test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Sloneczna"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
monter,pakowacz /oferta pracy dla osób niepełnosprawnych 2x3 SPÓŁKA AKCYJNA 2014-06-05 Żródło: konektia.pl Krzęcin (zachodniopomorskie) Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/0783 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Choszcznie Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-06-05 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-06-04 Oferta ważna do: 2014-07-31     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: 2x3 SPÓŁKA AKCYJNA Adres: Słoneczna 373-231 Krzęcin , Polska Nr telefonu: 95-765-3848 Branża: Produkcja pozostałych gotowych wyrob&oacut
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Prawda jest taka że kierownik magazynu Galicji na którego wszyscy narzekają nie ma nic do gadania. On tylko wykonuje polecenia 6 osób nad nim, które czasem mają odmienne zdanie w tym samym temacie. A na stan jaki macie na magazynie, system wypłat itd w dużej mierze zapracowaliście sobie sami. Po wprowadzeniu tzw. "nadgodzin" (akordu) zrobił się wyścig szczurów ku uciesze szefostwa gdzie rekordziści potrafili nieraz w 8 godzin pracy wyrobić prawie podwójną normę. I to była tylko kwestia czasu aż norma zostanie podniesiona a później płacz i zgrzytanie zębami. Wcześniej upierano się że więcej pozycji zrobić się nie da a tu nagle takie wyniki, "da się, da". Ktoś tam pisał że kierownik uwala z wypłaty, kiedyś to tak ale teraz do wszystkich błędów wgląd ma "ciocia" i to ona wszystkim kręci z Pania xxxxxxx . i Panem xxxxxxx . A i jeszcze do Pana (zapewne PH) który pisał o pomyleniu garnka z miska i ponoszeniu konsekwencji; a jeśli PH popełni błąd to gdzie są te konsekwencje ... błędu musi odkręcać magazyn lub fakturowanie ewentualnie dział handlowy a konsekwencji żadnych ani słowa dzięki za naprawienie błędu PH. To trzeba przyznać że praca na tym stanowisku w Galicji jest dobra, premie, nagrody, samochód służbowy itp itd. PH na Galicji traktowani są jak "święte krowy", no bo to oni odwalają najcięższą prace na tej firmie, zbierają zamówienia na towar który sam się sprzedaje, a nie raz to nawet na sklepie ich nie ma bo dostają zamówienia na pocztę i to nie raz im nawet ciężką przepisać na Palma.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
nie polecam, kasa marna, duzo krzyku, lamanie praw w umowie
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
zabobon i ruska nowobogackość, do zus za pracownika idzie jak za 1/4 etatu. Wyplata na konto tez za 1/4 lub mniej a reszta pod stołem. Zero szacunku dla pracownika- szefostwo to ludzie, którym uczciowość to obce słowo.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
potwierdzam. szefostwo to zabobbonni ludzie, oskubią czlowieka ze wszystkiego, kasa zerowa i nie płaca wszystkiego do zus
użytkownik
18 lis (2 dni temu)
18 lis (2 dni temu)
Potwierdzam. Apteka strasznie męczy!!! Dodać trzeba jeszcze, że ludzie pracujący tam też są beznadziejni i niemili dla drugiego...
użytkownik
18 lis (2 dni temu)
18 lis (2 dni temu)
Zapomnialam dodać, że mowa o Aptece Słoneczniej w Nowym Sączu ul. Al Wolności
użytkownik
18 lis (2 dni temu)
18 lis (2 dni temu)
Pracowałam tam pewien okres czasu i nie polecam tej apteki. Osoby pracujące tam są kłótliwe i niemiłe. Jedna na drugą składa winę za coś czego nie zrobiła. Bardzo dużo osób w szybkim czasie się zwalnia z tej apteki bo się nie da tutaj wytrzymać psychicznie. Apteka jest prowadzona bardzo chaotycznie, jest tam bardzo duży bałagan. Zamawia się dużo niepotrzebnego towaru co tylko zastępuje miejsce. Gdy się zmienił kierownik to apteka jeszcze bardziej sie zgorszyła. Osoby ktore chcą się tam zatrudnić niech sie zastanowią 1000000 razy czy chcą się męczyć z takimi ludźmi jak tam. Nie polecam!!!
użytkownik
18 lis (2 dni temu)
18 lis (2 dni temu)
Zachęcam Ciebie do założenia oddzielnego wątku dotyczącego Apteka Słoneczna w Piasecznie. Te forum dotyczy oddziału w Bielawie. Założenie oddzielnego wątku ułatwi osobom znającym firmę wypowiedź, a Tobie znalezienie odpowiednich informacji o firmie.
użytkownik
13 lis (8 dni temu)
13 lis (8 dni temu)
Czy ktoś z was pracował w Piasecznie? Jakie sa warunki? atmosfera?
użytkownik
12 lis (8 dni temu)
12 lis (8 dni temu)
Opinia o Domi. Usługi elektryczneDługołęka, Słoneczna 20aHej, Być może wkrótce będę pracować w Domi. Usługi elektryczne. Czy może ktoś napisać coś więcej o tej pracy?
użytkownik
7 lis (14 dni temu)
7 lis (14 dni temu)
a ch...ci w xxxxxxx balasie. Jak byly osoby przed toba celowo z malej litery to mialy rzucać robotę bo jasnie pan stoi z goraczkujacym dzieckiem i nie moze poczekac 5 min ? Jak ja mam przy okienku takiego zgreda wenerycznego to jak dostaje recepte to mowie ze tego i tego nie ma, wole nie zarobić 5 zł a przynajmniej dam lekcje kultury gratis.
użytkownik
3 lis (17 dni temu)
3 lis (17 dni temu)
Miałem ostatnio "przyjemność "korzystać z usług tej sieci, ale nigdy więcej się już tam nie wybiorę.
Poszedłem wykupić dla dziecka antybiotyk do jednej z aptek na nowej hucie w przychodni. Wchodzę, widzę stoją dwie osoby, to zaczekam. Teoretycznie były czynne dwa okienka. Przy jednym stała starsza pani obsługiwana przez strasznie nieprzyjemną dziewczynę w okularach, która wręcz krzyczała na tą panią. Wyglądało to tak, jakby klientka przyszła po pomoc do apteki, ale i tak jej nie uzyskała bo pracownica była wybitnie arogancka. W okienku obok obsługiwał facet (chyba kierownik) i nie dość że strasznie wolno to robił, to chyba udawał że nie słyszy jak ta dziewczyna w okienku obok się zachowuje. Suma sumarum, stojąc w kolejce 15 min nie doczekałem się, a że zależało mi na czasie bo dziecko gorączkowo, wyszedłem i udałem się do pobliskiej konkurencji. W sumie zawsze wydawało mi się, że obsługa w aptece powinna być miła i uprzejma, ale już panie w biedronce są bardziej pomocne niż w tej aptece.
użytkownik
27 paź (25 dni temu)
27 paź (25 dni temu)
A co to znaczy praca w dziale analiz?
użytkownik
26 paź (25 dni temu)
26 paź (25 dni temu)
Nie polecam praca dla niewolników a nie pracowników zatrudnienie na pół etatu a pracować 190 albo 202 godz w mięs.za 1800 mies brak przerwy śniadaniowej na przyuczeniu brak jakiejkolwiek umowy
użytkownik
22 paź (29 dni temu)
22 paź (29 dni temu)
W aptece Grójecka 72, 02-359 Warszawa nie ma możliwości dowiedzenia się, ile kosztuje dany lek, chciałam uniknąć jeżdżenia po Warszawie i szukania najtaniej, pani przez telefon była bardzo niemiła. Nie polecam tej apteki.
użytkownik
21 paź (30 dni temu)
21 paź (30 dni temu)
No Audo Q7 i Audi A7 poco piekarzowi takie auta . Chleb by dał taniej . A nie taka drożyzna Strasznie drogo !!
użytkownik
21 paź (miesiąc temu)
21 paź (miesiąc temu)
Największy przetarg autobusów elektrycznych. Do Warszawy przyjedzie 130 przegubowców. Pierwsze mają wyjechać na ulice w 2019 r., a dostawy zakończą się na przełomie 2020/21 r. Dla tego taboru MZA całkowicie przebudują zajezdnię przy ul. Redutowej na Woli. W nowej bazie ma się zmieścić dwupiętrowa hala, a na jej dachu zaplanowano trawę i panele przetwarzające energię słoneczną.
użytkownik
20 paź (miesiąc temu)
20 paź (miesiąc temu)
Opinia o Mat-Gip. Skład materiałów budowlanych
Lesznowola, Słoneczna 231

Szanowni Państwo, Być może wkrótce będę pracować w Mat-Gip. Skład materiałów budowlanych. Czy inni pracownicy są ok? Jaką dają umowę?
Leonard.
użytkownik
18 paź (miesiąc temu)
18 paź (miesiąc temu)
Opinia o "Zacisze" Spółdzielnia Budowlano-Mieszkaniowa
Warszawa | Mokotów, Słoneczna 50

Cześć, Czy korzystał ktoś może z oferty firmy "Zacisze" Spółdzielnia Budowlano-Mieszkaniowa. Czy było wszystko ok?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Sloneczna"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Koszalin

kasjerka Piaseczno lubfarm Lublin

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin