test
Znaleziono 20 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Krystyna Lesiuk"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
03.12.2015 (3 lata temu)
03.12.2015 (3 lata temu)
Bardzo polecam Panią Krystynę Lesiuk – bardzo doświadczony ortopeda.Moja córka miała problemy z poruszaniem się po sportowej kontuzji. Zgłosiliśmy się na pełne leczenie połączone z rehabilitacją. Wykonywaliśmy też zalecane ćwiczenia w domu. Opłaciło się, bo córka po kilkunastu miesiącach odzyskała całkowitą formę fizyczną, bez potrzeby robienia operacji.
użytkownik
25.11.2015 (3 lata temu)
25.11.2015 (3 lata temu)
Prawidłowe podejście do diagnostyki schorzeń ortopedycznych, a co najważniejsze pełne zaplecze do rehabilitacji i profesjonalne zaopatrzenie ortopedyczne dostępne od ręki.
użytkownik
19.11.2015 (3 lata temu)
19.11.2015 (3 lata temu)
Pani Krystyna pomogła mi przygotować wsparcie ortopedyczne osobie starszej w rodzinie. Ograniczyliśmy wspólnie problemy ruchowe, co daje większą elastyczność opieki. Pozdrawiam serdecznie.
użytkownik
07.09.2015 (3 lata temu)
07.09.2015 (3 lata temu)
Mam porównanie do innych ortopedów. Ona rozumie wymagania leczenia sportowców. Wie, w jaki sposób szybko leczyć kontuzje.
użytkownik
21.08.2015 (3 lata temu)
21.08.2015 (3 lata temu)
Miałem drobny problem z ręką, jednak dość bolesny przy dłuższym posiedzeniu przed komputerem. Otrzymałem sprawną rehabilitację, a także sporo metod leczenia do zastosowania w warunkach domowych. Cały problem mi wyjaśniono krok po kroku, prostym językiem. Takie leczenie to ja rozumiem.
użytkownik
13.08.2015 (3 lata temu)
13.08.2015 (3 lata temu)
Miałem drobny problem z ręką, jednak dość bolesny przy dłuższym posiedzeniu przed komputerem. Otrzymałem sprawną rehabilitację, a także sporo metod leczenia do zastosowania w warunkach domowych. Cały problem mi wyjaśniono krok po kroku, prostym językiem. Takie leczenie to ja rozumiem.
użytkownik
03.07.2015 (3 lata temu)
03.07.2015 (3 lata temu)
Wpadłam w problemy z odżywianiem, nie wiem nawet, kiedy i po co. Psycholog wykazała dużą cierpliwość na terapii, czułam się dobrze na badaniach i na konsultacjach. Nie traktowała mnie z góry, czy coś w tym stylu. Bardzo rzeczowe podejście. Pozdrawiam i polecam.
użytkownik
25.04.2015 (3 lata temu)
25.04.2015 (3 lata temu)
Miałam poważny problem związany ze stawem biodrowym. Po terapii wykonuję ciężkie obowiązki fizyczne, chodzę na siłownię, biegam. Ortopeda wysokiej klasy.
użytkownik
15.04.2015 (3 lata temu)
15.04.2015 (3 lata temu)
Rekonstrukcja stóp po poważnym wypadku przeprowadzona tak, że nie czuję ograniczenia pewności siebie. Dziękuję za pomoc.
użytkownik
14.03.2015 (3 lata temu)
14.03.2015 (3 lata temu)
Przyszedłem do niej z nogą roztrzaskaną po wypadku. Na początku nie miałem żadnych wielkich nadziei, ale pani Krystyna podeszła do mojego problemu indywidualnie. Od roku funkcjonuję normalnie. Cykl zabiegów i rehabilitacji został poza tym dopasowany do mojego stylu życia.
użytkownik
04.03.2015 (3 lata temu)
04.03.2015 (3 lata temu)
Bujałem się po wielu ortopedach z kolanami. Dopiero pani Krystyna zaproponowała mi skuteczne techniki rehabilitacji i udało mi się nawet wrócić amatorsko do uprawniania sportu, bez żadnych skutków ubocznych.
użytkownik
28.02.2015 (3 lata temu)
28.02.2015 (3 lata temu)
Pani Krystyna oceniła mój problem z punktu widzenia całości funkcjonowania organizmu, a nie bazowała tylko na pojedynczych, dostarczonych wynikach.
użytkownik
27.02.2015 (3 lata temu)
27.02.2015 (3 lata temu)
Miałam stawy uszkodzone przez pracę z komputerem od lat. Po zastosowaniu kilku zabiegów i ćwiczeń ból zanikł i prawdopodobnie przetrwam do emerytury :) Poza tym dobrze wyjaśnia problem pacjenta. Często człowiek sam nie wie, co mu dolega. Jej wskazówki okazują się bezcenne na co dzień. Zrozumiałam, że nawet proste ćwiczenia wykonywane codziennie bardzo pomagają.
użytkownik
17.02.2015 (4 lata temu)
17.02.2015 (4 lata temu)
Przede wszystkim potrafi prawidłowo zdiagnozować nawet skomplikowane schorzenia, a to jest na wagę złota podczas wdrażania procesów rehabilitacyjnych.
użytkownik
09.02.2015 (4 lata temu)
09.02.2015 (4 lata temu)
Miałem po złamaniu łokcia sporo powikłań, a pani Krystyna zadbała o mnie i specjalistycznie poprowadziła. Teraz mam rękę tak, jak sprzed wypadku.
użytkownik
27.11.2011 (7 lat temu)
27.11.2011 (7 lat temu)
Leczyłem u tego lekarza kolano i staw barkowy z dobrym skutkiem ,sądzę że tego platfusa leczył znachor
użytkownik
27.11.2011 (7 lat temu)
27.11.2011 (7 lat temu)
Nie polecam. Od kilku tygodni dostaję tylko zwolnienia lekarskie ból nogi po złamaniu nie zmniejsza się. Nie dostałem ani żadnych wskazań co to ćwiczeń, anie rehabilitacji. Mimo pytań o nie usłyszałem tylko "chodzić" i będzie lepiej. Noga dalej opuchnięta i boląca
użytkownik
18.12.2010 (8 lat temu)
18.12.2010 (8 lat temu)
Nie polecam. Byłam u tej pani z bolacym prawym kolanem. Zero możliwości dowiedzenia się o przyczynach bólu, lekach - umówianie na inny termin - żeby zarobić dodadkowa kasę. NIE POLECAM. Jadwiga.
użytkownik
01.11.2010 (8 lat temu)
01.11.2010 (8 lat temu)
Pani bardzo niemiła. Brak jakichkolwiek informacji o kontuzji, jak leczyć, co dalej robić - pomimo pytać zupełnie nic nie powiedziała. Nie chciała wypisać refundowanego sprzętu, pomimo, że mogła to zrobić i były takie wskazania. I do tego mocno przy tym kręciła w wyjaśnieniach - że nie jest refundowany dowiedziałem się dopiero w momencie zakupu. Jeśli chodzi o kompetencje lekarskie to narazie raczej nie mam ostatecznego zdania. I nie zamierzam mieć. Następna wizyta na pewno u innego lekarza.
użytkownik
06.10.2010 (8 lat temu)
06.10.2010 (8 lat temu)
Opinia o Krystyna Lesiuk, dr n. med.
Łódź, ul. Mikołaja Kopernika 38

Nie polecam tej lekarki. Byłam u niej z bolącym kolanem. Nie dość, że na każde moje pytanie odpowiadała: "Nie wiem", to na końcu usłyszałam, że będzie się pogarszało. Patrzyła na moje zdjęcie RTG, po czym wyszła z gabinetu i zniknęła na parę minut. Dalej nie wiedziałam co mi dolega. Przepisała leki homeopatyczne i kazała przyjść na kontrolę. A ze zdjęcia wynikało, że mam ostry stan zapalny (wystarczyło przeczytać opis). Poszłam do lekarza wewnętrznego i dostałam leki przeciwzapalne i przeciwbólowe, a w międzyczasie poszukałam nowego ortopedy, który bardzo szybko postawił mnie na nogi. Zdecydowanie odradzam wizytę u tej pani doktor.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Krystyna Lesiuk"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin