test
Znaleziono 166 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Remak"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31 sty (18 dni temu)
31 sty (18 dni temu)
Witam firma w której jest wieczny bałagan i burdel. Wynajmują miesZkanie pracownikom i nie płacą na czas opłat pomimo warunków umowy
Gdy dzwonisz do nich nikt nic nie wie
Nieogarnieta firma
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Po prostu profesjonalista. Najlepszy operator drona jakiego znam.
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Czy studio potrzebuje może kogoś do pracy? Podpowiedzcie coś więcej.
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Profesjonalna usługa wideofilmowania naszego ślubu i wesela, kameryścia naprawdę godni polecenia!
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
A tak w ogóle, to czy tegoroczna edycja "oscarowej roli" pt. "jestem ciężko chora, umieram, odchodzę... chyba, że zwolni pan dyrektor Panią/Pana X, to może odżyję" została już we wrocławskim teatrze przy Norwida odegrana? Czy może dopiero Remake jest przygotowywany i papiery szykowane? A co się stało z tymi, którzy na ten cyrk się już nabrali i się litowali??? Ciekawe. Bardzo ciekawe...
użytkownik
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
Polecam z czystym sumieniem, zostałam dosłownie wbita w fotel jak zobaczyłam nagranie z wesela.
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Witam, niestety też jestem w gronie tych, co się dali nabrać. Chciałabym dołączyć do pozwu. Moje buty dla córki też miały być na 5 pażdziernika.
Remak@poczta.onet.pl
Co należy zabrać zgłaszając sprawę na policję?
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
True! To fachowcy
użytkownik
25.08.2018 (5 miesięcy temu)
25.08.2018 (5 miesięcy temu)
Niestety Ren znowu bedzie sprzedawany nie pomogło dofinansowanie ponad 100 milionów złotych które wpompował właściciel po wspaniałych wyczynach Remak a tym bardziej teraz gdy sami nieudaczni bogowie mrozonek chca tym naszym gigantem zarządzać
użytkownik
22.08.2018 (5 miesięcy temu)
22.08.2018 (5 miesięcy temu)
Bardzo profesjonalna obsługa ze stuprocentowym zaangażowaniem do pracy. Film i zdjęcia piękne
użytkownik
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
Większych głupot nie można wypisać
Robię troche lat w Nafto jeszcz za Naftobudowy Ten pan nigdy nie był jakiś wybitny mierny monter i mierny majster
Co do boras żadnego pogłębiania się nie ma Z samym Jarkiem rozmawiałem i chwali chłopaków z byłego Remaku starają się A i dobrze się z nimi pracuje A dyrekcja poprostu musi miec na budowie swoje uszy o oczy
Wypisujesz głupoty chłopie
użytkownik
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
Wybacz.nie zgadzam się.Jarek to gość od sytuacji trudnych i beznadziejnych.skoro dyrektorzy go przysłali na boras. To coś złego się dzieje lub można coś lepiej zrobić.zakładam że tam jesteś i sam wiesz że różowo nie jest.dudowa wcale się nie dociera.tylko pogłębia się niechęć między Remakiem a nafto.a przecież robimy w jednej firmie i powinniśmy być zespołem drogi kolego.tą firmą nie jest Remak.Jarek ma arcy trudne zadanie.zcalić to wszystko by był jeden zespół.
użytkownik
18.06.2018 (8 miesięcy temu)
18.06.2018 (8 miesięcy temu)
Remake-Studio to stosunkowo niewielka firma, w której pracuje ekipa profesjonalistów, którzy są naprawdę świetni w tym co robią. To nie zakład pracy ;)
użytkownik
27.05.2018 (8 miesięcy temu)
27.05.2018 (8 miesięcy temu)
W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w Remak S.A.?
użytkownik
30.04.2018 (9 miesięcy temu)
30.04.2018 (9 miesięcy temu)
A kto zna Remake Studio od strony pracownika? Czy jest godny polecenia? Kto może wypowiedzieć się w tym temacie? Czy obecnie szukają fotografa do swojej ekipy? Ktoś słyszał coś na ten temat? Niestety na stronie firmy nie widzę, aby obecnie były prowadzone rekrutacje.
użytkownik
29.04.2018 (9 miesięcy temu)
29.04.2018 (9 miesięcy temu)
To niemożliwe jest,by w ××l w,ktoś był takim analfabetą.polecam Ci,drogi ja wrócić do drugiej klasy szkoły powszechnej.ale z sensem wypowiedzi.niestety zgadzam się. Krzysiu stosuje podwójne standarty.ciekawe czy ostatnie ekscesy alkoholowe ludzi z Remaku na budowie,znalazły się w raporcie bhp-ówki do centrali.liczyła uwalić chłopaków z nafto. ..a tu zona. Najlepszy na budowie miał.uwaga...podobno. 0.6%i udawał że jest ok.i miał rosnące.byłem.widziałem
użytkownik
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
Kierownik cudek to czyma i chwali Remak a na nawto to xxxxxxx a nawto robi a Remak sie xxxxxxx i tak jest a pani bhp to masakra chyba dawno bolca w xxxxxxx nie mniala nie dorobiona i wszystkiego sie czepia i na budowie czuje sie jak kierownik chyba pomyllila kierunki z bhp na kierownika hahaha!!!#!##
użytkownik
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
Szkoda, że tak rzadko piszecie. Dla szukających pracy przydają się opinie pracowników.
użytkownik
18.04.2018 (10 miesięcy temu)
18.04.2018 (10 miesięcy temu)
Widzieliście efekty filmowania dronem? Ja widziałem i powiem Wam, że wygląda to kapitalnie.
OCzywiście najbardziej opłaca się wybrać pakiet łączony - po pierwsze jest to korzystne cenowo, a po drugie im więcej pamiątek z wesele, tym lepiej.
użytkownik
10.04.2018 (10 miesięcy temu)
10.04.2018 (10 miesięcy temu)
Jak wam się nie podoba w Remaku to wypier ...
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Remak"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin