test
Znaleziono 88 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Sherlock"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Sherlock Holmes - TO TY NIE JESTEŚ
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Się kolego mylisz, ciekawe skąd to info Sherlocku Holmsie pozal się Boże. Nie masz życia i jakiegoś hobby tylko trollowanie w necie ? Przeniosłeś się do innej firmy to super ! Więc po co zajmujesz się sprawami Reoil ? Wetknij nos w sprawy nowej firmy i znajdź jakieś zajęcie bo ta nienawiść Cię zniszczy a jad spali od środka ????????????????
użytkownik
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
O, powiało grozą, chyba naoglądałaś się za dużu thrillerów ;)
Sherlock Holmes
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Czytam i czytam..ludzie piszą swoje historie..co ich boli itp..a taki osobnik czy osobniczka floo...to moim zdaniem ktoś pomarańczowy na bank, bądź wyżej..nie trzeba być Sherlockiem...same gadki motywujące, krytyka osób, które mają coś do powiedzenia..osobnik floo wszystko przybija do gruntu, neguje, krytykuje, określa ludzi : gorsząco: polaczkami. Co o tym sądzić? Ano nic..floo, ogarnij sie, głosem firmy jesteś? Nie tobie ocena, tego co pracownicy mają do powiedzenia..to jest forum, a ty, tych którzy mają cos do powiedzenia traktujesz chamsko. Hmm..wlasnie ty jesteś tym tzw. Polaczkiem, z.e.s.r.a.n.y.m ze ktos cos ma do powiedzenia. xxxxxxx boli? Powinno gamoniu. Forum to miejsce dla ludzi, którzy chcą sie wypowiedzieć, natomiast ty wszystko do jedneNajlepszy Fachowieca wkładasz. Ogarnij sie. Ktoś narzeka, ktoś chwali..uszanuj to. Potrafisz??
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Ściemnianie z nieznaną stawką - dobry bajer.
Sherlocku Holmesie, gość który ze mną rozmawiał podał mi tylko stawkę na chwilę obecną. Zapytałem go o zarobki już po zaliczonych egzaminach - facet nie potrafił mi tego powiedzieć. Nie chce mi się dokładnie tłumaczyć przebiegu z rozmowy kwalifikacyjnej, wszak ja mam taki punkt widzenia, a ty masz swój punkt widzenia, no i na tym się skończy rozmowa.
użytkownik
17.11.2018 (3 miesiące temu)
17.11.2018 (3 miesiące temu)
Nie jesteśmy kumplami ale ...kto wie kto przyniesie przyszłość.;]ale raczej nie ma czegoś takiego mężczyzna i kobieta kumple (no chyba że w twoim universum:))
a siedzieć koło siebie to można na galerze i wiosłować.
Do analizy twojego zdania zaprosiłem samego Sherlocka Holmes-a.Ostatnie słowo jakie powiedział to "galera" i rzucił się ze skały.A Moriarty razem z nim;]True story bracie..
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Napisałeś "kończę" a to czasownik niedokonany Sherlocku także to Ty nie umiesz pisać a moje oczy i mózg mają się świetnie. Śmigaj na kopalnie tam potrzeba ciemnej masy i wylewaj swoje żale gdzie indziej bo Twoje niespełnione ambicje nas nie interesują i ćwierćinteligenty takie jak Ty zawsze będą robić za najniższą a potem placz. Teraz już wiesz za co mam żółtą koszulkę?
użytkownik
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
@Sherlock Holmes, Dobrze, że pokusiłeś się o tych parę słów wyjaśnienia. A zatem nie masz już nic do czynienia z tym pracodawcą w sposób bezpośredni?

Od pewnego czasu nieco przycichliście - z czego to wynika? Może ktoś z Was posiada jednak jakieś aktualne nowiny o Interbiuro? Musicie pamiętać, że swoimi postami (o ile są merytoryczne) pomagacie tym, którzy zastanawiają się czy tam aplikować.
użytkownik
24.09.2018 (4 miesiące temu)
24.09.2018 (4 miesiące temu)
@Sherlock Holmes Nie jestem w żaden sposób powiązana z firmą Interbiuro. Pełnię tu rolę moderatora forum, więc moim zadaniem jest pomoc jego użytkownikom w zdobyciu wiedzy na temat pracodawcy. Trzeba poznać rozmaite opinie - stąd dociekliwość moich pytań. Pracujesz w tej firmie?
@Aa A z czego, Twoim zdaniem, może wynikać tak duża rotacja pracowników w tej firmie?
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
''Malo ktora firma zdobywa sie na krytycyzm I chec poznania opini pracownikow w formie anonimowej, pytajac przy okazji co mozna zmienic.'' - Niestety, nie widzę w Twojej wypowiedzi słów 'wobec siebie'.
''Generalnie jest tu mieszanka ludzi z Polski ale tez I Europy. Drugie zdanie: '' Masz ochotę jechać do Europy - śmiało''
-Uczono mnie, że Polska jest w Europie, więc jak możesz pisać, że są ludzie z Polski i Europy? Zastanawiam się kto zaserwował Ci nową wiedzę o podziale świata. W drugim poscie potwierdziłeś swoje słowa. Odpowiem Ci: Nie muszę jechać do Europy, bo będąc w Polsce już w niej już jestem :)
-dobre zarobki. Chyba kwoty, a nie liczby :) To podaj widełki. Jakie konkretne standardowe zawody?
-''Skoro nie musiałem się pod nią podpisywać to pewnie była'' - Na tym bazujesz swoją pewność, że ankieta była anonimowa?
-Bierzesz tylko pod uwagę scenariusz, że pracownik może się nie sprawdzić?
-nie jestem Sherlockiem, można przejść się przez lotnicze podwórko i wiedzieć kto był/jest jakim specjalistą, z jak wielką wiedzą, umiejętnościami, doświadczeniem and the like. Zresztą, nie trzeba. Swoimi wypowiedziami wszystkim to pokazałeś.
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
- Masz ochotę jechać do Europy - śmiało, po co w ogóle zaprzątasz sobie głowę Xeosem;
- krytycyzm wobec siebie a samokrytycyzm to to samo Sherlocku;
- nie mam podstaw żeby twierdzić, iż ankieta nie była anonimowa. Skoro nie musiałem się pod nią podpisywać to pewnie była;
- dobre zarobki: nie bede podawac liczb bo jest to zroznicowane. Napewno nikt nie zarabia 2000 na reke. Praca wymaga myślenia, znajomości języka, umiejętności manualnych i chęci nauki, więc jest też lepiej płatna niż standardowe zawody
- jeśli sie boisz pójść do innej firmy, ze względu na to, że może nie wyjść i po 3 miesiącach wylot - to gratuluje Twojemu pracodawcy. Ma człowieka na stałe ;)
użytkownik
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
15.09.2018 (5 miesięcy temu)
Niezły z ciebie Sherlock. Do wywiadu lepiej idz.
użytkownik
01.09.2018 (5 miesięcy temu)
01.09.2018 (5 miesięcy temu)
A moze właśnie dotyczy ? Nie wpadłeś na to Sherlocku ze moze to pisać obecny pracownik którego wkurzają pewne sprawy a kieruje to tak by podejrzenie spadło na byłych serwisantów ?Byli to raczej maja gdzieś co się u nas dzieje albo trafia lepiej albo gorzej ,akurat sporo spraw jest „świeżych „ wiec trudno by mieli o nich wiedzę ,paragrafy to by mogły lecieć jak by pomawiali ludzi a tu niby maja rozmowy ,filmy itd wiec się obronią ,a przełożony jak o tym wiedział i nie działał to tez ma kłopoty i tak dalej. Powinno się usprawnić system logowań ,nabić na ED ,systemu premiowania,by to było dla obu stron czytelne ,nie łatwiej poprostu usiąść i pogadać z ludźmi na osobności ?wiadomo ze jak stoją przełożeni to pracownik nic nie powie prezesowi i będzie dalej trwał bałagan ,akurat w jednym przypadku mam typ byłego pracownika który zachorował nagle ale są i tu aktywni trolle co siedzą w toalecie i piszą posty na bieżące tematy ,tak jak to ze F był w Poznaniu ,tego nikt nie wie poza pracownikami ,proponuje się podpisywać bo nawet obrońcy są anonimowi i tylko Adi,Krzysiek i MW mieli na tyle odwagi a reszta anonimowa ,pozdrawiam
użytkownik
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
Sherlocki? Dlaczego kłamiesz, ja tu zostałem i pracuje. Po co robIsz bydło nam, tym którzy tu pracują dzięki Impact Job? Ja podpisałem umowę i nie żałuje, o co kompan?
użytkownik
10.08.2018 (6 miesięcy temu)
10.08.2018 (6 miesięcy temu)
@Sherlock hidden client, dziękuję za Twoją rozbudowaną opinię dotyczącą pracy w Arhelan! Co masz na myśli pisząc, że urlop jest zaplanowany przez kogoś innego jak pracownik? Czy macie jakiś wpływa i podajecie na przykład dni, kiedy chcielibyście mieć wolne? Proszę Cię o doprecyzowanie tej kwestii.
@Witold, nie bardzo rozumiem cel Twojego komentarza oraz to, z jakiej perspektywy piszesz. Pracujesz w Arhelan w Bielsku Podlaskim?
użytkownik
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
zapomniałeś, że obligacje mogłeś kupić ostatnio poniżej nominału i wtedy pojawia się zysk, a jak czekasz do końca to ile dostaniesz? odpowiedź: wlaśnie cenę NOMINALNĄ, jak szukasz maksymalnego zysku to raczej nie inwestujesz w obligacje...

ccc, Sherlocku, to wynikało z mojej wypowiedzi (a analitykiem nie jestem) i zaskoczę Cię drugi raz - to nic nadzwyczajnego w prowadzeniu firmy, jakby połowę aktywów mieli w gotówce to byliby bankiem, i to państwowym, bo nikt inny nie chce trzymać gotówki ;)
użytkownik
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
10.07.2018 (7 miesięcy temu)
Łucja nie trzeba być Sherlockiem żeby się zorientować w czym jest problem.Jeśli nie wiadomo o co chodzi. To wiadomo o co chodzi ;-) z tego co słyszałam to kolejny wieloletni pracownik się zwolnił. A wiel jeszcze jeszcze o kolejnych, którzy szukają pracy. Już niedługo nie będzie miał kto tam pracować.
użytkownik
24.05.2018 (8 miesięcy temu)
24.05.2018 (8 miesięcy temu)
A gdzie brak logiki, który mi zarzucasz, "Sherlocku"?
użytkownik
15.05.2018 (9 miesięcy temu)
15.05.2018 (9 miesięcy temu)
No niestety Sherlocku zaliczyłeś pudło.Akurat nie mam na imię Robert. Ani na pierwsze ani na drugie ani na trzecie. Zapewne Baśka nawet mnie nie kojarzy ale akurat znam doskonale temat gdzie dotychczas pracował. A to że jesteś ziutkiem z bólem doopy po raz kolejny elegancko to prezentujesz.
użytkownik
19.04.2018 (10 miesięcy temu)
19.04.2018 (10 miesięcy temu)
Sherlocku,można wiedzieć.U nas na zmianie B same the beściary i the beściaki począwszy od naszej kierowniczki,naszych liderek a skończywszy na wszystkich operatorkach i operatorach.
Plejada gwiazd.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Sherlock"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin