test
Znaleziono 52 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "Torell"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
27.04.2018 (9 miesięcy temu)
27.04.2018 (9 miesięcy temu)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w Torell Sp. z o.o.?
użytkownik
07.12.2017 (rok temu)
07.12.2017 (rok temu)
Czy możecie napisać coś o pracy w firmie, chciałbym tu pracować? Dlaczego od dawna jest taka cisza?
użytkownik
12.08.2017 (rok temu)
12.08.2017 (rok temu)
Od twojego postu @byly minął już jakiś czas, a firma nadal prowadzi działalności i nic nie wskazuje na upadek działalności. Czy można to uznać na poprawę, ktoś może to potwierdzić? Użytkownicy czekają tutaj na obiektywne opinie na temat firmy.
użytkownik
22.02.2017 (rok temu)
22.02.2017 (rok temu)
Swieta prawda ksiegowa to swieta kobieta prowadzila firme 24 godz na dobe ,szkoda firmy ze teraz to takie dno firma hyli sie calkowicie do upadku
użytkownik
21.02.2017 (rok temu)
21.02.2017 (rok temu)
Witam wszystkich przepracowałem w Torell kilka ładnych lat ponad 10 w tym czasie rządził " MAŁY" Facet z klasą opie...ł nawet walił słuchawką w telefon ale jak sie poszło do niego w sprawie o byle co to najpierw zje...ł a potem dał to był super facet i szkoda że to zostawił na pastwę losu takiego dyrygenta jak "MAŁY " już nie będzie pamiętam go doskonale dał mi się poznać jako facet z jajami miał wszystko w paluszku wiedział o każdym pracowniku kim jest i co potrafi i nawet przyznam że uczył mnie programu na moim stanowisku , był cierpliwy ale do czasu ale nie ukrywał tego że ktoś mu kręci krzywe lody za plecami , nasza kochana księgowa i jej cały skład prowadził tą firmę jak się należało była wymagająca konkretna i pomagała mi , nam wszystkim jak potrafiła przymykała nawet oko na pewne sprawy my to rozumieliśmy ale nie było żadnych przekrętów tak można stwierdzić że to nasza KOCHANA KSIĘGOWA PROWADZIŁA CAŁĄ FIRMĘ RAZEM Z MAŁYM wielki szacunek dla tej kobiety miała władzę czasami większą niż MAŁY z to ją cenię i jej podległe panie z którymi pracowała w jednym pokoju była a może jeszcze jest Pani Bog....wa kobita anioł krzykliwa ale ja sobie z tego zawsze żartowałem.
Pozdrawiam wszystkich co pracowali za czasów MAŁEGO i obecnych .
użytkownik
12.08.2016 (2 lata temu)
12.08.2016 (2 lata temu)
Michael Torello i haha najbardziej konkretne odpowiedzi, bez koloryzowania, dzięki, wiem że jak się jeździ to się ujeździ, bo z siedzenia w domu nie ma nic, myślę o taxi bo to wydaje mi się praca niezależna a przez dotychczasową robotę dość mam bycia na baczność spocznij....., koszty napewno nie są małe ale ja i tak na szczęście zus tylko zapłacę zdrowotny - emeryt. Myślałem i mam możliwość wejścia do airport, ale na początek chcę zobaczyć jak to się je i za dużo od razu nie inwestować, jeszcze raz dzięki za konkretne odpowiedzi.
użytkownik
06.05.2016 (2 lata temu)
06.05.2016 (2 lata temu)
A ktoś mi powie jakie są tutaj limity do wykonania?
użytkownik
06.05.2016 (2 lata temu)
06.05.2016 (2 lata temu)
@Gino Mógłbyś dopowiedzieć co znaczy "strasznie źle"? Są zwolnienia, ludzie sami odchodzą, nie jest wypłacana wypłata itp?
Wiesz może jak tam wygląda praca w dziale handlowym?
Z góry dziękuję Ci za odpowiedź i pozdrawiam.
użytkownik
05.05.2016 (2 lata temu)
05.05.2016 (2 lata temu)
Hej,

Jest ciągle kibel, strasznie źle, nikt nie przesadza.
użytkownik
03.03.2016 (2 lata temu)
03.03.2016 (2 lata temu)
powiedzmy sobie szczerze @Angelo ludzie bardzo często w Internecie mocno przesadzają i tym razem tez może tak być, też wątpie zeby bylo az tak źle bo firma nadal funkcjonuje a ogloszen nie ma
użytkownik
16.02.2016 (3 lata temu)
16.02.2016 (3 lata temu)
Witam,
Czytając powyższe wypowiedzi, chciałbym zapytać, czy może w ostatnim czasie sytuacja poprawiła się jednak w tej firmie? W sumie - jakby nie było - pracuje tam jeszcze kilkadziesiąt osób, więc coś je tam trzyma;) Powiedzcie mi proszę, czy z zarobkami nadal jest nie najlepiej? Czy jest jakiś system premiowy w dziale sprzedaży? Czy są w tym dziale narzędzia - samochód (jaki?), laptop? Pytam, bo w sumie czytając wcześniejsze posty, można dojść do wniosku, że tam nie ma nic, po prostu pustynia pozostała;)
użytkownik
31.12.2015 (3 lata temu)
31.12.2015 (3 lata temu)
@bylamtam jest tak, ze jeszcze kierownictwo moze się zmienic, ale przecoez stawki się nie zmianiają, nadaj najmniej jak u nich zarobisz to ok 10 zł jest.
użytkownik
27.12.2015 (3 lata temu)
27.12.2015 (3 lata temu)
Ja tez tam pracowalam i wszystko bylo fajnie dopkoki zazadzal tam MALY potem niestey bylo juz tylko gorze. Podziwiam ludzi ktorzy maja sile dalej tam pracowac, to byla katorznicza praca. Szefostow nie ma szacunku dla praqcownika zero tolerancji, zero czlowieczenswa
użytkownik
31.08.2015 (3 lata temu)
31.08.2015 (3 lata temu)
@były ale czemu nie polecasz? bo taka wypowiedziec nie uzasadniona to niestety malo mowi. i tez bym sie chcial dowiedziec jakie sa warunki pracy w Torell, gdyz chcialbym si ezatrudnic. przede wsyzstkim sie zpaytam czy ktos cos slyszal o jakis naborach, bo na stronie niestety nic nie ma. bylbym wdzieczny za pomoc.
użytkownik
13.05.2015 (3 lata temu)
13.05.2015 (3 lata temu)
To chyba sam ten "gość" prezes napisał właśnie bo taka codzienna narracja w tej firmie była. Dno i wodorosty.
użytkownik
22.04.2015 (3 lata temu)
22.04.2015 (3 lata temu)
a miałem wysyłać CV bo ogłoszenie mają...dziękuję, postoję, poczekam. Zacznijmy się szanować to i nas zaczną.
użytkownik
10.12.2014 (4 lata temu)
10.12.2014 (4 lata temu)
no to jak w końcu jest w tej firmie, ja obserwuje wątek od jakiegoś czasu, bo też chciałem się u nich zatrudnić, ale nie zostałem przyjęty, teraz jak chce się dowiedzieć jakie są obecnie warunki to niestety nikt nie chce się wypowiedzieć, mam nadzieje, że nowi pracownicy powiedzą troche więcej na ten temat.
użytkownik
29.08.2014 (4 lata temu)
29.08.2014 (4 lata temu)
o tak, święte słowa, że czasem fasada wygląda zupełnie inaczej niż się wydaje, to samo ja miałam w mojej poprzedniej pracy, własnie komentarze były bardzo podobne do tych z firmy Torell.no ale może ja źle po prostu trafiłem, nie wiem, styczności nie miałam na razie z nimi, ale boje się zaryzykować chyba
użytkownik
01.05.2012 (6 lat temu)
01.05.2012 (6 lat temu)
xxxxxxx odradzam
użytkownik
31.03.2012 (6 lat temu)
31.03.2012 (6 lat temu)
A to chodzi o Torell Sp.j. czy S.A. ?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Torell"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin