test
Znaleziono 51 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "Zpr media"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
- Od poniedziałku 10 grudnia, a zapewne i w kolejnych dniach „Faktu”, „Przeglądu Sportowego”, „Newsweeka” oraz innych tytułów naszego wydawnictwa nie będzie już można kupić w punktach, do których prasę dostarcza Ruch. Jesteśmy zmuszeni rezygnować z dostaw za pośrednictwem Ruchu z powodu braku płatności za dostarczane nakłady oraz ogromnych zaległości - mówi Marcin Biegluk, dyrektor generalny portfolio prasowego w Ringier Axel Springer Polska. Ponadto wyliczono, że dzienniki można kupować w punktach obsługiwanych przez innych dystrybutorów pracy, m.in. Kolportera i Garmond Press. - Są to np. sklepy, saloniki prasowe, markety, stacje benzynowe, placówki pocztowe. Jesteśmy przekonani, że takie punkty znajdą Państwo w swojej okolicy - stwierdzono. - Tę bardzo trudną dla nas, dla Ruchu i dla rynku decyzję podjęliśmy zmuszeni brakiem pozytywnego efektu rozmów, które toczą się od rozpoczęcia przyspieszonego postępowania układowego, czyli od początku września tego roku - mówi Biegluk. - Jednocześnie mamy nadzieję, że sytuacja niebawem wróci do normy. Nieustannie pracujemy nad tym, aby wydawane przez nas gazety i magazyny były szeroko dostępne w całym kraju, a nasze wydawnictwo jest mocno zaangażowane w poprawę sytuacji na rynku dystrybucji - dodaje Biegluk. Współpracę z Ruchem zawiesiły też Polska Press i Polityka W połowie zeszłego tygodnia Polska Press Grupa (wydawca m.in. 20 dzienników regionalnych) oraz spółka Polityka (wydaje tygodnik „Polityka” i dwutygodnik „Forum”) wstrzymały współpracę z Ruchem. Poinformowały o tym czytelników, zachęcając do kupowania tych tytułów w innych miejscach. Polska Press Grupa w swoich tytułach już od połowy listopada informował, w których punktach sprzedaży można je kupić. Natomiast od zeszłej środy na pierwszych stronach dzienników firmy podawane są informacje, gdzie obecnie są one dostępne. Pod koniec listopada informowaliśmy, że oprócz Ringier Axel Springer Polska współpracę z Ruchem ograniczyły Wydawnictwo Bauer i Edipresse Polska. Wszystkie firmy zmniejszyły liczbę egzemplarzy kierowanych do dystrybucji przez tę spółkę, przesuwając je do innych kolporterów. Ruch ma do spłaty ponad 600 mln zł, kończy mu się kredyt w Alior Banku Od początku września Ruch jest w trakcie przyspieszonego postępowania układowego. Obejmuje ono firmy, wobec których ma zobowiązania wynoszące minimum po milion zł. W tej grupie są najwięksi wydawcy, a także kredytujący spółkę Alior Bank i świadczący jej usługi telekomunikacyjne Polkomtel (operator sieci Plus). Ogłoszenie przyspieszonego postępowania układowego oznacza, że wierzyciele nie mogą egzekwować poprzednich należności wobec Ruchu. Wielu wydawców na przełomie sierpnia i września zerwało poprzednie umowy z firmą i współpracują z nią na podstawie nowych, krótkoterminowych kontraktów. Na początku września łączne zobowiązania Ruchu wynosiły przeszło 600 mln zł, z czego ok. 280 mln zł przypadało na wydawców. Agora już w lipcu wykonała odpis w wysokości 13,6 mln zł na zagrożone nieściągalnością należności od Ruchu, a Gremi media w listopadzie odpisała połowę z 4,9 mln zł analogicznych należności. Natomiast Grupa Zpr media na początku września podała, że Ruch jest jej winny 10 mln zł. Chrabota: Ruch bliski upadku. Zdychanie stulatka. „Alior Bank nie chce, żeby wydawcy za należności objęli akcje” Ruch ma też zobowiązania kredytowe wobec Alior Banku przekraczające 100 mln zł. Na początku października firmie udało się przedłużyć linię kredytową w banku, a jednym z warunków była zmiana jej prezesa (Igora Chalupca zastąpił Robert Wardak). Według ustaleń „Rzeczpospolitej” linia kredytowa wygasa w najbliższym tygodniu, na razie nie została prolongowana. W listopadzie Prokuratura Okręgowa w Krakowie podjęła śledztwo dotyczące m.in. nieprawidłowości przy przyznaniu Ruchowi kredytów przez Alior Banku. Pod koniec zeszłego miesiąca funkcjonariusze CBA na zlecenie prokuratury przeprowadzili przeszukania w siedzibach obu firm. Ruch ma 30 proc. udziału w rynku dystrybucji prasy W ub.r. Ruch zanotował 1,34 mld zł wpływów, wobec 1,46 mld zł rok wcześniej. Poprzedni zarząd spółki podkreślał, że segment detaliczny jest rentowny - EBITDA za 2017 r. wyniosła 19,2 mln zł. Sieć Ruchu obejmuje ponad 2 tys. kiosków i saloników prasowych, w tym ok. 1,7 tys. własnych. Firma dostarcza też prasę (ok. 3,7 tys. tytułów) do kilkunastu tys. innych punktów sprzedaży, m.in. małych sklepów i supermarketów (od niedawna do ponad 2 tys. sklepów Biedronka). Według danych Izby Wydawców Prasy Ruch ma 29,9 proc. udziału w rynku dystrybucji prasy. Liderem jest Kolporter z 51,9 proc. udziału, a trzeci Garmond Press ma 13,1 proc. Więcej informacji: Ruch Ringier Axel Springer Polska Fakt Przegląd Sportowy Super Express Zpr media Gremi media Rzeczpospolita Podziel się Axel Springer autor: tw 2018-12-11 udostępnień 2 polecamy Jerzy Urban ma zapłacić 120 tys. zł za karykaturę Chrystusa na okładce „Nie”. „Chciał wzbudzić sensację” Robert Mazurek zawiesił współpracę z „Dziennikiem Gazetą Prawną” HFPC kr
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
16
Gremi media i Zpr media ograniczają współpracę z Ruchem, Ringier Axel Springer Polska ją zawiesił
użytkownik
28.09.2018 (4 miesiące temu)
28.09.2018 (4 miesiące temu)
Jeśli nic się nie zmieni, to sprzedaż gazet w RUCH-u będzie możliwa jeszcze tylko przez trzy tygodnie – stwierdził xxxxxxx , przewodniczący rady nadzorczej Grupy Zpr media i wiceprezes Izby Wydawców Prasy (IWP) na wczorajszym posiedzeniu sejmowej komisji kultury i środków przekazu. Według niego tylko na tyle wystarczy zadłużonemu kolporterowi środków na zaliczki dla wydawców. – RUCH zadłuża się od dwóch lat. Są to już setki milionów złotych. Nie tylko nie jest w stanie spłacać wierzytelności, ale też przynosi permanentną stratę – mówił Benbenek.
użytkownik
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
Od kilku dni niektórzy Czytelnicy „Super Expressu” nie mogą zakupić naszej gazety u jednego z dystrybutorów. Sytuacja jest niezależna od nas i staramy się z całych sił, aby gazeta była dostępna dla wszystkich i wszędzie. Tymczasem problemy z zakupem „Super Expressu” w kioskach Ruchu wynikają z faktu, że spółka popadła w gigantycznie długi i po prostu nie płaci wydawcom za sprzedawane tytuły. - Restrukturyzacja firmy trwająca od 2010 roku nie przyniosła efektów. Ruch na swojej podstawowej działalności rok w rok tracił kilkadziesiąt milionów złotych. Prezes, ekipa, która przyszła w roku 2010 wraz z prywatyzacją firmy zdecydowała się na dość kontrowersyjną politykę wyprzedaży nieruchomości i finansowania z tej wyprzedaży bieżącej działalności firmy. W momencie kiedy skończyły się możliwości wyprzedaży majątku, żeby finansować bieżącą działalność, okazało się nagle, że w firmie zabrakło pieniędzy – opowiada nam dziennikarz ekonomiczny Tomasz Jóźwik, redaktor naczelny PAP Biznes.

Mało tego. Jak pisał w lipcu „DGP” „z jednej strony spółka ma zarząd, z drugiej płaci za usługi zarządzania firmie Icentis należącej do Igora Chalupca”. W latach 2010–2016 Icentis dostał od Ruchu 34,5 mln zł. Łącznie na opłacenie usług Icentis i wynagrodzenie swojego zarządu Ruch wydaje ok. 10 mln zł rocznie. W rekordowym 2015 r. było to 12 mln zł, co związane było z wypłatą premii za poprzednie 12 miesięcy – czytamy w „DGP”. Tymczasem spółka na czele której stoi od kilku lat Igor Chalupec, zalega wydawcy naszej gazety z wielomilionowymi rachunkami. W podobnej sytuacji co my są też spółka Agora ( wydawca „Gazety Wyborczej”), czy Infor ( wydawca m.in. „Dziennika Gazety Prawnej”). Swoją współpracę z Ruchem ograniczyło Wydawnictwo Bauer, a Totalizator Sportowy wstrzymał na ten moment sprzedaż swoich produktów.

Z uwagi na wielomilionowe długi długoterminową umowę ze spółką Ruch wypowiedziała Grupa Zpr media, czyli wydawca „SE”. Mimo tego, że do sądu został złożony wniosek o ogłoszenie upadłości Ruchu, sąd otworzył wobec spółki przyspieszone postępowanie układowe. Tymczasem mimo bankructwa Ruchu, jej prezes Igor Chalupec pobierał jeszcze do niedawna bajeczną pensję w wysokości 350 tys zł. Zapytaliśmy Chalupca m.in. o przyczyny katastrofalnego stanu finansowego Ruchu i gigantyczne wynagrodzenie w dobie złej kondycji finansowej spółki. „RUCH S.A. jest obecnie w procesie przyśpieszonego postępowania układowego („PPU”) w celu zawarcia układu częściowego z największymi Wydawcami – wierzycielami Spółki. Ze względu na otwarte „PPU” oraz trwające rozmowy z Wydawcami, nie komentujemy obecnej sytuacji finansowej RUCH S.A. Na obecnym etapie Spółka koncentruje się na wypracowaniu planu restrukturyzacyjnego i rozmowach z Wydawcami. Natomiast w pozostałych obszarach Spółka kontynuuje działania na dotychczasowych zasadach” - informuje nas Joanna Dzwonkowska, rzeczniczka prasowa RUCH S.A. Jeszcze do niedawna Ruch miał umowę z firmą Chalupca, czyli Icentis Capital na zarządzanie przedsiębiorstwem. „Dodatkowo informujemy, że umowa pomiędzy RUCH S.A. a Icentis Capital sp. z o. o. została rozwiązana. Zwracamy również uwagę na fakt, że wynagrodzenie dla Icentis Capital sp. z o. o. nie było równoznaczne z wynagrodzeniem Prezesa Igora Chalupca – dodaje rzeczniczka prasowa Ruchu.
Nakład „Super Expressu” nie został zmniejszony – przejęły go inne działające na polskim rynku firmy kolporterskie.
użytkownik
31.08.2018 (5 miesięcy temu)
31.08.2018 (5 miesięcy temu)
CZY TO KONIEC RUCHU ?

JEST WNIOSEK O UPADŁOŚĆ RUCHU !

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/Zpr-media-wnioskuje-o-upadlosc-ruchu-time-chce-przeprowadzic-postepowanie-sanacyjne

http://wyborcza.pl/7,75398,23843927,dlaczego-wyborczej-brakuje-w-kioskach.html#Z_BoxGWImg

http://wyborcza.pl/7,155287,23843198,jest-wniosek-o-upadlosc-ruchu-zlozyly-go-spolki-z-grupy-Zpr.html#Z_BoxBizLink
użytkownik
31.08.2018 (5 miesięcy temu)
31.08.2018 (5 miesięcy temu)
CZY TO KONIEC RUCHU ?

JEST WNIOSEK O UPADŁOŚĆ RUCHU !

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/Zpr-media-wnioskuje-o-upadlosc-ruchu-time-chce-przeprowadzic-postepowanie-sanacyjne

http://wyborcza.pl/7,75398,23843927,dlaczego-wyborczej-brakuje-w-kioskach.html#Z_BoxGWImg

http://wyborcza.pl/7,155287,23843198,jest-wniosek-o-upadlosc-ruchu-zlozyly-go-spolki-z-grupy-Zpr.html#Z_BoxBizLink
użytkownik
09.05.2018 (9 miesięcy temu)
09.05.2018 (9 miesięcy temu)
Pracowałem tam jako dziennikarz w red. Internetowej. Praca na umowę o dzieło z obowiązkiem pracy naiejscu od godziny do godziny. Oczekiwania wielkie, benefity zerowe. Atmosfera fatalna. Warunki dość żenujące. Gdzieniegdzie był remont ale w głown budynku na korytarzach wiadra do łapania wody z cieknącej klimy. Stosunki feudalne, młodzi z ambicjami szybko odxhodzą albo są zwalniani z dnia na dzień, bo się nagle skonczyły pieniądze na projekt. Dla ludzi z charakterem szczęśliwego niewolnika. W firmie bufet, który pomimo dobrych chęci niestety szkodzi na żołądek.
użytkownik
09.04.2018 (10 miesięcy temu)
09.04.2018 (10 miesięcy temu)
Jak wyglądają zarobki w Zpr media S.A.? Czy od ostatniej opinii ich poziom uległ zmianie?
użytkownik
10.02.2018 (rok temu)
10.02.2018 (rok temu)
Jeśli chodzi o benefity to karta sportowa dla pracownika w kwocie 100zl i opieka medyczna w Falcku od 35zł
użytkownik
10.02.2018 (rok temu)
10.02.2018 (rok temu)
Rzetelne opinie osób, które pracowały w przedsiębiorstwie są cenną wskazówką dla osób rozważających zatrudnienie w firmie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzenia w Zpr media S.A.? Podzielcie się tymi informacjami.
użytkownik
20.12.2017 (rok temu)
20.12.2017 (rok temu)
Ha ha ha .Bardzo. zwłaszcza ze tydzien po podpisaniu umowy idą na zwolnienie lekarskie. A po 2 tygodniach na następne. Farsa! Ale dyr. Wójcik ceni takich pracowników.
użytkownik
13.12.2017 (rok temu)
13.12.2017 (rok temu)
firma jak kazda inna, trochę wyzysku, trochę głupoty w kierownictwie, czyli jak to wszędzie i pewnie nic się w tej firmie nie zmieni
użytkownik
07.12.2017 (rok temu)
07.12.2017 (rok temu)
W przeciwieństwie do wielu pracowników ludzi z Ukrainy chcą pracować ponieważ bardzo zależy im na pracy!!!
użytkownik
08.11.2017 (rok temu)
Doceniani i szanowani są jedynie ulubieńcy dyrektora, również ci, którzy nie mają zielonego pojecia o tym co robią, bo i tak ich obowiazki są zrzucane na innych. Jedno wielkie kolesiostwo. Ludzie nie są głupi i widzą co się dzieje, dlatego odchodzą a zatrudniani są niewykwalifikowani Ukraińcy, którzy cieszą się wiekszym uznaniem niż doświadczeni pracownicy znający się na rzeczy. Ktoś w końcu mógłby się przyjrzeć co się tam dzieje a nie patrzec tylko na firmę przez pryzmat cyferek.
użytkownik
12.08.2017 (rok temu)
12.08.2017 (rok temu)
Pojawiło się kilka nowych ofert pracy, jednak nie jest doprecyzowany temat umowy, która zawierana jest z pracownikiem. Może ktoś z was pracuje lub pracował w Zpr media S.A. i wie, na jaki rodzaj umowy można liczyć podejmując zatrudnienie w tej firmie?
użytkownik
13.07.2017 (rok temu)
13.07.2017 (rok temu)
Czy Zpr media jest zainteresowana zatrudnieniem doradcy kredytowego? Podpowiedzcie mi jak sie tu pracuje? Czy mają trudny etap rekrutacji? Może jeszcze coś ważnego?
użytkownik
13.07.2017 (rok temu)
13.07.2017 (rok temu)
Prawdopodobnie wiem dlaczego Cię zwolnili. Zwróc uwagę, że wrócił ktoś z urlopu wychowawczego. Resztę potraktowali pewnie jako pretekst. Sprowokowali problem i potem wykorzystali przeciwko Tobie. Szukali pewnie na okres próbny, ponieważ byś nie była zainteresowana umową na zastępstwo. Jeżeli jesteś z Warszawskiego oddziału w razie problemów w sądzie stań w okolicy godziny 16-17 tam gdzie pracowałaś o ile nie mylę Cię z kimś innym z innego oddziału kto miał podobną sytuację. Tu nie mogę podać Ci kontaktu do siebie.
użytkownik
10.07.2017 (rok temu)
Dalsza część opinii: to jest tu najważniejsze, identyfikatory raczej nikogo nie obchodzą - możesz czekać ponad 4 tygodnie. Czeka Cię w tym czasie codziennie pobierana karta zastępcza u ochroniarza lub karta po poprzednim koledze wraz z jego danymi.

- poważne podejście do formalności może być niemile widziane w dziale. Przez formalności rozumiem wypełnienie wszystkiego tego co Ci nakazały kadry - czyli odbycie szkoleń wstępnych, pobranie identyfikatora/karty wejściowej, W DNIU ZATRUDNIENIA. Upomnienie się o to też będzie niemile widziane, o czym dowiesz się dopiero w dniu rozwiązania umowy, że poważne podejście do formalności nie było mile widziane. A przecież to zabezpiecza pracodawcę i zmniejsza możliwe obsunięcie terminów, które mogą sprawdzić urządy. Prościej pracodawcy tłumaczyć się z 4-dniowego obsunięcia w stosunku do 3-tygodniowego.

- Na kwestionariuszu osobowym żądają podania nazwiska rodowego MATKI (nie mylić z imionami - te są potrzebne do wystawienia świadectwa pracy) i miejsca urodzenia (wymagana jest tylko data i PESEL). Jak uczą w wielu miejscach - NIGDY nie podawaj tych informacji, są one nie potrzebne pracodawcy i masz prawo odmówić ich podania (o nazwisko rodowe matki może pytać tylko bank i urząd). Pole nie oznaczone jako opcjonalne, więc nie znając prawa, nie wiesz co obowiązkowo musisz podać. Pytać Cię też będą o numer książeczki wojskowej, stopień, przynależność do WKU (czy wolno o to pytać pracownika?), a większe zakłopotanie masz, gdy jesteś kobietą i nie wiesz co tam wpisać bo jej nie masz.

- Wypierają się po rozmowie tego, że treść rozmowy nie miała związku z podjętą decyzją - przy okazji mówiąc, że nie kompetencje były przyczyną zwolnienia. "Prawdziwego powodu" - tego oficjalnego Ci nie podadzą mimo prósb o jego podanie.
użytkownik
10.07.2017 (rok temu)
Plusy pracy w tej firmie:

- możesz z kadrami DOGADAĆ się o wiele: zgodne z wytycznymi GIODO identyfikatory i intranet bez zdjęć,

- jeżeli jesteś w trakcie zmiany nazwiska - o możliwość posługiwania się tym nazwiskiem, co ułatwi Ci zmianę nazwiska w urzędzie (w umowie obok nazwiska z dowodu pojawi się nazwisko, którego używasz), z nowego nazwiska przedstawią Cię pracownikom (duży plus),

- dostaniesz szczegółowe informacje co zrobić na początku, przez co jeżeli masz za sobą długi okres zatrudnienia lub zatrudniasz się pierwszy raz - wiesz czego potrzebują, niestety brakuje informacji, gdzie są działy (domyślasz się - niestety błędnie - że tam gdzie jest twoje stanowisko i gdzie Cię słownie oddelegowali), nieaktualne niektóre informacje,

- przed podpisaniem umowy możesz przeczytać dokumenty wraz z regulaminem pracy, by zdecydować czy chcesz pracować na tych warunkach, zanim wezmą od Ciebie kwestionariusz osobowy itp., zanim podpiszesz umowę (duży plus),

- brak czytników tęczówki oka i linii papilarnych do rejestracji czasu pracy.

- NIE pytają o nałogi, przynależność religijną, plany macierzyńskie.

- zatrudniają też obcokrajowców.

- poważne podejście do testów wiedzy - pytania na kartce, ale nie naciskają Cię czasem - odpowiadasz ustnie i to im wystarcza, potrafią dopytać o szczegóły lub o to o czym nie wspominasz uważając za mało istotne, brak testów psychometrycznych (duży plus).



Minusy pracy w tej firmie:

- gdy jesteś kobietą nie powiedzą Ci, że szef lub zespół oczekuje mężczyzny na stanowisku. Przynajmniej w IT mogą zdarzyć się sytuacje, że będą zwracać się do Ciebie w złej formie gramatycznej, mimo, że im zwrócisz na to uwagę, dojdzie do sytuacji zlekceważenia i kontynuacji zachowania lub aroganckiego odburknięcia, że śmiesz zwrócić uwagę. Jeżeli poskarżysz się do władz firmy - czeka Cię wypowiedzenie z podaniem na rozmowie powodu, że nie mogą sobie pozwolić na zwolnienie aroganckiej osoby lub 2 i muszą zwolnić właśnie Ciebie. Oficjalnego powodu na maila Ci nie podadzą, jeżeli potrzebujesz mieć dowód do sądu, że niesłusznie Cię zwolniono - pozostaje Ci tylko utrwalenie rozmowy i bycie na nią przygotowanym. Niestety atmosfera pracy jest bardzo ważna - w pracy spędzasz 1/4 swojego życia - tu była bardzo niemiła. (bardzo duży minus),

- na rozmowę kwalifikacyjną możesz poczekać nawet 15 minut w dziale informatycznym (tak było u mnie - 15 minut spóźnienia mimo przebywania osób odpowiedzialnych za rekrutację kilka pokoi dalej niż umówiony),

- mimo braku podstaw w dokumentach, które otrzymasz, znajdziesz informacje, że potrzebują skan twojego dowodu osobistego (beZprawnie) - jednak nie będą się przy tym upierać, gdy kategorycznie powiesz, że nie dostarczysz bo nie maja podstaw ku temu.

- podsuną Ci papier, w którym jest napisane, że wyrażasz zgodę na umieszczenie zdjęcia na identyfikatorze i nie jest o tym wspomniane gwiazdką czy innym znacznikiem, że możesz to zdanie wykreślić. Jest to beZprawne, gdy odbywa się w dniu podpisania umowy i nie masz prawa odmówić bez poniesienia skutków.

- niestety ale po zwolnieniu pracownika, przynajmniej w dziale informatycznym poniewierają się karty wejściowe poprzedniego pracownika wraz z jego zdjęciem. Plus z tego taki, że możesz go znaleźć na FB/linkedin/goldenline i zapytać jak się pracowało i zadecydować po próbnym, czy chcesz tam pracować na "prawdziwej umowie". ;-)

- brak możliwości wypłaty gotówkowej pensji mimo braku posiadanego rachunku. Pozostaje podać tylko cudzy rachunek i potem rozliczać się z trzecią osobą. Jeżeli rodzina w ogóle nie ma rachunku - możesz mieć problem. Kadry po prostu powiedzą "nie da się". Kodeks Pracy cały czas wspomina, że podstawowym sposobem wypłaty pensji jest wypłata pieniężna.

- jeżeli masz długie okresy pracy w innych firmach - nie ryzykuj i nie zaśmiecaj sobie CV ryzykiem zwolnienia jeszcze na okresie próbnym. To na prawdę źle wyglądać będzie w oczach przyszłych rekruterów.

- brak szkolenia wstępnego w terminie. Obsunięcia nawet do 3 tygodni. Każą Ci podpisać papiery z datą wsteczną, a to kwalifikuje się pod art. 270KK i 271KK (posiadam na to dowód). Podpisuj zawsze z datą aktualną, zwróć uwagę na daty w dokumencie, przekreśl i wpisz właściwe lub powiedz by wystawili zgodne z prawdą. Nic Ci za to zrobić nie mogą, za to jeżeli coś z niewiedzy uległo uszkodzeniu na stanowisku (bo nie miałeś szkolenia, bo nie przygotowano stanowiska do pracy) - nie będziesz za to ponosić odpowiedzialności finansowej do tego dnia.

- stanowisko pracy zaśmiecone i w stanie pozostawionym przez poprzedniego pracownika. Np. podłączone do sieci elektrycznej przewody leżące luzem na biurku.

- na identyfikator - dokładniej kartę wejściową, bo
użytkownik
04.07.2017 (rok temu)
04.07.2017 (rok temu)
Co jest powodem, że firma ma w aktualnej ofercie tak długą listę doradców kredytowych? Może ktoś wie i mógłby podzielić sie informacjami? Może jakiś nowy projekt?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "Zpr media"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin