test
Znaleziono 272 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "Oskroba"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Sprzedawca w Piekarni Oskroba Zakłady Piekarskie Oskroba 2014-06-29 Żródło: infopraca.pl Kostrzyn Nad Odrą (lubuskie) Osoby zatrudnione odpowiedzialne będą za: • wypiek i sprzedaż produktów • profesjonalną i aktywną obsługę Klienta • przestrzeganie standardów firmy • budowanie dobrych relacji z Klientami • budowanie dobrego wizerunku firmy Od kandydatów oczekujemy:...
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Co przez pasy też masz problem przechodzić? Ojoj
Hehe ps. I zrób prawko to pogadamy ;)
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Pan SS to już wszystkie panny ( starsze i młodsze) przetestował "jak" pracują
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
Niestety, ale inteligencją ty też się nie popisałeś dzbanie. Nie bądź na przyszłość xxxxxxx wieśniakiem co tylko krytykuje i wyzywa innych. Przedstaw się, to się pośmiejemy z ciebie w pracy xxxxxxx bez jaj :*
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Po lekturze opinii uważam, że konkurencja podjęła się systematycznego oczerniania firmy!!!
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Sklep przy ul. Kasprowicza 54 w Warszawie. Często brak chleba wiejskiego małego. W sobotę o 10 rano brak !!!! To było dziś. Nie kupiłam nic. Duży wiejski jest zawsze, często z poprzedniego dnia. Pieczywo jest smaczne, gorzej z personelem!!! Przydałoby się popracować nad standardami pracy - to uwaga skierowana do dyrekcji.
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Nie wiem w czym Ty widzisz problem.
Pewnie prawka nie masz. Nie trzeba być inteligentnym kto ma pierwszeństwo wyjeżdżając z firmy. No cóż nie każdy nadaje się na kierowcę. Być kierowcą A byc kierowca i umieć prowadzić przy tym znając przepisy ruchu drogowego to co innego. Dla tych którzy nie wiedzą gdzie ,kto ma pierwszeństwo polecam buta i przejście dla pieszych
Ps. Nie polecam na pasach nie wiedzieć jak się przechodzi ;)
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Ja.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
ejjj...wiemy już kto jest zły....to teraz może się dowiemy kto jest dobry
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
A jak wygląda sprawa jeśli chodzi o pracę kierowców?
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
a może to jest rondo? ;D
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Ale tak jest w każdej firmie. Pracujesz po stawce na jakią sie zgodziłeś, w jakim momencie przyszedłeś itd. Dlatego zawsze jest zakaz rozmów o pensji... więc nie wiem w czym zdziwienie :/
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Na starej najgorszy jest pewien otyly krasnal w zoltym czepku co traktuje ludzi jak smieci, nie widac jej a juz sluchac tak drze tego pulchnego ryja. Nic ani nikt tak nie psuje atmosfery pracy jak ona.
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
Jezeli pracownik zgadza sie robic za 2800 to pracodawca nie ma interesu dawac mu np 3000. Zabraknie ludzi do pracy (juz brakuje co widać...) to i pensje pójdą w gore by przyciągnąć nowych. Jesli nie wypali program 700+ to moze i doczekamy sie sensownej podwyzki.
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
Zarobki są na poziome zasługującym na jak największą krytykę, pracując 6 dni w tygodniu (czyli tylko wolna sobota) 2800 zł netto. Tyle można zarobić na kasie w supermarkecie a nie przy ciężkiej pracy fizycznej.
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Im więcej się pracuje tym mniejsza wypłata.
Praca w tej firmie to porażka.
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Takie bzdury, że muszę to rozchodzić
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Co najlepsze, mój znajomy pochwalił się paskiem. Pracuje na tym samym dziale co ja:) mieliśmy identyczne godziny i premie xD
a wypłata różna. To mnie wkur...
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Jak najbardziej. Dodatek weekendowy to tez jest poroniony pomysl. Powinno to byc rozlozone po rowno na wszystkie dni, dlaczego praca w sobote lub w niedziele ma być premiowana a w tygodniu robimy za pol darmo? Jasna stawka godzinowa + ewentualne nadgodziny/dodatkowe godziny rozliczane zgodnie z prawem. Jedyny wyjatek to sobota pracujaca na 2 lub 3 zmianach. Wtedy robimy 2 tygodnie pod rzad bez wolnego i wtedy ta sobota musi byc extra płatna zeby pracownik CHCIAL a nie MUSIAL pracowac. Z niewolnika nie ma pracownika.
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Problemem jest też stawka godzinowa. Powinna być jasna stawka coś w stylu 15zl netto a nie premie od premii a za nadgodziny 4zł. Nikt za darmo nie będzie robił
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Oskroba"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin