test
Znaleziono 145 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "akademia nauki"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
szkoła daje bardzo dobry poziom nauki. kończyłam krychologię i z wiedzy tu zasięgnietej jestem bardzo zadowolona.
użytkownik
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
Bardzo dużo dobrego słyszałam o tej szkole i jak się dowiedziałam, że otwierają noiwe kierunki, to się bardzo ucieszyłam, bo mają w końcu kierunek technik ortopeda, co do ukończonej fizjoterapii będzie rewelacyjnie współgrał ze sobą. Sprawy papierkowe załatwione i teraz czekam na rozpoczęcie nauki.
użytkownik
25.07.2018 (6 miesięcy temu)
25.07.2018 (6 miesięcy temu)
NIE POLECAM TEJ FIRMY . LICZY SIĘ DLA NICH TYLKO KASA
użytkownik
24.06.2018 (7 miesięcy temu)
24.06.2018 (7 miesięcy temu)
Po prostu. Moim zdaniem szkółka jest super. Gdzie indziej za kursy CNC płacisz tysiące. A tutaj masz taki kurs i nie tylko kurs bo i całego mechanika obróbki za friko i jeszcze Ci za to płaca. Tak to zrobisz sobie ten kursik gdzieś tam i potem szukaj pracodawcy bądź niepewny przyszłości, czy przyjmie czy nie przyjmie, czy przedłuży czy nie przedłuży umowę . Ludzie co tu pluja na firmę to w kiepskiej sytuacji nie byli. Padł argument że ci co przy maszynach są nie znają się na pracy i są guzikowymi. No to właśnie akademia jest po to aby się dowiedzieć nieco o obróbce skrawaniem. Płaca jest adekwatna do obowiązków. Moim zdaniem to jak ktoś się tematyką interesuje jest świeżo po szkole i nie ma ugranej pracy może spróbować. Są 3 miesiące próby kiedy firma sprawdza nas i nasze podejście do nauki i z drugiej strony my mamy okazję zobaczyć jak jest pracować przy maszynie CNC.
Ausbildung istnieje też w Niemczech i jak ktoś się nie boi to zawsze może spróbować w jakiejś firmie tam.
użytkownik
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
Czy ktoś z Was dysponuje najnowszymi informacjami o akademia Szybkiej nauki Tadeusz Buzarewicz? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
Szkoda, że pracownicy akademii nie piszą jak się pracuje.
użytkownik
08.05.2018 (9 miesięcy temu)
08.05.2018 (9 miesięcy temu)
akademia Szybkiej nauki ma fajne kursy. Moje trzy córki były z nich bardzo zadowolone.
użytkownik
07.05.2018 (9 miesięcy temu)
07.05.2018 (9 miesięcy temu)
Może ktoś podpowie czy potrzebują pracowników?
użytkownik
28.04.2018 (9 miesięcy temu)
28.04.2018 (9 miesięcy temu)
Czy może ktoś posiada wiedzę na temat rekrutacji w akademia Szybkiej nauki Tadeusz Buzarewicz i może wspomóc osoby poszukujące zatrudnienia?
użytkownik
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
Polecam współpracę WANiR, realizowałam dla Nich szkolenia grupowe i indywidualne doradztwo, pełna kultura i szacunek, firma rzetelna, profesjonalnie zorganizowana, bardzo dobry kontakt z koordynatorem, wypłata na czas. Warto podjąć współpracę. Polecam !
użytkownik
17.04.2018 (10 miesięcy temu)
17.04.2018 (10 miesięcy temu)
Pracujesz w firmie sprzątającej akademia nauki Emilia Karolina Seroka, a może byłeś związany z tą firmą w przeszłości? Jeśli masz informacje o nowych miejscach pracy lub wiesz jak obecnie rozwija się ta firma i jakie proponuje warunki zatrudnienia, nie wahaj się tylko dodaj swoją opinie. Nowe wątki na forum będą niezwykle pomocne dla wielu osób.
użytkownik
16.04.2018 (10 miesięcy temu)
16.04.2018 (10 miesięcy temu)
Czy obecnie akademia nauki Siedlce prowadzi rekrutacje w swoje struktury? Ostatni wpis odnośnie działania Akademii jest z 2016 roku, dlatego od warto jest się podzielić aktualnymi informacjami. Zachęcam do wypowiadania się na temat warunków pracy, możliwości rozwoju zawodowego oraz benefitów dla pracowników. Dodatkowe świadczenia również odgrywają bardzo ważną rolę motywacyjną.
użytkownik
07.04.2018 (10 miesięcy temu)
07.04.2018 (10 miesięcy temu)
Bardzo fajne kursy językowe! Zapisałam się od lutego i po kilku miesiącach mogę śmiało polecić!!!!!
użytkownik
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
Witam wszystkich serdecznie.
Do Akademii chodzą moje wnuki, a ja uczestniczę w kursie języka angielskiego.
Polecam, rewelacyjni lektorzy z bardzo dobrym podejściem do nauczania. Po raz pierwszy czuję, że się potrafię porozumie w języku angielskim
użytkownik
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
Moi Drodzy i Wielce Szanowni,
z Akademią nauki Pana Tadeusza Buzarewicza zetknąłem się ponad rok temu. Pierwsze wrażenie jakie odniosłem? Miejsce pełne energii oraz pozytywnie ukierunkowanych osób. Zarówno wykładowcy jak i personel pozanaukowy, to osoby o wysokiej kulturze osobistej, którzy ponad wszystko stawiają spokój, opiekę oraz dobro powierzonych Akademii naszych pociech. Zróżnicowany program nauczania, oraz pomysłowość wychowawców daje się odczuć w całej placówce. Odpowiednio dobrany program nauczania, sprawiają że akademia nauki jest jedną z najlepszych placówek tego typu. Moją największą uwagę zwróciło staranne przygotowanie ferii zimowych, które jak się dowiedziałem, każdego roku mają inną choreografię oraz tok nauczania, zapewniając tym samym swoim podopiecznym (naszym dzieciom :-) pełny komfort nie tylko w sferze zabawy, ale również w dziedzinie nauki oraz odkrywania nowych, ciekawych doświadczeń, a w końcu o to chodzi. akademia nauki to jednak nie tylko dzieci, również osoby dorosłe mogą liczyć na w pełni przygotowany program nauczania nie tylko języków obcych, ale również kursów takich jak: Adobe, druk 3D czy trening zapamiętywania. Podsumowując, jako osoba która jest absolwentem Akademii nauki Tadeusza Buzarewicza, mogę w pełni polecić tę placówkę, jako miejsce w którym wszystko jest dopięte na "ostatni guzik". Gratuluję pomysłowości Panie Tadeuszu i Życzę samych sukcesów.
użytkownik
14.03.2018 (11 miesięcy temu)
14.03.2018 (11 miesięcy temu)
Na zajęcia językowe do Akademii uczęszczam już trzeci rok i zamierzam dalej kontynuować naukę w tej szkole. Metoda prowadzenia zajęć bardzo mi odpowiada, bo nie wkuwam gramatyki, która nie jest mi do niczego pootrzebna. Lektorzy ok, POLECAM
użytkownik
10.02.2018 (rok temu)
10.02.2018 (rok temu)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Wielkopolska akademia nauki i Rozwoju? Napisz, co o tym sądzisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji dotyczącej zatrudnienia w firmie.
użytkownik
15.01.2018 (rok temu)
15.01.2018 (rok temu)
wypłata zawsze na czas, dodatkowe premie w ciągu roku i sporo szkoleń (wózki, suwnice, akademia lidera, angielski, niemiecki). Sporo rekrutacji wewnątrz na liderów czy brygadzistów, ustawiaczy. Można się rozwinąć, ale wymaga to jednak wysiłku, pracy i nauki -czego co poniektórzy nie ogarniają.
użytkownik
18.12.2017 (rok temu)
18.12.2017 (rok temu)
obecnie jestem na podologii i jest super! może trochę dużo nauki i sporo godzin zajęć, ale na pewno to zaprocentuje w przyszłości. do tego fantastyczna kadra i super ludzie w mojej grupie. polecam.
użytkownik
22.11.2017 (rok temu)
22.11.2017 (rok temu)
@MJW i czym się zajmujesz przez te 18 lat w Akademii Szybkiej nauki Tadeusz Buzarewicz? Jesteś trenerem? Czyli jak jakiś informatyk szuka tam pracy to raczej się nie napracuje i stąd niższa pensja?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "akademia nauki"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin