test
Znaleziono 229 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Vicim"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
3 lut (16 dni temu)
3 lut (16 dni temu)
mogę się dowiedzieć o zarobkach w tej firmie
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Na jakim stanowisku?
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
A Ty znowu powracasz do tego najlepszyfachowiec.pla. Ok, wygrałeś.
najlepszyfachowiec.pl niedobry, brzydki, ble, Vicim cacy.
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Dzięki.
Rady z najlepszyfachowiec.pla zawsze w cenie ;-)
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie jestem historykiem, żeby o rozmawiać o historii.
Ale w jednym zgadzamy się całkowicie. Również odnoszę się do stanu obecnego, który no cóż ...., każdy z nas wie, jak wygląda.

Nie wierzysz? Radzę posłuchać (raczej podsłuchać :-)), co mówi się w kuluarach, gwarantuję bogactwa wrażeń.
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Widać dato nie zmieniłaś się na lepsze.
Twoja reakcja świadczy o tym, że zależy Tobie na utrzymaniu negatywnej opinii o firmie Vicim. Skoro nie życzysz sobie insynuacji to zwyczajnie przestań pisać.

Popatrz historycznie na komentarze i sam(a) użyj myślenia i „nie odwracaj kota ogonem”.
Sprawa dotyczy wyłącznie tego, że Mariusz (powiedzmy że nim jest) wyciągnął temat sprzed kilku miesięcy. Pytanie dlaczego? Zebrało się mu na wspomnienia? Jaki sentymentalny.

Odnosimy się do stanu obecnego.
O historii nie rozmawiamy, bo wyciągamy z niej wnioski.
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie odwracaj kota ogonem.

W moim poprzednim wpisie z dnia 28/11/2018 nie ma mowy o "publikowaniu nieprawdy" czy "nieprawdziwych i krzywdzących wpisach". Nie życzę sobie takich insynuacji. Zrozumiałeś? Proszę czytać ze zrozumieniem.

Co Ty ciągle z tym portalem. Portal publikuje wszystkie informacje, zarówno te pozytywne jak i negatywne na temat firm. Informacja negatywna nie oznacza nieprawdziwej. To nie najlepszyfachowiec.pl zamieszcza negatywne, zaznaczam, prawdziwe opinie na temat firm, tylko pracownicy w tych firmach pracujący.

A ilość negatywnych komentarzy o Vicim świadczy tylko, że coś jest na rzeczy..., czy to komuś podoba się czy też nie.
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Jeśli to prawda to dobre. Ciekawe dlaczego można tylko polubić a nie odwrotnie. Powinny być dowie łapki.
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Szanowna dato.

Negowanie nieprawdziwych wpisów należy do obowiązku każdego pracownika, który utożsamia się ze swoją firmą. Ja bardzo.
Dlatego zawsze spodziewaj się reakcji na nieprawdziwe i krzywdzące wpisy.

Nie ma i nie będzie zgody na publikowanie nieprawdy w imię „wolności słowa”.

O tym, że portalowi zależy na jak najbardziej negatywnych wpisach, które napędzają im klientów wiadomo nie od dzisiaj.
Oczywistym jest, że portal czuje się bezkarny w tego typu działaniach, bo jest niemal niemożliwym wykrycie takich praktyk, a sposob wypowiedzi oraz inne fakty z nimi związane niestety potwierdzają nasze przypuszczenia.

Na szczęście dato, dzisiaj jest pewne że się zmieniłaś. Czy na lepsze, zobaczymy.
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Szanowny Większy realisto,

Na początku chciałbym zaznaczyć, iż nie jestem pracownikiem najlepszyfachowiec.pl, nie mam nic wspólnego z tym portalem ani też nie interesuje mnie skala "wygenerowanych przychodów" przez ten serwis.

Interesuje mnie natomiast fakt, dlaczego pracownik, wyrażający w sposób kulturalny swoją negatywną ale prawdziwą, jest od razu przez takie osoby jak TY krytykowany? Czy kieruje Tobą obawa o pracę, chęć przypodobania się komuś wyżej i osiągnięcia profitów a może negowanie nieprzychylnych komentarzy firmie Vicim należy po prostu do Twoich obowiązków?

"Skoro forum jest do wyrażania opinii to każda ma swoją wartość", to nie rozumiem dalszego Twojego oburzenia. Żyjemy w wolnym kraju, gdzie na szczęście istnieje wolność słowa.

Dzięki właśnie takiemu serwisowi jak najlepszyfachowiec.pl, można pokazać światu, jakie są warunki pracy na Curie Skłodowskiej.

Z poważaniem
użytkownik
25.11.2018 (2 miesiące temu)
25.11.2018 (2 miesiące temu)
Treść tego forum to jedna wielka manipulacja. Ja i moi znajomi na próbę zostawiali „łapki w górę” pod pewnymi komentarzami popierającymi firmę.
Ciekawe dlaczego te „łapki” znikają i nagle pojawiają się pod komentarzami nieprzychylnymi firmie Vicim?
Odpowiedzcie sobie sami.
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Wiem.
Polecam lekturę znaczenia słowa „sarkazm”.
Przydatne w dzisiejszych czasach
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Oj Riuszma, Riuszma, to nie miał być komplement...
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Oj mnie daleko do tej techniki. Miło jednak, że doceniasz moje zdolności. ;-)
użytkownik
18.11.2018 (3 miesiące temu)
18.11.2018 (3 miesiące temu)
Dobra firma
użytkownik
18.11.2018 (3 miesiące temu)
18.11.2018 (3 miesiące temu)
heh czyli bez zmian .....a Maja(ja) N. jeszcze pracuje?!
użytkownik
17.11.2018 (3 miesiące temu)
17.11.2018 (3 miesiące temu)
@Riuszma,

Czytając Twoje komentarze, odnoszę wrażenie, że sama Holecka z telewizyjnej "1" mogłaby uczyć się od Ciebie warsztatu kreowania public relations ;-).
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
Skoro forum jest do wyrażania opinii to każda ma swoją wartość.
Szkoda tylko, dlaczego Mariusz wyraził swoją opinię po tak długim czasie? Wzięło go na wspomnienia?
Skoro uważasz, że jestem działem HR i zaklinam rzeczywistość, to Ty równie dobrze możesz być przedstawicielem portalu najlepszyfachowiec.pl i próbować nie do końca etycznie wygenerować sobie przychody.
Szkoda, bo atmosfera w firmie teraz, to nie to samo co 3 miesiące temu lub jeszcze wcześniej. Liczy się to co jest teraz. O historii nie rozmawiamy.
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
Póki co twoja opinia to zwykłe zakrzykiwanie opinii byłego pracownika. To forum służy do umożliwienia ludziom wglądu w wiedzę, którą zdobywa się z bólem po podpisaniu umowy z pracodawcą. Jeśli nie masz nic konstruktywnego do dodania, to odpuść. Mariusz dość precyzyjnie wyraził swoją opinię o pracy. W obliczu tego co napisałaś Ty, jestem dużo bardziej skłonny mu uwierzyć a Ciebie potraktować jak dział HR, który dba o zaklinanie rzeczywistości żeby zatrudnić kolejnych 'niewolników' dla swojego pana - właściciela/prezesa
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
No właśnie niestety mijasz się z prawdą. Dlatego warto czasami zastanowić się i darować pewne komentarze po tak długim czasie. Nie wnoszą one nic, poza zwykłym hejtem, tak powszechnym w sieci.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Vicim"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin