test
Znaleziono 65 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "agmaz"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
28.05.2018 (7 miesięcy temu)
28.05.2018 (7 miesięcy temu)
@Marta Mamy takie same nicki, jednak nie jesteśmy tą samą osobą. Czy zatem mogłabyś w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię o pracy w firmie agmaz? Na pewno pomożesz w ten sposób osobom, które chcą tam aplikować.
użytkownik
23.05.2018 (7 miesięcy temu)
23.05.2018 (7 miesięcy temu)
ja czasami sama ze sobą rozmawiam, więc nie zwracajcie na to uwagę
użytkownik
23.05.2018 (7 miesięcy temu)
23.05.2018 (7 miesięcy temu)
jestem z tobą w pełni zgadzam
autor
23.05.2018 (7 miesięcy temu)
23.05.2018 (7 miesięcy temu)
@7may Co konkretnie Cię rozśmieszyło. Jeśli chciałbyś podzielić się z nami swoją opinią dotyczącą firmy agmaz - gorąco zachęcam.
@Marta Jakie dokładnie zmiany zachodzą w agmaz? Mogłabyś napisać coś więcej? Jak długo jesteś zatrudniona u tego pracodawcy?
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
Teraz w firmie zmiany. Żeby kierowcy nie zdenerwowani im wolno zabierać ze sobą w drogę menedżera na tydzień.
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
typowy leszcz - ahahah)))
autor
17.05.2018 (8 miesięcy temu)
17.05.2018 (8 miesięcy temu)
@Pracownik, Wyczuwam w Twojej opinii wiele emocji. Czy na pewno uważasz, że atmosfera w firmie agmaz jest negatywna? Twoja opinia nie zawiera w zasadzie żadnych konkretów. Kandydaci do pracy mogą ją uznać za mało wiarygodną. Jak oceniasz inne aspekty w tej firmie, czy jesteś zadowolony ze swojego wynagrodzenia?
użytkownik
11.05.2018 (8 miesięcy temu)
11.05.2018 (8 miesięcy temu)
Atmosfera Fałszywa prawa ręka szefa to .... Sami się musicie przekonać . Uważajcie !! Coś takiego nie powinno istnieć szok że taka komuna i takie metody pracy mogą jeszcze istnieć .
użytkownik
07.05.2018 (8 miesięcy temu)
07.05.2018 (8 miesięcy temu)
Umowa zlecenie - fuuuuu
autor
25.04.2018 (8 miesięcy temu)
25.04.2018 (8 miesięcy temu)
@anonymous Jeżeli nie zgadzasz się z poprzednimi opiniami o firmie agmaz napisz dokładnie z którymi. Użytkownicy forum poszukują wartościowych opinii. Czy nie zgadzasz się z informacjami dotyczącymi wynagrodzeń? Czy możesz potwierdzić opinię użytkownika @NiePolecam? Napisał on kilka słów na temat swoich wrażeń z początkowej procedury rekrutacyjnej. Jak myślisz, dlaczego opinie o tej firmie są negatywne i czy są słuszne?
użytkownik
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
Witam wszystkich za interesowanych .
Te opinie wszystkie negatywne są od ludzi którym nie wychodzi nic w życiu i są pokrzywdzeni przez los .
Szkoda tylko że nikt się nie wypowiada faktycznie jak jest i jaką krzywdę wyrządził firmie......
Pozdrawiam
użytkownik
18.04.2018 (9 miesięcy temu)
18.04.2018 (9 miesięcy temu)
Niepoważna firma. Prowadzą rekrutację do oddziału w Krakowie (praca w biurze). W czasie rozmowy telefonicznej niczego się nie można dowiedzieć bo Pani nie zna odpowiedzi na żadne pytanie "Na wszystkie pytania odpowie szef". Pani tylko potwierdza że praca będzie w Krakowie. Zapraszają na rozmowę o pracę w siedzibie głównej na wygwizdowie poza Krakowem i proponują bezpłatny dzień próbny (żeby zobaczyć, jak wygląda praca i czy jesteś zainteresowany) i potwierdzają że miejscem pracy będzie Kraków (szef nieobecny ponoć jakaś kontrola w firmie). Umawiasz się że potwierdzisz telefonicznie możliwość zjawienia się na dniu próbnym. Po czym, dwa dni później dzwoni Pani, jakby nigdy nic i zaprasza na rozmowę rekrutacyjną, tak jakby Cię nigdy nie było w firmie. Dzwonisz następnego dnia żeby potwierdzić dzień próbny i to że praca będzie w Krk... słyszysz odpowiedź z potwierdzeniem i zaproszeniem na dzień próbny, po którym będzie rozmowa z szefem i podpisanie umowy. Jednak otrzymujesz później na koniec dnia telefon że była rekrutacja wewnętrzna w oddziale w Krk i stanowisko, na które aplikowałeś jest już zajęte i czy jesteś zainteresowany pracą na wygwizdowie poza Krakowem... Szkoda czasu, energii i pieniędzy...
użytkownik
13.04.2018 (9 miesięcy temu)
13.04.2018 (9 miesięcy temu)
kasa na raty wszyscy kierowcy po pare lat na umowe zlecenie 2 miesiace praca w ramach tzw.kaucji wyciaganie kart na wekendach bo malo kogo kontroluja a za hotel trzeba odrazu zaplacic gdzie jest ITD albo PIP
użytkownik
13.04.2018 (9 miesięcy temu)
13.04.2018 (9 miesięcy temu)
wynagrodzenie dają tylko przez trzy miesiące, jeśli przyjechać na bazę. Tylko gotówką. Za pierwszy miesiąc nie płacą - to jest klucz od kar kierowcy. Za drugi miesiąc płacą 500 zl - bo kalkulują za kod 95(nawet jeśli był już u kierowcy), za urządzenie i kary, jeśli były. Mogą kalkulować za internet, za dodatkowe km, zużycie paliwa. Jeśli urwać plandeki na przyczepy, kalkulują 3200 zl.
autor
03.04.2018 (9 miesięcy temu)
03.04.2018 (9 miesięcy temu)
@WSH Czy mógłbyś uzasadnić, dlaczego uważasz firmę agmaz za "wielkie oszustwo"? Na jakich warunkach pracowałeś, czy byłeś zadowolony z wynagrodzenia i atmosfery w pracy? Jakie są główne przyczyny Twojej negatywnej opinii o firmie agmaz? Czy próbowałeś dać szansę swojemu przełożonemu? A może problem leżał gdzie indziej?
użytkownik
02.04.2018 (9 miesięcy temu)
02.04.2018 (9 miesięcy temu)
Ta firma to jedno wielkie oszustwo i przekręt!właściciel uważa się za wielkiego bossa a tak naprawdę to typowy leszcz!odradzam każdemu szanującemu się człowiekowi pracę w tej firmie!
użytkownik
03.03.2018 (10 miesięcy temu)
03.03.2018 (10 miesięcy temu)
Zachęcam osoby, które są zatrudnione w agmaz o opisanie świeżej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
użytkownik
31.01.2018 (11 miesięcy temu)
31.01.2018 (11 miesięcy temu)
выше сказаное это обсолютная правда, пидар фирма!
użytkownik
31.01.2018 (11 miesięcy temu)
31.01.2018 (11 miesięcy temu)
полностью поддерживаю, хочу добавить только одно Ребята не в коем случае не идите работать на эту пидор фирму
użytkownik
27.01.2018 (11 miesięcy temu)
27.01.2018 (11 miesięcy temu)
Лукасу нада не только челюсть выбить ,а и голову отбить, в месте с той глухой елой
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "agmaz"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Starachowice

Kielce

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin