test
Znaleziono 10 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "PGA"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
05.06.2017 (rok temu)
05.06.2017 (rok temu)
Witaj Adas chciałem zapytać gdzie byleś ja mam propozycję wyjazdu w tym tygodniu na szklarnie jak byś mial jakieś bliższe info na temat charakteru tej pracy napisz na na mail PGA[email protected]
użytkownik
14.04.2017 (rok temu)
14.04.2017 (rok temu)
Większość opinii dot. Bawarii i to tylko dwóch warszawskich lokalizacji, a do tego są sprzed kołku lat. Aktualnie cała grupa PGA jest cenionym pracodawca. Świadczą o tym zarówno ogromne ilości aplikacji, jak i fakt powrotów osób, które odeszły.
Oczywiście importerzy podnoszą poprzeczkę, konkurencja jest ostra, co powoduje, ze tempo pracy jest spore.
Firma zawsze jednak wypłaca pieniądze na czas i zgodnie z obowiązującym systemem bonusowym. Organizowane są liczne szkolenia, w tym program dla przyszłej kadry kierowniczej. Ta ostatnia zreszta jest bardzo stała - średnie zatrudnienie to kilka lat, a większość pracuje od początku istnienia danego oddziału.
Kierownicy są oceniani nie tylko przez przełożonych, ale i pracowników. Przykłada się ogromna wagę do kluczowych wartości firmy. PGA chce być liderem i dlatego potrzebuje liderów. A to nie ma nic wspólnego ze stanowiskiem, tylko podejściem do pracy i życia.
Myśle, ze wielu pracowników nie tylko prywatnych dealerstw chciałoby pracować w PGA. Pracodawca jest stabilny i wiarygodny.
użytkownik
28.03.2017 (rok temu)
28.03.2017 (rok temu)
Bawaria Motors Sp. z o.o. jest firmą należącą w całości do francuskiej grupy kapitałowej PGA, Priorytetem jest sprostać oczekiwaniom klientów salonu na najwyższym światowym poziomie w oparciu o doświadczenia firmy na terenie Europy.Nie wszyscy pracownicy trzymają te standardy i dlatego ta rotacja
użytkownik
13.02.2017 (2 lata temu)
Jeju, co Wy od niej chcecie? Jest bardzo fajną, miłą osobą. Można z nią sobie fajnie porozmawiać. Radzi sobie, wszystko jest zawszze na czas PGArnięte.
użytkownik
05.12.2016 (2 lata temu)
05.12.2016 (2 lata temu)
Witam

Jestem jedną z wielu oszukanych osób . Moja sprawa jest już "stara" bo wyjazd miał nastąpić 16-tego listopada. Sprawę odpuściłam nie zgłaszając na policję.

Jednak informacje iż proceder ten trwa nadal przeważyły i dziś stawiłam się na komisariacie policji w swoim mieście. Sprawa nie wygląda zbyt dobrze dla oszukanych istnieje minimalna szansa na cokolwiek !!! Taki kraj . Ale policjantka z którą rozmawiałam doradziła aby jak najwięcej osób zgłaszało taki fakt .

Dlatego bardzo proszę te osoby które zechcą o przesłanie na mojego maila krótkiej informacji na jaką kwotę został oszukany w jakim czasie i czy zgłosił sprawę na policję w jakim mieście(ewentualnie nr sprawy) co ułatwi znacznie połączenie spraw z całej Polski w jedną.

Ludzie choćbyśmy nie odzyskali tych pieniędzy bo to raczej mało prawdopodobne zróbmy cokolwiek bo być może uda się cokolwiek wskórać w tej sprawie.

Mój e-mail : PGA[email protected]
użytkownik
17.09.2015 (3 lata temu)
17.09.2015 (3 lata temu)
"Dr Kaźmierczak startuje u nas od Brauna z pierwszego miejsca - i co Ty na to oak?"

Komitet "Szczęść Boże" - no, to Szczęść Boże! Ten komitet jest po to, by zebrać i zintegrować środowisko spod znaku "Kościół, szkoła i strzelnica". Ja zawsze dodaję: "i sala szermiercza...8^)". Ozorków ma wszystko, co potrzeba. Akurat dziś rozmawialiśmy w Magistracie o przyszłości geotermii w Ozorkowie. Sekretarz Oddziału, Pan Adam Bartczak akurat był umówiony u lekarza to sekretarzowałem ja. Obok kandydata Kaźmierczaka w roli Prezesa Stowarzyszenia była z naszej strony i kandydatka Elert z listy PSL nr 13. W kwestii geotermii oboje Państwo mają ten sam pogląd: "Budować!". Był oczywiście Pan Andrzej Sokołowski.

Rozmowy robocze, Miasto reprezentowali Pan Mariusz Ostrowski, Sekretarz Miasta, Pan Jarosław Sosnowski, Skarbnik Miasta Ozorkowa.

Przedstawiliśmy:
1. Nowe, zaktualizowane dane geosynoptyczne oparte o Atlas Geotermalny Woj. Łódzkiego
2. Cykl działań prowadzący do wykonania na terenie Ozorkowa odwiertu
3. Założenia finansowania inwestycji ukierunkowanej na ciepłownię i jej rentowność
4. Możliwości współpracy z Powiatem i Urzędem Marszałkowskim

Sekretarz Miasta wyczerpująco indagował nas o szczegóły Projektu, udzielaliśmy odpowiedzi w tym Pan Prezes Kaźmierczak scharakteryzował plany Stowarzyszenia i Polskiej Asocjacji Geotermalnej wraz z AGH i PWr w zakresie powołania konsorcjum gmin. Ja odpowiadałem na pytania o kwestie chemiczne i geosynoptyczne, Pan Andrzej omówił kwestie lokalizacyjne.

Skarbnik Miasta scharakteryzował plany inwestycyjne Miasta, obecni zgodzili się, że Tramwaj 46 ma najwyższy priorytet, wyraziliśmy też zadowolenie, że poruszany przez nas problem projektu Południowa - most - rondo (wysłaliśmy w tej sprawie wnioski o informację publiczną do Urzędu Marszałkowskiego, Starostwa i Burmistrza Ozorkowa) ruszył - sprawę pilotuje w Starostwie Lidia Elert. Kwestia sfinansowania przygotowania projektu pod uzyskanie grantu na budowę odwiertu nie stanowi oczywiście problemu dla budżetu Miasta, dyskutowany był za to szeroko aspekt zebrania 4 mln zł na wkład własny konsorcjum gmin i wysokość ew. udziału Miasta Ozorków i czas realizacji tego projektu. Stowarzyszenie zobowiązało się tak jak i Miasto do przekonsultowania projektu z wybranymi gminami ościennymi. Poruszano też - adhezyjnie kwestię Projektu Rogóźno.

Reprezentanci Miasta zwrócili się do Stowarzyszenia i PGAsocjacji o wypunktowanie kluczowych zagadnień Projektu i przekazanie danych na ręce Skarbnika. Jest to aktualnie pierwsza z wytyczanych dróg na jakich miasto Ozorków może zacząć na siebie zarabiać. Skarbnik zapewnił o bogatym repertuarze prac rozwojowych w Mieście opartych o środki unijne i o tym, że Miasto zgromadziło środki na wkład własny.

Reasumując: sprawa powoli rusza z miejsca. Opinia Miasta w "WO" wyrażona jesienią 2014, że budowa geotermii jest nieopłacalna uległa zawieszeniu z uwagi na uaktualnione dane geosynoptyczne określające m.in. temperaturę na wypływie na 103 stopnie Celsjusza. Konieczne jest zaktywizowanie radnych miejskich - decydentów - przez członków Stowarzyszenia oraz rozmowy z włodarzami gmin ościennych. Projekt Ozorków-Rogóźno ma unikalny charakter, termy mogą powstać i w Zgierzu i w Łodzi - zespół geotermalno-uzdrowiskowy może powstać tylko w osi Ozorków-Sokolniki-Rogóźno.
użytkownik
08.05.2015 (3 lata temu)
08.05.2015 (3 lata temu)
Polak na własnym terenie sprzedając działkę pod PGA ( kapitał w większości holenderski ) dał się złapać w siatkę jak murzyn. Po tym wszystkim tworząc prosta strukturę organizacyjną zagonił polaczków do roboty w obiecując im świetlaną perspektywę. Wyjałowieni z emocji i zasad troszeczkę "mądrzejsi" tworzą szczebel zarządzający który wymyśla mało realne plany dla pracowników , żeby posiadali argument dla obniżenia wynagrodzenia. Natomiast w dłuższej perspektywie zostaną tak samo wydymani tylko za kilka złotych więcej. Na końcu każdy zada sobie pytanie dlaczego tak się stało ? Odpowiedz jest prosta - Polaczki to mali ludzie którzy myślą w krótkiej perspektywie usatysfakcjonowania swoich podstawowych potrzeb i w xxxxxxx mają swój kraj. Przyszłym pracownikom życzę spokoju i wytrwałości w osiąganiu celów.
użytkownik
19.01.2015 (4 lata temu)
19.01.2015 (4 lata temu)
Powiem tak.....dla mnie to zwykła akwizycja i naciąganie ludzi na zmiane operatora dostawcy prądu.
jakieś gadki typu że jak sie nie zmieni dostawcy to stawki za kwh wzrosną a jak tak to bedzie sie płaciło jeszcze mniej niż dotychczas przy PGA S>A.Oni tam mianują sie jakimiś tytułami typu lider, menadżer itp ale mówie wam to strata czasu.
Do tego umowa śmieciowa bo o dzieło i wynagrodzenie prowizyjne typu ile umów podpiszesz tyle kasy zarobisz....beznadzieja no chyba że ktoś sie nudzi w domu i chce mu sie łazić po domach ludzi i wciskać im kity..... Chętnym życze powodzenia, niezdecydowanym stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!
użytkownik
14.11.2013 (5 lat temu)
14.11.2013 (5 lat temu)
Polska Grupa Pocztowa wygrała przetarg z Pocztą Polską S.A. o aż 84 mln zł. - co stanowi utratę przez Pocztę Polską S.A. ponad 45% przesyłek listowych przez nią opracowywanych i dostarczonych do adresatów. Są to straty liczone w miliardach zł - możne to być początek końca Poczty Polskiej, a może ktoś na to liczył na to??? a może PP S.A. stanie się podwykonawcą PGA (kierowanej przez byłych wysoko postawionych pocztowców)???
A Dyrektor Zarządzający Pionem Sprzedaży Poczty Polskiej S.A. - czyli Dyrektor Pionu ds. Klienta Biznesowego i Instytucjonalnego Poczty Polskiej S.A.- który w dodatku nieformalnie ale skutecznie zarządza Biurem Zarządzania (o zgrozo) Ryzykiem i Zgodnością PP z tylnego fotela jeszcze pracuje???? - kpina jakaś!!! (albo układ towarzyski nie do ruszenia???)
użytkownik
11.05.2013 (5 lat temu)
11.05.2013 (5 lat temu)
BYŁAM WCZORAJ NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ W BIELSKU DO ALDI ZA KASJERKE. PANI ZARAZ DAWAŁA MI UMOWE I WYSYŁAŁA NA BADANIA I 3 TYGODNIOWE SZKOLENIE U NICH LUB W ŻORACH. BARDZO SIE ZDZIWIŁAM ZE NIKOGO NIEBYŁO OPRÓCZ MNIE NA ROZMOWIE. GDY PRZEDSTAWIŁA MI NA JAKICH WARUNKACH BYM PRACOWAŁA TO ZDĘBIAŁAM. PRACA ZA 800 ZŁ BRUTTOTJ OK 500 NA REKE PRZY PÓŁ ETATU. TYLKO ŻE KASJERKA ROBI WSZYSTKO. PRACA NA KASIE WYKŁADANIE TOWARU MYCIE SKLEPU I PRZED SKLEPEM , OKNA POPTROSTU WSZYSTKO W JEDNYM CZASIE. A NA SKLEPIE TYLKO DWIE KASJERKI KTÓRE WSZYSTKO MUSZĄ PGARNĄC. NORMALNIE PARANOJA. NIC DZIWNEGO ZE NIKOGO NA ROZMOWIE NIEBYŁO. PANI NA ROZMOWIE MÓWIŁA PRACA NA PÓŁ ETETU TYLKO DZIEWCZYNY SIEDZĄ PO 7 GODZIN ALBO DŁUŻEJ. JESZCZE DADZĄ CI 45 MIN BEZPŁATNA PRZERWE KTÓRĄ MUSISZ MIEC I TO NIE ŻE NIC NIE ROBISZ. xxxxxxx LUDZI ŻE SZOK. !!!!!!!!!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "PGA"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin