test
Znaleziono 45 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Rzgw szczecin"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
09.12.2018 (miesiąc temu)
09.12.2018 (miesiąc temu)
Rzgw w szczecinie jest najgorszy w całej Polsce
użytkownik
09.12.2018 (miesiąc temu)
09.12.2018 (miesiąc temu)
Rzgw w szczecinie to paranoja,ogłosili zaledwie kilka przetargów za niewielkie pieniądze ponadto dla małych przetargów rzędu kilku czy kilkunastu tysięcy złotych przyjmują oferty od wybranych wykonawców drogą mailową to już całkowity absurd i wypaczenie zasady konkurencji, no cóż dalej są równi i równiejsi zresztą mają doświadczenie w ustawianiu przetargów,przykład dał im dyrektor P. z dawnego Zachodniopomorskiego Zarządu Melioracji i Urządzeń Wodnych.
autor
28.10.2018 (2 miesiące temu)
28.10.2018 (2 miesiące temu)
ostatnio coś ucichło o tej aferze ,za kaucją wypuszczono posła G. oraz przedsiębiorcę K., teraz nic się nie dzieje ciekawe co z tego wyjdzie; na pewno ukarano Rzgw szczecin przydzielając bardzo mało pieniędzy na roboty konserwacyjne.
użytkownik
13.10.2018 (3 miesiące temu)
13.10.2018 (3 miesiące temu)
całe wody polskie należy zlikwidować bo to twór,który nie spełnia swoich podstawowych obowiązków, w 2019 roku będzie miał około 500 milionów deficytu, niestety dręczą tylko swoich szeregowych pracowników jak i rolników nie wykonując konserwacji cieków,a prym w tym wiedzie Rzgw szczecin.
użytkownik
08.10.2018 (3 miesiące temu)
08.10.2018 (3 miesiące temu)
słuchajcie .... odlot w Rzgw szczecin, wchodzę dzisiaj za panią xxxxxxx do pracy, a ona gada do siebie - no, xxxxxxx powalę go ... dobra jestem co .... kurcze coraz to lepsze modele zatrudnia nasz dyrektor .... co tu może być jeszcze ....
użytkownik
30.09.2018 (3 miesiące temu)
30.09.2018 (3 miesiące temu)
Witam ja nie pisałem o szczecinie ale o Białymstoku, że zastępca Dyrektora został człowiek z Psl-u i zasłynął, że kupił w Rzgw w Warszawie , Rębak, gdzie z tego powodu został wyśmiany a dostał ksywę Rębak :) Absurd, partyjny PSL-wowiec, który kleił się do wszystkich ugrupować. a na dodatek, brak wiedzy z zakresu gospodarki wodnej , etc. Skok na kasę
użytkownik
29.09.2018 (3 miesiące temu)
29.09.2018 (3 miesiące temu)
Projektant z Zielonej Góry powiedział że układy w Zarządach Melioracji. A w byłych Rzgw ich nie było ?! Osobiście znam ludzi z tych jednostek, którzy niemal z dnia na dzień tracili pracę bo nie pasowali nowemu rozdaniu dyrektorskiemu ( pomimo iż byli specjalistami w tym co roblili ). I to niezależnie od opcji politycznej dochodzącej do władzy. Układy były i są wszędzie. Ważne jest to by nie wpływały na to czym zajmują sie dane jednostki. U nas w naszym ZMiUW dyrektorzy a i owszem zmieniali się, ale już piętro niżej w hierarchii kierownicy ( szczególnie pionów technicznych ) i ich ludzie latami pracowali, bo ktoś niezależnie od wiatrów politycznych musiał robić czarną ( by nie powiedzieć jak na meliorantów przystało - "mokrą" ) robotę. Ktoś kto ma doświadczenie i wiedzę. I było tą pracę widać. Remonty i utrzymanie większych rzek i ich wałów z budowlami ( a tych szczególnie ), czy małych "ciórków" było robione regularnie, czasami w ramach utrzymania nawet porywano się z sukcesem na małe lokalne inwestycje ( pilotowane i pilnowane przez ludzi z działów utrzymania a nie z pionów inwestycyjnych ). Duże zadania inwestycyjne szły również ( choć tu decyzje szczególnie o finansowej stronie zapadały w Warszawie ) pilotowane przez wydzielone do tego działy. Efekty było widać na pierwszy rzut oka. I nawet w tak "docenianym" przez Ciebie szczecinie zapewne przed reformą więcej robiono w zakresie podległym marszałkowi województwa niż teraz za rządowych Wód Polskich. Tak więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo na na szczecinie zarzady melioracji sie nie kończyły, a jeśli wiesz o innych przekrętach gdzie indziej, to zamiast produkować się na tym forum zbierz się na odrobinę odwagi obywatelskiej i powiadom odpowiednie służby. Prawda jest taka że Wodach Polskich władza jest z nadania PiS-owskiego. A jak te Wody Polskie funkcjonują widać gołym okiem po terenie, i po tym co mówią ludzie z zewnątrz, którzy mają porównanie do tego jak byli obsługiwani przez ZMiUW a jaką katorgę przechodzą teraz po reformie Prawa wodnego i ustroju gospodarki wodnej. Reformie zrobionej przez ludzi, którzy jedynie w niewielkim stopniu i w teorii wiedzieli jak funkcjonowały jednostki samorządowe, czym sie zajmowały i co robiły, czego efekt widać dziś jak na dłoni - zarośnięte rzeki zagrażające wielu tysiącom hektarów użytków rolnych, zarośniete wały przeciwpowodziowe ( pierwsze koszenie wałów we wrześniu to absurd ), brak utrzymania budowli i obiektów hydrotechnicznych, a przede wszystkim zaprzepaszczenie wielu lat pracy bardzo wielu ludzi z dawnych zmiuw, z których coraz więcej zostawia ten ... odchodząc z Wód Polskich. A Ty zapewnie dalej bedziesz pisać o szczecinie i układach.
użytkownik
29.09.2018 (3 miesiące temu)
29.09.2018 (3 miesiące temu)
układy w Zarządach Melioracji. A w byłych Rzgw ich nie było ?! Osobiście znam ludzi z tych jednostek, którzy niemal z dnia na dzień tracili pracę bo nie pasowali nowemu rozdaniu dyrektorskiemu ( pomimo iż byli specjalistami w tym co roblili ). I to niezależnie od opcji politycznej dochodzącej do władzy. Układy były i są wszędzie. Ważne jest to by nie wpływały na to czym zajmują sie dane jednostki. U nas w naszym ZMiUW dyrektorzy a i owszem zmieniali się, ale już piętro niżej w hierarchii kierownicy ( szczególnie pionów technicznych ) i ich ludzie latami pracowali, bo ktoś niezależnie od wiatrów politycznych musiał robić czarną ( by nie powiedzieć jak na meliorantów przystało - "mokrą" ) robotę. Ktoś kto ma doświadczenie i wiedzę. I było tą pracę widać. Remonty i utrzymanie większych rzek i ich wałów z budowlami ( a tych szczególnie ), czy małych "ciórków" było robione regularnie, czasami w ramach utrzymania nawet porywano się z sukcesem na małe lokalne inwestycje ( pilotowane i pilnowane przez ludzi z działów utrzymania a nie z pionów inwestycyjnych ). Duże zadania inwestycyjne szły również ( choć tu decyzje szczególnie o finansowej stronie zapadały w Warszawie ) pilotowane przez wydzielone do tego działy. Efekty było widać na pierwszy rzut oka. I nawet w tak "docenianym" przez Ciebie szczecinie zapewne przed reformą więcej robiono w zakresie podległym marszałkowi województwa niż teraz za rządowych Wód Polskich. Tak więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo na na szczecinie zarzady melioracji sie nie kończyły, a jeśli wiesz o innych przekrętach gdzie indziej, to zamiast produkować się na tym forum zbierz się na odrobinę odwagi obywatelskiej i powiadom odpowiednie służby. Prawda jest taka że Wodach Polskich władza jest z nadania PiS-owskiego. A jak te Wody Polskie funkcjonują widać gołym okiem po terenie, i po tym co mówią ludzie z zewnątrz, którzy mają porównanie do tego jak byli obsługiwani przez ZMiUW a jaką katorgę przechodzą teraz po reformie Prawa wodnego i ustroju gospodarki wodnej. Reformie zrobionej przez ludzi, którzy jedynie w niewielkim stopniu i w teorii wiedzieli jak funkcjonowały jednostki samorządowe, czym sie zajmowały i co robiły, czego efekt widać dziś jak na dłoni - zarośnięte rzeki zagrażające wielu tysiącom hektarów użytków rolnych, zarośniete wały przeciwpowodziowe ( pierwsze koszenie wałów we wrześniu to absurd ), brak utrzymania budowli i obiektów hydrotechnicznych, a przede wszystkim zaprzepaszczenie wielu lat pracy bardzo wielu ludzi z dawnych zmiuw, z których coraz więcej zostawia ten ... odchodząc z Wód Polskich. A Ty zapewnie dalej bedziesz pisać o szczecinie i układach.
użytkownik
28.09.2018 (3 miesiące temu)
28.09.2018 (3 miesiące temu)
masz rację zero przetargów w Rzgw szczecin, niektórzy próbują się ratować biorąc udział w przetargach na roboty melioracyjne w nadleśnictwach,lecz tam ceny są śmieszne bo około jednej trzeciej ceny zamawiającego takie oferty powinny być odrzucone ze względu na rażąco niską cenę,lecz nadleśnictwa je przyjmują, jako przykład podam nadleśnictwo Resko gdzie najtańsza oferta na odtworzenie rowów przydrożnych wraz z wyprofilowaniem skarp,rozplantowaniem urobku,wykoszeniem skarp,wycięciem krzaków wyniosła 3,60 zł. za 1mb. rowu.
użytkownik
27.09.2018 (3 miesiące temu)
27.09.2018 (3 miesiące temu)
szanowny panie fistaszku widać,że twoja wiedza odnośnie znajomości zasad działania wód polskich jest bardzo ograniczona tak jak twoja opinia dotycząca wykonawcy,wiadomo że zupełnie nie masz racji i porównywanie wykonawców do rowerzysty świadczy o twojej inteligencji,a raczej jej braku widać,że nie masz żadnego doświadczenia w wykonawstwie robót melioracyjnych, bo gdybyś taką wiedzę miał to nie pisałbyś takich bzdur,że wykonawca dojeżdża do pracy rowerem i ma jedną łopatę i jest oczywiste,że aby pracować trzeba mieć zlecenie,a zleceń nie ma i nie będzie bo nie ma pieniędzy i koło się zamyka tak przynajmniej jest w Rzgw szczecin.
użytkownik
15.09.2018 (4 miesiące temu)
15.09.2018 (4 miesiące temu)
związki zawodowe Rzgw szczecin do działania, podejmujemy protest !!!!!!
ujawniamy się i tyle!!!
użytkownik
15.09.2018 (4 miesiące temu)
15.09.2018 (4 miesiące temu)
A kontrola w Rzgw szczecin to też ściema. Zamiatają wszystko pod dywan, bo p. dyrektorowi PIETRASOWI, by się dostało!!!! CO ZROBIŁ PRZEZ 8 MIESIĘCY - NIC!!!! Nieudacznik, ściemiacz!!!!
użytkownik
11.09.2018 (4 miesiące temu)
11.09.2018 (4 miesiące temu)
szczecin. Pływałem statkami roboczymi oraz lodołamaczami (najnowsze w Polsce )w dawnym NW teraz OH kasa zawsze była mała, ale atmosfera w całym Rzgw ok, po reformie wszystko się wykopyrtnęło, byłem przewodniczącym zw. zaw. i sip w firmie. Uczestniczyłem w wielu spotkaniach, wysłałem wiele pism, którymi nic nie wskórałem. Dotyczyły wynagrodzeń pracowników, zatrudniania nowych specjalistów, zapewnienia podstawowych materiałów eksploatacyjnych do odpowiedniego zapewnienia ochrony p-pow, nie wspominając o tak przyziemnych rzeczach jak woda mineralna, ubrania robocze (a raczej ich brak), a także zatrudniania niekompetentnych ludzi. Jest permanentny brak kasy na np. bieżące wymiany olejów i filtrów na statkach oraz na jakiekolwiek naprawy na lodołamaczach. Teraz na jesień planowaliśmy akcję strajkową, a dodam, że akcja protestacyjna trwa w Rzgw szczecin od pięciu lat. Los chciał inaczej. Zobaczyłem, że walę głową w ścianę i wiedziałem, że nic nie wskóram Po piętnastu latach (w lipcu) odszedłem do prywatnej firmy, gdzie zarabiam ponad dwa razy więcej. Pensja w Rzgw 2300 od kwietnia do listopada, 2800 od grudnia do marca. Po tylu latach rozstałem się z żalem, z chęcią tam wrócę jeżeli dostanę normalną pensję, a na koniec dodam, że gruszka wypłacona we wrześniu
użytkownik
11.09.2018 (4 miesiące temu)
11.09.2018 (4 miesiące temu)
Teren Drawska podlega pod zgłoszenia do RDOŚ w szczecinie (art. 118). RDOŚ a nie Rzgw!
użytkownik
11.09.2018 (4 miesiące temu)
11.09.2018 (4 miesiące temu)
nic nie pisałem o szczecinie tylko o Drawsku Pomorskim,które podlega pod Rzgw w Bydgoszczy.
użytkownik
09.09.2018 (4 miesiące temu)
09.09.2018 (4 miesiące temu)
w Rzgw szczecin dużo ludzi (już 5) ucieka na zwolnienia od psychiatrów
trzeba zaangażować związki zawodowe, bo źle się dzieje
APEL!!!!! Nasz gabinet cienia - niech zacznie prężnie działać . dla nie wtajemniczonych alternatywne zarządzanie działa w Rzgw szczecin.
użytkownik
08.09.2018 (4 miesiące temu)
08.09.2018 (4 miesiące temu)
Paty i kto będzie pracował w Rzgw szczecin ...
ŻOŁNIERZE DOBREJ ZMIANY?? ŻANDARMY??? WP - WIERNI PiS
użytkownik
08.09.2018 (4 miesiące temu)
08.09.2018 (4 miesiące temu)
potrzebne jest nam w Rzgw szczecin spotkanie integracyjne ....
pani B.....a przekona się do nas ... jesteśmy git dziewczyny
użytkownik
07.09.2018 (4 miesiące temu)
07.09.2018 (4 miesiące temu)
Rzgw szczecin, z Nowogrodzkiej dostał żołnierzy od Pana Prezesa Jarosława ......, musi wiedzieć co się dzieje PAN PREZES
UCHO PREZESA jest czujne ... Żandarmi Pana Jarosława muszą być - Pan Tomasz ..., Pan Piotr .... i inni. Należą do partii i muszą jej służyć!!!! nie powinno was dziwić.
użytkownik
07.09.2018 (4 miesiące temu)
07.09.2018 (4 miesiące temu)
szkoda słów, żołnierze dobrej zmiany działają w Rzgw szczecin
żandarmi PiS z dyrektorem pietrasem i innymi są czujni, UWAŻAJCIE ŻOŁNIERZY WIERNYCH NOWOGRODZKIEJ PRZYBYWA
inwestycje - ściema dobrej zmiany
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Rzgw szczecin"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

Kielce

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

parking Okęcie

Opole

Ząbki

Poznań

its Rzeszów

Proszowice

Krapkowice

Wrocław

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin