test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Sloneczna"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
monter,pakowacz /oferta pracy dla osób niepełnosprawnych 2x3 SPÓŁKA AKCYJNA 2014-06-05 Żródło: konektia.pl Krzęcin (zachodniopomorskie) Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/0783 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Choszcznie Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-06-05 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-06-04 Oferta ważna do: 2014-07-31     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: 2x3 SPÓŁKA AKCYJNA Adres: Słoneczna 373-231 Krzęcin , Polska Nr telefonu: 95-765-3848 Branża: Produkcja pozostałych gotowych wyrob&oacut
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Prawda jest taka że kierownik magazynu Galicji na którego wszyscy narzekają nie ma nic do gadania. On tylko wykonuje polecenia 6 osób nad nim, które czasem mają odmienne zdanie w tym samym temacie. A na stan jaki macie na magazynie, system wypłat itd w dużej mierze zapracowaliście sobie sami. Po wprowadzeniu tzw. "nadgodzin" (akordu) zrobił się wyścig szczurów ku uciesze szefostwa gdzie rekordziści potrafili nieraz w 8 godzin pracy wyrobić prawie podwójną normę. I to była tylko kwestia czasu aż norma zostanie podniesiona a później płacz i zgrzytanie zębami. Wcześniej upierano się że więcej pozycji zrobić się nie da a tu nagle takie wyniki, "da się, da". Ktoś tam pisał że kierownik uwala z wypłaty, kiedyś to tak ale teraz do wszystkich błędów wgląd ma "ciocia" i to ona wszystkim kręci z Pania xxxxxxx . i Panem xxxxxxx . A i jeszcze do Pana (zapewne PH) który pisał o pomyleniu garnka z miska i ponoszeniu konsekwencji; a jeśli PH popełni błąd to gdzie są te konsekwencje ... błędu musi odkręcać magazyn lub fakturowanie ewentualnie dział handlowy a konsekwencji żadnych ani słowa dzięki za naprawienie błędu PH. To trzeba przyznać że praca na tym stanowisku w Galicji jest dobra, premie, nagrody, samochód służbowy itp itd. PH na Galicji traktowani są jak "święte krowy", no bo to oni odwalają najcięższą prace na tej firmie, zbierają zamówienia na towar który sam się sprzedaje, a nie raz to nawet na sklepie ich nie ma bo dostają zamówienia na pocztę i to nie raz im nawet ciężką przepisać na Palma.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
nie polecam, kasa marna, duzo krzyku, lamanie praw w umowie
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
zabobon i ruska nowobogackość, do zus za pracownika idzie jak za 1/4 etatu. Wyplata na konto tez za 1/4 lub mniej a reszta pod stołem. Zero szacunku dla pracownika- szefostwo to ludzie, którym uczciowość to obce słowo.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
potwierdzam. szefostwo to zabobbonni ludzie, oskubią czlowieka ze wszystkiego, kasa zerowa i nie płaca wszystkiego do zus
użytkownik
5 sty (16 dni temu)
5 sty (16 dni temu)
Drodzy użytkownicy przypominam, iż wątek tego tematu dotyczy opinii o pracy w firmie Hyla Poland, a nie o pracy w firmie McDonald’s, dlatego, proszę, aby wypowiadać się na temat firmy, której dotyczy dany wątek. Wiecie może, czy firma obecnie normalnie funkcjonuje? W internecie nie można znaleźć żadnych informacji na ten temat.
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
A nie?? Za kogo się uważasz?
Mc przynajmniej nie oszukuje ludzi i placi podatki.
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
INFORMUJĘ IŻ WPISY ZAMIESZCZONE NA TEJ STRONIE DOTYCZĄCE AUT i wynagrodzeń za pracę / nie są zamieszczane przez moich pracowników tylko przez fikcyjne osoby , które działają na niekorzyść firmy/NARUSZAJĄ MOJE DOBRA OSOBISTE , naruszają DOBRY WIZERUNEK FIRMY I
UTRUDNIAJĄ PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ
SPRAWA ZOSTAŁA W DNIU DZISIEJSZYM ZGŁOSZONA DO PROKURATURY rejonowej w KATOWICACH W CELU UJAWNIENIA I POCIĄGNIĘCIA DO ODPOWIEDZIALNOŚCI te osoby . Mam nadzieję , że powstrzyma to innych żartownisiów od zamieszczania takich wpisów
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
wysokie zadzwoń do szefa jest w ogłoszeniu na olx
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
jakie stawki na cukiernika ? bo nie mogę się dodzwonić
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
Nikogo nie powinno interesować jakie auto ma szef jak chcesz pracować to pracuj a jak nie to nie , a nie celowo jakieś brednie wypisywać żeby komuś zaszkodzić tego nie rozumiem . Mam nadzieję że szybko znajdą tych ludzi bo nie cierpię takich bydlaków co na krzywdzie innych mają satysfakcje. Popieram Pana też bym tak zrobiła .
proszę O INFORMACJE CZY OFERTA PRACY NA EKSPEDIENTKĘ NA GWARECKĄ DALEJ AKTUALNA bo bym była zainteresowana, A nie mogę rano nikogo zastać z szefostwa
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
ROMAN żaden też tu nie robi - a jak według niego robi to nie wie ile szef mu płaci nie kompromituj się chłopie
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
Dziękuję za odpowiedź o firmie rzeczywiście dobre zarobki robie tam już 2 msc i jak bym chciał słuchać tych głupich opinii co tu wypisują to bym nie miał teraz roboty szczególnie te o samochodach
RAFAŁ żaden tu nie pracuje i nic mi nie wiadomo żeby auto szefowi tankował. chyba PO TO SIĘ FIRME OTWIERA ŻEBY ZARABIAĆ
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
gratuluję życzliwych sąsiadów albo " rodzinki" co ino czeka jak tu komu dosrać bo mu się lepij powodzi normalka znam z autopsji
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
nie wiem czy to osoba, która wypisuje te głupoty o autach zdaje sobie sprawę że za to jest prokutor nie dość że nieprawda to jest to portal dla pracowników o pracodawcy a nie co szef ma na chacie, albo w garażu , ja na jego miejscu już bym dawno dał to na policję albo do prokuratury żeby takie typy nie miały życia i nie oczerniały wszystkich publicznie. Gadał wczoraj na piekarni że tak zrobi i dobrze ja bym sobie też nie pozwolił żeby mi ktoś tak pisał . jesteś pracownikiem pisz o pracy a nie o samochodach kogo to obchodzi i nie słyszałem żeby szef gadał na piekarni o zarobkach takich jak tam ktoś napisał chyba ,że brutto . musi szef uważać o czym gada na imprezach rodzinnych
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
te Dawid a co ty z szefem mieszkasz że wszystko o nim wiesz
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
część tygodniówki dostaniesz a 10 wyrównanie za cały miesiąc
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
U NAS NIE ROBI ZODEN RAFAŁ ANI WACEK więc nie wiem po co ktoś pisze takie farmazony . TO JO BYCH MUSIOŁ INO SIEDZIEĆ W DOMA I NIC NIE ROBIĆ BO SZEF MA AUTO . A wiesz czym jeżdzi szef ziarenka
no to tam by musioł nikt nie pracować , komuś bardzo zależy żeby dać zła opinia szefowi pewnie ktoś z rodziny albo życzliwy sąsiad nie umi ścierpieć
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
zależy ile godzin chcesz robić ? stawki są wysokie najlepiej pogadać z szefem spoko ziom
użytkownik
4 sty (17 dni temu)
4 sty (17 dni temu)
Uważasz że praca w MC jest uczciwa????!!!! Gratuluje
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Sloneczna"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Starachowice

Kielce

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin