test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "abb"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Praca w łodzi to dramat wymagania z kosmosu,a płaca marna. Szkolenia tylko dla tych co "cyrograf " podpiszą bo się boją że ktoś po szkoleniu zwieje. Kadra kierownicza na miejscu dużo by chciała,ale nie wiele może bo jest gorliwy kierownik regionalny, który ciągnie za wszystkie sznureczki...Ekipa jest spoko,szkoda że się systematycznie wykrusza,z kierownikiem projektu idzie się dogadać,ale nic z tego bo nic nie może.Klient - abb to już szczyt chamstwa,wtrącają się we wszystko,w urlopy,politykę kadrową,ogólnie traktują pracowników MP jak szmaty. Są też konfidenci donoszący na każdym kroku. Ogólnie jak ktoś coś potrzebuje (klient) to wejdzie po palcu w tyłek i go zagnie żeby człowiek za szybko nie uciekł,a jak już nie będzie potrzebny to będą jakiegoś "haka" na niego szukać.
Stanowczo za długo już tam pracuję - czas się zwijać...
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Może nawet lepiej, że się nie odezwali. Słyszę dużo negatywnych opinii od osób, które już tam pracują. Jeden wielki chaos...
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
patrzysz przez pryzmat HR na całą firmę? no to gratuluję.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Jak wygląda staż w Korporacyjnym Centrum Badawczym w Krakowie? Jakiej stawki można się spodziewać na takim stażu?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Byłem na stażu w CRC i raczej polecam. Zarobki dla stażystów są niestety poniżej krakowskiego standardu dla studentów (przynajmniej na początku), ale z drugiej strony pracę można dostać będąc nawet na 2. roku bez większego problemu. Przekrój projektów jest ogromny i można trafić na coś ciekawego, a można też trafić na łatwą, ale nużącą robotę.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
skąd wiadomo o nowym centrum zpue w Krakowie? :)
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Wie ktoś ile zarabia stażysta w R&D? :)
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Jestem naprawdę rozczarowana postawą firmy. Po rozmowie telefonicznej i spotkaniu rekrutacyjnym z Zabierzowie miał nastąpić w ciągu tygodnia kontakt w celu przekazania wyników rekrutacji. Menadżerka sama mnie o tym zapewniała. A telefonu ni widu, ni słychu, w dodatku rekruterce nawet nie chce się odebrać telefonu. Rozumiem, że wybrali kogoś innego na stanowisko, ale albo się obiecuję informację zwrotną, albo mówi, że jeśli kontakt nie nastąpi do tej daty, to znaczy, że nie są zainteresowani współpracą. Takie zachowanie jest niepoważne i świadczy o braku szacunku do kandydatów, którzy poświęcają swój czas na rekrutacje do ich firmy. Biorąc pod uwagę, że nie rekrutują studenciakó, tylko ludzi z kilkuletnim doświadczeniem w konkretnej branży, uważam, że strzelają sobie w stopę.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
To ja ci tak odpowiem. HR to jest wizytówka firmy. Jak byś dostał poplamioną, pogniecioną ze złymi telefonami i adresem to chyba byś wiedział jaki typ osoby/firmy jest jej właścicielem? Mądremu to wystarcza, że w sytuacji kiedy im powinno zależeć dają plamy. Chyba że chcą rekrutować tylko tych którym takie traktowanie odpowiada w zupełności - na pewno nie mój klimat pracy, trochę jednak trzeba się szanować.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Oplaca sie zmieniac Sabre na abb?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Mam ogromną prośbę odnośnie podania zarobków testerskich (ew. developerskich) z prawie 10-letnim doświadczeniem na priv lub [email protected]
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Ja byłem na rozmowie w połowie grudnia i zapewniono mnie, że otrzymam odpowiedź do końca miesiąca. Oczywiście nikt nie skontaktował się ze mną do tej pory. Rozumiem, że w firmie panuje duży chaos w związku z rozbudową centrum, ale takie lekceważenie kandydatów buduje negatywny wizerunek firmy...
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Jakie są średnie zarobki stazysty ?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
dlaczego wciaz tyle ofert wisi do abb w PL / Krk ?
czyzby ludzie tak szybko uciekali i firma taka slaba byla ?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
abb Centrum Badan i Rozwoju funkcjonuje na bardzo dobrym poziomie oferując pracę przy IT projektach, w porównaniu np z IBM DC, ING Services, a oferowana praca ma inny charakter jak sama nazwa wskazuje. Jeżeli wolicie pracować przy ITIL procesach i rozwiązywać "tickets" to nie miejsce dla WAS, prześlijcie swoje CV gdzie indziej i nie piszcie o Waszym rozczarowaniu w pierwszej pracy gdzie nie docenia się bardzo dobrych warunków jakie stwarza firma i daje szansę zdobycia ciekawego doświadczenia zawodowego. Z takim bagażem doświadczeń profesjonalnych można wyruszyć dalej w świat, jeżeli tam oferują lepsze stawki i "bright career". W Szwajcarii młodzie ludzie odbywają staż bardzo długo zanim zdobędą doświadczenie i będą mogli być uznani za profesjonalistów, ale tam system stażu w rodzinnej korporacji jest dobrze przemyślany i zorganizowany jak w szwajcarskim zegarku, jest opracowana ścieżka kariery i Mentor, wszystko jak w szwajcarskim zegarku zgodnie z korporacyjnym porządkiem.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
Masz rację... nawet bym jej nie przyjął.
Nie pracowałem w abb - ale zawsze sądziłem, że to solidna firma... może tak tylko wygląda z zewnątrz.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Mam pytanie czy ktos orientuje sie jakie sa zarobki specjalisty ds. ksiegowosci z niemieckim?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
w sabre pracowalem za krotko zeby wyrobic sobie opinie
ale oplaca sie - zarobki porownywalne, ale ma sie wlasny kont
projekty mozna trafic ciekawe, chociaz nieciekawe tez sa

do plusow jeszcze mozliwosc pracy zdalnej, szkolenia, i dobre laptopy
ogolnie nie ma sie wrazenia ze firma oszczedza na pracowniku
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Zdecydowanie odradzam firme. Brak kultury HR. Obiecali skontaktowac sie do tygodnia czasu z informacja, po ponad 2 miesiaca 0 odzewu. na maile tez nie odpisuja, wiec pewnie brak odpowiedzi uznaja za odpowiedz. Juz nie wspomne ze pomiedzy 1 rozmowa telefoniczna a spotkaniem na zywo tez czekalem 3 miesiace. DRAMAT!!
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Spokojnie, jakieś centrum rozwojowe w Krakowie podpobno otwiera ZPUE. Konkurencji nigdy mało
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "abb"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

lubfarm Lublin

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice wlkp Grodzisk print polska mazowiecki Grodzisk
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin