test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Rossmann"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
to fajnie ,że trafiłaś na fajny zespół,w Nakle jest tragedia...
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Pracy ocenić nie mogę - nie zostałam przyjęta, przechodząc dzielnie przez szalony system rekrutacji pracowników.. Za pierwszym razem dostałam się do ostatniego etapu, niestety nie udało się, za drugim razem - nie udało się nawet po pierwszym. Udało się znaleźć pracę w innym miejscu. Ale do czego dążę - ta rekrutacja jest totalną bzdurą, brakiem kompetencji osób rekrutujących? Całkiem niedawno rozmawiałam z jedną z kierowniczek pewnego Rossmana, która była zszokowana, że nie udało mi się dostać. Nie to, że jestem jakoś super doświadczoną osobą - wręcz przeciwnie świeżo po studiach. Dostała się za to dziewczyna, która przysporzyła owej Pani Kierownik mnóstwo problemów, totalnie niekompetentna (nie będę wchodzić w szczegóły) Pozdrawiam rekruterów z Łodzi :)
użytkownik
7 sty (10 dni temu)
7 sty (10 dni temu)
U nas nie dawno otworzyli Rossmann i nasza kierowniczka ma prawie 50 lat więc jak najbardziej ma Pani szansę
użytkownik
6 sty (11 dni temu)
6 sty (11 dni temu)
Powiedzmy szczerze, dupowłaz pana Pawłowskiego. I stąd została regionalną.
użytkownik
3 sty (14 dni temu)
3 sty (14 dni temu)
Możesz rozwinąć wątek dodatku/premii dla sklepu wysokoobrotowego bo pracuje w takim sklepie ale owego dodatku to nie widziałam chyba na oczy
użytkownik
1 sty (16 dni temu)
1 sty (16 dni temu)
Niekoniecznie. To wszystko zalezy od tego na jakie stanowisko się zdecydują. Można aplikować na Kasjera i wtedy rzeczywiście jest tylko kasa, lub Kasjer-Sprzedawca i wtedy robisz wszystko .
użytkownik
29.12.2018 (19 dni temu)
29.12.2018 (19 dni temu)
Pracowałam w największym Rosmanie w mieście. Na każdego pracownika przypada jedna nocka w tygodniu. Chyba z tego co pamiętam jest 6 brutto z groszami więcej płatna od stawki podstawowej czyli 19,20 brutto. Grafik ustalany przez kierownika. Jak potrzebujesz jakieś wolne w trakcie miesiąca to zapisujesz prośby zwykle do 15 dnia bieżącego miesiąca. Bierze to pod uwagę ale nie jest powiedziane,że Ci je da. W tak dużym sklepie jak ja gdzie pracuje sporo osób ciężko jest to ułożyć tak żeby każdy był zadowolony. Ogólnie przygotuj się,że większość zmian będziesz miała na popołudnia
użytkownik
29.12.2018 (19 dni temu)
29.12.2018 (19 dni temu)
Osoby po 50siedza tylko i wyłącznie na kasach z tego co mi wiadomo
użytkownik
28.12.2018 (20 dni temu)
28.12.2018 (20 dni temu)
Witam,kupiłem ostatnio w ,,promocji"perfumy męskie Ferrari,czerwone...kosztują 300zł,w promocji ok.140zł.Po podpisaniu siē nimi pachną ok.5 min.masakra,podróbka bankowo, już drugi raz tak trafiłem,tylko co z tym zrobić,nigdy więcej Rossmann.
użytkownik
23.12.2018 (25 dni temu)
23.12.2018 (25 dni temu)
Wszystko zależy od osób. U mnie w rossku wpisujemy w zeszyt swoje "życzenia" i osoba układająca grafik stara się dopasować do potrzeb. Od 22 jest dodatek do stawki godzinowej, też się różni w zależności od sklepu. Nocki są na zmianę promocji i dostawy ( również zależy od sklepu raczej są to 2-3 tygodniowo, często wypada promocja z dostawą) :)
użytkownik
23.12.2018 (25 dni temu)
23.12.2018 (25 dni temu)
Miałam przyjemność pracować z tą panią . Wtedy byla kierownikiem sklepu X Przez jej stosunek do mojej osoby byłam zmuszona przenieść się do Rossmana Y. Ale jest dokładnie tak jak piszesz. Nigdy nie zrozumiem dlaczego ktoś wybrał ją na regionalna szok
użytkownik
22.12.2018 (25 dni temu)
22.12.2018 (25 dni temu)
Nie polecam pracy w firmie Rossmann. ! Byla to moja wymarzona praca ,przynajmniej tak mi się wydawało na początku. Na starcie zniechęcił mnie wyraz twarzy kierowniczki ,która popatrzyła na mnie wzrokiem jakbym coś zrobiła. Ale pomyślałam ,ze jeszcze mnie nie zna, dopiero "bada "teren. Tak mi się tylko wydawało. Im bardziej się starałam, tym bardziej się mnie czepiala. Mogłabym szczerze powiedzieć ,ze stosuje wobec mnie mobing. Ale pewnego dnia jej zachowanie przeszlo najsmielsze oczekiwania. Powiedziała,zebym zaczela uzywac antyperspirantow, bo śmierdzi ode mnie. Myślałam,ze się przeslyszalam. Nigdy zadna osoba tak mnie nie potraktowala. Malo tego doskonale wiem ze to byla klientka bo przechodząc obok niej czulam smród. . Dużo bylo podobnych sytuacji dlatego postanowilam przenieść się do innego rossmana w mieście zeby kierownikiem został ktoś inny. I tak bylo. Lecz nie pracowałam dluzo. Nie zostala mi przedluzona umowa i podejrzewam ze przez tą kierowniczke. Ogólnie dziewczyny byly po jej stronie , ja bylam w cieniu. Wielokrotnie płakałam przez nia. Dlatego mam straszny uraz do Rossmanna. Choc zawsze chciałam tu pracować. Przykre jest tez to ze nadal pozostala kkierowniczka. Gdybym wtedy cos zrobiła moze to ona by byla zwolniona i to dyscyplinarnie. Ale co sklep , to inaczej. Inne szefostwo. Ale kosmetyków żadnych nie ma. Najniższa krajowa takze nie polecam. No i te nocki męczące dość. Rotacja w Rossmanach jest przeogromna. W ciagu trzech miesięcy zaobserwowalam zmiany 5dziewczyn w tym samym sklepie. A juz jak jest asystentką albo zastępca kierownika to w piorka obrasta jakby woda sodowa do glowy uderzyla z wyższości nad kasjerkami !! Wczoraj bedac w Rossmannie kasjerka skasowala mi tusz w cenie wyzszej niz przekreslona pomarańczową cenówka. Wrocilam i poprosilam o zwrot różnicy. Pani zastepowa przyszla do kasy zeby wycofac towar i ponownie skasowac. A do kasjerki ,ktora tam byla powiedziała " mozesz sie odsunac ? I to takim chamskim glosem jakby jej korona z głowy spasc miala ze przyjdzie i wycofa towar. !oczywiście nie musze mowic ze powiedziała to przy klientach co jest chore zal mi sie dziewczyny zrobilo bo takie sytuacje sa normalne i zdarzaja sie . Bo tak samo zrobiłam ja gdy pracowałam. Szkoda slow na ta firme.
użytkownik
20.12.2018 (28 dni temu)
20.12.2018 (28 dni temu)
Mam 50 lat. Duże doświadczenie jako kierownik sklepu (spożywcze). Czy mam szanse na przyjęcie w Rossmannie skoro jestem "wiekowa"?
użytkownik
18.12.2018 (29 dni temu)
18.12.2018 (29 dni temu)
A czy nocki w Rossmannie są płatne jakoś extra? Jak często się zdarzają? Ciekawi mnie też kwestia grafiku i tego, czy jest w jakiś sposób elastyczny - czy można podać na przykład swoje dyspozycje osobie układającej grafik. Możesz powiedzieć coś na ten temat?
użytkownik
16.12.2018 (miesiąc temu)
16.12.2018 (miesiąc temu)
Ogólnie nie polecam. Może zacznę od tego, że w umówię mam napisane 3 zmiany. Czyli w rzeczywistości to wyglada tak, ze robię ciagle popołudnie i rano, o nocce można pomarzyć. Obowiązkowe soboty pracujące w okresie świątecznym, które również są żartem, bo 8 godzin pracy idzie na zeitkonto, które później i tak Ci zeruja, jeśli nie ma pracy. Atmosfera nie za miła, praca na czas. Nie wspomnę o osobach, które pracują w biurze randstadu, bo to już jest całkowita porażka. Ciężko się wyprosić o cokolwiek. Jeśli pracujesz na okresie próbnym, a przyniesiesz L4 - możesz wylecieć. Kierownicy robią problem o to, ze nie zna się języka niemieckiego, gdzie wyraźnie w ogłoszeniach o prace FIRMA NIE WYMAGA JĘZYKA NIEMIECKIEGO. Także uważam to za jeden wielki żart, wypłaty tez są komiczne, jak za harowanie po 8 godzin dziennie. Ogólnie nie polecam, żałuje, ze przyjechałam i nigdy już nie planuje powrotu.
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
W Rossmanie w Kowarach to trzeba zmienić ochroniarza, który nie potrafi rozmawiać z klientami tylko na nich krzyczy to ten starszy facet, z takim zachowaniem spotkałam się po raz pierwszy. Poczułam się bardzo nie komfortowo a Pani kasjerka w ogóle nie zareagowała na tą sytuację. Wstyd i żenada.
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
Jest to program rozwojowy na umowę o pracę, który trwa z tego co pamiętam 9 miesięcy. Po tym czasie decydują, czy zatrudniają kogoś na stałe, bo "współpracują tylko z najlepszymi"
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Pracowałem na 2 obiektach w jedynym muśiałem układać towar w Rossmannie w skawinie szczerze nie podejmujcie pracy w solidzie

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Nic
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
4000 brutto po 15 latach doświadczenia?? Chyba odpadłeś z powodu za niskiej kwoty. Tyle w Rossmannie zarabia Młodszy Analityk z półrocznym doświadczeniem.
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Wiem że, młodszy analityk zarabia 4tys. brutto.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Rossmann"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

Kielce

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

parking Okęcie

Opole

Ząbki

Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin