test
Znaleziono 517 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Randstad Warszawa"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Witam pracuję w Radomiu przez Randstat w Zakładach Tytoniowych. Umowy na pól etatu przedłużane co miesiąc masakra. Kiedy przyjmowałem się do pracy pracownik Randstat mówił mi że popracuje pan parę miesięcy przez pośrednika a później przejdę pod zakład. Prawda okazała się bolesna gdyż pierwszy dzień w pracy pytam starszych pracowników jak tu jest to mówią. Musisz popracować tak jak my 5,6 lat żeby dostać się pod zakład koszmar. Gdy nie ma pracy dzwonią do Ciebie żeby nie przychodzić ja byłem 2 tygodnie bez pracy tak zabezpieczają się tym pól etatu masakra. Sam szukam teraz pracy już bezpośrednio bez pośrednika a na pewno nie przez Randstat Pozdrawiam
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Niestety popieram wszystkie negatywne opinie. Stawki śmieszne, wykorzystywanie a nie praca. Kadrowe szukajcie gdzie indziej.
autor
01.11.2018 (3 miesiące temu)
01.11.2018 (3 miesiące temu)
Można aplikować przez firmę Randstad w Opolu. Co do samej firmy byłam pracownikiem IFA ale ze względu na pracę bliżej miejsca zamieszkania zrezygnowałam. Powiem że bardzo mnie zaskoczyła atmosfera na zakładzie pozytywni ludzie ogromny plus praca nie jest ciężka. Polecam jak najbardziej pracę w IFA.
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Niestety jako osoba kandydująca nie mam najlepszej opinii o Devire , przy czym mam tutaj na myśli dział medyczny. Uważam , że pracują tam osoby nieprofesjonalne, niesłowne, na czele z Panią manager.
Co mam na myśli pisząc taką opinię: przede wszystkim amatorskie podejście do klienta a więc do wykonywanej przez siebie pracy jako pracowniczka Devire nigdy nie była dobrze przygotowana merytorycznie do niejednej rozmowy, poza tym myślę że brak szacunku i lekceważenie kandydatek i kandydatów dzięki którym zarabia pieniążki jest zachowaniem absolutnie poniżej krytyki (mam tu na myśli głównie zanik kontaktu i brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej, tzn miesiącami nie odbiera telefonów, nie oddzwania, nie informuje o przebiegu rekrutacji), nie panuje również nad swoimi klientami i jak sądzę ma z nimi słaby kontakt (dowód- raz firma poznana przez Devire szukała mnie i znalazła poprzez portal społecznościowy ponieważ jak się dowiedziałem nie było kontaktu z Panią z Devire) . Nie polecam współpracy z tą firmą, jest kompletnie niewiarygodna i bez jakości . Można byłoby pisać więcej ale jak widzę moje spostrzeżenia i doświadczenia pokrywają się z tymi poniżej. Na rynku jest sporo firm które są o wiele bardziej kompetentne , mogę tu polecić np Bigram, PGBHR, Randstad.
użytkownik
28.09.2018 (4 miesiące temu)
28.09.2018 (4 miesiące temu)
Randstad zatrudnia :)
użytkownik
18.09.2018 (5 miesięcy temu)
18.09.2018 (5 miesięcy temu)
Hej ja siejak wybieram tam zza tydzien. Polecasz? Ile wyciaga sir na tydzien?
użytkownik
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
Dzwon do agencji Randstad...
użytkownik
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
26.06.2018 (7 miesięcy temu)
Nie chcę nikogo obrażać, bo nie mam zamiaru ale będąc wczoraj na spotkaniu rekrutacyjnym w Randstad, słuchając pracownicy Randstad kiedy opowiadała o całej tej firmie, co ta firma oferuje itd itd i spoglądając na tych wszystkich ludzi , poczułam wstyd i zażenowanie. Od dłuższego czasu próbowałam się dostać do Amazona, co w końcu mi się udało, ale w tamtym monencie pomyślałam sobie "co ja tu w ogóle robię, czy dobrze robię wracając do tej firmy". Kiedy ta babka z Randstad zaczęła opowiadać o tym, że Amazon to firma, która daje możliwości rozwoju oraz puściła te filmiki z prezentacji, w których ludzie cieszyli się z tej pracy i wychwalali ją na milion różnych sposobów, chciałam parsknąć śmiechem. Zrozumiałam, że cały wyimaginowany idealny Amazon to jedna wielka fikcja gdzie panują straszne warunki, ludzie traktowani są jako tania siła robocza, zmanipulowani tanimi benefitami i bonusami, durnymi konkursami takie jak np w okresie peak czy inne tego typu duperele. A ludzie pracujący tam? Jak już wcześniej napisałam, spoglądając na ludzi na spotkaniu ośmielę się stwierdzić, iż są to ludzie bez jakichkolwiek ambicji, celu życiowego, single, którzy szukają wrażeń, stado napaleńców i mokrych majteczek, ludzie próżni intelektualnie, konfidenci, ludzie niezorganizowani, po przejściach, może nawet po wyrokach, ludzie kompletnie wykolejeni życiowo, zawistni, zazdrośni, znudzeni życiem itp. Oczywiście przytaczam iż nie mam na myśli każdego pracującego tam, bo zdarzają się ludzie, którzy są ambitni, inteligentni, pomocni itp. Tak więc z góry przepraszam jeśli uraziłam kogokolwiek. Wracając... Po wczorajszym spotkaniu rekrutacyjnym mam mieszane uczucia co do Amazona. Ta firma upada coraz to niżej. Przeraża mnie świadomość tego jak bardzo próbują przekoloryzować realia pracy w Amazonie kiedy wówczas odbiega to całkowicie od steku bzdur wypisywanych w reklamach czy ofertach. Gdybym miała komuś polecić tą firmę to z całą pewnością powiedziałabym, że stać go na lepszą pracę niż Amazon. Odradzam stanowczo. Nie wiem jak to będzie, czas pokaże, jedno jest pewne, nie spędzę w tej firmie dłużej niż jak miesięcy. To nie jest idealna praca na stałe. Tyle ode mnie. Trochę mnie wena poniosła ale musiałam to gdzieś wylać. Pozdrawiam wszystkich tych którzy mają jaja żeby tam pracować.
użytkownik
25.06.2018 (7 miesięcy temu)
25.06.2018 (7 miesięcy temu)
Randstad też
użytkownik
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
Osoby, które są zainteresowane pracą w Amazon na cały etat lub pół etatu niech dzwonią jak najszybciej do Randstad pod nr 605 133 465!
użytkownik
01.06.2018 (8 miesięcy temu)
01.06.2018 (8 miesięcy temu)
Każdy tylko narzeka , nie rozumiem przecież macie w umówię wszystko , ile , co , gdzie , za co itd ale jak się nie chce czytać to pozniej dziwne ze cos sie nie zgadza.. poza tym tam tez na domkach czy w pracy nikt nie trzyma na sile , jak nie odpowiada to się zwalniacie skoro cos innego było w umówię niż jest w rzeczywistości , wynajmującej pokój na własna reke i szukacie pracy, jak umiecie cokolwiek angielskiego to nie powinniście mieć z tym problemów
użytkownik
30.05.2018 (8 miesięcy temu)
30.05.2018 (8 miesięcy temu)
Na spotkaniu w Randstad było 15 ludzi , podobno podług nie kolejności a alfabetu dzwonią . Powiedzono mi że będą dzwonić
użytkownik
28.05.2018 (8 miesięcy temu)
28.05.2018 (8 miesięcy temu)
Czy ktoś może posiada informacje o tym kiedy dokładnie odbędą się spotkania rekrutacyjne w Adecco bądź Randstad?
użytkownik
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
To staraj się przez Randstad
użytkownik
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
Praca merytorycznie jest ciekawa. Firma jest jeszcze stosunkowo niewielka, wiec zakres obowiązków na danym stanowisku jest szeroki co pozwala na zdobycie szerszej wiedzy i kompetencji. Na tym koniec plusów tej firmy. Lokalizacja jest bardzo podła, otoczenie brzydkie i mało urozmaicone, biuro stare, przechodziło wprawdzie generalny remont ale na niewiele się to zdało. Okna zamknięte na stałe wiec dopływ powietrza został skutecznie odcięty. W związku z tym zaduch jest nie do wytrzymania. Na zimę klimatyzacja zostaje centralnie zablokowana i nie ma możliwości schłodzenia pomieszczeń jedynie można je dodatkowo ogrzać. Uciążliwe warunki do pracy. Wyposażenie biura rodem sprzed dwudziestu lat. Ekipa sprzątająca pracuje wybiórczo, nie zbiera brudnych kubków i zapomina uzupełniać mydło w toaletach. Nie odkurza wykładziny. Ogólny brak higieny.
Centrum w Warszawie powstało, jak wytyczają trendy, aby scentralizować usługi i zredukować koszty firmy. Niestety, zostało utworzone bez głębszego zastanowienia się nad sensem i przyszłością jego działania. Procesy przejęte zostały na zasadzie copy - paste, co skutkuje brakiem tejże centralizacji z operacyjnego punktu widzenia. Redukcji uległy jedynie koszty, bo teraz prace wykonuje garstka ludzi, podczas gdy w przeszłości było ich kilka razy więcej do obsługi tych samych procesów. Praca nie jest podzielona sprawiedliwie, nadgodziny to niepisany obowiązek pracownika, urlop bardzo ciężko wziąć, na chorobę tez nie ma przyzwolenia, praca w weekend tez jest oczekiwana, i na domiar złego nie ma zastępowalności. Innymi słowy pracownik jest sobie żeglarzem, sterem i okrętem.
Nie ma w firmie dialogu między zespołami, pracownicy nie wiedza czym zajmują się inne zespoły. Nie ma zdefiniowanego podziału obowiązków między zespołami i w zespołach. Praca dystrybuowana jest na zasadzie „na kogo wypadnie na tego bęc”. I tak na przykład w tłusty czwartek możesz na firmowym korytarzu zostać poproszony o zakup paczkow dla firmy!!!
Proces rekrutacji jest bardzo chaotyczny, zaangażowane jest go niego kilka osób i jak się okazuje nie wszystkie są z Solenisa. Jest przedstawiciel agencji rekrutacyjnej Cielo, Randstad i ktoś z wewnątrz firmy. Komunikacja ewidentnie szwankuje bo pakiet dokumentów trzeba przesyłać każdemu z osobna?!?!
Lista grzechów Solenisa jest na prawdę długa.
Podsumowując powiem tak:
Firma powinna nazywać się Solenis University i zatrudniać tylko studentów, żeby wprowadzić ich w prace w korpo i funkcjonowanie w większej organizacji. Absolutnie nie jest to firma dla ludzi doświadczonych szukających wyzwań zawodowych i dalszego rozwoju osobistego. Absolutnie nie oferuje atrakcyjnych warunków pracy, konkurencyjnych na rynku. Wbrew temu co podawane jest w ofertach pracy publikowanych na LinledIn, atmosfera nie jest przyjazna i ludzie nie są wobec siebie mili.
Szczerze odradzam każdemu, który ceni swój spokój ducha, dla którego praca nie stanowi sensu istnienia i nie zastępuje mu życia.
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
Za tydzień jest spotkanie w Randstad
użytkownik
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
KATEGORYCZNIE ODRADZAM WSZYSTKIM !!
Wyjazd do pracy do Holandii przez agencje Randstad (specjalnie z małej litery z powodu braku szacunku :) to największy błąd w moim życiu.
Oszukują i kradną ciężko zarobione pieniądze do tego co tydzień doliczając dług o którym większość pracowników nie ma pojęcia i informują o nim dopiero gdy zadłużenie sięgnie wysokości kilkuset euro.
W biurze pytając kilkukrotnie za co jest to właśnie zadłużenie za każdym razem usłyszysz inną odpowiedz typu : koszty za mieszkanie lub ubezpieczenie nie zostały odciągnięte bądź miałeś zbyt mało godzin pracy ( pominę fakt ze pracując 44h tyg. mój dług i tak się zwiększał)
Pracuję w Holandii od 4 lat i nigdy nie spotkałem się z tak absurdalną i żenującą sytuacją aby pracować przez rok po 6 dni w każdym tygodniu i musieć zapłacić za to ponad 2000 Euro..
Ponadto warunki mieszkaniowe również zostawiają wiele do życzenia, szczególnie hotel robotniczy w Amsterdamie gdzie zostałem umieszczony w pomieszczeniu gdzie wcześniej był magazyn, nie było ogrzewania (w grudniu) oraz było tam mnóstwo karaluchów więc przez 2 dni mieszkałem w samochodzie...
Tak więc własnie wygląda traktowanie pracowników przez agencję Randstad a to co opisałem to tylko kropla w morzu.
Jeśli myślisz o rozpoczęciu współpracy z tym biurem to naprawdę warto się zastanowić dwa razy i odrzucić ten pomysł.
Szczególnie pozdrawiam środkowym palcem Agnieszkę z biura która jest niekompetentną osobą oraz kłamie ona tyle że aż sama się w tych kłamstwach gubi..
No ale każdy zrobi jak uważa to tylko moja opinia oparta na własnych doswiadczeniach.
użytkownik
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
KATEGORYCZNIE ODRADZAM WSZYSTKIM !!
Wyjazd do pracy do Holandii przez agencje Randstad (specjalnie z małej litery z powodu braku szacunku :) to największy błąd w moim życiu.
Oszukują i kradną ciężko zarobione pieniądze do tego co tydzień doliczając dług o którym większość pracowników nie ma pojęcia i informują o nim dopiero gdy zadłużenie sięgnie wysokości kilkuset euro.
W biurze pytając kilkukrotnie za co jest to właśnie zadłużenie za każdym razem usłyszysz inną odpowiedz typu : koszty za mieszkanie lub ubezpieczenie nie zostały odciągnięte bądź miałeś zbyt mało godzin pracy ( pominę fakt ze pracując 44h tyg. mój dług i tak się zwiększał)
Pracuję w Holandii od 4 lat i nigdy nie spotkałem się z tak absurdalną i żenującą sytuacją aby pracować przez rok po 6 dni w każdym tygodniu i musieć zapłacić za to ponad 2000 Euro..
Ponadto warunki mieszkaniowe również zostawiają wiele do życzenia, szczególnie hotel robotniczy w Amsterdamie gdzie zostałem umieszczony w pomieszczeniu gdzie wcześniej był magazyn, nie było ogrzewania (w grudniu) oraz było tam mnóstwo karaluchów więc przez 2 dni mieszkałem w samochodzie...
Tak więc własnie wygląda traktowanie pracowników przez agencję Randstad a to co opisałem to tylko kropla w morzu.
Jeśli myślisz o rozpoczęciu współpracy z tym biurem to naprawdę warto się zastanowić dwa razy i odrzucić ten pomysł.
Szczególnie pozdrawiam środkowym palcem Agnieszkę z biura która jest niekompetentną osobą oraz kłamie ona tyle że aż sama się w tych kłamstwach gubi..
No ale każdy zrobi jak uważa to tylko moja opinia oparta na własnych doswiadczeniach.
użytkownik
15.05.2018 (9 miesięcy temu)
15.05.2018 (9 miesięcy temu)
Powiecie coś o swojej pracy w Agencja Pracy Tymczasowej Randstad Sp.z o.o.? Na jakie zatrudnienie można liczyć? Jaka jest atmosfera w pracy? Każda kwestia może być ważna przed podjęciem wyboru.
użytkownik
07.05.2018 (9 miesięcy temu)
07.05.2018 (9 miesięcy temu)
Ponieważ pracowałem w biurze AVON niecałe dwa lata postanowiłem podzielić się swoim doświadczeniem z innymi osobami, a raczej je ostrzec.
Ogólnie nie polecam nikomu tej firmy, a szczególnie osobom młodym z zapałem do pracy i rozwoju. Manager pracujący od X lat będzie was wykorzystywał w 100% i wmawiał, że musicie się wykazać. Obecnie połowa biura pracuję na umowach zewnętrznych Randstad. Żeby było jasno, to ludzie pracują na takich umowach po 2,3,5 lat! Znałem również przypadki, gdy dziewczyny na pozycji Junior Brand Managera pracowały ponad rok na śmieciowej umowie.
Ogólnie jeśli zaczniesz ze swoim przełożonym rozmowę na temat zmiany umowy, to otrzymacie następującą odpowiedź:” To nie jest tak że wam (tzn. młodemu pokoleniu) się należy umowa o pracę, ją trzeba zasłużyć. Jesteście przyzwyczajeni, że wszystko dostajecie od razu”.
Generalnie atmosfera w firmie jest chora. Zbudujesz karierę tylko wtedy jeśli będziesz się podlizywał do managera, głośno wytykał błędy innych osób na spotkaniu bądź open space albo obgadywał innych za plecami.
Jeśli chodzi o rozwój, to brak słów… Firma zupełnie nie nastawiona na rozwój pracowników, dlatego że managerowie potrzebują ludzi tylko do wykonywania swoich celów i targetów. Nikt nigdy nie będzie z wami rozmawiać o rozwoju, o wszystkim musisz pytać się i martwić się sam. Jeśli już będziesz na tyle śmiały i powiesz, że chciałby awansować czy przejść do innego działu, to rozmowa będzie skończona natychmiast.
I na sam koniec – Pani Andżelika z działu HR. Zgadzam się ze wszystkimi opiniami poniżej. Jeszcze pracując w Avon i próbując przejść do innego działu Pani Andżelika nie wracała do mnie z żadną informacją, a jak ustawiała spotkanie to nie przychodziła…Ogólnie była słabo pomocna w procesie rekrutacji nawet dla osób z firmy...
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Randstad Warszawa"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin