test
Znaleziono 863 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "Lear mielec"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Husqvarna mielec
Kolejny obóz pracy. Lear przy tym wysiada.
Logistyka skrzynki, skrzyneczki- dźwiganie, bieganie, gonitwa na czas przez cały dzień. Maratończyk nie dałby rady, ciężkie charoł. O produkcji nie wspomnę, normy wyśrubowane na maksa. Płaca średnia krajowa (na strefie) maks 1500 zł na rękę.
Magazyn też zepsuli.
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Lepiej idź na wiązki (Lear) . Tu Cię wykończą psychicznie . Kokosów tu też nie zarobisz więc daj sobie spokój.
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Dzieki za odp.Czyli minimalnej nawet nie podniesie bo 150 w górę idzie..
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Podwyżka 115 do pensji i 30 do premii
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Stawka od nowego roku ile wyniesie.Wie ktoś?:)
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Pozdrawiam Izę - skoczka z 3 linii. Wyjedź do Londynu tak jak ja.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Swieta prawda. ...
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Zgadzam sie z toba absolutnie ,ludzie i panujaca atmosfera jest masakra tutaj .ludzie przed soba rywaluzuja i nie ma co liczyć na pomoc innych osób mało jest ludzi serdecznych i pomocnych wctym zakładzie kazdy myśli o sobie ,sa zazdrosni gdy ktos idziec na urlop czego ty dostales a nie ja ...badz ile dostales premii czego więcej ode mnie ...chamstwo jest tu na kazdym kroku ,ciagle sie zyje w stresie nerwach gdy sie czegos zapomni zaraz liderki maja pretensje ,a najbardziej wkurza gdy człowiek ma duze stanowisko a ktos na tel siedzi badz co gorsza siedzi na lawce i czekać aż sie tablica obroci i to jest normalne nikt takim osobom nie zwraca uwagi ,skoczki niektore rowniez nauczone sa ze musza miec pomoc na stanowisku ,oni nie przepna kabla bo ON STPI NA STANOWISKU NIE WIDZISZ to za co ci placa ...jak masz czas na tel,liderki maja wyscig szczurow kto wiecej zrobi a ty rob normy zamiast by jakość byla ok to sie robi na ilość . Powinni zmienic systematyke pracy stawiac na jakosc to i zwrotów nie bedzie ,pozdrawiam
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Praca nie jest cie zka gdyby nie osoby zarzadzajace u gory ktore chca jak najwiecej zrobic wiazek a nie stawiaja na jakość tylko na ilosc . Ludzie sa tu rozni i atmosferą tez ma duzo do znaczenia .żadna przyjemność iść do pracy w stresie gdy sie czegos zapomni włożyć do wiazki ,akord jedna przed druga liderką robia wyscig szczurów ktora wiecej . Chore obyczaje . Gdyby praca opierała sie wylacznie na jakosci a nie wygórowanym normom wiazki były by idealne bez chodzenia testerów itd soboty do pracy . A krzyki piski sa tu standardem tyle ludziom pozostało by miec w dupie darcia liderów ciagle normy i ucinane premie za bkedy jakość.
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Do roboty sie weźcie ....widać ze nie macie co robić
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Blondasie z Cora 0 zamknij tą jape bo ci ją ktoś w końcu wyklepie
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Praca jak każda inna na produkcji ale mimo to na początku ciekawa ( jeśli interesuje cię chodź trochę temat motoryzacja ) później monotonia ale nie taka ciężka , nogi tylko czasami bolą - kasa hmmm ... Kwestia indywidualna dla jednych mało dla innych dużo - zależy od sytuacji finansowej itp. Chcesz dużo trzeba napierd*lać - nie podoba się to trzeba było doktorat zrobić i dupę grać na stołku a nie narzekać że źle ! Ogólnie praca ok ALE ... mimo roboty ok która jak na czynności wykonywane na produkcji nie jest ciężka a kasa cudów nie ma ale źle też nie jest to wszystko przekreśla atmosfera która tam panuję TRAGEDIA ! Podejście starych pracowników do nowych o boże nigdy nie widziałam niechęci takiej - brak znajomków , psiapsiół - masz pozamiatane . Mimo chęci nauki czegoś nowego i mówienia o tym usłyszysz : masz czas ! , Jeszcze ci to zbrzydnie , no nie wiem nikt mi nie polecił cię szkolić na to stanowisko : więc nie mogę ci pokazywać ! Nie mówić że wszyscy wiedzą do okola czy masz być czy nie a ty sam nie masz pojęcia bo nie ma kto ci tego przekazać. I h*j ale jak zrobisz swoje i czekasz wielkie ale że huja robisz , że możesz to jeszcze i wtedy z 1 lidera masz 20 ! Zrobienie czegoś za kogoś czyli normalna ludzka pomoc bo ktoś zapomniał bo ktoś nie zdążył - patrzą jak na świra ! Obrażanie kogoś / wyzywanie - nie tylko przez liderki a nawet mniej przez nie a częściej usłyszysz to od pracownika który jest na tym samym stanowisku co ty tylko on robić już te 20 lat - typu debilu , idioto , kretynie i jesteś tempy bo zwalniasz albo się pomyliłeś ! ( Osobiście nie doświadczylam ale byłam świadkiem ) a najgorsze jest to że taka osoba ma mniej do zrobienia albo jojcy non stop że to ja boli albo tamto i ma już dość !! Lub musi sobie pobojcyc i obsmarować dupsko babce której sekundę wcześniej omało w dupę nie wlazła rzygając ???? a powiedz im to zwróć uwagę normalnie o ja pier* przejeb*ne nakręcają się jak bączki i klekotania nie ma końca . Ogólnie wszystkie rozmowy schodza do kiepskich dwuznacznych podtekstów lub skojarzeń na temat seksu na poziomie gimbazy u pań które sa dojrzałymi kobietami ( a jak to się mówi krowa która dużo muczy mało mleka daje ???? ) dla starych wyjadachów Lear skoro krzyże bolą , żylaki wychodzą , chodzenie na soboty wkur* to pora zakończyć ta 20 letnia kadencję pracy i zejść ze sceny i dać młodym. Ilość przepracowanych lat to nie awanse na wyższy stołki ! A mimo chęci pomocy zrobienia tego za was bo macie gorszy dzień albo zaś coś łupło i zaoferowania się wam to nie no bo : nie umiesz...nie wiesz... No ale jak mam to kur* umieć , wiedzieć jak nie chcesz pokazać bo jeszcze niby mam czas ... ,nikt nie kazał ci mnie szkolić ... itp . Więc nie dziwne że młodzi nie chcąc tam pracować i uciekają a Lear ''upada,, - jacy pracownicy tak praca i jej efekty ????????????????

Ps . Odrazu napisze że pisząc to nie chciałam nikogo urazić czy odradzać tam pracy komukolwiek . To jest po prostu moja ospbista opinia ktora mam prawo wyrazić jak każdy człowiek a wiadomo że ile ludzi tyle opinii ???? moja to: PRACA 3x NA TAK ATMOSFERA : 3x STANOWCZE NIE ! ????
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
No nie znalazłem, wiec jak bedziesz wiedziala cos w piatek to napisz tu ????
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Musi być. To jest grupa na Facebooku, informują w miarę na bieżąco o tym co jest ustalane z dyrekcją. Co do bonów na święta, to decyzja ma być w piątek. Mam nadzieję, że pomogłam.
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie widzę nic takiego
Mogę prosić o link?
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Wejdź sobie na Facebooku na solidarność Lear mielec. Tam są informacje ze spotkań z dyrekcją
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Jak z dodatkami na święta w tym roku?
Ktoś coś słyszał?
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Czyżby to była buntowniczka ze st nr 3
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Pani z numerem 11 i 12 tez powinna sie hamować z niektórymi odzywkami:)
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
To jest normalne tak było jest i będzie.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Lear mielec"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin