test
Znaleziono 16 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Milk hydrosan"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
6 sty (10 miesięcy temu)
6 sty (10 miesięcy temu)
W tej firmie męczyło mnie zawsze to że szef Cię nie szanuje i ma Cię gdzieś mimo że się starasz i przynosisz dobre wyniki. Dla młodych mogę tylko powiedzieć. Trzymajcie się z daleka.
użytkownik
06.12.2017 (11 miesięcy temu)
06.12.2017 (11 miesięcy temu)
Moja praca dla tej firmy to całkowity błąd. Główny szef to bezwzględny tyran nie liczący się z ludźmi. Inżynier w tej firmie jest nikim i nie może nic mówić bo inaczej straci wynagrodzenie. Jeżeli ktoś to czyta to napiszę abyście poszukali sobie pracy w innej firmie a jest ich dużo na rynku. Ja tak zrobiłem i póki co jestem zadowolony.
użytkownik
11.10.2017 (rok temu)
11.10.2017 (rok temu)
Z racji posidanej przeze mnie wiedzy postanowiłem jeszcze dopisać kilka istotnych informacji na temat firmy Milk hydrosan. Prezes tej firmy mój były teść zwykły oszust finansowy założył ją pożyczajac pieniądze od prezesa prawdziwej firmy hydrosan. Następnie oszukał jego i pozbył się. Pomimo jego prawdziwej uprzejmości w postaci wspólnych wielokrotnych wakacji w rezydencji w Rucianym. Następnie rozpoczął działanie swojej korupcyjnej działalności dając gigantyczne łapówki działaczą i prezesom spółdzielni mleczarskich najpierw w Polsce potem na wschodzie Europy. Jednym z takich był prezes spółdzielni mleczarskiej w Rypinie który przyjął łapówkę w wysokości bagatela miliona złotych. Wiedzę na ten temat posiadam z przekazów ustnych mojej byłej żony Natalii Augustyniak. Już w wieku 17 lat moja żona Natalia Augustyniak przynosiła łapówki do działaczy spółdzielni (bo tatuś chciał mieć czyste ręce). Finanse firmy poznałem oglądając zeszyt od tak zwanych przepierek firmy. Były to kwoty bardzo duże przepierane co miesiąc. Najczęściej fikcyjne umowy o dzieło. Przypadek chciał że jednym ze współpracowników był ojciec jednego z moich kolegów ze szkoły podstawowej Pan Dąbrowski który rozpoczął współprace dużo wcześniej zanim sie poznaliśmy. Niestety nie chciał się rozliczyć z nadwyżki z fiskusem więc pan Grzegorz Augustyniak w popłochu spłacił jego wszystkie zoobowiazania. Niezłym przekrętem z ostatnich lat było wyłudzenie pieniędzy na budowę nowej siedziby i ustawienie przetargu na ten cel. Proceder łapówkowy i oszustwa podatkowe z przekazów byłych pracowników trwają do dzisiaj. A co do traktowania pracowników to pełna zgoda co pisali inni. Jestatam jeden przygłup bez wiedzy całkowity ignorant Arkadiusz Faryniarz co został prezesem firmy córki AF Project (firma do przekrętów) tylko dla tego że firma musiała powstać ze względu na wyłączność dostaw niemieckiej technologii na oczyszczalnie ścieków. Milk hydrosan nie mógł zatem wziąsć innej technologii więc założył firmę AF. Baran prezes tej firmy to zwykły nieuk co przy kotle serowarskim przez 9 lat ipodpuszczke dolewał z wiadra. Nie zna się na niczym jak pisali inni (dlatego jest nie groźny dla prezesa MH). Ogólnie jak to mówią mleko się wylało. I jeszcze się będzie wylewać. Prawda zawsze wychodzi na jaw :)
użytkownik
10.10.2017 (rok temu)
10.10.2017 (rok temu)
Szanowny nicku2 jestem tu pierwszy raz widzę że próbuje zwalić na mnie inne opinie. Nigdy tu niewypowiadałem się na temat firmy MH. Robię to dziś po raz pierwszy. Widzę że opinie są prawdziwe. O pewnych sam nawet nie wiedziałem. Co do mojej pracy w MM to właśnie za sprawą pana GA i niesłusznych podejżeń zostaliśmy wyżuceni i jako szef musiałem ją rozwinąć od zera i to mi się udało. Zdobyłem kilkanaście dużych kontraktów w nowych gałęziach przemysłu. Nie pracuję tam z przyczyn prywatnych. Proszę zatem nie publikować nie prawdy. Inne widoczne tu opine poza dzisiejszą nie są mojego autorstwa. To wasze zmartwienie.
użytkownik
10.10.2017 (rok temu)
10.10.2017 (rok temu)
Zdecydowanie grzegorz oszust augutyniak szef tej firmy to dno całkowite. Liczą się dla niego tylko jego pieniądze które bezwzględnie wyciska z firmy. Pracownicy są zerami i kadra tam często się zmienia. Większość kontrkatów pozyskana za gigantyczne łapówki. Ciekawe kiedy się tym zainteresują organy ścigania.
użytkownik
24.09.2017 (rok temu)
24.09.2017 (rok temu)
Czytam zamieszczone tu opinie i muszę powiedzieć , że ciekawa lektura.
Z wyżej tu napisanych opinii , w zasadzie tylko nie można się z godzić co do wypłat. Bo były na czas. Na pozostałe opinie mogę powiedzieć, że się zgadzają w pełnym znaczeniu. jest dosłownie tak jak tu inni rozmówcy napisali. pracowałem tam dłuższy okres . I dokładnie tak jest jak piszecie.
Tylko został jeszcze pominięty pan M. Panoszący się i wcinający się we wszystkie prace . wszystko musi być tak jemu się w rudej głowie ubzdura. nie ważne czy jest wszystko jak najlepiej. Nie ważne ,że ktoś inny pojechał na rozruch i po swojemu robi. On przyjeżdża i się wcina do wszystkiego. Stąd ma nazwę MICHAŁ Milk.
Atmosfera w firmie ,czy w biurze , czy na warsztacie tragiczna. szczególnie żal tych pracowników co tam jeszcze kilku zostało. Są niedoceniani, ucinają im godziny pensje. Mają NALOTY na robocie , kamery za byle co potrącane pensje. Jest odgórny przykaz od szefa szefów żeby w delegacji wynajmować im najgorsze i najtańsze nory. Ale za to im taniej im znaleźliśmy, to my mogliśmy w o wiele lepszych spać ze śniadaniem .
kierownicy mają zakaz spoufalania się, rozmawiania z pracownikami itp...
Trochę się dziwie, że jeszcze tam siedzą .Większość już odeszła. Zostało tam chyba ze trzech ludzi. Znających się na robocie i na spawaniu . A pozostali to emeryci z łapanki.
Przed aplikacją radzę się dobrze zastanowić , bo to może być błąd życia.
Pozdrawiam. BYŁY PRACOWNIK
użytkownik
05.07.2017 (rok temu)
05.07.2017 (rok temu)
Firma godna polecenia, o firmie świadczą inżynierowie nie nazwa. O tym trzeba pamiętać, w tej firmie pracują fachowcy od początku jej założenia i jakby było prawdą co tu się wypisuje to tej kadry by już dawno nie było. Prośba nie odpisujcie na te wpisy, " Robson" na innym forum jest jako "ucisk" podobnie wypowiada się jako "niby" pracownik MH na innym forum AF, godziny wpisu świadczą tylko że ta osoba nie może spać i ma coś z własną świadomością. Wpisy były wykonane z jednego adresu IP. Kiedyś pojawiały się już podobne wpisy - praktycznie te same zwroty i ten sam język. , pisał to pan, który nigdy nie pracował w tej firmie jedynie firma gdzie pan paweł m. pracował współpracowała z naszą firmą . Z informacji które nam przekazano tego pana już z tamtej firmy także usunięto. Zwracam się do współpracowników aby nie dawała się zaczepiać na takich forach.
użytkownik
12.06.2017 (rok temu)
12.06.2017 (rok temu)
W firmie MH jest szef szefów, który dorobił się na oszukiwaniu. I teraz wszystkich traktuje jak oszustów. Pracownik jest traktowany z góry, nigdy nie otrzymał tego jak się z nim dogadywał. I nigdy nie dowiedział się co było nie tak, bo nikt nie rozumiał jego tłumaczenia. System premiowy jest fajny tylko na papierze w liczbach w rzeczywistości nie do osiągnięcia. Ale lepiej mu nie podpaść bo Cię wykończy psychicznie i w koniec sam odejdziesz. Jest tam kliku kierowników, a każdy się boi podjąć jakiejkolwiek decyzję. Na spotkaniach każdy przytakuje i prawdy nie mówi. Najgorszy jest prezes bliźniaczej firmy AF totalny TŁUMOK. Oraz kierownik warsztatu NIELOT totalny frajer, który opieprza dla zasady oraz donosi do szefa, aby kryć własną dupę. Firma robi bardzo fajne projekty ale brak organizacji powoduje duże poświęcenie własnego prywatnego czasu który w żaden sposób nie jest rekompensowany. Początkujących pracowników zachęca dość dobra stawka początkowa, która jest z góry jest rozbita na umowę o prace i umowę o dzieło. Jak można się domyśleć umowa o dzieło jest zawsze ucinana bo szefowi szefów nie spodobały się zeszłoroczne dożynki w jakimś wypizdujewie, które istnieje tylko w jego głowie.
użytkownik
20.04.2017 (rok temu)
20.04.2017 (rok temu)
tomcio 2016-02-27 15:23
Pracowałem kawał czasu tam i dostałem może z 3 wypłaty o czasie, a z reguły z opznieniami, dodatkowo obcięte godziny za widzi mi się szefa, wiec nie wiem jak dobze żyłesz z szefem, wystarczyło pogadać z chłopakami z hali i nie wiem czy spotkałbyś jednego któy by dostał wypłate o czasie i nie potracąconą.
Nastroj ogólnie kiepski i zastraszanie przez szefa który ma kilku swoich boidudków którzy boją sie cokolwiek powiedziec a kablują na ludzi jak pewien pan Paweł. Co byś nie zrobił i tak będzie źle. płaca może czasem i dobra ale wiecej wydasz na psychologa. więc jeśli chcesz być sponiwierany poniżany i nie lubisz wypłat o czasie to śmiało aplikuj.
użytkownik
27.07.2016 (2 lata temu)
27.07.2016 (2 lata temu)
Fajni ludzie atmosfera przyjemna choc duzo pracy i bywa gesto ale to jak wszedzie. Z szefem trzeba uwazac ogolnie to dobrze placi i docenia ale ma swoje humory i lepiej mu w parade nie wchodzic jak ma zly humor. Zarobki sa naprawde dobre. Jesli sie na czyms czlowiek zna i angazuje sie w prace to i premie niezla zgarnie.
użytkownik
23.04.2016 (2 lata temu)
23.04.2016 (2 lata temu)
dziwne że są aż tak zbieżne informacji odnośnie i atmosfery tam i zarobków i wszystkiego co może być, czy jest tu ktoś kto na prawdę nie ściemnia i może powiedzieć jak u nich faktycznie jest a nie bajki
użytkownik
27.02.2016 (2 lata temu)
27.02.2016 (2 lata temu)
Olgierd czemu piszesz kłamstwa? Pracowałem tez w tej firmie i wypłata ZAWSZE byla na czas. z tego co wiem to jest tak do tej pory.
użytkownik
27.02.2016 (2 lata temu)
27.02.2016 (2 lata temu)
Olgierd czemu piszesz kłamstwa? Pracowałem tez w tej firmie i wypłata ZAWSZE byla na czas. z tego co wiem to jest tak do tej pory.
użytkownik
13.12.2015 (2 lata temu)
13.12.2015 (2 lata temu)
@Olgierd na pewno opóźnienia miały jakieś obiektywne wytłumaczenie. Kiedyś to szukali projektantów automatyki przemysłowej, ale ostatnio cisza. Wiecie czy wypłata jest o czasie? Dzięki
użytkownik
18.10.2015 (3 lata temu)
18.10.2015 (3 lata temu)
Nie polecam tej firmy.
Za duży harmider opóźnienia w płacach, a także można pozegnac sie z zyciem prywatnym. Co było nie było tak zawsze jest wina pracownika, choc nie miał na to wpływu, a szef to straszny człowiek.
Gdy pracowałem mogłem także pożegnać sie z jakimkolwiek zdaniem prywatnym, w dodatku obcinane godziny za wszystko i zjazdy do domu co dwa a czasem nawet 3 tygodnie.
Bardzo nie polecam i prosze trzymać sie z daleka z tej firmy.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Milk hydrosan"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Koszalin

kasjerka Piaseczno lubfarm Lublin

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin