania w to nie uwierza, bo sa slepo zapatrzeni w jej „PROFESJONALIZM”. Wszystko co pani dyrektor handlowa Anna I. powie, jest w firmie rzecza swieta i w zasadzie postepuje sie wedlug jej opinii i tak tez decyzje zapadaja.

Ta firma i dzialem handlowym zarzadzaja ( dyrektor handlowa ANNA I. i dyrektor zarzadzajacy LUKASZ L. ) ludzie, którzy sie na tym nie znaja. W normalnej poznanskiej firmie nikt by ich nie zatrudnil na kierownicze stanowiska majac dwie lewe rece. Blad za bledem, podejmowanie nielogicznych decyzji, opieszalosc w pomocy, to jest normalna sprawa w wykonaniu tych dwojga ludzi.
użytkownik
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
Czesc II

CEO powinien zrozumiec jak wielki blad popelnil obsadzajac te dwa stanowiska dyrektorskie tymi osobami ( dyrektor handlowa ANNA IDZIKOWSKA oraz managing director ŁUKASZEM ŁAWNICZAKIEM). Juz dawno powinien wyrzucic ta holote bez kompetencji, która kurczowo trzyma sie swojego stolka i zastapic te stanowiska jednym dyrektorem, który ma obycie w handlu miedzynarodowym. Taka osoba powinna mówic w co najmniej dwóch wiodacych jezykach europejskich czyli angielskim i niemieckim lub angielskim i francuskim( plynnie w obu przypadkach). Taki dyrektor z pewnoscia skonsolidowal by wszystkie dzialy, wprowadzil wiekszy dynamizm sprzedazy na rynki europejskie i co jest najwazniejsze, kazdy handlowiec móglby zawsze liczyc na jego pomoc, wsparcie i profesjonalne podejscie do obecnego problemu, sprawnie przeprowadzal rekrutacje na handlowców, a nie jak obecnie sie to utarlo w Kreativii ( byla nazwa firmy Bartgrafic, a jeszcze wczesniej Red Fresh ), ze to handlowiec sprawdza kolejnego kandydata do pracy bo obaj dyrektorzy sa bez kompetencji jezykowych. To jest kpina jak w Kreativii przebiega caly ten proces, ze handlowcy maja wieksze umiejetnosci i kompetencje od dyrektorów.

To dyrektor handlowa ANNA IDZIKOWSKA i managing director Lukasz ŁAWNICZAK. powinni dawać wzór i przyklad do naśladowania, ale tak nie jest. Oboje maja znaczki dyrektor handlowa ANNA IDZIKOWSKA. En przy nazwisku a managing director ŁUKASZ ŁAWNICZAK. En i De, ale tak naprawde nie posluguja sie na tyle sprawnie tymi jezykami, zeby przeprowadzac rekrutacje, móc wesprzec rozwój firmy na rynki zachodnie o co aktualnie nasz CEO tak silnie zabiega.

Obecna dwójka dyrektorów ( dyrektor handlowa ANNA IDZIKOWSKA. i managing director LUKASZ ŁAWNICZAK.) nie posiadaja zadnej z tych cech. Oboje nie maja pomyslu zarówno na firme jak i na siebie.

Znajac zycie i tak sie nic nie zmieni w tej firmie.

Bezposredni link do kontaktów w firmie Kreativia. Mozna podejrzec zaklamane umiejetnosci jezykowe calej kadry:

https://Kreativia.pl/kontakt/

Czy w takiej firmie chcecie pracowac, czy tego oczekujecie po swoim przyszlym pracodawcy?
Zadajcie sobie to pytanie, bo to, ze ludzie odchodza jednoznacznie wskazuje na to, ze w tej firmie zle sie dzieje.

Nie zapowiada sie na dobra zmiane.
użytkownik
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
Mój post też usunięto, wstawiam ponownie.

Kretivia jako firma ciągle pracowników oszukuje,

Zwalnia, mataczy, ludzi z godności rabuje,

Rano pracujesz a po południu po zebraniu z Anna I. i Brodą za drzwi lądujesz,

Jeśli za mało na zachód lub w Polsce sprzedajesz, do tej roboty się nie nadajesz,

Pamietaj przyjacielu drogi w Kreativii będziesz ubogi,

Anna co sobotę nad swym angielskim pracuję, namiętnie go do granic nieprzytomności szlifuje,

Może to w przyszłości czymś pożytecznym zaowocuje, lecz na razie same błędy popełnia, jako dyrektor handlowy zawodowo się nie spełnia,

Anna I. jako dyrektor słabo się zachowuje, nadal nic nie kapuje, na zapytania klientów handlowców po kilku dniach odpisuje, sapie,

dyszy ale nikt jej odpowiedzi nie słyszy,

Pamiętaj aplikancie drogi, że ANNA I. to nasz dyrektor handlowy, który do zarządzania i języków wogóle nie ma głowy,

Jest jeszcze śmieszny i chudy brodacz w firmie, który wystąpił na YouTubie w Czesława Mozila filmie, facet jest tak słaby, że nie ogarnia w firmie żadnej większej sprawy, Broda za pierdzenie w stołek kasę dostaję, bo się do niczego innego nie nadaje, ale nadal najlepszym kolegą Bartka pozostaje,

Takie marne zyski firma wypracowuje, że ślusarnie i produkcję liter przestrzenych kasuje,

Ekipe do produkcji znaków w pień wycina, zwalnia również przy tym dyrektora Marcina,

Kreativia już tak bardzo biduje, że 7 osób z biura na bruku ląduje,a KOSZMAR w swoim poście na najlepszyfachowiec.pl dowody publikuje,

Masakra co się w tej firmie dzieje, zobaczycie rok, dwa i Kreativia nie istnieje,

Kreativia jako firma ciągle nas kłamie i oszukuje, bo nowych handlowców twarze na swej stronie nie publikuje, boi się, uważa, że w ten sposób zbyt wiele ryzykuje, bo jak przyjdzie co do czego, to podpiszą papierek podsunięty przez ANNĘ, że są do niczego,

ANNA jako dyrektor ciągle handlowców maltretuje, jak rzeżnik nad kurczakiem się pastwi i ich o wyższą sprzedaż molestuje,

Natomiast żona CEO Hania kase na prawo i lewo wydaje, majątek firmowy na sukienki i inne pierdoły rozsprzedaje, o matko co się dzieję, Kreativia przez to w posadach się chwieje,

Hania myśli, że kasa dodaje jej prestiżu, a tym czasem wygląda gorzej niż w negliżu,

Z kolei nasz CEO cały czas wielkie wizję o KREATIVII snuje, znowu firme od podstaw buduje,

A na końcu walizki spakuje i sam sobie CV wydrukuje i gdzieś za pracą na zachód powędruje.

Pamiętaj APLIKANCIE drogi, zastanów się 3 razy zanim przestąpisz KREATIVII progii!!!
użytkownik
17.06.2018 (8 miesięcy temu)
17.06.2018 (8 miesięcy temu)
***************Kreativia TO FIRMA Z BOGATĄ PRZESZŁOŚCIĄ I BEZ PRZYSZŁOŚCI***************

Tak jak obiecałem wstawiam na początek listę osób, które zwolniono na przestrzeni miesiąca kwietnia, czyli: Michała T., Mateusza C. (Sales Department), Marcin W. ( dyrektor produkcji znaków przestrzennych), Aleksandra P. i Ewa P. ( graficy), Marcin L. i Hubert K. ( konstruktorzy).

Lista pracowników z dnia 6.04.2018 ( można przejrzeć lub pobrać, link dostępny dożywotnio):
Pod tym linkiem są pracownicy, którzy zostali zwolnieni w miesiącu kwietniu z biura, 7 osób zaznaczonych na czerwono w kółeczkach.

https://drive.google.com/drive/folders/1ykAbCr-m-JVIFDcz1s3XM1c5fccUTyLl?usp=sharing

Lista pracowników z dnia 13.05.2018 ( można przejrzeć lub pobrać, link dostępny dożywotnio):

https://drive.google.com/drive/folders/1qOOcejKc70x5cuqgR6_N98qLxhci6CHI?usp=sharing

Polityka firmy to wykorzystać ludzi do cna i zwolnić. Dowody są przekonujące prawda?????

To są te duże możliwości i turbo tempo o którym pisała Anna jako @Optymistyczna.
CEO bardzo lubi traktować pracowników w skandaliczny sposób.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Kreativia"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin