test
Znaleziono 547 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Nicromet"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Czy wypowiadasz się jako były pracownik firmy? Jeśli tak, powiesz nam coś więcej na temat pracy w tym miejscu? Pamiętaj także, by nie publikować danych osobowych osób trzecich. Zgodnie z obowiązującą ustawą o ochronie danych osobowych (RODO) takie publikacje nie są dozwolone.
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Firma się rozrosła i prezes Jacek nie ma możliwości z wszystkimi pogadać. A faktem jest, że ma złych doradców. Oni nim próbują sterować. Już się raz poparzył zatrudniając jako zastępcę nieodpowiednią osobe.
użytkownik
25.11.2018 (2 miesiące temu)
25.11.2018 (2 miesiące temu)
Kiedyś było fajnie jak rządził tylko pan Jacek Zieliński czyli obecny prezes firmy.Każdy owego prezesa szanuje i lubi potrafi porozmawiać z każdym pracownikiem czy to na najniższym szczeblu czy na najwyższym ludzie go lubią i gdyby zależało wszystko tylko od pana Jacka to było by dobrze w tej firmie,no ale cóż zastępca pana Jacka pan wiceprezes M.... P....... już nie jest taki dobry dla pracowników w ogóle ich nie szanuje najlepiej pozabierałby wszystko co by tylko mógł zero inwestycji w sprzęt wszystko stare, wózki ledwo jeżdżą jak przechodzą UDT. Plusem jest to że wiceprezes ma na nowe samochody dla handlowców,dyrektorów i dla siebie oczywiście to jest najważniejsze przecież we firmie, a dla zwykłych pracowników magazynowych niestety nie ma na podwyżki pensji ani na sprzęt tylko same stare trupy.Dziwwię się że w obecnych czasach gdzie brakuje rąk do pracy ktoś tam chce pracować za nieduże pieniądze jeszcze dojeżdżając kawał drogi do pracy i z powrotem spartańskie warunki pracy cały czas w zimnym ,mokrym(zimowa pora dodatkowo mróz) sama praca przy złomie i odpadach bardzo ciężka pytanie za ile? za najniżśzą krajową na magazynie.Można by dużo wiecej opisać ale wystarczająco już chyba.Prośba taka zmienić wiceprezesa M.P i będzie na pewno lepiej.Pozdrowienia dla prezesa pana Jacka niech firma kwitnie w górę i zarządu firmy, zmiany także powinny być wprowadzone na najwyższych szczeblach aby ludziom pracowało i żyło się lepiej.Pozdrawiam czytających
użytkownik
18.11.2018 (2 miesiące temu)
18.11.2018 (2 miesiące temu)
@Ania W jakim celu takie przypuszczenia piszesz? Tesli ktoś nie pracuje to niech nie zabiera głosu.
użytkownik
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
Jeśli ktoś z Was chciałby rozpocząć pracę w Przedsiębiorstwie Przerobu Złomu Nicromet, to jest to niewątpliwie dobry moment na aplikowanie. Firma chce zatrudnić aktualnie automatyka dyspozytora zmiany, automatyka programisty, elektryka, kierowcę samochodu ciężarowego i innych. Znajdzie się tu osoba, która postanowi rozpocząć tam swoją karierę zawodową?
użytkownik
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
te wszystkie opinie są bardzo negatywne niestety to pawda wdychasz szkodliwy dym i opary drobne cząstki aluminium które już z pluc nie usuniesz
użytkownik
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
(moja wypowiedz moze się ciezko czytac bo pisze z nudów w podrózy :) )
DRAMAT !
Pracowałem 3 miesiące na nowej hali na produkcji. Jedyny plus to zgrana ekipa przynajmniej na mojej brygadzie(system pracy 4B) w tamtym czasie ( wiekszosc sie zwolniła) oraz kawa z automatu za 1.8pln :D. Rotacja pracowników jest ogromna a to ze względu na panującego tam Pana G. Rozmowa z tym człowiekiem niema żadnego sensu, jak grochem o ściane. Kary finansowe są w tej firmie na porządku dziennym a kwoty sięgają kilku tysięcy zł. Mi szanowny Pan również taką karę chciał wystosować jednak po zarecytowaniu mu formułki prawnej kiedy pracodawca może taką kare zastosować to odpuścił. Wchodząc do jego biura prezentuję swój brak kultury min podając ręke przez swoje biurko na siedząco,nie daje dojśc do słowa, traktuje jak smiecia. Odnośnie samej pracy to zaczynamy od godzinnego "szkolenia bhp" z panem co chyba sam nie wie co robi na swoim stanowisku. Na szkoleniu dowiadujemy się o tym, że młode pokolenie jest bee bo nie chcą pracowac i o tym że Ukraińcy są bee bo chcą :). Po szkoleniu dostajesz ciuchy i idziesz układać cały dzień 10kg sztabki aluminiowe na palecie lub jeżeli takowych sztabek niema to zamiatasz sobie hale. Wózki widłowe bez przeglądu technicznego ( nie widziałem nigdzie naklejek UDT) Opony bez bieżnika aż prawie druty wystają (dysponuje zdjęciami) ludzie z PIPu by sie za głowe złapali. Ogólnie ludzie na wózkach i ładowarkach bardzo często bez uprawnień. Na hali szkodliwe warunki. Są miejsca gdzie musisz wdychac ten toksyczny dym. Mnie po godzinie w takim miejscu gdzie musialem łopatom zasypywac palący się popiół, płuca bolały przez 2 dni.
Ogólnie na temat tej firmy można by ksiązki pisać.
Pozdrawiam i stanowczo odradzam.
użytkownik
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
@NaPewnoNieKuba Dziękuję Ci za tak wyczerpującą wypowiedź na temat Przedsiębiorstwa Przerobu Złomu Nicromet - na pewno posłuży ona innym osobom. Proszę Cię, abyś nie posługiwał się tu jednak wszelkimi danymi personalnymi. Skoro twierdzisz, że jest tam ciągła rotacja pracowników, to może wiesz, o jakie stanowiska można się ubiegać w chwili obecnej?
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
@Tsts To bardzo dobrze, że byłeś tak uprzejmy i odpowiedziałeś użytkownikowi @Trytytyty, ale ta odpowiedź raczej niewiele nam wyjaśnia. Na początek napisz nam, czy sam jesteś zatrudniony w Przedsiębiorstwie Przerobu Złomu Nicromet. Jeśli tak, to na jaki poziom wynagrodzenia mogą liczyć nowo zatrudnieni pracownicy?
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
@Trytytyty Szkoda, że akurat ja nie potrafię odpowiedzieć Ci na te pytania - nie jestem bowiem pracownikiem Przedsiębiorstwa Przerobu Złomu Nicromet. Ale jeśli nikt nie udzieli Ci takich informacjami, to spokojnie możesz napisać do nich bezpośrednio: http://www.Nicromet.pl/pl/kontakt Już wysyłałeś tam swoje CV, czy dopiero planujesz to zrobić?
użytkownik
15.10.2018 (4 miesiące temu)
15.10.2018 (4 miesiące temu)
Witam. A jak wygląda praca w biurze? Jaka płaca itd? Ktoś ma jakieś info?Pozdrawiam
użytkownik
11.10.2018 (4 miesiące temu)
11.10.2018 (4 miesiące temu)
@rui Nikomu nie knebluję ust, ani tym bardziej nie oceniam. Moim zadaniem jest aktywna pomoc użytkownikom forum w zebraniu rzetelnych informacji, które dotyczą Przedsiębiorstwa Przerobu Złomu Nicromet. Bardzo zatem proszę, abyś trzymał się ściśle głównego tematu tego wątku. Masz coś do dodania odnośnie kwestii związanych z tym pracodawcą?
użytkownik
07.10.2018 (4 miesiące temu)
07.10.2018 (4 miesiące temu)
Kim jesteś żeby kneblować mi usta?
Jak również kim jesteś żeby oceniać potrzebą moich sarkastycznych wypowiedzi?
Otóż nie bardzo widzę po Twojej stronie intelektualne predyspozycje do tego typu ocen. A to już Cię w sposób zdecydowany dyskwalifikuje do bycia obiektywnym moderatorem tej rozmowy.
To tyle na rozgrzewkę poprzedzającą nadchodzący tydzień jak mniemam ciężkiej dla Ciebie pracy ( z pewnością nie umysłowej jak wynika z KRS )
użytkownik
05.10.2018 (4 miesiące temu)
05.10.2018 (4 miesiące temu)
@magdalena polecm krs Ten sarkazm w Twojej wypowiedzi jest zupełnie niepotrzebny. Bardzo proszę, żebyś skupił się na opiniowaniu tego pracodawcy.
@cieczka Rozumiem, ale dziękuję za te objaśnienia. Ale ludzie, którzy postanawiają zacząć pracę w firmie Przedsiębiorstwo Przerobu Złomu Nicromet są chyba świadomi takiego zagrożenia. Mam rację? A Ty dalej tam pracujesz?
użytkownik
05.10.2018 (4 miesiące temu)
05.10.2018 (4 miesiące temu)
zapraszamy - mozesz sezonowo zapracować na swoją chorobę - co to za tekst?
użytkownik
05.10.2018 (4 miesiące temu)
05.10.2018 (4 miesiące temu)
proszę wybaczyć ale magdalena to jakiś "pożyteczny idiota/ka" dla firmy a w twierdzeniu, że praca przy wszechobecnych tlenkach aluminium powodującym powstawanie i rozwój raka nie jest szkodliwa albo tylko powinno być sezonowe eksponowanie się na tego typu czynniki to jakiś dowcip.
polecam lekturę WHO o ryzyku i przyczynach raka w sektorze hutniczym i proszę nigdy więcej nie pisz głupot
praca w otoczeniu cieklego aluminium jest szkodliwa !!!!!!!!!!!!
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
@Dramat Czyli Twoim zdaniem ludzie zwalniają się z firmy Nicromet tylko ze względu na zarobki? Trzeba jednak pamiętać, że to może stanowić już indywidualną kwestię. Czy są jeszcze jakieś powody tak dużej rotacji?
@Uczciwy pracownik Dużo użytkowników pisze, że praca tam może szkodzić zdrowiu. W związku z tym praca w tym miejscu byłaby odpowiednia dla osób, które szukają tylko tymczasowego zajęcia - jak sądzisz?
użytkownik
22.09.2018 (4 miesiące temu)
22.09.2018 (4 miesiące temu)
A 22 zł brutto to dużo myślisz ? Za stres w pracy szkodliwe warunki pół tablicy Mendelejewa tam jest. Ja słyszałem że faceta zwolnili za śrubkę w kieszeni ubrania roboczego.
użytkownik
21.09.2018 (4 miesiące temu)
21.09.2018 (4 miesiące temu)
Nie polecam!! Ludzie sami się zwalniaja firma ludzi zwalnia maskara jakaś zarobki różne jak chcesz się urobic i wgl to proszę ale jest dużo innej pracy gdzie zarobić można więcej.....
użytkownik
21.09.2018 (4 miesiące temu)
21.09.2018 (4 miesiące temu)
@Patryk Skoro postanowiłeś wziąć udział w dyskusji, to powinieneś stosować bardziej kulturalne słownictwo - bardzo Cię o to proszę. Chciałbyś podjąć współpracę z Przedsiębiorstwo Przerobu Złomu Nicromet? Myślę, że nie należy doszukiwać się wszędzie "haczyków", ale proponuję Ci, żebyś skontaktował się z firmą bezpośrednio i po prostu zapytał: http://www.Nicromet.pl/pl/kontakt Informuj nas o szczegółach.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Nicromet"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin