test
Znaleziono 66 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Stonel"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Dla mnie ma to duże znaczenie, ponieważ daje mi to obraz na osobę właściciela. Nie mówię, czy złą, czy dobrą. Chciałbym tylko wiedzieć, czy to ta osoba.
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Zechciej proszę wyjaśnić, jakie znaczenie w kontekście warunków pracy ma samochód właściciela firmy? Moim zdaniem to nieistotny szczegół. Ponadto Twój wpis jest niestosowny ze względu na to, że opisuje konkretną osobę. Zachęcam do dokładniejszego wczytania się w regulamin: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin
Może opowiesz nam jednak coś konkretnego na temat warunków zatrudnienia w tej firmie? Czy Stonel zatrudnia osoby posiadające zaświadczenie o niepełnosprawności?
autor
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Pytanie dotyczy właściciela.
autor
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Mam pytanie odnośnie xxxxxxx : czy jeździ on służbowym samochodem VW na nr zaczynających się na W7 albo W2?
użytkownik
07.11.2018 (3 miesiące temu)
07.11.2018 (3 miesiące temu)
Firma Stonel to banda kłamców, naciągaczy i oszustów, tyle mam do powiedzenia, nie polecam nikomu,.
użytkownik
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
@Zadowolony, Twój komentarz nie jest dla mnie zrozumiały, co dokładnie masz na myśli? Wydaje mi się, że bierzesz mnie za inną osobę.
Czy możesz w konkretny sposób wypowiedzieć się na temat pracy w firmie? W ten sposób pomożesz innym użytkownikom forum.
użytkownik
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
Gdyby Pani sama finansowala te szkolenia, to prezes organizowalby jedno po drugim.
użytkownik
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
Cześć, macie jakieś nowe wieści na temat pracy w firmie Stonel? Czy w ostatnim czasie coś się w tym miejscu zmieniło? Co możecie powiedzieć o atmosferze? Czy pracodawca organizuje szkolenia podnoszące kwalifikacje? Czy zapewnia wszystkie niezbędne narzędzia pracy?
użytkownik
03.04.2018 (10 miesięcy temu)
03.04.2018 (10 miesięcy temu)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w Stonel Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe?
użytkownik
02.03.2018 (11 miesięcy temu)
02.03.2018 (11 miesięcy temu)
14 zł hahahahahahaha
Chyba zabiorą z wypłaty jak dostaniesz 8 to będzie dobrze
użytkownik
10.02.2018 (rok temu)
10.02.2018 (rok temu)
zapomnij to było 2009 roku teraz jest 14 :)
użytkownik
06.02.2018 (rok temu)
06.02.2018 (rok temu)
Witam . Czy jeśli chodzi o płacę pracownika produkcyjnego to coś zmieniło sie w kwestii 5zł? Ma ktoś jakieś info ?
użytkownik
02.02.2018 (rok temu)
02.02.2018 (rok temu)
Opinie związane z warunkami zatrudnienia w Stonel Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe, to bardzo cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!
użytkownik
20.12.2017 (rok temu)
20.12.2017 (rok temu)
czytam te opinie i jeżeli robert to ten robert którego znam o ile podał prawdziwe imię to najgorszy len w histori owej firmy i na temat osób które pracowały to można by napisać biografie jak ustrzec się krętaczy i mącicieli. Ja tam pracuje już sporo czasu planowałem otworzyć własna działalność ale jak zobaczyłem jakimi obowiązkami jest nałożony pezeso to powiedziałem nou wey wole odpalić swoje i zbani a co do poniższej plenty to kolega robert podchodził do tematu czy się stoi czy się leży to i tak jednakowo się należy ???? pzdr.
użytkownik
10.12.2017 (rok temu)
10.12.2017 (rok temu)
Ewo a czym zajmujesz się w Stonelu?
użytkownik
10.12.2017 (rok temu)
10.12.2017 (rok temu)
Ewo. Może i pracujesz i nie narzekasz. Ludzie mają prawo wyrażać swoją opinię. Jeżeli znasz Karola to wiesz doskonale;ze w żadnej opinii nie było kłamstwa. Moim zdaniem należy ludzi ostrzegac przed takimi pracodawcami jak Karol Listowski. Nie dość;ze uwielbia konfabulacje to jeszcze jest tutaj powinno paść twarde słówko. Mogę napisać książkę na temat tego pana i jego pseudo uczciwości. Trzymajcie się z daleka id Stonelu.
użytkownik
30.11.2017 (rok temu)
30.11.2017 (rok temu)
Rodzina się odzywa żeby ktoś przyszedł . Ewa zacznij pracować a nie prezes każe tobie głupoty pisać
użytkownik
30.11.2017 (rok temu)
30.11.2017 (rok temu)
Tak, czytam te opinie i zastanawiam się dlaczego ludzie tak narzekają , i dochodzę do wniosku iż większość oczywiście nie wszystkie są problemem właśnie tych osób , po pierwsze jeżeli szukam ciągle pracy to oznacza iż problem jest chyba we mnie a nie pracodawcy . Pracuję obecnie w tej firmie i znam prawdę jeżeli chodzi o pracodawcę i pracownikach . Oczywiście może i firma nie jest idealna ale takich nie ma natomiast narzekać też nie ma co . Jeżeli ktoś chce pracować to niestety ale trzeba z siebie także dawać ponieważ dostajemy za to wynagrodzenie. Nie będę opisywała co ludzie wyprawiają w pracy i jak podchodzą do niej ale trzeba po prostu pracować. Rzeczywiście i ja rzadko widzę właściciela ale chyba ma on ludzi którzy są na odpowiednich stanowiskach. Opinie kogoś zirytowanego kto nie umie sumienne pracować a tylko narzekać są nie na miejscu. Uważam że problemy powinno się rozwiązywać poprzez rozmowy a nie oczernianie kogoś na internecie. To jest tylko moja opinia i uważam iż czasem warto się zastanowić nad swoim postępowaniem.
użytkownik
24.11.2017 (rok temu)
24.11.2017 (rok temu)
Jeśli zniknął jakiś wpis oznacza to, że został on usunięty przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia opinii. Każdy może przesłać reklamacje odnośnie treści jakie pojawiają się na wątku, jednak ostateczna decyzja należy tylko i wyłącznie do administratora. Zachęcam do zapoznania się z treścią regulaminu https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin Wymieniono tam rodzaje treści, jakie są na portalu niedopuszczalne.
użytkownik
23.11.2017 (rok temu)
23.11.2017 (rok temu)
Robercie, też mam problem ze Stonelem. Bardzo proszę o kontakt mój nr tel: 781146108
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Stonel"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin