test
Znaleziono 250 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Turku"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
12 lut (7 dni temu)
12 lut (7 dni temu)
Opinia o "Hart" Fu M. KoszykTychy, Turkusowa 7/1 Szanowni Państwo, Czy w ostatnich dniach "Hart" Fu M. Koszyk chce zatrudnić kogoś do pracy ? Czy może ktoś napisać coś więcej o tej pracy? Beda.
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Miały być autobusy ,robili ankiety kto z jakiego miejsca ale temat upadł- pieniądze zostały przesunięte na inne cele "bardziej "ważne dla pracowników- czyli zamydlenie oczu i do przodu. Nie licz na autobusy z poza terenu Turku .
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Panie Zdun, kulą w płot. Tutaj wchodzi ktoś kto pracował bądź chce pracować W devire a nie DLA devire. Opisujemy pracę w "Turkusach" ale też zasięgamy opinii czy w ogóle dobrze się tu pracuje. Konsultanci tworzą firmę - to chyba normalne że się o nich pisze?
użytkownik
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
Co powiecie o brygadzistach?? czy autobusy z Turku są darmowe? co robi pracownik pakowania poduszek?
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Wymagania duże, ale pensja mała
Tak, nie żadaj zbyt wiele a będzie Ci dane
Obsługa profili, tworzenie postów, komunikacja z użytkownikami, tworzenie społeczności,
roibienie reklam, kontakt z Klientem i tak też wygląda dzień w pracy, plus przynajmniej raz w tygodniu
spotkania dla nowych projektów, tzn. burza mózgów
Nie nie są, chociaż na spotkaniu osoba z HR może tak twierdzić, nawet jeśli zmieni Ci się nazwa stanowiska, a niektórzy tam szybko to osiągneli, nawet za szybko! to wiele to nie zmienia, zaczniesz od marnej kasy;)
Są i nie są płatne, ale są obowiązkowe, plus bezpłatne pół godzny, czyli 8:30 norma i do tego nadgodziny
Nie, na start nie ma żadnych benefitów, niektórzy twierdzą, że po roku, ale jest taka rotacja, że niewielu tego doczekało, poza tym nie wiem co rozumiesz pod tym pojęciem i na czym Ci konkretnie zależy, dlatego powiem tak, nie licz na nic średniego ani dużego, niech Ci to nie przesłoni oczu, walcz twardzo o godziwe wynagrodzenie
Nie, nie ma premi, świąteczne? hahahaha! Nie nie jest tak, że ludzie na start w pierwsze święta dostają 300 zł do koperty na Wigilii jak w innych firmach:)
Nie, to nie jest organizacja i nie to nie jest firma Turkusowa
Tak, jest hierarchia
Tak, są takie stanowiska, chociaż często używają synonimów
Nie wszyscy mają rozmowy, niektórzy po kilku miesiącach są na jednej i to wystarczy
Nie, nie ma pracy z domu (nie wierzą, że umiesz tak pracować;) Nie, nie ma elastycznych godzin pracy
Nie, nie mogą
Nie, nie ma zaufania nawet do siebie na wzajem nie mają, a właściciel Rah. ma uporczywy, chyba wyniesiony z domu rodzinnego kompleks winy, wszystkich zatem obwinia.

Jak będziesz mieć więcej pytań lub chcesz dopytać o jakieś szczegóły zapytaj w odpowiedzi na ten komentarz:)
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Hahaha, to Turkusowe zarządzanie w tej firmie to taka ściema. Ogólnie całą otoczka robiona w kół Clicka to jedna, wielka ściema. R. robi spotkania propagandowe dla nowych pracowników i mydli wszystkim oczy pięknymi słowami, w stylu jak to dba o wszystkich, jak to by chciał ufundować pracownikom na koszt firmy obiady, laptopy, itp. Już nie mówiąc o wyżej wspomnianym Turkusowym zarządzaniu. R. tak na prawdę ma wszystkich swoich współpracowników w głębokim poważaniu, nie interesuje go ani zdanie, ani potrzeby innych. Tak jak już tu zostało napisane, powiesz coś szczerze, wychylisz się - wylatujesz. Pracownik jest tam tylko po to, żeby wykonywał rozkazy z góry (zwłaszcza jeśli chodzi o ścisłą współprace z R.) I nie ma co liczyć na jakąkolwiek merytoryczną rozmowę z nim, bo każda taka próba kończy się mniej więcej: "ja tu jestem szefem, a Ty nie", co jest jeszcze nie najgorsze, bo czasem też pojawiają się słowa i teksty, na które nikt nie powinien sobie pozwolić w dialogu między pracownikami, a już tym bardziej, sam szef. Całe to zachowanie to skrajny nieprofesjonalizm, xxxxxxx i psucie atmosfery w firmie.

Pozdrawiam wszystkich miłych ludzi, z którymi dane było mi pracować.
Nie pozdrawiam "góry". ;)
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Dam Ci jedna najcenniejsza rade: poczytaj komentarze i nie marnuj sobie zycia na tą firme. W komentarzach znajdziesz realne odpowiedzi na nurtujace Cie pytania. W tej firmie mozna stracic jedynie zdrowie...

R. jest najgorszym szefem ever. Nie potrafi ani zarzadzac ludzmi ani ich motywowac. Jak mu cos nie spasuje to wywala z dnia na dzien. (nie koniecznie musisz popelnic blad. Gro mega wartosciowych osob wylecialo nie znajac powodow)
Firma jedynie z nazwy jest Turkusowa. Jest bardzo widoczna hierarchia... A jesli chodzi o glownego szefa, to zyje w przeswiadczeniu ze on ma tylko racje i rozmowy z nim nie sa dialogiem, tylko jego monologiem. A jak masz swoje zdanie-wylatujesz. W tej firmie mozesz wyleciec za wszystko i za nic :) maksymalne nie szanowanie ludzi.

Jakich kolwiek benefitow-brak.
Minimalnego zaufania do pracownika-brak.
Mozliwosc pracy zdalnej - brak
Mozliwosc spozniania chocby 10min-brak,zaraz sa pretensje
Profesjonalny proces rekrutacji-brak
Profesjonalny rekruter-BRAK BRAK, BRAK
Platne nadgodziny - brak - co nie zmienia faktu, ze musisz je robic
Generalnie wszelkie braki na wielu plaszczyznach....

Naprawde- sa bardziej warte uwagi firmy. Ale jak to mowia-przekonaj sie sam jednak rotacja co tydzien powinna dawac do myslenia
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Dzień dobry, zastanawiam się nad podjęciem pracy w firmie click community na stanowisku Social Media Specialist. Mam kilka pytań do osób, które pracują lub pracowały w cc, widze też, że sama firma czasem odpowiada na zadawane tu pytania.

Na jednej z prezentacji założyciela cc słyszałem, że jest to największą agencja social media w Polsce i zatrudnia ok. 80 Social Media Specialistów. Czy to prawda? Ile obecnie pracuje osób na stanowisku Social Media Specialist?

Jak wygląda proces rekrutacji i jakie wymagania trzeba spełnić?

Czy macie jakieś dobre rady, które pomogą w dostaniu się do firmy? :)

Jaki jest zakres obowiązków na stanowisku SMS i jak wygląda typowy dzień pracy?

Czy ścieżki rozwoju pracowników są jasno określone?

Czy są nadgodziny? A jeżeli tak czy są one płatne?

Czy w firma oprócz standardowej pensji oferuje jakieś dodatkowe benefity?

Czy w firmie są przyznawane premie np. za dobre wyniki w pracy lub premie świąteczne?

Na ile szkoleń w ciągu roku wysyłani są pracownicy firmy i jakiego typu są to szkolenia?

W jakich godzinach pracuje firma?

Na wielu wystąpieniach Pan Rahim mówi, że click community jest organizacją Turkusową. Nie znałem wcześniej tego pojęcia, ale poczytałem na ten temat w Internecie.

Według wikpedi (https://pl.wikipedia.org/wiki/Turkusowe_zarz%C4%85dzanie)niektóre z cech organizacji Turkusowej to: "Paradygmat ten odrzuca zasadę: prowizji, premii, hierarchicznej struktury kierowniczej, wydawania poleceń, współzawodnictwa, okresowych rozmów oceniających itp."

Według strony http://Turkusorg.pl/Turkusowa-organizacja/ organizacja Turkusowa to m.in.: "W Turkusowej strategii zarządzania nie występują stanowiska kierownicze, wszyscy pracownicy są równi, bez względu na doświadczenie, staż pracy oraz zajmowane stanowiska, a działalność firmy opiera się na wzajemnej pomocy, zaufaniu i współpracy."

W związku z powyższym.

Czy w click community występuje hierarchia?

Czy w click community występują stanowiska kierownicze? Czy może wszyscy są równi?

Czy w click community są okresowe rozmowy oceniające?

Czy w click community jest duża swoboda pracy np. czy mogę pracować z domu? Czy są elastyczne godziny pracy?

Czy pracownicy sami mogą ustalić swój zakres obowiązków?

Czy organizacja ma zaufanie do swoich pracowników?

Tyle na razie przychodzi mi do głowy, słyszałem różne opinie na temat tej firmy, dlatego chciałbym je w jakiś sposób zweryfikować.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
W Turku ?
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
A co w Turku w zakładach com40 słychać.
użytkownik
18.11.2018 (3 miesiące temu)
18.11.2018 (3 miesiące temu)
Na hali 12 w Strykowie zatrudnili osoby głuche. Naliczyłam ostatnio 5 osób bo są widoczni w Turkusowych koszulkach. Na zakład. Z ukraińskiej agencji przyszła też kobieta karzeł. Nie wiem jak ona pracuje i czy gdzieś w ogóle dosięga. Kierownicy mają pewnie niezły orzech do zgryzienia. Nikt nie chce się mieć za świnie i ją zwolnić. Nie to że mam coś do ludzi. Nie ich wina. Zakład już sam nie wie kogo zatrudniać. Skoro my jesteśmy tacy źli to może oni będą lepsi.Kto wie.
użytkownik
18.11.2018 (3 miesiące temu)
18.11.2018 (3 miesiące temu)
A Wy to byście chcieli od razu wszystkich zwolnić. Chociaż są firmy gdzie nie ma w ogóle szefów. Np. PKS Gdańsk – Oliwa S.A przyjęła taki model (tzw. organizacja Turkusowa). Jej pracownicy są odpowiedzialni za prace w 200%, a nie jak u nas że pracownik 100% a drugie 100% szef. W Turkusowej firmie pracownik jest odpowiedzialny za całą firmę a nie tylko za swoją robotę na zajmowanym stanowisku i potrafi pracować zespołowo.
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Drodzy Państwo - zarządzający i kierujący firmą PROFIm / bo chyba nadal ktoś wam to relacjonuje/.

Do niedawna zmuszaliście pracowników do wykorzystania urlopów wypoczynkowych do końca bieżącego roku. Nota bene zrobiliście to łamiąc PO RAZ KOLEJNY przepisy Kodeksu Pracy, ponieważ pracodawca może przymusić pracownika do wykorzystania urlopu wypoczynkowego tylko w dwu przypadkach:
-zaległego urlopu i
-rozwiązania umowy o pracę.
Więc pracownicy zrobili to. Zaplanowali sobie urlopy, najczęściej we wigilię Bożego Narodzenia, Sylwestra i dwóch dni pomiędzy. I nagle okazało się, że tak nie można. Ze produkcja zagrożona. Więc PO RAZ KOLEJNY łamiąc przepisy Kodeksu Pracy, powołując się na tenże kodeks, dokładnie art. 151 zaplanowano nadgodziny, bo praca w dni wolne od pracy wg harmonogramu, nawet jeśli za te dni pracownik otrzyma dzień wolny w innym terminie, jest pracą nadliczbową art. 1513. Według tegoż artykułu , pracodawca NIE MOŻE planować nadgodzin miesiąc do przodu zasłaniając się szczególnymi potrzebami. Nawet jeśli zagrożone jest dotrzymanie terminów. Mogliście to przewidzieć. Na tym polega między innymi zarządzanie.
Dochodzę do wniosku, że w poprzednich firmach nie sprawdziliście się państwo, trafiliście do Turku na nasze utrapienie i w tej firmie teraz wprowadzacie chaos i zamęt. Tu też się nie sprawdzicie.
Oczywiście pracownicy po raz kolejny dostosują się do tych sprzecznych decyzji ale...

...nie tak dawno mieliście kontrolę Państwowej Inspekcji Pracy. Nie wyciągnęliście wniosków z tego wydarzenia. Chyba nadszedł czas na kolejną wizytę tych panów i kontrolę bardziej szczegółową. Zapewniam, że jest to możliwe. Tym razem będzie to już recydywa.
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Wczoraj kupiłem w Netto w Turku Mop Parowy. W domu po rozpakowaniu okazało się, że niema dodatkowego zestawu. Jest tylko ten podstawowy, a na opakowaniu i w gazetce reklamuje się jako 2 in 1. A zatem zapłaciłem za dwa zestawy Mopa, a dostałem tylko jeden. Jeżeli Netto tak sprzedało wszystkie Mopy w swoich 300 sklepach to jest to oszustwo na większą skale. Co najgorsze, że nie odbierają telefonu 914699999, który jest jedyny jaki można znaleźć. Napisałem do nich maila wczoraj, na razie bez odpowiedzi. Nie zamierzam tak tego zostawić, poruszę ziemię i niebo aby takie przekręty nie pojawiły się więcej.
użytkownik
20.10.2018 (3 miesiące temu)
20.10.2018 (3 miesiące temu)
Jarek to ze Ty nie dostałeś wypłaty to cała
Branża wie czemu...bo podobno za pieniążki pracodawcy kupowałeś wódkę w Turku i leżałeś pijany pod sklepem.
A kazdy wie ze dostałeś za to dyscyplinarkę.
użytkownik
20.10.2018 (3 miesiące temu)
20.10.2018 (3 miesiące temu)
Jesteś już tak pijany Jarku ze nawet się wysłowić nie umiesz...w Turku każdy wie ze jesteś pijakiem i xxxxxxx
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Jarek napisz dlaczego Cię zwolnili bo z tego co mówią w terenie to piłeś i leżałeś pod blokiem w Turku....nawet policja była w tej sprawie u Ciebie....
użytkownik
09.09.2018 (5 miesięcy temu)
09.09.2018 (5 miesięcy temu)
OSA
Lata osa koło nosa,
na nos patrzy się z ukosa.
Lepiej leć na łąkę, oso,
i tam się poczęstuj rosą,
zbierz z kielichów nektar słodki,
nie dbaj o łąkowe plotki,
że przytyłaś - sprawdzić da się
tym, iż wąska jesteś w pasie!

MÓL
Mól przechwalał się w szafie:
- Ja wszystko zjeść potrafię!
- O mnie pan zapomina! -
Szepnęła naftalina.

MUCHA
Na strunach sieci swej gra pająk,
lecz much te muzykę znają
i żadna mucha go nie słucha,
bo przecież ma to ucho mucha:
co w trawie piszczy - wie najlepiej.
Zna pajęczyny - a na lepie
mucha nie siada, proszę Was!
A jeśli już - to tylko raz.

BĄK
Bąk jest mały, lecz bojowy:
boją się go duże krowy.
Umie ugryźć, umie ciąć,
więc ostrożny przy nim bądź!

PAJĄK
Między sosnami rozpiął swe sieci
i czeka, kiedy mucha w nie wleci.
Lecz się nie nudzi - zajęć ma dosyć -
liczy srebrzyste kropelki rosy,
co jak perełki lśnią w pajęczynie
i tak mu jakoś dzionek przeminie.

STONKA
Za to, że ziemniaków liście stonka zjada,
nie lubimy stonki - lecz jest na nią rada!
Choć chodzi w piżamie - nikt jej drzemać nie da -
kto nam stół uszczupla - tego zwalczać trzeba!

WOŁEK ZBOŻOWY
Z takiego wołka żaden pożytek,
a świadczą o tym fakty niezbite!
W naszych spichlerzach i magazynach
wołek bezczelnie sobie poczyna:
niszczy nam ziarno, wciska się wszędzie
i wtedy z ziarna chleba nie będzie!

MSZYCA
Choć nas mszyca
nie zachwyca,
cieszy się z niej mrówka!
Mszyca doić
się pozwoli,
mszyca to jej krówka!
BIEDRONKA
Któż z nas nie lubi małych biedronek,
co kropeczkami są ozdobione?
Kto ich nie lubi? - Jedynie mszyce -
im uprzykrzają biedronki życie!
Tępią je sprawnie - i z tej przyczyny
sojusznikami są więc naszymi!

CHRABĄSZCZ
Najpierw jest pędrak, co śpi pod ziemią,
bracia tu jego też sobie drzemią.
Pędrak w chrabąszcza zmienia się wiosną
zaraz u ramion skrzydła mu rosną,
a więc się wzbija, huczy i buczy,
i patrzy, czym się może utuczyć.
Czy go lubimy? - No, tak nie bardzo,
chrabąszcze bowiem liśćmi nie gardzą.

TurkuĆ PODJADEK
- A co pan Turkuć podjadek
zjadł sobie dziś na obiadek?
- Ano, smakował mi korzeń,
jestem więc w dobrym humorze,
lecz nie wiem, śpiąc pod sałatą,
co powie ogrodnik na to?

JEDWABNIK
Gąsienica jedwabnika
liście morwy wciąż połyka.
Potem się zamyka w kokon,
który cieszy nasze oko.
Kokon ten to właśnie jedwab,
jego nić jest nam potrzebna!

WAŻKA
Nieważka ważka lata nad wodą,
jak helikopter mały furkoce -
gdzie ją powietrzne szlaki powiodą?
Może gdzieś zechce odpocząć w drodze?
Liść nenufaru już błyszczy pod nią,
obok się wodzie kłania sitowie -
ważka ląduje, siada wygodnie -
len liść to przecież jej lotniskowiec!

MRÓWKA
Mrówka sosnowe igły dźwiga,
krząta i zwija się jak fryga!
Choć droga czasem nie jest bliska,
zapasy znosi do mrowiska,
żadna nie zmęczy jej wędrówka,
bo pracowita jest jak mrówka!
SZERSZEŃ
Szerszeń - po pierwsze
zły jest jak szerszeń!
Po drugie -
gniazda buduje z trudem -
w nich szerszeniowy przebywa ludek.
Po trzecie -
rządzi gniazdem królowa -
nie składaj wizyty jej tak czy owak!

ŚWIERSZCZ
Gra na skrzypcach świerszcz swój koncert,
każdy słucha go na łące,
słucha pilnie zanim zaśnie,
bo już mrok zapada właśnie.
A świerszcz mówi: - Wiem co robię!
Skrzypce zawsze mam przy sobie!

PASIKONIK
Zielony pasikoniku,
skrzydła do lotu naszykuj
i wietrzyk wiosenny goń!
Pasikoniku zielony!
Kto cię na łące dogoni?
Chyba jedynie koń!

TRZMIEL
Trzmiele kwiatów znają wiele,
lecz w tym mają swoje cele:
wonny pyłek to ich cel,
więc go zbiera każdy trzmiel!
Wszystkie trzmiele, jak widzicie,
mają przeto słodkie życie!
PSZCZOŁA
Nad zieloną łąką lata złota pszczoła,
nektar ją tu nęci, słońce ja tu woła,
więc z kwiatka na kwiatek przelatuje sobie,
aby człowiek później mógł jeść słodki miodek.
Nad kwitnącą łąką lata mała pszczoła,
nawet nie wie, ile pyłku zebrać zdoła!

KOMAR
Szarą porą skrzypek blady
gra znów koło ucha,
lecz się martwi, bo z zasady
nikt go nie chce słuchać!

PCHŁA
Pchła wspaniały humor ma,
pchła się bardzo cieszy, gdyż
dziś pobiła, proszę was,
rekord świata w skoku wzwyż!
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
10 powodów, by przekreślić Devire jako pracodawcę.

Jeśli ktoś przesieje propagandowe komentarze, znajdzie na najlepszyfachowiec.pl też kilka prawdziwych informacji o Devire - niestety nie są one pozytywne. Obawiam się, że w tym przypadku powoływanie się na regulamin najlepszyfachowiec.pl przy negatywnych komentarzach użytkowników ma na celu nieudolną próbę zapobiegnięcia mówieniu prawdy o tej firmie.

Poniżej same fakty: 1. są zespoły, w których rotacja w ciągu ok. roku sięga 100%, 2. w tej firmie nie funkcjonuje absolutnie żadna polityka antymobbingowa, 3. na tle konkurencji średnie wynagrodzenia + zdarzają się problemy z wypłatami, a w niektórych przypadkach nawet rażące niewypłacanie/opóźnianie prowizji, 4. koneksje znaczą tu wiele, 5. pracownicy z korpo na H to pewnie ok. 50-60% firmy, 6. dostępne narzędzia i szkolenia są skromne i niskobudżetowe, 7. kadra menedżerska nierówna - część menedżerów na poziomie, co do drugiej części szkoda słów i aż strach się wypowiadać, bo zaraz wydelegowany pracownik Devire napisze tu następny komentarz o naruszeniu regulaminu najlepszyfachowiec.pl ze względu na zniewagę dobrego imienia Devire ;), 8. Turkus to tylko kolor logo, być może jeszcze symbol chaosu i samowolki managementu ;) 9. podejście firmy do realnych zgłaszanych problemów jest proste i logiczne: jest problem? zamiećmy go pod dywan lub rozwiążmy tak, żeby innym odechciało się zgłaszania podobnych tematów w przyszłości :D 10. organizację na rynku wyróżnia to, że w czasach walki o dobrych rekruterów tu nawet zaangażowani pracownicy z góry tabeli wyników finansowych mogą usłyszeć: nie ma ludzi niezastąpionych. ;) Jednym słowem, a nawet dwoma: nie warto.
użytkownik
30.08.2018 (5 miesięcy temu)
30.08.2018 (5 miesięcy temu)
Nie czepiajcie się Olgi ona chce podtrzymać wątek opini na temat tego zakładu.chce żeby przyszli i obecni pracownicy dowiedzieli się co dzieje się w tym zakładzie który jest od lat w naszym mieście i który małymi kroczkami doprowadzamy jest do bankructwa -zamknięcia go.Jak ten zakład zamkną to co będzie w Turku .?Miasto emerytów?Nie czarujmy się nie dzieje się dobrze-zakład opanowali (kadra zarzadzajaca)byli pracownicy innego zakładu a ja się pytam znasz się na krzesłach? A co to ma wspólnego z produkcją materiału? Nie ma ogóle zamówień czy to nie jest dziwne?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Turku"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin