test
Znaleziono 309 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Nordis"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
Pojawiło się ogłoszenie na pracuj.pl na wielkopolskę. To raczej ginekologia. Wie ktoś może coś więcej?
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Jeżeli padliśmy ofiarą nieuczciwej konkurencji lub osoby, która systematycznie rozpowszechnia nieprawdziwe, szkodliwe dla naszej firmy informacje, należy walczyć o swoje dobre imię, wystąpić do administratora o udostępnienie adresu IP i danych autora jak nie to do sądu
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Bełkot zwolnionych ( typu sławny baranek )spokojnie Panowie pełen szacun.
użytkownik
24.10.2018 (3 miesiące temu)
24.10.2018 (3 miesiące temu)
Tylko narzekać potraficie? Wiadomo, że praca jest głównie w sezonie letnim ale dla chcących pracować jest ok.
użytkownik
21.10.2018 (3 miesiące temu)
21.10.2018 (3 miesiące temu)
a zapomniałem dziśiaj piweczko z jankośiem i plan jak firmę wydymać
użytkownik
21.10.2018 (3 miesiące temu)
21.10.2018 (3 miesiące temu)
lempaszek kur....................wo dalej kradniesz....................
użytkownik
21.10.2018 (3 miesiące temu)
21.10.2018 (3 miesiące temu)
jak tam jankoś xxxxxxx
użytkownik
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
czytasz opinie .................to same negatywy
użytkownik
29.04.2018 (9 miesięcy temu)
29.04.2018 (9 miesięcy temu)
@Nie polecam.uciekajcie A co do tematu ma to, że w firmie Nordis pracują pracownicy z Ukrainy? Nie rozumiem do końca tego argumentu.
Powiesz jeszcze coś na temat formy zatrudnienia która jest przez firmę swoim pracownikom?
Wyjaśnij proszę przede wszystkim tę pierwszą kwestię.
użytkownik
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
Maszyny stare, ponad 80% to Ukraina bo Polacy nie chcą tam pracować. Brak ludzi, robi się za trzech i jeszcze poganiają. Osobiście gorąco nie polecam tej firmy, strata czasu i nerwów. Za te pieniądze szkoda zdrowia kręgosłupa i nerwów, nie pozdrawiam
użytkownik
11.04.2018 (10 miesięcy temu)
11.04.2018 (10 miesięcy temu)
Posiadacie jakieś informacje związane z Nordis Chłodnie Polskie? Dajcie znać, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.
użytkownik
09.04.2018 (10 miesięcy temu)
09.04.2018 (10 miesięcy temu)
Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tego przedsiębiorstwa? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się newsów o Novo Nordisk Pharma Sp. z o.o. jako pracodawcy.
użytkownik
07.04.2018 (10 miesięcy temu)
07.04.2018 (10 miesięcy temu)
Zaladunki sa od 5 godz.po zaladowaniu rozwozisz towar wedlug faktur,jak sie wyrobisz tak konczysz,widomo latem wiecej wywozu bo lody I sie jezdzi srednio 8-10 godz. Ale zarobisz a zima to do 11-12 zarobi od 2700 -4500
użytkownik
05.04.2018 (10 miesięcy temu)
05.04.2018 (10 miesięcy temu)
Normalne , ktoś musi mieć źle, aby inny miał dobrze. Ogólnie równowaga zachowana.
użytkownik
03.04.2018 (10 miesięcy temu)
03.04.2018 (10 miesięcy temu)
"praca od zaraz, lekka i przyjemna. 10 000 euro miesięcznie" - na taki złoty strzał czeka każdy lecz tak na prawdę jedno z cytowanych słów zamieńcie na przeciwstawne. cudów nie ma. wydaje mi się, że warto by było wpisać do CV pracę w Nordisie. nie ważne czy ciężko czy nie, najważniejsze, że kiedyś może być lżej
użytkownik
01.04.2018 (10 miesięcy temu)
01.04.2018 (10 miesięcy temu)
No wlasnie kontrola jakosci w Zielonej Gorze na czym polega i czy da sie tam wytrzymać. Mam kwalifikacje ale jeszcze nie pracowalam w zywnosci. Bardzo prosze o rzetelne informacje ;)
użytkownik
23.03.2018 (10 miesięcy temu)
23.03.2018 (10 miesięcy temu)
Witam wszystkich.
Ostatnio znalazłem ofertę pracy na stanowisko Kontrolera jakosci ( wymagane Wykształcenie wyższe – technologia żywności, 3 zmianowa). powiedzcie proszę w jakich przedziałach zarabia sie na takim stanowisku? Nie chcę zawracać głowy i marnować ich i mojego czasu jak wypłaty są kiepskie.
Dzieki za ewentualna pomoc :)
użytkownik
19.03.2018 (11 miesięcy temu)
19.03.2018 (11 miesięcy temu)
Czy od czasu dodania ostatniego komentarza coś się zmieniło w Nordis? Podzielcie się swoją opinią!
użytkownik
14.03.2018 (11 miesięcy temu)
14.03.2018 (11 miesięcy temu)
Mam pytanie odnośnie kierowcy w Nordis Opole, mógłby ktoś mniej więcej opisać jak ta praca wygląda i jakie są warunki?
użytkownik
17.02.2018 (rok temu)
17.02.2018 (rok temu)
Odpowiedzi w prost to ci po kilku godzinach wykasują z tej strony.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Nordis"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin