test
Znaleziono 26 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Rawag"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
09.05.2018 (9 miesięcy temu)
09.05.2018 (9 miesięcy temu)
@Marcin, rozumiem, że pracujesz w Rawag, tak? Jak oceniasz tego pracodawcę? Możesz wymienić, jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu?
@waldek, a Ty długo już pracujesz w Rawag? Jakie warunki oferuje ten pracodawca?
@pablo, @kapsel - dlaczego tak uważacie? Czy możecie nieco rozwinąć swoje wypowiedzi?
użytkownik
07.05.2018 (9 miesięcy temu)
07.05.2018 (9 miesięcy temu)
Też tak myśle droga wolna kto chce zmieni kto nie będzie biadolił ale kazdy ma prawo wyrażac sie tam gdzie chce i w sposób jaki chce mamay wolnosc słowa wpisy nikogo nie obrażaja a podkreślaja co w tej chwili oferuje Rawag i tyle ....
użytkownik
07.05.2018 (9 miesięcy temu)
07.05.2018 (9 miesięcy temu)
Ludzie uwielbiają tylko narzekać nikt się nie zwalnia masowo w każdej firmie ktoś się zwalnia ktoś przyjmuje zawsze jest rotacja a przy 600 osobach to normalne
, narzekacie na agencje pracy ale sami takie umowy podpisaliście, narzekacie na warunki pracy ale trzymajcie się Rawagu jak tonacy brzytwy, narzekać każdy umie jak wam nie pasuje Rawag to się zwolnijcie nikt was tu siła nie trzyma jest Leszno i Wrocław, a nie ciągle żale bez składu zdania i ośmieszanie firmy, gdzie indziej odprowadza wam od każdej godziny nie od najniższej krajowej , gdzie indziej dostaniecie takie socjalne, gdzie zrobicie w 8 godzin takie pieniądze? Pojdziecie do prywaciarza poczujecie co to xxxxxxx i wtedy sobie powiecie Rawag nie był taki zły więc panowie droga wolna...
użytkownik
06.05.2018 (9 miesięcy temu)
06.05.2018 (9 miesięcy temu)
Ja na szczęście zmieniam niedługo pracę
i płakać za Rawagiem nie będę a wprost przeciwnie szkoda nerwów
użytkownik
06.05.2018 (9 miesięcy temu)
06.05.2018 (9 miesięcy temu)
tez tak mysle dodatkowe ubezpieczenia karnety ale przedewszystkim atmosfera ktora rekompensuje dojazd w dobie duzego zapotrzebowania na fachowcow mozna smialo zmieniac na lepsze i uwaga dlaczego w Rawagu kadra na wysokim szczeblu jest z leszna ,,,,,,,bo ,,,,,cos im tam nie poszlo kwestia przemyslenia ..
użytkownik
03.05.2018 (9 miesięcy temu)
03.05.2018 (9 miesięcy temu)
robil dym na malarni w Rawagu i tyle w temacie kto zna ten wie darl pape o byle co poszedł w h,j i całe szczescie ludzi nagrywal i bog wie co jeszcze podobno dalej tak robi no coz bywa...
użytkownik
02.05.2018 (9 miesięcy temu)
02.05.2018 (9 miesięcy temu)
Ja niedługo kończę przygodę z ta firmą i nie będę żałował szczerze mówiąc nie polecam ani Rawagu ani lespinu a miało być tak pięknie...?
użytkownik
01.05.2018 (9 miesięcy temu)
01.05.2018 (9 miesięcy temu)
Tanie to ma co trzeci dobre ma ten kto ma a jakość wzgledem ceny jest wprost proporcjonalna do wymagan klienta .Nie zrozumiałeś podstawowej kwesti Sewsu nie ma Rawag jest dobrze juz było wiec koło zatacza krag i policz sobie wszystkie reklamacje i opinie wyciag wnioski pomysl usiadz ochłon zebys nie obudził sie z reka w nocniku ....
użytkownik
28.04.2018 (9 miesięcy temu)
28.04.2018 (9 miesięcy temu)
Do Anty anonymous
Korea kim dzong una jest coraz bardziej wprowadzana na zakladzie , do korei Samsunga daleko jeszcze najpierw docencie ludzi a pozniej broncie Tak Rawagu , podwyzek brak ciagle problemy z materialem na czas , bledy w rysunkach i masa osob w biurze ktore siedza tam po znajomosci , firma zamiast sie rozwijac stoi w miejscu , ciekawe czy ty anty anonymous bys pracowal za 2000 zl i utrzymywal za to rodzine bo tyle daje Rawag na poczatek , ludzie przychodza z nadzieja do zakladu na lepsze jutro ktore tak obiecuje Pani z Leszna , a dostaja umowe z Lespi ? Dlaczego Anty anonymous nic nie piszesz o Lespi i przekretach z ta firma , tak tak bo raczka raczke myje , zamiast siedziec na forum i wychwalac to zmien cos na lepsze w tej firmie a wtedy bedziesz mogl jej bronic bo na ten moment odpisywanie na komentarze na forum nie poprawia sytuacji bo kazdy wiek jak jest . A i Panu naganiaczowi firmy fingz czy jak ja zwal dziekujemy nich sobie wezmie piekarza bo u nas nierobow wystarczy i Rawagowi da spokoj .
użytkownik
27.04.2018 (9 miesięcy temu)
27.04.2018 (9 miesięcy temu)
Rawag, to nie tylko magazyny. Ciekawe, że pracuje 570 osób i nie odchodzą.
Może ich trzyma się na smyczy? Jak ci tak dobrze we Fritz, to po co wchodzisz na ten portal i szukasz pracy?
Słabo to widzę. Raczej Fritz szuka ludzi, a ty chcesz mu pomóc. Dziwne i bardzo slabe
użytkownik
27.04.2018 (9 miesięcy temu)
27.04.2018 (9 miesięcy temu)
Ciekawe dlaczego do 15.15? Przerwę odrabiają? Rawagu mamy 20 min płatnej i kończymy po 8 godzinach. Nie podoba ci się, to pracuj dla Fritza :)
My jesteśmy tu tyle lat i nie widzimy potrzeby pracy z tobą
użytkownik
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
Powstanie Hengs w Rawiczu gdzie warunki pracy są o niebo lepsze w nowocześnie zarządzany zakładem do tego umowa o pracę a nie tymczasowa poprzez agencję Lespin to w Rawagu ludzi ubędzie ale taka niestety prawda jest
użytkownik
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
Jak już to lepiej cv złożyć do Fritz Hansen dużo lepsze warunki pracy niż w takim Rawagu i praca na umowę a nie przez agencje zatrudnienia pewnie firma coś kombinuje za najniższa szukają pewnie jeleni do pracy
użytkownik
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
Ja bardziej polecam firmę z renoma Fritz Hansen praca jedno z mianowany, pełna kultura i bardzo dobra atmosfera, stabilne zatrudnienie itp do tego szanują pracowników nie to co Rawag nie polecam Rawag kiepska atmosfera na magazynie
użytkownik
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
Mam pytanie czy warto tam składać cv na magazyn? Bo słyszałem że zatrudniają nie przez Rawag a przez Lespin czyli praca tymczasowa z kiepskim zarobkami i że fatalna atmosfera panuje na magazynie jak ktoś coś wie to nach napisze
użytkownik
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
Ci u gory nalapili ludzi i mysla ze blyszcza , zero szkolen dla nowych ,nic ku lepszemu liczy sie tylko sprzedaz , firma zaczyna schodzic na psy , masa biurowych spracerowiczow nie wiadomo po co i na co , nikt nic nie ulepsza dla produkcji , typowy kulany piekarz co siedzi w narzedziowni i kawe pije tylko , koles z astonu slazak ktory tylko patrzy gdzie kogos podp... a sam nic nie potrafi , robi sie debilizm wszystko na wariackich papierach , rekalamacja goni rekalamacje firma w pewnym momencie nie wytrzyma i pojdzie na dno . Kiedys mowili ze u Piepr... w rawiczu jest oboz i z daleka , Rawag przechodzi ostatnio samego siebie w kazdej sytuacji absurdow ...
użytkownik
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
Zero szacunku dla pracownika, klubie między pracownikami na m.... atmosfera do bani trzeba szukać innej pracy a ofert na rynku jest wiele oczywiście nie w Rawiczu bo to miasto od 10 lat cofa się w rozwoju a firmy pokroju Rawag to chyba jeszcze myślą że jest komuna
użytkownik
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
Ja również nie polecam na rozmowie mówią że po okresie próbnym 3 mies. przez agencje pracy lespino zatrudnia przez Rawag co jest kompletna bzdurą i nieprawdą do tego sprawa premii która jest gwarantowana na umowie a w
rzeczywistości jej nie ma.
użytkownik
02.04.2018 (10 miesięcy temu)
02.04.2018 (10 miesięcy temu)
Dziwne podejście tej firmy. Dają ogłoszenie w necie że zatrudnią na stanowisku............ jako Rawag a podczas rozmowy okazuje się że zatrudniają przez agencje pracy tymczasowej Lespin. Ogólnie nie polecam lepiej poszukać lepszej pracy na normalną umowę warunki zatrudnienia takie sobie nie polecam
użytkownik
02.04.2018 (10 miesięcy temu)
02.04.2018 (10 miesięcy temu)
w Fritz Hansen praca od 7-15.15 dwie przerwy 10 i 20 min obiadowa, obiad można kupić za 3 zł resztę dopłaca pracodawca, umowa o pracę próbna na początek 3-mies, o wiele lepiej niż w Rawag bez porównania to inny świat Rawag jest chyba w czasach jeszcze komuny?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Rawag"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin