test
Znaleziono 210 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Szynaka"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Wiecie co jesteście śmieszni beczycie na forum jak te barany, wezcie CV i przejedzcie sie do fabryki Ikea Zbąszynek czy do Postęp w Pniewach czy do Szynaka Wolsztyn a nie nerwy w BERO tracić,
użytkownik
18.11.2018 (2 miesiące temu)
18.11.2018 (2 miesiące temu)
zmiany na lepsze to beda jak niektorzy ludzie z biura i na produkcji takzwani co kapuja Tadziowi i dlugiemu sie zwolnia szkoda mi chlopakow co robia kuchnie wyzysk ....szkoda gadac
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Jak sam pisałeś, pracowałeś w firmie jeden dzień - może zyskałaby w Twoich oczach przy bliższym poznaniu?

Czy są na forum osoby, które pracują obecnie w Szynaka Meble i chciałyby napisać, jak w ich oczach przedstawia się ten pracodawca? Zachęcam do wypowiadania się!
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Do tej firmy nidgy w życiu nie polecam jej . xxxxxxx
użytkownik
07.11.2018 (3 miesiące temu)
07.11.2018 (3 miesiące temu)
Bardzo zdecydowana i jednoznaczna opinia. Po Twoim nicku wnoszę, że już od jakiegoś czasu nie pracujesz w firmie Szynaka Meble. Czy mógłbyś napisać, co Twoim zdaniem powinno ulec zmianie w tym miejscu pracy? Może takie wskazówki sprowadzą jakieś zmiany na lepsze.
użytkownik
03.11.2018 (3 miesiące temu)
03.11.2018 (3 miesiące temu)
Żenada ... Nie polecam . Trzymajcie się daleko od tej firmy. Wyzysk ludzi, i brak szacunku do pracowników..
użytkownik
20.10.2018 (3 miesiące temu)
20.10.2018 (3 miesiące temu)
@Opel, rozumiem. Daj znać, czy firma wywiązała się ze swojego zobowiązania. Będziesz próbował jeszcze w przyszłości aplikować do pracy w tym miejscu czy jednak nie jesteś już zainteresowany?
użytkownik
15.10.2018 (4 miesiące temu)
15.10.2018 (4 miesiące temu)
Powiedzieli mi że mam czekać za wynagrodzeniem i oni wypłacą.
użytkownik
14.10.2018 (4 miesiące temu)
14.10.2018 (4 miesiące temu)
@Opel, po jednym dniu może faktycznie być ciężko ocenić, czy dana osoba dobrze sprawdzi się na danym stanowisku, ale wiem, że tego typu praktyki występują w wielu firmach. Czy za ten dzień próbny, w którym brałeś udział w Szynaka Meble, otrzymałeś odpowiednie wynagrodzenie?
użytkownik
09.10.2018 (4 miesiące temu)
09.10.2018 (4 miesiące temu)
Tak Był to dzień próbny i po dniu próbnym oceniają czy pracownik się nadaje do pracy w firmie czy też nie.. Ta firma to somo złodIejstwo.
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
@PIck, ciekawe pytanie, chętnie też dowiem się, co pracownicy myślą o pracy w Szynaka Meble. Wnoszę, że pytasz, bo chciałbyś podjąć pracę w tej firmie, tak? Niewielu pracowników tej firmy wypowiada się na forum, ale mam nadzieję, że sytuacja będzie powoli ulegać zmianie.
@Opel, ale czy był to dzień na przykład próbny i chodziło o to, jak Ci na nim poszło? Możesz nam nieco przybliżyć tę sytuację, o której wspominasz?
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Nie polecam tej firmy jako firma dobra mam o niej złą opinie po jednym dniu mówią pracownikowi że nie podpiszą z nim umowy. Trzymajcie się jak najdalej od tej firmy.
użytkownik
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
Prosze o plusy i minusy pracy w Szynaka Meble Wolsztyn..
użytkownik
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
@PIck, rozumiem, że jesteś zainteresowany podjęciem pracy w Szynaka Meble. Jakie stanowisko by Cię interesowało? Patrzyłeś już, czy firma poszukuje aktualnie osób do pracy? Może inni użytkownicy forum coś nam podpowiedzą na ten temat.

Jakie możecie wymienić plusy i minusy pracy w Szynaka Meble w Wolsztynie?
użytkownik
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
Czy polecacie pracę w tej firmie młodym pracownikom. ?
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
@gość, ale rozumiem, że mówisz konkretnie o pracy w zakładzie Szynaka Meble, tak? Czym, Twoim zdaniem, spowodowana jest duża rotacja, o której piszesz i jak firma mogłaby temu przeciwdziałać? Masz jakieś pomysły? Jeśli chciałbyś się nimi podzielić na forum - zachęcam!

Czy wśród użytkowników są jeszcze jakieś osoby, które pracują w Szynaka Meble?
użytkownik
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
Fakty nie do podważenia są takie, że w Wolsztynie ( nie wiem jak w innych zakładach) rotacja pracowników wszelkiego szczebla jest koooooosmicznie wielka a to daje dużo do myślenia.
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
Szynaka nie daje podwyżek stawki po których się mniej zarabia :)
użytkownik
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
kogo wywalili z roboty? chyba za chlanie, ale to rok temu
z tamtd nie wywalają ludzi dlatego tam ludzie pracujo po 15 lat
cos ci się pomylilo kolego
to nie Szynaka
użytkownik
01.09.2018 (5 miesięcy temu)
01.09.2018 (5 miesięcy temu)
Były były, nawet Szynaka dał o szwedzie nie wspominając.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Szynaka"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin