test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Szczecin"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Kierownik oddziału Arpol Motor Company 2014-07-07 Żródło: pracuj.pl Płock (mazowieckie) Arpol Motor Company Arpol Motor Company – nowoczesna firma z ponad 22 letnim doświadczeniem na rynku aktualnie poszukuje pracowników na stanowisko:KIEROWNIK ODDZIAŁU Miejsce pracy: Płock Region: mazowieckieWymagania:dobra organizacja pracykomunikatywność i umiejętność pracy w zespolerealizacja założonych planów sprzedażowychumiejętność obsługi komputerauczciwość i sumiennośćprawo jazdy kat. BMile widziane:pasjonaci motoryzacjidoświadczenie w bra
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Ja także dostałam e-maila, że moje podanie zostało pozytywnie rozpatrzone. Też chcą pieniędzy za mieszkanie. Odpisałam, że jestem zainteresowana mieszkaniem i transportem. Czekam na numer konta bankowego. Zaryzykuję, stawka za h/ pracy jest wysoka.
Jestem ze Szczecina, czy ktoś z okolic też jedzie ?
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Omijajcie te firmę z daleka! No chyba że chcecie pracować w firmie w której szef jest głupszy od Was bo tutaj tak jest. Do tego umowa na najniższą krajową a reszta pod stołem. Gość nie ma pojecia o prowadzeniu firmy i chyba nawet nie zna slowa manager! Firma funkcjonuje dziękuję przetargom załatwianym w dziwnych okolicznościach oraz podrabianiu markowych produktów. Jako byly pracownik (niestety) zdecydowanie ODRADZAM!!!!
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
przeciez ta firma juz nie istnieje. pracownicy wszyscy w tamtym roku wypowiedzenia dostali. michal na temat szefa masz racje popieram. ciekawe dlaczego wczesniejsze opinie sa wymazane.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Prawdziwa miłość? To chyba nie jest odpowiednie forum i odpowiedni temat. Tak czy siak jest to czysta iluzja. Miłość do pracy przemija bardzo szybko kiedy człowiek poznaje, że ludzie to jednak tylko zwierzęta walczące o swój własny dobrobyt kosztem innych. Wtedy nie ma już żadnej miłości, przyjaźni, koleżeństwa i innych utopijnych kocopołów. Wszyscy mniej lub bardziej wiemy czym to pachnie. Kiedy jesteś potrzebny to noszą cię na rękach, ale kiedy ty potrzebujesz to słychać świerszcze. Wtedy jest tylko jedno wyjście - WYDUPIAĆ tam gdzie lepiej. Nawet za granicę, jak zrobiły to miliony. Każdemu kto czuje się traktowany niesprawiedliwie polecam porzucenie tematu. Najlepiej natychmiast, bez zastanawiania się. Oko za oko, oko za ząb. Nikt nie mówił, że będzie lekko.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Prawdziwa miłość trwa wiecznie...
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Odradzam pracę w Cronimecie,pracowalem tam tylko tydzień i powiem że jest masakra,tam pracuje stado bydlakow,kierownictwo do dupy,obiecanki cacanki i oszustwa,zmiany do bani,praca na wariackich obrotach,odradzam i to bardzo,trafilem na zmianę z młodymi chłopakami ale to są świry najbardziej to zapamiętałem tego małego wydziaranego świra ten to zapierdziel jak powalony i chyba ma coś z głowa,pozniej robiłem że starymi ci to tylko rozkazuja więc postanowiłem się nie męczyć ta firma to dno odradzam panowie........
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Crusta spółka córka firmy TAXUS z poznania zresztą nie jedyna spółka córka której właścicielami i udziałowcami są B R i pani SB G, Crusta Gdańsk - kolejna spółka założona 2 lutego 2015r. ma na celu obsługę budowy trasy szybkiego ruchu i obwodnicy na trasie Gdańsk - Szczecin , obecnie okolice Koszalina, na chwilę obecną wiadome jest że zatrudnia krótkoterminowo pracowników, najchętniej Ukraińców, polskich podwykonawców ze sprzętem ciężkim, polityka firmy jest zapłacenie pierwszego małego wynagrodzenia a potem odwlekania płacenia należności maksymalnie aż podwykonawca się zdenerwuje i zrezygnuje i odejdzie nieraz to trwa 3 miesiące bo każdy ma nadzieję że wyrwie parę groszy, zresztą bez powodzenia, nie płacą za nic za pracę, sprzęt, paliwo, zakwaterowanie. Nie polecam firmy na której osobiście się przejechałem, ale zawsze istnieje szansa że może choć tobie jedynemu uda się wyrwać zapłatę.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Ludzie co tam pracują sie trzymaja swoich miejsc aaa jak nowi przyjada to gadają i sami sie nakrecaja jak tam jest okropnie wiec jak tam jest az tak zle to po co oni tam pracuja ?? Wyplata słaba za tyle godz pracy jeszcze za te traktowanie szczegolnie pani Ani co wiecznie kaze ci zostac aaa jak nie mozesz to ci dupe ojebie i notatke wpisze i na drugi dzien do kierownictwa na rozmowe bo sie nie zostało 10 godz w pracy .... ich to nie obchodzi ze ty masz dzieci czy inne obowiozki masz zostac i tyle.. Aaa ta cała pani szefowa Magazynu niech wkocu przystanie klamac ludzi i czarowac jak jest pieknie !!!
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Porażka. Ciągle kwadraciki na ekranie,albo się dekoder resetuje gdy właśnie oglądam film. Jeszcze niestety rok mi został do końca umowy i niech wypieprzają.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
a ja bardzo lubię Pawła Liz...., uważam że to wspaniała postać, szef kolega i przyjaciel w jednej osobie, uważam że wiele osób uwielbia go i szanuje za to jakim jest.. a jest cudowny, prawdziwy, szczery, uczciwy, orzeł biznesu, erudyta, poliglota (zna każdy język w każdej parze swoich butów), tacy jak on pociągają za sobą i zmieniają na lepsze innych ludzi, przydupiesek Leszek też idzie w tą dobra stronę, nie wiem czego się czepiacie Pawła L, to po prostu świetny kumpel, to.... wspaniały dobry człowiek, cieszę się że go znam, zmienia moje życie na lepsze......wreszcie jest dyrektorem, ZASŁUŻONYM
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
czy osoba z komunikatywnym językiem angielskim ( od 2 lat się uczę i posiadam 5 letnie doświadczenie na pełnej księgowości branża FMCG) może dostać tam prace ?
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Przed chwilka znalazlem oferte bracy w bosmanie i mam kilka pytan. Czy praca jest stresowa, czy sa przerwy, czy dobrze placa i czy duzo wymagaja. Prosze o odpowiedz bo chcialbym sie dowiedziec cos zanim zloze aplikacje.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Dawidek. Generlanie czytaj powyższe posty zanim o coś zapytasz. Ja tam nie pracuje od ponad roku ( i baardzo jestem z tego zadowolony). Ale ostatnio gadałem z paroma chłopakami i jest tam coraz gorzej czyt. OKROPNIE! praca jest strasznie stresowa, stres bedzie udzielal Ci sie zarowno w pracy jak i poza nia. Przerwy sa tylko w teorii w praktyce nie bo jest tyle ludzi ze nie ma takiej opcji zeby ktos Cie zamienil ale i tak beda siali propagande ze przerwa jest rotacyjna... szkoda gada. Placa tragicznie malo wiecej zarobisz w kazdym markecie i praca w marketach jest o niebo lzejsza. Wymagaja strasznie duzo i coraz wiecej z kazdym dniem. Generalnie jezeli nie masz rodziny ani znajomych i nikt poza toba nie interesuje sie twoim losem to mozesz sprobowac. Ale to jest praca na 3 zmiany i o grafiku zmienianym 5 razy dziennie, co zniszczy twoj organizm oraz zycie prywatne. Czy ktos jeszcze moze sie wypowiedziec na ten temat z obecnie pracujacych ?
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Zgadzam się. Firma uczciwa- czasem bywa stresująco-czyli standard
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
widze ze ich najnowsza oferta pracy jest na stanowisko Learning & Development Manager w Krakowie podobnie jak na innych stanowsikach u nich tutaj tez trzeba znac jezyk angielski nawet ogloszenie w takim jest
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Całe zło w dziale handlowym to Lizusek, z firmy odchodzą po pewnym czasie bardzo wartościowi handlowcy- Tomek, Paweł. Szkoda, że tego nie widzą szefowie firmy. Puki co trzymanie palca w d.u.p.i.e Szefom przez Lizuska daję mu efekty, czyli eliminowanie potencjalnych konkurentów. Obserwuję to z drugiej strony jako klient tej firmy z kupowanych materiałów jestem zadowolony, sprawy personalne są po stronie Szefostwa tej firmy, ale wkurza mnie to, że świetne relacje biznesowe są rujnowane przez gierki Lizuska.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Tak, autobus dowozi na obie zmiany i odwozi po pracy do Szczecina.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Znowu usunęli mój post
https://prenumeruj.forumakademickie.pl/fa/2016/11/habilitacja-z-prawa-na-lewo/
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Znalezione w sieci opinie o szkółce nazywanej szumnie uczelnią
http://forum.gs24.pl/nielegalne-wladze-collegium-balticum-t73945/
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Szczecin"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin