test
Znaleziono 51 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "akademia szybkiej nauki"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
Czy ktoś z Was dysponuje najnowszymi informacjami o akademia szybkiej nauki Tadeusz Buzarewicz? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
Szkoda, że pracownicy akademii nie piszą jak się pracuje.
użytkownik
08.05.2018 (9 miesięcy temu)
08.05.2018 (9 miesięcy temu)
akademia szybkiej nauki ma fajne kursy. Moje trzy córki były z nich bardzo zadowolone.
autor
28.04.2018 (9 miesięcy temu)
28.04.2018 (9 miesięcy temu)
Czy może ktoś posiada wiedzę na temat rekrutacji w akademia szybkiej nauki Tadeusz Buzarewicz i może wspomóc osoby poszukujące zatrudnienia?
użytkownik
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
Witam wszystkich serdecznie.
Do Akademii chodzą moje wnuki, a ja uczestniczę w kursie języka angielskiego.
Polecam, rewelacyjni lektorzy z bardzo dobrym podejściem do nauczania. Po raz pierwszy czuję, że się potrafię porozumie w języku angielskim
użytkownik
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
Moi Drodzy i Wielce Szanowni,
z Akademią nauki Pana Tadeusza Buzarewicza zetknąłem się ponad rok temu. Pierwsze wrażenie jakie odniosłem? Miejsce pełne energii oraz pozytywnie ukierunkowanych osób. Zarówno wykładowcy jak i personel pozanaukowy, to osoby o wysokiej kulturze osobistej, którzy ponad wszystko stawiają spokój, opiekę oraz dobro powierzonych Akademii naszych pociech. Zróżnicowany program nauczania, oraz pomysłowość wychowawców daje się odczuć w całej placówce. Odpowiednio dobrany program nauczania, sprawiają że akademia nauki jest jedną z najlepszych placówek tego typu. Moją największą uwagę zwróciło staranne przygotowanie ferii zimowych, które jak się dowiedziałem, każdego roku mają inną choreografię oraz tok nauczania, zapewniając tym samym swoim podopiecznym (naszym dzieciom :-) pełny komfort nie tylko w sferze zabawy, ale również w dziedzinie nauki oraz odkrywania nowych, ciekawych doświadczeń, a w końcu o to chodzi. akademia nauki to jednak nie tylko dzieci, również osoby dorosłe mogą liczyć na w pełni przygotowany program nauczania nie tylko języków obcych, ale również kursów takich jak: Adobe, druk 3D czy trening zapamiętywania. Podsumowując, jako osoba która jest absolwentem Akademii nauki Tadeusza Buzarewicza, mogę w pełni polecić tę placówkę, jako miejsce w którym wszystko jest dopięte na "ostatni guzik". Gratuluję pomysłowości Panie Tadeuszu i Życzę samych sukcesów.
użytkownik
22.11.2017 (rok temu)
22.11.2017 (rok temu)
@MJW i czym się zajmujesz przez te 18 lat w Akademii szybkiej nauki Tadeusz Buzarewicz? Jesteś trenerem? Czyli jak jakiś informatyk szuka tam pracy to raczej się nie napracuje i stąd niższa pensja?
użytkownik
20.11.2017 (rok temu)
20.11.2017 (rok temu)
Współpracuję z akademią 18 lat (niemal od początku). Od lat stabilna, pewna pozycja, ciekawe projekty, niezłe zaplecze techniczne, niejednokrotnie informatycznie zbyt rozrośnięte. Przewinęło się przez ten czas wielu informatyków /lepszych, gorszych/ których w większości znałem. Moim zdaniem nie ma tam pracy na stały etat dla informatyka. Raz na tydzień, czy dwa przydadzą się, głównie do hardwaru. Administracyjnie ustawione serwery nie wymagają na ogół "opieki"
użytkownik
10.10.2017 (rok temu)
10.10.2017 (rok temu)
Tadeusz nie odróżnia wieloletniego pracownika od współpracownika. Druga sprawa Monika to typ, który nikomu nie chce zrobić przykrości i łatwo dała się wmanipulować w pomysł Tadeusza repreowania jego reputacji. Ania cz Beata, które też wypowiadały się w obronie Tadeusza za jego plecami mówią coś zupewnie innego. Ale może to jest taktyka przetrwania w tej firmie.
użytkownik
05.10.2017 (rok temu)
Tadziu, nikt nie zorientowal się, że to Ty pisałes, naprawdę nikt :) Zapomniales tylko, ze Ty nie masz wieloletnich pracowników.... ostatnio nawet Monika K., która "rzekomo" była zadowolona we wczesniejszym komentarzu Cię opuściła .... powodzenia życzę w dalszym uprawianiu swojego hobby czyli mobbingu.

p.s. moze chociaż te hobby przyniesie Ci ulgę w ramach rekompensaty za malego kut**a
użytkownik
03.10.2017 (rok temu)
03.10.2017 (rok temu)
Tak, muszą pokazywać
użytkownik
03.10.2017 (rok temu)
Witam,
Praca w AKN nie daje żadnych możliwości rozwoju, pensja - nie adekwatna do zakresu obowiązków.

Potwierdzam, że osoby WSPÓŁPRACUJĄCE nie napiszą nic złego, ponieważ przy nich Pan Tadeusz mocno się hamował zresztą takie osoby przychodziły na chwilę i zaraz wychodziły po załatwieniu sprawy, więc nic nie mogą wiedzieć co tam się dzieje.

Aktualni pracownicy - pewnie i tak musieli dać do wglądu i ewentualnej poprawy to co chcieli tu wpisać hehe

WSZYSTKIE negatywne wpisy niestety POTWIERDZAM !!

NIE POLECAM TAM ZATRUDNIENIA dla własnego komfortu psychicznego !
użytkownik
29.09.2017 (rok temu)
Nie, to nic nie da, gdyż szef nie planuje. Działa pod wpływem chwili, zmienia zdanie i priorytety co 5 min. Zleca Ci jedno, za chwilę każe robić coś innego, potem wrzuca jeszcze inne zadanie, a na koniec ma pretensję, że to pierwsze nie zostało skończone. Dodatkowo zleca to samo zadanie 3 różnym osobom i potem tylko tracisz czas na robienie czegoś, co robi w tym samym czasie ktoś inny. Często też robisz rzeczy, które już zostały zrobione przez kogoś, ale szef zgubił/zapomniał/nie chce mu się szukać. Chyba hitem jest robienie np spisu segregatorów, który robiło i przekazywało mu z 10 osób, a jak przychodzi co do czego to on go nie ma i trzeba robić od nowa. Nie wie gdzie co znaleźć we własnej firmie i ciągle każe wydzwaniać do byłych pracowników, którzy się wściekają. że przecież wszystko przekazali i jest dokładnie tam gdzie było. Takich kwiatków jest pełno... Na umówione spotkania nie przychodzi, wiecznie się spóźnia. Nawet jak powie, że będzie za 5 min to nie znaczy, w ogóle przyjedzie. A sekretariat świeci oczami.
użytkownik
29.09.2017 (rok temu)
29.09.2017 (rok temu)
@Pracownica sekretariatu jasne rozumiem, ale może w takiej sytuacji warto powiedzieć o tych utrudnieniach szefowi? Gdybyście ustaliły z nim może jakiś plan działania lub przychodziły do jego gabinetu i pytały co zaplanował, żeby wpisać do kalendarza byłoby łatwiej. Czy myślisz, że to rozwiązanie coś da?
użytkownik
22.09.2017 (rok temu)
Przykład - szef ustala coś z klientem, ale zapomina przekazać do sekretariatu. Inne wspominane już zdarzenia - umawia się i nie przychodzi. Obiecuje, że czymś się zajmie i trzeba wielokrotnie prosić i przypominać.
użytkownik
21.09.2017 (rok temu)
21.09.2017 (rok temu)
@Pracownica sekretariatu w jaki sposób pracę z klientem utrudnia szef? Co masz na myśli? Możesz wytłumaczyć swoją wypowiedź.
użytkownik
13.09.2017 (rok temu)
"Orkę" bardzo utrudnia Tadeusz.
użytkownik
06.09.2017 (rok temu)
06.09.2017 (rok temu)
@AKN Freelancer naprawdę masz duże już doświadczenie w pracy w Akademii szybkiej nauki Tadeusz Buzarewicz. Czy coś przez te lata się zmieniło? Na lepsze czy na gorsze? Polecałbyś składanie CV do tej firmy?
użytkownik
25.08.2017 (rok temu)
25.08.2017 (rok temu)
Ojojoj. Gorąco tu. Dorzucę swoje trzy grosze. Z AKN współpracuję od 13 lat (jako "paszczowy" języka angielskiego). Mnóstwo pysznych ludzi, wiele twarzy. Lata tłuste i chude, byłem tam. AKN to nie jest korpo. Ludziska, to jest prywatna firma na polskim rynku, nie ma klepania po dupie i głaskania po głowie. Tu nie ma wskaźników wydajności, HaeRów itp. wszystko podlega negocjacjom z pracodawcą (Tadeuszem).

Ktoś tutaj napisał, że się umówił z szefem i został wystawiony. Przykro mi, rzeczywiście to dyskredytujące i w pełni rozumiem wrukwienie.

Tadeusz, popraw się!!!

- płatności (wynagrodzenie) - dot. dziełówek i zleceń:
W 90% na czas, jeśli brak - trzeba się przypomnieć.
- dziewczyny z sekretariatu są mega życzliwe - zawsze można do nich uderzyć, zawsze pomogą, pokierują (tutaj rotacja jest spora, ale na froncie tak bywa, praca z klientem = "orka").

Over
użytkownik
19.08.2017 (rok temu)
19.08.2017 (rok temu)
Tadeuszu,
Obiecałam R., że nie będę się wypowiadać na temat AKN. Poza tym proszę zwróć uwagę, że negatywne opinię powiły się przed naszą "współpracą". Fakt czytam z zainteresowaniem wpisy, ale jako element rozrywkowy w moim życiu, mam nawet swoje typy jeśli chodzi o autorów. Przypomnę Ci również, że to JA powiedziałam Ci o tym portalu i opiniach o Twojej firmie.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "akademia szybkiej nauki"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin