test
Znaleziono 205 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "PGD"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Witam, niestety nie ma wątku firmy PGD w filli warszawskiej, więc skopiuję opinie na każdej z innych, oczywiście opisując to co wiem o firmie z Warszawy-ostatnio byłem na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko magazyniera, tak właściwie to kompletuję się tam zamówienia ze skanerem, praca na 2 zmiany, jeden tydzień 6-14, zaś 3 tygodnie od 14 do 22, umowa o pracę na 3 miesiące na najniższą krajową plus premie za ilość wykonanych tak zwanych linii, sama rozmowa bez zastrzeżeń, pewnie z racji tego, że potrzebują pracowników i zarówno kierownik jak i pani prezes przedstawiali firmę jako miejsce najlepsze dla rozwoju i wgl, byłem tam jakieś 3 lata temu na rozmowie i nic się nie zmienia, nie ma tam młodych osób do pracy na magazynie tylko 40 latkowie, pracy bardzo dużo, magazyn wysokiego składowania i nikt nie będzie tam miał koleżeńskiego podejścia-było to widać po rozmowie, zadanych przeze mnie pytaniach i reakcjach osób, które mnie rekrutowały.
użytkownik
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
Odnoszę wrażenie że za moderatorem o nicku Maja kryje się nikt inny jak tylko wredna gębą pana W.S. No ale cóż on może innego mieć do roboty jak tylko węszyć. Co do pracy, jeśli chodzi o magazyn to praca jako robota nie jest zła, w miarę lekka. Natomiast cała otoczka czyli zarządzanie tym wszystkim które praktycznie tu nie istnieje, jest do bani. Wszystko na wariata, byle złożyć i wypchnąć za bramę a dalej to jakoś będzie, najwyżej klient zwróci i kierowca przywiezie z powrotem. Podsumowując praca w PGD jest dla ludzi którzy mają totalnie wyrabane na wszystko lub dla tzw. wielbicieli i towarzyszy guru W.S.
użytkownik
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
Skoro tak negatywnie wypowiadają się na tym forum pracownicy PGD to dlaczego jeszcze tam pracujecie? Szczekać na forum każdy potrafi, ale postawić się kierownictwu to już żaden. Pracowałem tam jakiś czas i zdążyłem poznać stamtąd wiele osób. Mało to było takich, co za rogiem pomstowało na W.S; ale jak przyszło co do czego to "tak, tak panie kierowniku, oczywiście panie kierowniku".
P.S. Nigdy wcześniej nie pracowałem w gorszej firmie. Taka jest moja prywatna opinia. Pozdrawiam kołchoz ;)
użytkownik
09.07.2018 (7 miesięcy temu)
09.07.2018 (7 miesięcy temu)
@Piotr.PGDYNIA, czy atmosfera w firmie jest pozytywna? Jak wygląda praca w firmie Gabor Biuro Ochrony? Czy jest możliwość pracy po godzinach? Jest aktualnie prowadzona rekrutacja ludzi do zespołu? W jakich miastach/województwach można pracować W firmie Gabor?
użytkownik
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
05.07.2018 (7 miesięcy temu)
Tak występują plusy jak pracuje się w PGD że wychodzisz 5:40 a wpisujesz się do 5:00 czyli 40min zabrane złodziejstwo ale jak to mówi kierownictwo oddamy wam to 40min tylko nigdy nie zostaje oddane cóż jednym słowem to jest zlodziejstwo
użytkownik
23.06.2018 (7 miesięcy temu)
23.06.2018 (7 miesięcy temu)
Taka prawda,pogódź się z tym,to jest obóz pracy
użytkownik
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
Militaria.pl firma która ma ambicje ale nic po za tym. Zaczynając od początku, rozmowa o prace, badania i wsiadasz na koń. Warto zaznaczyć, że na dzień dobry jest wałek i otrzymujesz zaświadczenie o szkoleniu bhp którego nie było i nie będzie do podpisu, w ciemno. Taka firma, co Pan zrobisz. Pensja jest słaba jak żarty zarządu 2000 zł na rękę ( netto). Bony na święta, luxmedy, dodatki do pensji na odzież ( buty spodnie) to taki sam kit jak święty Mikołaj albo premia w grudniu, ale o tym za chwile. Z racji pensji, która stoi na niskim poziomie niczym iloraz iq większości decyzyjnych osób w tej firmie mamy system premiowy, w zamyśle teoretycznym rzecz jasna, pamietajmy że to polska firma i jakby jej nie nazwać i ile by sponsorowanych artykułów w gazetach i internecie nie było militaria.pl to zwykły JanuszPol mający na celu dojenie pracowników i wywalanie po dacie przydatności. Premia wyglada tak : jest sobie jeden dyzio, który opracowywuje budżet danego salonu na konkretne miesiące. Jak to robi ? Nie wie nikt, fakt jest zawsze przestrzeni o jakieś 30 tysiecy i wszelkie argumenty ku temu aby go zmniejszyć niszczy tekstem „podnieś koszyk” (wciskaj ludziom więcej). Jak braknie 3% do budżetu to dostaniesz pstryczka w nos a nie kasę. Nie ważne ze brakło 3% do 200tys czy 600tys - nie ma i ciach Bajera.
Masz sprzedawac to co Ci każą a nie to co ludzie chcą, o to dbają panowie z logistyki, tez niezły beton swoją drogą. Jak wyrobisz budżet ale będziesz miał za mało sprzedanych np. PGD50 które są wadliwe i wszyscy w firmie o tym wiedza i czekają aż się wyprzedadzą to Ci utną 10%. Pracujesz od 8 do 20, od pon do ndz, obsługa klienta, maile, drobne naprawy, super misje od super regionalnych (beton też), myjesz podłogę, zbierasz fekalia z przed sklepu jak się zdarzy. Jako sprzedawca masz niższy stan społeczny w firmie niż murzyn na polu bawełny, zapomnij o tym ze ktoś z innych działów będzie się wysilał żeby Ci chociaż powiedzieć głupie „cześć” . Na porządku dziennym jest wysłuchiwanie najgorszych obelg od klientów z serwisami, pan kupił wczoraj dzisiaj nie działa i dlaczego a no dlatego, ze to szajs. Szkoleń nie ma, awansów nie ma, do innego działu nie można przejść ze sklepu a za próby przejścia jest zwolnienie ( zbrodnia i kara). Są za to nadgodziny i to mnóstwo - ostatnimi czasy nie płatne ( JanuszPol) . Można sobie odebrać dzień ( teoria). Pierwsza umowa na 3 miesiące, następna na 5 lat. Jak zwalniają to z dnia na dzień a okres wypowiedzenia działa tylko jeśli masz urlop ma który Cię przymusowo wyślą. Jak nie masz urlopu to zapomnij o czasu trwania umowy i jakimkolwiek okresie wypowiedzenia. Pracuje tam pare fajnych osób, kiedyś było ich więcej ale albo sami uciekli, albo ich zwolniono „bo tak”. Obecnie firma jest na etapie brania wszystkich jak leci do pracy gdyż obecnie trwa exodus i każdy kto ma olej w głowie kombinuje aby iść do innej pracy. We Wrocławiu w tym roku zwolniło/zostało zwolnionych około 6-7 osób. „Bo tak”. Jak chcesz sobie zrobić krzywdę albo pali Ci się mocno tyłek to znalazłeś swoje miejsce pracy. Kariery tu nie zrobisz bo to jest zarezerowane dla rodziny elity. Nikt nie płaci gg mniej na rynku pracy wymagając takiej wiedzy j zaangażowania. Odradzam
użytkownik
16.04.2018 (10 miesięcy temu)
16.04.2018 (10 miesięcy temu)
@Piotr.PGDYNIA możesz nam przybliżyć warunki pracy, jakie zastałaś w Gabor Biuro Ochrony Łukasz Gardyza? W dzisiejszych czasach często kładzie się nacisk na benefity pozapieniężne, takie jak karta multisport, dodatkowa opieka medyczna. Czy w tej firmie można na to liczyć?
użytkownik
16.04.2018 (10 miesięcy temu)
16.04.2018 (10 miesięcy temu)
@Taki tam z wiochy, rotacja może wynikać przykładowo z wewnętrznych awansów, relokacji- nie zawsze jest to związane z faktem, iż pracownicy rezygnują z pracy.
@Jan-Ko, co możesz dodać na temat pracy w oddziale w Krakowie?
Pamiętajcie,że każdy post zamieszczany na forum najlepszyfachowiec.pl musi być zgodny z regulaminem https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin
użytkownik
16.04.2018 (10 miesięcy temu)
16.04.2018 (10 miesięcy temu)
Jestem klientem na wymianę opon na letnie dostałem termin za 10 dni
To kpina . Mam opony w hotelu i mam czekać 10 dni i 2 godziny na wymianę. ?
Zmienię firmę
użytkownik
08.04.2018 (10 miesięcy temu)
08.04.2018 (10 miesięcy temu)
Tylko osoby bez odrobimy kultury mogą porównywać pracę w firmie do obozów!!!
użytkownik
03.04.2018 (10 miesięcy temu)
03.04.2018 (10 miesięcy temu)
hcialbym pracofac w PGD.jestem szypki i nawalam pozycje jak szalony
użytkownik
03.04.2018 (10 miesięcy temu)
03.04.2018 (10 miesięcy temu)
Kto jako pierwszy podzieli się opinia o tym pracodawcy? Jest godny polecenia? Prowadzi obecnie rekrutację? Nie znalazłam nic na stronie.
użytkownik
15.03.2018 (11 miesięcy temu)
15.03.2018 (11 miesięcy temu)
Szwagier robi na serwisie w Krakowie będzie już z 10 lat i sobie chwali i mnie namawia. Ale nie wiem czy tak samo wporzo jest na Śląsku. Tomek, jak piszesz, że ludzie odchodzą to z którego oddziału masz informacje?
użytkownik
11.03.2018 (11 miesięcy temu)
11.03.2018 (11 miesięcy temu)
Firma została sprzedana do PGD. Czy są obecnie jakieś ciekawe miejsca pracy np w sprzedaży ?
użytkownik
06.03.2018 (11 miesięcy temu)
06.03.2018 (11 miesięcy temu)
Widać że pisze sługus prezesa PGD ... tyłek Was boli że wszyscy odchodzą ?
użytkownik
06.03.2018 (11 miesięcy temu)
06.03.2018 (11 miesięcy temu)
Witam .
Spędziłem kilka lat w tym Auschwitz Birkenau .
Dobry tekst Prezesa PGD : "Skoro zysków nie ma z oddziału samochodów używanych to przeksięguje nadwyżki z blacharni by zarząd nic nie widział"
Na miejscu właścicieli PGD urwał bym Ci głowę wielki prezesie .... ale teraz się dowiedzą :)
Najlepszy jest Dyrektor używanych :)... jak można było przyjąć żółwia do korporacji ? To tak jak trypel w firmie wiadomo gdzie :)
Jeśli chcesz pracować jak niewolnik za pensję głodową i za darmo przychodzić w soboty że o braku kasy z nadgodzin nie wspomnę .
Benefity są jak kierownik nie widzi gdy wynosisz :D
Dobra rada ... szukaj firmy gdzie szanują pracownika, a nie faworyzują się dyrektorki w towarzystwie wzajemnej adoracji wożąc się na twoich sukcesach :D
Pozdawiam PGD
użytkownik
04.03.2018 (11 miesięcy temu)
04.03.2018 (11 miesięcy temu)
Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w PGD Euro Car Kraków? Podziel się swoją opinią. Ta informacja może okazać się bardzo pomocna!
użytkownik
03.03.2018 (11 miesięcy temu)
03.03.2018 (11 miesięcy temu)
Opinie pracowników dotyczące warunków zatrudnienia w PGD- Express Rent A Car okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!
użytkownik
20.02.2018 (11 miesięcy temu)
20.02.2018 (11 miesięcy temu)
Jeżeli jesteś młody, pełen energii, uważasz że pieniądze to nie wszystko bądź po prostu nudzisz się w domu ta praca jest właśnie dla ciebie!!!! Codzienna walka o roboczogodziny i progi które rzadko kiedy osiągniesz (albo wcale) "już witał się z gąską" będą twoją dodatkową motywacją, ale nie martw się nie będziesz sam, są tam ludzie którzy jak i ty biorą udział w tej zabawie. Z każdym dniem będziesz odczuwał jak mityczny wielki czarny fallus PGD posuwa cię coraz głębiej, z czasem po prostu przyzwyczaisz się do tego, bądź pękniesz. Jesteś ambitny, chcesz się rozwijać pakiet szkoleń mógłby ci to zapewnić ale nie ma pieniędzy na tak błahe sprawy. Dołącz i ty do tej gry! Kołchoz stoi przed tobą otworem, dosłownie z szeroko wypiętą......... Szkoda chłopaków. Pozdro
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "PGD"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin