test
Znaleziono 205 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "agata meble"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
19.12.2018 (2 miesiące temu)
19.12.2018 (2 miesiące temu)
Podpisuję się pod krytycznymi wypowiedziami dwoma rękami. Firma współpracuje z agata meble więc po zakupie sofy zamówiłam od nich transport. Bardzo tego żałuję.Przesunęli termin z tego powodu, że nie zapłaciłam przez link z wysłanego maila - a link ważny 12 godz.o czym nie zostałam powiadomiona.Tak więc jedną noc spałam na podłodze. Przy telefonicznym zamawianiu transportu Pani zachwalała firmę opowiadając jak to Obsługa się wszystkim zajmie: wniosą, rozpakują, złożą, postawią gdzie trzeba,zabiorą opakowania do utylizacji. Mieli zadzwonić pół godz.przed przyjazdem, Kierowca zadzwonił z taką informacją, po czym przyjechał po ponad półtorej godzinie. W trakcie przyjazdu nie odbierał ode mnie telefonu bo podobno ...zostawił go w samochodzie a był u klienta. Po przywiezieniu sofy chciał tylko podpis, nie było mowy o złożeniu sofy itp (o czym mnie wcześniej zapewniano). Pan stwierdził, że montaż trwa wg instrukcji 25 minut a to do niego nie należy. Zmusiłam go, żeby chociaż rozpakował częściowo sofę abym mogła stwierdzić, co jest w środku. Na moją pisemną reklamację otrzymałam przeprosiny i informację, że opłata za transport obejmuje tylko drobne prace do 15 min a u mnie to miało być 25 więc mi się nie należało. Tytułem rekompensaty zaproponowali mi zwrot 15 zł. Podsumowując jedna wielka porażka, nie chcę mieć z tą firmą nic wspólnego, będę ich omijać szerokim łukiem. I na deser najlepsze: przywieźli mi sofę koloru ciemno szarego a zamawiałam brązową- ale to już oczywiście nie była wina firmy transportowej :)
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Fajne meble.

Lubię atmosferę w Salon agata za:
Profesjonalna obsługa.
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
A ja mam pytanie o zarobki w agata meble w Gdańsku. Ile zarabia osoba z licencją na wózki widłowe - zwykły pracownik i czy są jakieś benefity i karta multisport?
użytkownik
13.08.2018 (6 miesięcy temu)
13.08.2018 (6 miesięcy temu)
Czy możecie mi powiedzieć jak się pracuje monterom ekspozycji w agata meble? Jakieś ogólne warunki pracy...
użytkownik
25.05.2018 (8 miesięcy temu)
25.05.2018 (8 miesięcy temu)
Bylam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej w Katowicah. Stanowisko związane z reklamacjami. Rozmowa w bardzo sympatycznej atmosferze. Niestety tak się zestresowalam, że raczej mój odbiór był kiepski. Osoby rekrutujace były bardzo przyjaźnie nastawione i starały się pomóc wyluzowac. Mam mala nadzieję, że jednak coś we mnie dostrzeli i bede miala jeszcze szansę porozmawiać i wykazać się. Uwazam, ze oferta pracy jest ciekawa i mogłabym związać się na wiele lat z firmą agata meble.
użytkownik
13.05.2018 (9 miesięcy temu)
13.05.2018 (9 miesięcy temu)
@Klient, Na forum najlepszyfachowiec.pl oceniamy pracodawcę oraz wymieniamy się aktualnymi informacjami na temat warunków pracy w danej firmie. Opinie klientów są też istotne, ale najważniejsze opinie pochodzą od pracowników na temat pracodawców.
@NICK, jak długo pracujesz w firmie agata meble w Nowym Sączu? Czy możesz napisać coś więcej o atmosferze i warunkach pracy? Czy pracuje się także w weekendy? Czy to jest każdy weekend?
użytkownik
12.05.2018 (9 miesięcy temu)
12.05.2018 (9 miesięcy temu)
a klienci jeszcze gorsi... ;-)
użytkownik
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
04.05.2018 (9 miesięcy temu)
Witam. Sprzedawcy na tym salonie są fatalni, niekompetętni, xxxxxxx i opryskliwi
użytkownik
02.05.2018 (9 miesięcy temu)
02.05.2018 (9 miesięcy temu)
Iwona ja tez nie polecam kierownik magazynu to po prostu xxxxxxx 0 jakiej kolwiek pomocy dla sprzedawców...
użytkownik
28.04.2018 (9 miesięcy temu)
28.04.2018 (9 miesięcy temu)
@Miron na forum cisza, być może jednak udało Ci się uzyskać informacje na temat warunków jakie panują w tej firmie z zewnątrz? Jeśli tak, to będę wdzięczny za każdy obiektywny komentarz.
@anestek a jaki rodzaj umowy Salon agata proponuje na początku współpracy?
użytkownik
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
tez skorzystalam :)
użytkownik
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
@Wojtek Jak wygląda typowy dzień pracy na Twoim stanowisku? Czy osoba bez doświadczenia w handlu, poradzi sobie w trakcie pierwszych dni w pracy? Czy agata meble Nowy Sącz zapewnia pracownikom jakieś dodatki pozapłacowe lub imprezy integracyjne? Dzielenie się opiniami na forum pozwala innym osobom poznać swoje przyszłe miejsce pracy.
użytkownik
11.04.2018 (10 miesięcy temu)
11.04.2018 (10 miesięcy temu)
Nie polecam pracy w Agacie meble w Częstochowie kierownictwo nie ma.szacunku do pracowników wynagrodzenienie też bez rewelacji
użytkownik
07.04.2018 (10 miesięcy temu)
07.04.2018 (10 miesięcy temu)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w agata meble Nowy Sącz? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.
użytkownik
17.03.2018 (11 miesięcy temu)
17.03.2018 (11 miesięcy temu)
Witam Panią Oszukaną!

Pani opinia jest dla mnie zaskoczeniem, gdyż jest nie rzetelna, mijająca się z prawdą i bez jakichkolwiek podstaw merytorycznych.
Po przeczytaniu Pani opinii, doszedłem do wniosku, że powodem nie jest zła jakość wykonania usługi (łazienki), lecz zwykła zemsta i zszarganie mojej dobrej opinii, na którą pracowałem przez 20 lat.
Będąc REKOMENDOWANYM WYKONAWCĄ LEROY MERLIN z bardzo dobrą opinią dostępną w sklepach LM w całej Polsce, jak również współpracując z dużymi firmami, takimi jak: agata meble, Komandor, Beko, Sopro, Geberit, Mapei, nasuwa się jeden wniosek, że tak duże firmy nie podjęłyby współpracy z jak to Pani określiła "oszustem i partaczem". Wszyscy współpracownicy są na bieżąco kontrolowani, i przeprowadzane są ankiety u klientów, u których wykonane zostały usługi.
Nawiązując do treści powyższej opinii, nasuwa mi się tylko jedna osoba.
Jest to koordynatorka ze sklepu Leroy Merlin Hetmańska Ewa Czeszel.
Nie obawiam się wyciągania takich wniosków, gdyż sama się Pani przyznała w swojej opinii do tego, że jest Pani pracownikiem LM, słowami "u nas kierownik...". A jest Pani jedyną osobą, która pracuje w LM, której wykonywałem jakąkolwiek usługę.
Napisała Pani o tym, że oszukałem ją na duże pieniądze, co jest wierutnym kłamstwem, gdyż to Pani, nie rozliczyła się ze mną, do dnia dzisiejszego, za wykonaną usługę, którą wyceniłem poniżej kosztów, jakie powinna Pani ponieść za zakres prac, który został wykonany solidnie i zgodnie ze sztuką budowlaną.
Jest Pani zwykłą oszustką, a na dodatek wprowadza Pani w błąd opinię publiczną, o złej jakości wykonywanych przeze mnie usług.
Doprowadziła Pani do tego (może być Pani z siebie dumna), że inne koordynatorki nie wysyłają do mnie zleceń, gdyż wykorzystała Pani stanowisko, które Pani piastuje. Również próbowała Pani (spreparować dowody), w postaci rzekomych projektów Pani łazienki, które zostały sporządzone po wykonanej usłudze, i po piśmie od mojego prawnika, na co posiadam stosowną dokumentację.
Wszystkie opinie, na różnych portalach:
1. https://forum.leroymerlin.pl/forum/bumax-piotr-tymoszuk,dyskusja,1227817.html
2. https://forum.leroymerlin.pl/forum/uwaga-na-piotr-tymoszuk-bumax,dyskusja,1226965.html
3. https://forum.leroymerlin.pl/forum/wlasny-dom,dyskusja,1226944.html
podpisane są jako "oszukana". Czyli zmierza Pani do tego, aby być anonimową, co skłania do refleksji o tym, że treść Pani opinii nie jest zgodna z prawdą.
Odnosząc się, do Pani opisu mojej osoby, jak również mojego wyglądu jest żenujące, bo nie ma nic wspólnego z wykonywanym zawodem. A to, że dobrze wyglądam, nie znaczy, że musiałem zażywać sterydy, wystarczy trochę ruchu i chęci, CO MÓGŁBYM PANI POLECIĆ (to w nawiązaniu do Pani podrywania).
Wracając do treści Pani opinii, uprzedzam o tym, że fałszywe oskarżanie kogoś o kradzież, jest przestępstwem i nie omieszkam poczynić w tym celu odpowiednie kroki.
Puentując swoją odpowiedź.
Szczerze życzę Pani wszystkiego dobrego. Oby Pani w życiu, nie musiała się zmierzyć z sytuacją, w której ja się znalazłem, przez Panią.
Wiem jedno, że ZŁA KARMA ZAWSZE POWRACA.
Zalecam Pani odrobinę samokrytyki oraz refleksji nad swoim postępowaniem.

Z poważaniem
BUMAX Piotr Tymoszuk (nie sp z o o)
użytkownik
13.03.2018 (11 miesięcy temu)
13.03.2018 (11 miesięcy temu)
Wszyscy jesteśmy niezadowoleni z tej pracy. Każdy przychodzi bez zapału do pracy na produkcję. O tym, że faktury są niepopłacone to już każdy wie. Wielu dostawców dopytuje się kiedy uregulujemy należności za faktury. Płacone są wtedy i w kolejności od ostatniej, kiedy zgłaszamy kolejne zamówienie. Pensja też płacona z opóźnieniem. Skoro ja przychodzę na swoją zmianę i robię swoje, to też oczekuje od CEO, że wypłaci mi pensje terminowo. Ja mam rodzinę na utrzymaniu! Wszystko z opóźnieniami, teraz te zwolnienia do tego. Traktuje się nas jak xxxxxxx którym można pomiatać. Moja znajoma zarabia więcej na kasie w Lidlu niż ja na produkcji. @Optymistyczna piszę o mega szybkim rozwoju firmy ale w grudniu maszyny stały, druku nie było prawie w ogóle. Mydlenie oczu tylko ludzion. Był pomysł CEO żeby otworzyć stolarnie, lakiernie - produkcja mebli miała ruszyć. Co to ma być, drugą Ikea albo agata meble chce rozwijać, podczas gdy produkcja własna stoi? Mamy problemy finansowe i to każdy z nas wie. I te ogłoszenie, że przyjmie do pracy. Nigdy nikomu tyle nie zapłaci. Zatrudnia się ludzi za minimalkę a potem zwalnia. Sami zobaczcie:
https://www.facebook.com/kreativiaprintingnsignage/photos/a.1333736403364529.1073741828.1333682860036550/1679142138823952/?type=3&theater

https://www.pracuj.pl/praca/stolarz-meblowy-poznan,oferta,4761026

https://www.olx.pl/oferta/praca-dla-stolarzy-lakiernikow-pracownikow-produkcji-reklam-CID4-IDoftvU.html
użytkownik
08.03.2018 (11 miesięcy temu)
08.03.2018 (11 miesięcy temu)
Jak dla mnie idealnie :) Atmosfera bardzo fajna, mozna sie dogadac, nigdy nie ma zadnych problemow. Milo sie przychodzi do pracy :)
użytkownik
01.03.2018 (11 miesięcy temu)
01.03.2018 (11 miesięcy temu)
Bardzo mila Pani Ewelina z sypialni dobrze doradzila przy wyborze materaca polecam
użytkownik
28.02.2018 (11 miesięcy temu)
28.02.2018 (11 miesięcy temu)
Nie polecam tej firmy i uważajcie jak będziecie mieli propozycję pracy w agata meble Katowice, xxxxxxx jakich mało. Nie płacą i czeka się miesiącami na pieniądze.
użytkownik
25.02.2018 (11 miesięcy temu)
25.02.2018 (11 miesięcy temu)
W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Salon agata?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "agata meble"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin