test
Znaleziono 317 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Woolstar"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Odstąpiłem od umowy powiadamiając Panią Paulinę N. ale ona trzy krotnie wysyłała ponoć do mnie aneks do umowy Alior Bank dzwonił do mnie ale umowa między mną a Panią Pauliną się różniła więc odstąpiłem od umowy a Pani paulina Kazała mi te rzeczy zawieżdz do firmy i ma pretensje do mnie że dzwonię pod jej numer a sama mi mówiła że jak będe miał problemy to mam dzwonić Firma nie chciała ze mną rozmawiać dopiero po moich sms do pani Pauliny raczyli odzwonić tłumacząć się awarią telefonu ale Pani z Firmy podczas rozmowy wyłączyła się.

Wiesław Grudniewicz
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
xxxxxxx i jeszcze raz xxxxxxx
Ludzie omijajcie ich jak tylko możecie.
Wszystko co mówią i pokazują nie pokrywa się z prawdą.
użytkownik
09.10.2018 (4 miesiące temu)
09.10.2018 (4 miesiące temu)
Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu +48 61 896 86 20, [email protected]Woolstar.pl. Jeżeli pojawiły się jakiekolwiek opóźnienia na pewno je nadrobimy. Prosimy zgłosić się osobiście do firmy, wyjaśnimy sytuację .
użytkownik
01.10.2018 (4 miesiące temu)
01.10.2018 (4 miesiące temu)
witam. odstąpiłem od umowy kupa. dostałem od Woolstar pisemne anulowanie umowy i zapewnienie zwrotu wpłaconej zaliczki. regulaminowy termin zwrotu minął pieniędzy nie otrzymałem pomimo zapewnień w rozmowach telefonicznych. nie polecam
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
KONSUMENCIE - PAMIĘTAJ:
- Możesz zrezygnować z umowy i NIE MUSISZ TŁUMACZYĆ SIĘ JAK I DLACZEGO
- Masz na to czas, aż 14 dni - wystarczająco długo !!!
- Wszelkie nieprawidłowości i oszustwa jakie stosuje firma (według Ciebie) warto zgłaszać do Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej
- Kompleksową pomoc (od wysłania druku odstąpienia aż do odbioru paczek i dostarczenia ich do sprzedawcy) oferuje FUNDACJA DAJE SIEBIE
www.dajesiebie.com
użytkownik
01.08.2018 (6 miesięcy temu)
01.08.2018 (6 miesięcy temu)
Opinia na 10 punktów to wpół star ma ZERO! NIE POLECAM
użytkownik
14.06.2018 (8 miesięcy temu)
14.06.2018 (8 miesięcy temu)
Warunki zatrudnienia zależą od stanowiska. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu https://www.Woolstar.pl/kariera/
użytkownik
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
Na jakich zasadach można pracować w firmie?
użytkownik
25.05.2018 (8 miesięcy temu)
25.05.2018 (8 miesięcy temu)
Firma stabilna, na rynku od 2001 roku. Szanuje pracowników i umożliwia indywidualny rozwój. Świetna atmosfera. Dobre miejsce dla ludzi z inicjatywą potrafiących przekonywać do swoich racji.
użytkownik
24.05.2018 (8 miesięcy temu)
24.05.2018 (8 miesięcy temu)
Może ktoś podpowie jak się tu pracuje?
użytkownik
24.05.2018 (8 miesięcy temu)
24.05.2018 (8 miesięcy temu)
W dniu 23 05 2018 byłem na prezentacji towarów Tej Firmy w Jaworze na zaproszeniach wpisany był podarunek dla każdego uczestnika.Jednak prezenter oświadczył,że jest za mało osób na prezenty.Sądząc po cenach tej prezentacji,uważam,że jest to naciąganie starszych osób.Takimi pseudo firmami powinny się zająć organa ścigania.OSTRZEGAM.
użytkownik
27.04.2018 (9 miesięcy temu)
27.04.2018 (9 miesięcy temu)
@anonymous zarzucając coś takiego firmie powinieneś przedstawić jakieś dowody na to. Forum to miejsce dzielenia się informacjami o firmie. Jednak mogą być one tylko prawdziwe.
użytkownik
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
Firma nieuczciwa oszukuje starsze osoby
użytkownik
05.03.2018 (11 miesięcy temu)
05.03.2018 (11 miesięcy temu)
@zbulwersowany, @Gienek sami uczestniczyliście w spotkaniach zorganizowanych przez firmę WOOL STAR? Korzystaliście z produktów firmy, że uważacie je za buble? Czy osoby zakupujące produkty podpisują jakieś umowy, w których zawarte są wszystkie te warunki, o których wspominacie? Jeżeli tak, to rozumiem, że każdy uczestnik jest poinformowany o warunkach umowy. Przypominam Wam również o obowiązującym na forum regulaminie. Nikt nie może obrażać innych na forum. Pamiętajcie jest to forum publiczne.
użytkownik
13.02.2018 (rok temu)
13.02.2018 (rok temu)
Co jeszcze możesz powiedzieć o pozostałych warunkach zatrudnienia w WOOL STAR. Twoja wypowiedź będzie przydatna dla wszystkich tych, którzy rozważają złożenie CV do tej firmy.
użytkownik
15.12.2017 (rok temu)
15.12.2017 (rok temu)
Witam .W dniu dzisiejszym czyli 15 grudzień 2017 godz.12 na prezentacji tej że firmy. Sam pokaz nie budził by zastrzeżeń gdy by nie komentarz jednego z panów z firmy Wool Star.Wypowiedzi były wysoce nie stosowne zwłaszcza że ów pan był w miejscu pracy. Politykowanie czy obrażanie innych religii, Innej niż chrześcijanizm. Twierdząc że francuz niemiec to islamista Lwów należy się polakom i mogła bym mnożyć zbędne wypowiedzi tego pana, po takim spotkaniu czlowiek traci ochotę do zakupu czego kolwiek.Pozdrawiam pana w białej koszuli. Dramat.
użytkownik
28.09.2017 (rok temu)
28.09.2017 (rok temu)
@ktoś wkurzony ale ktoś dzwoni do Ciebie z centrali firmy WOOL STAR? Jesteś byłym klientem firmy? Było poprosić o usunięcie z bazy klientów. Rozmowy są nagrywane, więc jest obowiązek skasowania. Ktoś jeszcze miał taką sytuację jak ten użytkownik?
użytkownik
28.09.2017 (rok temu)
28.09.2017 (rok temu)
Mam dosyć - dzwonicie ciągle i nękacie mnie telefonami!!! Gdzie mam to zgłosić? Jesteście normalni inaczej czy głusi?!!!
Co wy z tym Inowrocławiem - nie umiecie sobie z bazy danych jednego numeru usunąć??? Co z wami nie tak?
Dzisiaj miarka się przebrała - piszę skargę na firmę Wool star, gdzie tylko się da.
użytkownik
20.09.2017 (rok temu)
20.09.2017 (rok temu)
@ada to poważny zarzut. W jaki sposób Twoim zdaniem firma WOOL STAR oszukuje osoby starsze? @An827 rozumiem, że polecasz pracę w WOOL STAR? Jest dużo ofert, więc takie wypowiedzi są ważne dla innych użytkowników: http://www.Woolstar.pl/kariera/ A i dla zainteresowanych polecam zapoznać się z wywiadem z pracodawcą: http://najlepszyfachowiec.pl Jest tam wiele informacji o firmie i rekrutacji.
użytkownik
19.09.2017 (rok temu)
19.09.2017 (rok temu)
dziadostwo i oszukiwanie staruszków
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Woolstar"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin